Suuri rakennuspalo Porissa – 600 neliömetriä puupakkauksia valmistavan tehtaan toimistotilaa palanut iltasanomat 13:59 22.02

Henkilövahinkoja ei ole.


Toivottu paluu! Suosikkihahmo Lari palasi Salkkareihin iltalehti 21:02 21.02

Ronny Roslöfin näyttelemä Lari Väänänen palasi tämän illan jaksossa Salatut elämät -ohjelmaan. Lari Väänänen ehti olla lähes vuoden päivät pois Salatut elämät -sarjasta kunnes hän keskiviikkoillan jaksossa teki paluun. Jaksossa Larin entinen miesystävä Kalle oli seminaarissa Porissa, kun yllättäen lavalle astui Lari. Kalle vajosi tuolillaan lähes lattialle.


Mies löi toista veitsellä Porissa, uhri löytyi rappukäytävästä – syytetty mielentilatutkimukseen MTV 16:49 19.02

Satakunnan käräjäoikeus määräsi Porin taposta syytetyn miehen mielentilatutkimukseen maanantaina.


Raakel ja Nicke Lignellin Eliel-kuopus aloitti armeijan - ylpeät vanhemmat ja poika perhepotretissa iltalehti 13:48 17.02

Raakel ja Nicke Lignellin nuorin lapsi aloitti armeijan. Raakel ja Nicke Lignellillä on viisi lasta, joista vanhin on Raakelin aiemmasta suhteesta. Parin 18-vuotias Eliel-kuopus aloitti varusmiespalveluksen äskettäin. Raakel julkaisi Instagram-tilillään perhepotretin, jossa hän ja Nicke poseeraavat hymyssä suin Elielin rinnalla valatilaisuuden jälkeen Dragsvikin kasarmilla Raaseporissa. - Alokas on vannonut valansa, Raakel kirjoittaa sydämen kera kuvatekstissä.


Nainen kaatui bussin eteen Porissa – raahautui auton mukana 15 metriä MTV 09:22 15.02

Nainen raahautui bussin edessä noin viidentoista metrin matkan Porissa kaaduttuaan keskelle tietä.


Nainen kaatui keskelle ajorataa - raahautui bussin edessä 15 metriä iltalehti 08:48 15.02

Alustavien tietojen mukaan jalankulkija ei loukkaantunut vakavasti. Tapaus sattui keskiviikkona Porissa. Jalankulkija oli ylittämässä Porin Eteläkauppatorin ajorataa suojatien ulkopuolella Eteläkauppatorin ja Antinkadun risteyksessä tarkoituksenaan mennä Kauppatorin linja-autolaiturille, kun hän yllättäen kaatui keskelle ajorataa. Samanaikaisesti Antinkadulta Kauppatorille kääntyi linja auto, joka osui jalankulkijaan. Linja-auto oli tulossa Antinkatua pitkin Valtakadun suunnasta eikä linja-auton kuljettaja havainnut jalankulkijaa.


Tielle kaatunut jalankulkija raahautui linja-auton edessä 15 metriä Porissa iltasanomat 08:39 15.02

Linja-auton edessä kaatunut nainen ei loukkaantunut vakavasti.


Näihin töihin tarvitaan nyt tekijöitä Porissa - varsinkin ammattitaitoisista ja kokeneista pulaa iltalehti 21:35 14.02

Porissa on pulaa monissa ammateissa nimenomaan riittävän ammattitaitoisista tai tarpeeksi työkokemusta omaavista hakijoista. Porissa on pulaa työntekijöistä monissa rakennusalan ammateissa, ja vaikka hakijoita on, ammattitaidossa tai kokemuksessa on puutteita. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri.


Kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Porissa iltalehti 23:35 10.02

Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli kohtaamisonnettomuus. Kaksi henkilöä on loukkaantunut vakavasti kolarionnettomuudessa tiellä 8 Porissa. Kyseessä oli nokkakolari.


Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti rajussa nokkakolarissa Porissa iltasanomat 23:18 10.02

Onnettomuus tapahtui Porissa Kasitiellä. Onnettomuus vaikutti liikenteen sujumiseen.


Vakava liikenneonnettomuus Porissa – pelastuslaitos irrotti kolarissa loukkaantuneen MTV 23:18 10.02

Kaksi ihmistä on loukkaantunut myöhään illalla nokkakolarissa valtatiellä 8 Porissa.


Vakava liikenneonnettomuus Porissa – pelastuslaitos irrottaa kolarissa loukkaantunutta MTV 23:18 10.02

Kaksi ihmistä on loukkaantunut myöhään illalla nokkakolarissa valtatiellä 8 Porissa.


Liikenneonnettomuus katkaissut tien Porissa – pelastuslaitos irrottaa kolarissa loukkaantunutta MTV 23:03 10.02

Porissa tiellä 8 on sattunut kahden auton liikenneonnettomuus, kertoo Porin hätäkeskus.


TPS saa nopean mahdollisuuden revanssiin - Ässät vastavierailulle Turkuun jatkoaika.com 09:00 10.02

TPS ja Ässät kohtaavat lauantai-iltana Back-to-back- hengessä. Ässät piti perjantai-illan kamppailussa pisteet Porissa selkein 6?2-lukemin. TPS saa mahdollisuuden revanssiin nopeasti, mutta nälkää on löydyttävä huomattavasti enemmän kuin Porissa käydyssä kamppailussa.


Otevrelin vierailu sytytti Ässät – TPS sai kyytiä Porissa iltasanomat 21:13 09.02

Ässät otti komean kotivoiton perjantai-iltana.


Poriin eilen saapuneen Jaroslav Otevrelin vakava loukkaantuminen ei unohdu: ”Tarvitsimme kriisiapua” iltalehti 10:06 09.02

Isomäen jäähalliin laskeutui syvä hiljaisuus 11. helmikuuta 1996. Lähes päivälleen 22 vuotta sitten kaulasta alapäin halvaantunut Jaroslav Otevrel saapui torstaina Poriin. Ässät kutsui entisen hyökkääjänsä kunniavieraaksi illan Ässät-TPS-otteluun. - Otevrel on Porissa viikonlopun yli. TPS-pelin alussa hän on mukana avauskiekon pudottamisessa ja sen jälkeen hän seuraa ottelua katsomossa. Erätauoilla Otevrelin vanhat pelikaverit käyvät tervehtimässä häntä, entisen pelaajansa matkaa järjestämässä ollut Ässien legenda Veli-Pekka Ketola kertoi.


Hammaslääkäreille varoitus ja huomautuksia: Tarjosivat läheisille ilmaisia hammashoitoja MTV 19:12 05.02

Porissa johtava ylihammaslääkäri saa kirjallisen varoituksen sekä parikymmentä hammaslääkäriä ja kolme suuhygienistiä huomautuksen läheisille tarjotun ilmaisen hoidon takia.


Porin Ässät syvällä syöksyssä uusisuomi 23:23 03.02

Porissa jääkiekkofaneja ei hymyilytä. Paikallinen Ässät on onnistunut voittamaan viimeisestä 12 ottelustaan vain yhden.


Tuhti liigakierros: Ässien syöksykierre syvenee - kolme takaa-ajajaa hengittää jo niskaan iltalehti 22:06 03.02

Lauantain liigakierros tiivisti taistelua viimeisistä playoff-paikoista. Hämeenlinnassa HPK ja HIFK hakivat ratkaisun jatkoajalta. Stadin kingien kuudennen peräkkäisen voiton ratkaisi puolustaja Miihkali Teppo kauden toisella osumallaan, jonka hän ampui tarkasti maalin vasempaan ylänurkkaan. IFK:n voitto kirjattiin maalein 3-2. Kerhon tehokkain oli Niclas Almari (1+1). Ilves kasvatti syöksykierteessä olevan Ässien hukkaputken jo 15 otteluun voittamalla Porissa 6-3. Jo päävalmentajaa vaihtaneet porilaiset ovat pystyneet ottamaan niissä vain yhden varsinaisen peliajan voiton. Ilveksen Sami Sandell (2+1), Juhani Tamminen (0+3) ja Otto Koivula (1+1) keräsivät parhaat tehot.


Maalikarkelot päättyivät Ilveksen juhliin jatkoaika.com 20:17 03.02

Porissa iskettiin lauantaina yhteen todellisessa kuuden pisteen ottelussa, kun viimeisestä pudotuspelipaikasta kilpailevat Ässät ja Ilves kohtasivat. Runsaasti maaleja tarjoilleen kamppailun voittajaksi selviytyi lopulta Ilves.


Uutiset