Rekkaonnettomuus Raaseporissa - pelastuslaitos torjuu kymmenien litrojen polttoainevuotoa iltalehti 18:31 12.12

Pelastuslaitos raivaa kaatunutta rekkaa Raaseporissa tiellä numero 25. Kappaletavaraa kuljettanut täysperävaunuyhdistelmä on suistunut tieltä ja kaatunut kyljelleen ojaan Raaseporissa. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tiistaina ennen puoltapäivää tielle numero 25 Leksvallin kohdalle.


Täysperävaunullinen rekka kaatui kyljelleen ojaan Raaseporissa – Polttoainetta valunut maahan iltasanomat 14:10 12.12

Täysperävaunuyhdistelmä lähti käsistä lumisella tiellä.


Junaliikenne poikki rantaradalla jopa kolme tuntia: syynä tykkylumen kaatamat puut - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 13:36 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 12.54: Pelastuslaitoksen mukaan Raaseporissa Lappohjan ja Trollbölen onnettomuudessa täysperävaunullisen rekan kuljettaja on menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajautunut kaistan yli kyljelleen ojaan.


Pelti rytisi Kotkassa: kaksi loukkaantui kolarissa - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 12:54 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 12.54: Pelastuslaitoksen mukaan Raaseporissa Lappohjan ja Trollbölen onnettomuudessa täysperävaunullisen rekan kuljettaja on menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajautunut kaistan yli kyljelleen ojaan.


Asukkaat heräsivät törmäykseen Porissa - henkilöautolla peruutettiin talon seinään ja paettiin paikalta iltalehti 11:19 09.12

Lounais-Suomen poliisilaitoksen mukaan talon seinä vaurioitui törmäyksessä. Porissa koettiin lauantaiaamuna kello seitsemältä ikävä herätys. Talon asukkaat heräsivät Pihlavassa Vaarnakujalla törmäyksen ääneen. He ehtivät nähdä ikkunasta, kuinka henkilöautolla oli peruutettu päin talon seinään. Autolla oli lähdetty ajamaan törmäyksen jälkeen Kappalemaantien suuntaan. Talon seinän ulkovuoraus vaurioitui poliisin mukaan törmäyksestä jonkin verran.


Porin pitkä ilta lopulta Ässien hyväksi jatkoaika.com 23:39 05.12

Porissa juhlittiin pisimpään satavuotista Suomea kunnioittaneella Liiga-kierroksella. Sport oli ottelussa pitkään niskan päällä, mutta Ässät onnistui kääntämään ottelun itselleen. Sportin turhautuminen purkautui nyrkein juuri ennen päätössummeria.


Jää petti Porissa kesken ottelun – erätauko Ässien ja Sportin ottelussa venyi tunnin mittaiseksi iltasanomat 23:24 05.12

Ässät kukisti lopulta Sportin lukemin 4–3.


Jää petti Porissa - Ässät-Sport-ottelussa tunnin ylimääräinen tauko iltalehti 22:23 05.12

Ässien ja Sportin välisessä ottelussa vietettiin toisen erän jälkeen noin tunnin ylimääräinen tauko. Kun toinen erä oli alkamassa, tuomarit huomasivat ongelmia kaukalon toisessa päädyssä. Joukkueet komennettiin pukuhuoneisiin jään huoltotoimenpiteiden ajaksi. Niiden kestoksi arvioitiin 10-15 minuuttia.


Jää petti Porissa - Ässät-Sport-ottelu ei etene iltalehti 20:37 05.12

Isomäki-areenassa peli on seisahduksissa. Ottelu on pelattu vasta yksi erä. Kun toinen erä oli alkamassa, tuomarit huomasivat ongelmia kaukalon toisessa päädyssä. Joukkueet komennettiin pukuhuoneisiin jään huoltotoimenpiteiden ajaksi. Niiden kestoksi arvioitiin 10-15 minuuttia.


Porin juhlapeli keskeytyi jääongelmiin jatkoaika.com 20:27 05.12

Porissa Ässät-Sport-ottelu viivästyy jäärikon takia.


Ongelmia jään kanssa – toisen erän alku viivästyy Porissa MTV 20:21 05.12

Ässien ja Sportin välisen ottelun toisen erän alku viivästyy, koska jää on liian huonossa kunnossa.


Harvinainen liikenneturma Raaseporissa – tielle juossut poni kuoli iltasanomat 13:58 04.12

Aitauksesta karannut poni ja henkilöauto törmäsivät Raaseporissa Tammisaarentiellä sunnuntaina iltapäivällä kello 16.25.


Poni karkasi aitauksesta, henkilöauto töytäisi - eläin jouduttiin lopettamaan iltalehti 13:41 04.12

Ambulanssi kävi kohteessa tarkastamassa auton kuljettajan vointia, mutta poliisin tietojen mukaan hänellä ei ole vakavia vammoja. Aitauksesta karannut poni ja henkilöauto törmäsivät Raaseporissa Tammisaarentiellä sunnuntaina iltapäivällä. - Onnettomuus sattui paikalla, jossa tie kääntyy loivasti oikealle, jonka takia näkyvyys paikalla on huono, Länsi-Uusimaan poliisi kertoo.


Muilutti, puukotti maksaan ja heitti verisen uhrin Kokemäenjokeen - oikeus tuomitsi parikymppisen miehen tapon yrityksestä iltalehti 18:26 30.11

Tuomittu kiisti oikeudessa minkäänlaisen osallisuuden väkivallantekoon. Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut Joonas Juhani Heikkisen viiden vuoden vankeuteen tapon yrityksestä Porissa viime kesäkuussa. Tuomio ei ole lainvoimainen. Uhri sai puukotustapauksesta vakavia sisäisiä ja ulkoisia vammoja sekä pysyviä arpia. Tuomittu, syntynyt vuonna 1996, joutuu maksamaan hänelle lähes 16 000 euroa korvauksia.


Epäily: Latvialaismies ajoi erittäin päihtyneenä auton ulos tieltä – Audi katkesi kahtia, kaksi matkustajaa kuoli ja kuski vangittiin iltasanomat 16:39 29.11

Erittäin hurja ulosajo tapahtui Porissa viime viikon lauantaina. Kaahaamisesta epäilty latvialaismies vangittiin keskiviikkona.


Poliisi etsii Tallinnassa kadonnutta Aria – tunnetaan Porissa aktiivisena ja luotettavana iltasanomat 09:42 29.11

Aktiivinen ja luotettavana tunnettu mies ei tullut sovittuun kokoukseen ja hänen matkatavaransa ovat hotellihuoneessa.


Poliisi etsii Tallinnassa kadonnutta Aria – tunnettiin Porissa aktiivisena ja luotettavana iltasanomat 09:42 29.11

Aktiivinen ja luotettavana tunnettu mies ei tullut sovittuun kokoukseen ja hänen matkatavaransa ovat hotellihuoneessa.


Porissa tunnettu Ari katosi yhdistysmatkalla Tallinnassa – tavarat edelleen hotellilla iltasanomat 19:40 28.11

Ammattiyhdistys- ja kokoomusaktiivista ei ole havaintoja lauantain jälkeen.


SM-liigan kovanaama sai suihkukomennuksen - esitti pian yllättävän pyynnön somessa: ”Osaan vain twiitata ja ottaa jäähyjä” iltalehti 16:33 26.11

Harvoin käy niin, että pelaaja tekee samalla hetkellä maalin ja loukkaantuu. Vielä harvemmin niin käy uran ensimmäisen liigamaalin kohdalla. Mutta niin kävi Roni Seväselle, 22-vuotiaalle Lukko-puolustajalle, joka laukoi joukkueensa 1-0-johtoon Porissa lauantaina.


Uutiset