Pitkäveto: Jukurit ei ole loputon seinä – Ässille voitto iltasanomat 12:10 15.10

Kauden aivan alakanttisesti aloittanut Ässät vierailee Mikkelissä. Jukurit ei ole sellainen nippu, mitä eivät porilaiset kykenisi klaaraamaan. Kertoimien puolesta ainakin kokeillaan Ässien voittoa. Tarjolla myös futista.


Ässät vaikeuksien kautta voittoon - Lukko kaatui rankkaritrillerissä jatkoaika.com 21:37 13.10

Ässät ja Lukko lähtivät lauantain kohtaamiseen jännittävistä tunnelmista, kun porilaiset yrittivät avata varsinaisen peliajan voittojen saldonsa Lukon kustannuksella. Tätä ei tullut, mutta helpottava voitto kuitenkin, voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5?4.


Kommentti: Ässät on liikaa ykkösketjunsa varassa – jopa pelottavan paljon MTV 06:15 06.10

Ässien alkukausi on ollut jopa katastrofaalisen huono. Porilaiset eivät ole voittaneet kahdeksan kierroksen jälkeen kertaakaan varsinaisella peliajalla ja ovat sarjan jumbona kaksi pistettä plakkarissaan.


Porilaiset odottivat hotellihuoneita turhaan yli 8 tuntia Ateenassa – Matkavekka: Sekaannus ei liity lentoyhtiön konkurssiin iltasanomat 23:18 02.10

Matkavekan käyttämä lentoyhtiö Primera Air ilmoitti maanantai-iltana hakeutuvansa konkurssiin. Loka-marraskuun lomalennot lentää Small Planet -niminen yhtiö.


Moniveto: TPS kyllästää porilaiset hunajalla iltasanomat 18:13 02.10

Hunajakaan ei ole suurissa määrin hyvästä. TPS:n menestys Isomäellä kiinnostaa Monivedossa.


Samuli Ratisen liigauran avausosumat kantoivat JYPin voittoon jatkoaika.com 20:22 22.09

Ässät oli lauantain kotiottelussaan varsin vahva, mutta pisteitä se ei tililleen saanut. Porilaiset laukoivat pääasiassa maalista ohi, mutta Samuli Ratinen ei, vieden kahdella maalillaan JYPin 2?1-vierasvoittoon.


Karhu HT kaatoi Hermeksen Porissa jatkoaika.com 09:00 13.09

Keskiviikkona pelattiin Suomen Cupin puolivälierien ensimmäiset osaottelut. Suomi-sarjaa pelaava Karhu HT sai vieraakseen mestisjoukkue Kokkolan Hermeksen. Ottelu oli tiukka, mutta porilaiset pystyivät iskemään tarvittavat maalit ja voitti näin 5-4. Ottelusarjan toinen ja viimeinen osaottelu pelataan perjantaina Kokkolassa.


Ässille selvä voitto Lukosta jatkoaika.com 08:00 02.09

Lauantaina Porissa vietettiin hegemonia-päivää. Päivän kohokohtana oli tietysti Liiga-joukkueiden kohtaaminen. Ässät voitti ottelun 6-1. Illan ykköstähti oli tehot 3+1=4 iskenyt Jarno Kärki. Porilaiset keräsivät koko päivänä 14 pistettä Lukon jäädessä 8 pisteeseen. Tämän myötä hegemonia-kannu palasi takaisin Poriin.


Jere Härkälä: "Tavoitteena on valmistaa pelaajia kansalliselle ja kansainväliselle huipputasolle" jatkoaika.com 15:26 31.08

Porin Ässien A-nuorten joukkue koostuu laajasta ikäjakaumasta. Lähes kuuden vuoden ikäero joukkueen sisällä vaatii paljon myös valmennukselta. Porilaiset ovat saaneet hyvä palautetta eri ikäryhmien maajoukkueista.


Ässillä on edelleen iskun paikka – "Kärpät ei pelaa hyvin!" iltasanomat 11:57 28.03

Jos porilaiset aikovat vielä herätä taisteluun välieräpaikasta, sen täytyy tapahtua tänään.


Kärpät-Ässät: Patapaidat haastajana Kärppien kimppuun jatkoaika.com 07:00 20.03

Kärpät vei runkosarjan nimiinsä selvällä piste-erolla, mutta notkahti maaliskuun otteluissaan. Ässät puolestaan taisteli itsensä pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, jossa pudotti Lukon otteluvoitoin 2-0. Porilaiset lähtevät kärppäsarjaan selvinä altavastaajina, mutta näkyykö pelaamattomuus oululaisten otteissa?


8, teki harvinaisen alueilta ei tiedä vieläkään,

Uutiset