Kaksi miestä nujakoi Porissa - poliisi otti riitapukarit kiinni iltalehti 16:13 15.12

Molempia osapuolia epäillään pahoinpitelystä. Poliisi joutui puuttumaan kahden miehen tappeluun Porissa, kun hätäkeskukselta tuli tietoa käynnissä olevasta pahoinpitelystä Porin Tavaratiellä. Poliisin mukaan tilanne tapahtumapaikalla oli nopeasti ohi. Poliisi otti molemmat miehet paikalta kiinni epäiltynä pahoinpitelystä. Toinen heistä kävi poliisin saattamana ensiavussa paikkailemassa saamiaan vammoja.


Kaksi miestä nujakoivat Porissa - poliisi otti riitapukarit kiinni iltalehti 16:13 15.12

Molempia osapuolia epäillään pahoinpitelystä. Poliisi joutui puuttumaan kahden miehen tappeluun Porissa, kun hätäkeskukselta tuli tietoa käynnissä olevasta pahoinpitelystä Porin Tavaratiellä. Poliisin mukaan tilanne tapahtumapaikalla oli nopeasti ohi. Poliisi otti molemmat miehet paikalta kiinni epäiltynä pahoinpitelystä. Toinen heistä kävi poliisin saattamana ensiavussa paikkailemassa saamiaan vammoja.


Ässät maalitalkoiden voittaja jatkoaika.com 08:00 14.12

SaiPa kärsi viidennen kotitappion putkeen, kun Porin Ässät kävi keskiviikkona hakemassa täyden pistepotin Kisapuistosta. Voittomaalin tykittänyt Jussi Makkonen palkittiin ottelun parhaana seitsemän maalin illassa.


Ben Blood jälleen isoista ovista ulos jatkoaika.com 19:52 13.12

Porin Ässien Ben Blood ajettiin ulos neljännen kerran tällä kaudella.


Raaseporin turmakuski on toipunut vammoistaan - tragedian poliisitutkinta on valmistumassa iltalehti 16:12 12.12

Tutkinnanjohtajan mukaan kuolonkolarissa ollut varusmies on jo palannut palvelukseen. Poliisi on saamassa Raaseporin syksyisen tasoristeysonnettomuuden esitutkinnan hiljalleen valmiiksi. Puolustusvoimien miehistönkuljetusauto ja kiskobussi kolaroivat traagisin seurauksin lokakuun 26. päivänä Raaseporin tasoristeyksessä. Turmassa kuoli kolme varusmiestä ja yksi kiskobussissa ollut matkustaja.


Karjaan yhteiskoulussa tutkitaan väitteitä seksuaalisesta häirinnästä - henkilökunnan jäsen pakotti katsomaan ”sopimattomia dokumentteja” iltalehti 15:31 12.12

Koulun rehtori myöntää Västra Nylandille, ettei kaikki ole koulussa kuten pitäisi. Epäilyä tutkitaan tällä hetkellä Raaseporin kaupungissa sisäisesti, koulun rehtori Katri Konttinen vahvistaa Iltalehdelle, muttei kommentoi asiaa sen enempää. antamassaan haastattelussa Konttinen kuitenkin kertoo, että häirinnästä on raportoitu.


Poliisi kaipaa vihjeitä Raaseporin kaivausten törkeästä tuhotyöstä - ”Muutama henkilö on tiedossa” iltalehti 20:01 11.12

Rikosnimike on harvinainen rakennussuojelurikos. Poliisilla on tiedossa muutama henkilö, jotka liittyvät Raaseporin rauniolinnassa sattuneeseen laajaan tuhoon. Alueella tehtiin laittomia kaivauksia, joissa maahan kaivettiin muun muassa 280 kuoppaa. - Muutama henkilö on tiedossa, mutta osuutta selvitellään, että ovatko syyllistyneet rikokseen vai eivät. Ei voi sanoa vielä, ovatko he epäiltyjä, kertoo rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisista.


Raaseporin linnan alueella laittomat kaivaukset - Metallinetsijät: Ratkaisevasta vihjeestä 1800 euron palkkio iltalehti 18:09 10.12

Raaseporin linnan viereiselle peltoalueelle kaivettiin laittomasti yli 280 kuoppaa. Tekijöitä etsitään kuumeisesti. *Raaseporin linnan viereiselle peltoalueelle on laittomasti kaivettu yli 280 kuoppaa. *Metsähallitus ja Museovirasto ovat tehneet tapahtuneesta rikosilmoitukset.


Tyly herätys asukkaille: Auto peruutti päin talon seinää ja pakeni paikalta MTV 11:27 09.12

Porin Pihlavassa Vaarnakujalla sijaitsevan talon asukkaat heräsivät tänään jysäykseen aamuseitsemältä.


Suomi sai kolme uutta kenraalia - katso ylennettyjen nimet iltalehti 09:35 06.12

Itsenäisyyspäivänä kenraalikunnassa on tehty useita ylennyksiä. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on itsenäisyyspäivänä ylentänyt prikaatikenraali Markku Myllykankaan kenraalimajuriksi, prikaatikenraali Timo Kakkolan kenraalimajuriksi, eversti Antti Lehtisalon prikaatikenraaliksi, eversti Janne Jaakkolan prikaatikenraaliksi ja eversti Tuomo Revon prikaatikenraaliksi. Eversteiksi on ylennetty everstiluutnantit Tero Ylitalo Pääesikunnasta, Jukka Seppä Maanpuolustuskorkeakoulusta, Rainer Kuosmanen Kaartin jääkärirykmentistä, Mika Holma Porin prikaatista, Jaro Kesänen Utin jääkärirykmentistä ja Tommi Heikkala Ilmavoimien esikunnasta.


Porin pitkä ilta lopulta Ässien hyväksi jatkoaika.com 23:39 05.12

Porissa juhlittiin pisimpään satavuotista Suomea kunnioittaneella Liiga-kierroksella. Sport oli ottelussa pitkään niskan päällä, mutta Ässät onnistui kääntämään ottelun itselleen. Sportin turhautuminen purkautui nyrkein juuri ennen päätössummeria.


Porin pitkän päivän illassa tapahtui: Jää petti, kosinta, kotijoukkueen ryhtiliike ja tappelu iltalehti 22:37 05.12

Ässien ja Sportin ottelutapahtuma alkoi kello 18.30. Se päättyi kello 22.11. Jään pettäminen toi otteluun noin tunnin viivästyksen. Mutta tapahtumia riitti muutenkin siihen malliin, että harva valitti pitkästymistä.


Porin juhlapeli keskeytyi jääongelmiin jatkoaika.com 20:27 05.12

Porissa Ässät-Sport-ottelu viivästyy jäärikon takia.


Valtion 59-vuotiaat virkamiehet Matti ja Maija menevät naimisiin alasti - osa sukulaisista aikoo boikotoida nudistihäitä iltalehti 13:08 04.12

Ex-sisäministeri Anne Holmlundin Ilmari-isä ideoi nakurannan Porin Yyteriin. Vanhin ja ensimmäinen suomalainen nudistiyhdistys Luonnonmukaiset Ry viettää tänä vuonna 30 juhlavuottaan. Sen jäseninä olevat valtion virkamiehet Matti, 59, ja Maija, 59, aiheuttivat sukulaisissaan hämminkiä ja häiden suoranaista boikotointia, kun heidät vihitään täysin alasti ensi helmikuussa Porin Yyterin kylpylässä nudistifestareilla. Pappia vihkimään ei löytynyt, siviilivihkimisen toimittaa tuomari. Morsiamella on huntu ja koruja, mutta muuten pari sanoo tahdon täysin nakuna.


Ässät taisteli tuhlaaja-Kärpät nurin – ”Olisi voitu laukoa enemmänkin” jatkoaika.com 21:23 02.12

Kärppien kotivoittojen putki katkesi tehottomaan viimeistelyyn presidenttiparin silmien alla. Porin Ässät taisteli Andreas Bernardin johdolla vierasottelusta kaksi pistettä.


Erikoisen jätevesijupakan uusin käänne: oikeus kumosi kuolleen miehen uhkasakon - ”Kari olisi päätöksestä iloinen” iltalehti 19:17 02.12

Kumotun uhkasakon saaneen miehen leski on päätöksestä huojentunut, mutta myös huolissaan. Turun hallinto-oikeus kumosi Porin ympäristölautakunnan päätöksen, joka pakotti Kari Wahlmanin liittymään Kyläsaaren jätevesisosuuskunnan jäseneksi. Samalla kumoutui myös Wahlmanille asetettu 5 000 euron uhkasakko. Vuosi sitten lokakuussa Kari Wahlman sai Kyläsaaren jätevesiosuuskunnalta ilmoituksen, että Wahlmanin omistaman kiinteistön on liityttävä osuuskunnan jäseneksi.


Metallinetsijät raivostuivat Raaseporin linnan ympäristön tuhotöistä – lähes 2000 euron palkkio ratkaisevasta vihjeestä iltasanomat 17:24 02.12

Raaseporin rauniolinnan ympäristössä on syksyn kuluessa tehty luvattomia kaivauksia. Tuohtuneet metallinetsijäharrastajat laittoivat vihjepalkkiokolehdin pystyyn.


Raaseporin linnan alueella tehty törkeä tuhotyö: ”Iso osa Uudenmaan keskiajan historiaa on kadonnut” iltalehti 21:45 01.12

Raaseporin rauniolinnan viereiselle peltoalueelle on kaivettu laittomasti yli 280 kuoppaa. Metsähallituksen mukaan kuopat liittyvät metallinetsintään, jonka yhteydessä peltokerroksesta on mahdollisesti nostettu linnan käyttöaikaan ajoittuvia metalliesineitä. - Melkein 300 kuoppaa on kaivettu. Metallinpaljastimella on haettu metalliesineitä. Kyseessä on ainutlaatuinen kohde. Valitettavasti iso osa Uudenmaan keskiajan historiaa on kadonnut, harmittelee Metsähallituksen puistonjohtaja Henrik Jansson. Janssonin mukaan pellosta on saatettu ottaa jopa 300 tutkimuksen kannalta tärkeää metalliesinettä. 1300-1500 luvulta peräisin olevien esineiden joukossa on voinut olla arvokkaita kolikoita ja koruja.


KalPan huikealle putkelle jatkoa - huippulupaus Ikoselle avausmaali iltalehti 21:25 01.12

KalPa venytti voittoputkensa jo seitsemään, kun savolaiset kaatoivat kotonaan Porin Ässät 5-2. Maalintekovaikeuksista kärsinyt KalPa ei ollut vakuuttavasta voittosarjasta huolimatta tehnyt tällä kaudella varsinaisella peliajalla edes neljää maalia yhdessä ottelussa. KalPa sai apua epävarmasti torjuneilta porilaisvahdeilta. Andreas Bernard antautui neljästi ja Henri Kiviaho kerran. Yhteensä torjuntoja duolle kertyi vaivaiset 11.


Raaseporin rauniolinnalla laittomia kaivauksia – peltoalueella liki 300 kuoppaa iltasanomat 10:26 01.12

Uudellamaalla Raaseporin rauniolinnan alueella on tehty laittomia kaivauksia syksyn aikana, tiedottaa Metsähallitus.


Uutiset