Harry Potter -kirjailijan omituinen moka – vastasi lapsen twiittiin transfobisella viestillä

iltalehti 14:52 31.05

Kirjailija J. K. Rowling pahoitteli myöhemmin vuolaasti vahinkoaan. Menestyskirjailija J. K. Rowlingille kävi perjantaina erikoinen moka Twitterissä. Rowling toimii parhaillaan tuomarina lapsille suunnatussa kykykilpailussa, jonka avulla hän etsii kuvittajaa uudelle The Ickabog -tarinalleen. Tuomarille ominaiseen tapaan Rowling antaa myös osana kilpailua palautetta nuorille osallistujille. Palautetta Rowling oli antamassa myös perjantaina, kun hän yllättäen viittasikin erikoiseen esimerkkiin kirjoittaessaan palauteviestiä 9-vuotiaalle tytölle.


Nämä 10 menestyskirjaa kustantajat hylkäsivät – järkyttävä virhe vei miljoonatienestit

iltalehti 20:47 30.05

Kaikki ammattilaisetkaan eivät ole tunnistaneet mestariteosta. Kirjailija J.K. Rowlingin esikoisteos Harry Potter ja viisasten kivi (1997) lienee yksi tunnetuimmista menestysromaaneista, joka on saanut monta hylkäystä ennen kustannussopimuksen solmimista. Kirja tuli takaisin peräti 12 eri kustantajalta ennen kuin Bloomsbury Publishing kiinnostui siitä.


Potter-kirjailija J.K. Rowling julkaisee uuden kirjan – pyytää lukijoiltaan apua

iltalehti 21:47 28.05

The Ickabog -lastenkirja ilmestyy ilmaiseksi netissä luettavaksi kesän aikana. Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling ilahduttaa faneja uudella julkaisulla. Kirjailija ilmoitti tiistaina Twitter-tilillään ja nettisivuillaan julkaisevansa uuden lastenkirjan. Yhden asian Rowling tekee kuitenkin heti alkuun selväksi.


Harry Potter -kirjailija J.K. Rowlingin lastenkirja ilmaiseksi verkossa

stara 20:40 26.05

Parhaiten Harry Potter -kirjasarjastaan tunnettu J.K. Rowling on tarjoillut faneilleen


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 26.05

Parhaiten Harry Potter -kirjasarjastaan tunnettu J.K. Rowling on tarjoillut faneilleen


Fanit hämmästyivät – Harry Potterin luoja ei aloittanutkaan kirjasarjaa lukijoiden pyhiinvaelluskohteessa

iltalehti 21:55 22.05

Harry Potterin luoja J.K. Rowling hämmensi faneja Twitterissä. Olet ehkä joskus kuullut Harry Potterista. Jos olet kirjasarjan fani, olet ehkä joskus kuullut myös Skotlannissa sijaitsevasta The Elephant House -kahvilasta. Jo vuosia kirjasarjan fanaattiset lukijat ovat halunneet poiketa sumpilla paikassa, jossa silmälasipäisen velhon tarina on saanut ensimmäiset kirjaimensa.


Ellie Kemper, 40, oli raskaana suudellessaan Harry Potter -näyttelijää, 30: "Tuntui väärältä"

iltalehti 07:39 13.05

Unbreakable Kimmy Schmidt -sarjan tähti muistelee suudelmaa. Netflixin Unbreakable Kimmy Schmidt -sarjaa jo neljä tuotantokautta tähdittänyt Ellie Kemper on antanut harvinaisen haastattelun Ellen DeGeneresille. Haastattelussa Kemper kertoo esimerkiksi Harry Potter -näyttelijä Daniel Radcliffen suutelemisesta. Radcliffe näyttelee sarjassa prinssiä. – Suutelin häntä monta kertaa, Ellen, ja minusta tuntui niin pahalta hänen puolestaan. Olen häntä vanhempi ja olin lisäksi raskaana kuvausten aikana. Minusta tuntui niin pahalta, hän joutui suutelemaan vanhaa, odottavaa naista uudestaan ja uudestaan.


Harry Potter -tähdestä tuli isä – odotusuutinen julki vasta viime kuussa

iltalehti 21:55 08.05

Rupert Grint ja Georgia Groome ovat pitäneet odotuksestaan matalaa profiilia. Harry Potter -elokuvista tutuksi tullut näyttelijä Rupert Grint, 31, on nyt isä. Grint kertoi tyttöystävänsä Georgia Groomen, 28, kanssa esikoisen odotuksesta julkisesti vasta viime kuussa. Tuolloin levisi myös kuvia, jotka paljastivat raskauden olevan varsin pitkällä.


Yllättävä ilouutinen! Harry Potter -tähti sai lapsen

mtv 16:30 08.05

Harry Potter -elokuvien Ron Weasleyna tunnettu Rupert Grint on nyt isä.


Harry Potter -tähti yllätti fanit – Twitter-päivitys nosti ihailijoiden tunteet pintaan

iltalehti 00:09 08.05

Daniel Radcliffe ja muut julkisuuden henkilöt lukevat otteita Harry Potter -kirjasta Wizarding World -sivustolla. Wizarding World -sivusto hemmotteli Harry Potter -faneja julkaisemalla pätkiä velhosarjan ensimmäisestä kirjasta julkisuuden henkilöiden ääneen lukemina. Wizarding World ilmoitti tiistaina Twitter-tilillään, että otteita teoksesta lukevat muiden muassa David Beckham ja Dakota Fanning. Twitter-päivityksen ohessa olevan videon lopusta selviää, että ensimmäisen luvun Harry Potter ja viisasten kivi -kirjasta lukee itse Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe.


Game of Thrones -tähti Sophie Turnerilla erikoinen ehto seurustelulle – vaati katsomaan Harry Potter -elokuvat

iltalehti 12:49 01.05

Joe Jonas paljasti nykyisen vaimonsa esittämän ehdon seurustelulle. Näyttelijä Sophie Turner, 24, ja muusikko Joe Jonas, 30, ovat seurustelleet vuodesta 2016. Jonas paljasti hiljattain, että Turner esitti hänelle erikoisen vaatimuksen ennen seurustelun alkua. Jonas kertoi James Cordenin The Late Late Show -keskusteluohjelmassa, että Turnerin mukaan tapailun ehtona oli, että Jonas perehtyy Turnerin suosikkielokuviin.


Uusi käärmelaji nimettiin Harry Potter -hahmon mukaan

stara 22:40 25.04

Tutkijoilla on toisinana tapana nimetä uusia lajeja fanittamiensa kirjojen, elokuvien


Larppaaja Veera, 25, manaa Harry Potter -maailmassa demoneita – purkaa traumojaan dokumentissa: ”Vihaan isääni valtavasti”

iltasanomat 07:20 16.04

Veeran maaginen elämä kertoo piinatusta nuoresta naisesta. Rankkojen lapsuusmuistojen takana on alkoholisti-isä, joka on kuin David Lynchin elokuvien painajaishahmo, tv-kriitikko Taneli Topelius kirjoittaa Ylen Dokkarifestivaalilla esitettävästä dokumentista.


J.K. Rowling mahdollisesti koronapositiivinen – paljasti miten lievitti pahoja oireitaan

stara 08:00 12.04

Maailman menestyneimpiin kirjailijoihin lukeutuva J.K. Rowling tunnetaan Harry Potter -tarinoiden


Harry Potter -tähti odottaa esikoistaan – visusti salattu raskaus paljastui kauppareissulla

iltasanomat 11:00 11.04

Rupert Grint odottaa esikoistaan näyttelijäpuolisonsa Georgia Groomen kanssa.


Harry Potter -tähdestä tulee isä - raskaus paljastui Lontoossa kauppareissulla kesken koronaeristyksen

iltalehti 09:00 11.04

Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijä Rupert Grint saa ensimmäisen lapsensa. Rupert Grint, 31, ja tyttöystävänsä Georgia Groome, 28, odottavat esikoistaan, Daily Mail kertoo. Pariskunta vahvisti raskausuutisen edustajansa kautta perjantaina, kun pariskunnasta levisi tuoreita kuvia, jotka eivät jättäneet raskautta arvailujen varaan. Kotieristyksessä koronakeväänä ollut kaksikko oli suunnannut torstaina yhdessä Lontoossa ruokaostoksille ja apteekkiin. Groomen pyöristynyt raskausvatsa näkyy lehden julkaisemassa kuvassa selvästi.


Harry Potter -kirjailija kertoi saaneensa apua koronaoireisiin hengitysvideosta – näin suomalais­asiantuntija kommentoi

iltasanomat 17:01 08.04

Keuhkosairauksien erikoislääkäri Lauri Tammilehto Husista kertoo IS:lle, että normaali ja hengästyttävä liikkuminen ulkona on paras keino pitää keuhkot terveinä.


Harry Potter -tähdiltä hauska veto koronakurjuuden keskellä – fanit riemastuivat isän ja pojan jälleennäkemisestä: "Juuri tätä tarvitsin nyt!"

mtv 09:01 04.04

Malfoyn perheen jälleennäkeminen sulatti somessa Harry Potter -elokuvien ystävien sydämet.


Harry Potter -kirjailija J. K. Rowling avasi nettivelhokoulun

iltalehti 02:19 03.04

Kirjailija haluaa auttaa nuoria pysymään kotona. Kirjailija J. K. Rowling haluaa omalta osaltaan auttaa koronaviruksen leviämisen estämisessä. Monet koulut ovat joutuneet siirtymään verkko-opetukseen koulujen sulkeuduttua koronaviruspandemian pysäyttämiseksi. Nyt J.K. Rowling on avannut Harry Potter -faneille uuden velhokoulusivuston. Sivuston tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille virikkeitä kotona pysymiseen. Sivusto kantaa nimeä Harry Potter At Home. – Vanhemmat, opettajat ja huoltajat työskentelevät aktiivisesti pitääkseen lapset viihdytettyinä ja kiinnostuneina eristäytymisen aikana ja siinä saatetaan tarvita vähän taikaa, joten olen onnellinen voidessani avata harrypotterathome.comin, Rowling sanoo Twitterissä.


Malfoyn perhe jälleen yhdessä! Harry Potter -tähdet vaihtoivat karanteenikuulumisia

iltalehti 20:06 29.03

Jason Isaacs ja Tom Felton juttelivat koronatilanteesta. Viimeisen Harry Potter -elokuvan julkaisusta on kulunut jo yhdeksän vuotta. Osa elokuvasarjan tähdistä on yhä ystäviä keskenään ja tapaa toisiaan satunnaisesti. Lucius ja Draco Malfoyta näytelleet Jason Isaacs ja Tom Felton vaihtoivat hiljattain kuulumisia videopuhelun välityksellä. Isaacs julkaisi Punaisen ristin tukemiseksi tehdyn videon kaksikon keskustelusta Instagram-tilillään.


Hot topics