K-pop-tähti Sulli on kuollut 25-vuotiaana - kärvisteli nännikohun kourissa konservatiivisessa Etelä-Koreassa

iltalehti 13:27 14.10

Eteläkorealainen laulaja ja näyttelijä löydettiin kuolleena asunnostaan. Sulli, oikealta nimeltään Choi Jin-ri, on löytynyt maanantaiaamuna kuolleena kodistaan. Hänen managerinsa löysi hänet Seoulin lähellä, Seongnamissa Etelä-Koreassa sijaitsevasta asunnosta, BBC uutisoi. Poliisi tutkii kuolemansyytä sillä oletuksella, että Sulli saattoi tehdä itsemurhan.


Chisulta jättiyllätys! Avioitui Jori Sjöroosin kanssa: "Me mentiin tänään naimisiin"

mtv 18:15 28.09

Pop-tähti Chisu ja sekä soolouraltaan että ansioistaan PMMP-yhtyeen hovituottajana tunnettu Jori Sjöroos ovat perustaneet duon.


Chisulta jättiyllätys! Avioitui Jori Sjöroosin kanssa

mtv 18:15 28.09

Pop-tähti Chisu ja sekä soolouraltaan että ansioistaan PMMP-yhtyeen hovituottajana tunnettu Jori Sjöroos ovat perustaneet duon.


Chisulta ykkätys! Avioitui Jori Sjöroosin kanssa

mtv 18:15 28.09

Pop-tähti Chisu ja sekä soolouraltaan että ansioistaan PMMP-yhtyeen hovituottajana tunnettu Jori Sjöroos ovat perustaneet duon.


Demi Lovato mukaan Netflixin uutuuselokuvaan – pääroolissa Will Ferrell

mtv 15:01 25.08

Pop-tähti nähdään Netflixin Eurovision-komediassa.


Miley Cyrus avautuu erostaan twiittien sarjassa – kiistää pettäneensä Liam Hemsworthia: ”En ole valehtelija”

iltalehti 01:42 23.08

Pariskunnan eron on huhuttu johtuvan Miley Cyruksen väitetystä pettämisestä. Pop-tähti Miley Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin ero nousi otsikoihin pari viikkoa sitten. Pariskunta ehti olla aviossa seitsemän kuukauden ajan, tosin suhde alkoi jo vuonna 2009. Eron jälkeen Cyrus on nähty läheisissä tunnelmissa ystävänsä Kaitlynn Carterin kanssa. Kaksikko oli lomalla Italiassa, jossa pari kuvattiin suutelemassa uima-altaan äärellä. Tämän jälkeen New York Post uutisoi, että naiset viettivät aikaa yhdessä Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla viime viikon perjantaina.


Pop-tähti Katy Perry sai tuomion tekijänoikeusrikkomuksesta – megahitti todettiin plagiaatiksi

iltasanomat 14:19 30.07

Katy Perry syyllistyi oikeuden mukaan tekijänoikeusrikkomukseen. Seuraavaksi mietitään korvaussummaa.


Beyoncé julkaisi rehellisen laihdutusvideon – laulaja sai harvinaista kritiikkiä

mtv 10:35 30.07

Pop-tähti Beyoncén julkaisema mainosvideo keräsi kritiikkiä.


Jennifer Lopez vietti hikiset 50-vuotisjuhlat – tanssi villisti DJ Khaledin tahtiin

mtv 12:59 26.07

Pop-tähti Jennifer Lopez juhlisti viisikyppisiään villiin tyyliin.


Ed Sheeranin Helsingin keikka kokosi tähdet yhteen - he kaikki löysivät tiensä Malmin lentokentälle

iltalehti 12:25 25.07

Ed Sheeran esiintyi Helsingissä tiistaina ja keskiviikkona. Keikka keräsi yhteen tuhansia Sheeranin musiikin faneja. Maailman suosituimpiin pop-tähtiin kuuluva Ed Sheeran laulatti suomalaisia Malmin lentokentällä tällä viikolla. Sheerania saapui katsomaan keskiviikkona huimat 60 000 ihmistä ja tiistaina 48 000 ihmistä. Heidän joukossaan oli myös lukuisia suomalaistähtiä. Keskiviikkona Sheerania saapuivat katsomaan esimerkiksi missit Michaela Söderholm ja Heidi Sohlberg, televisiokasvo Mailis Penttilä, Bachelorette-Jenny, taikuri Noora Karma, radiojuontaja Jenni Haapala, muusikko ja radiotoimittaja Lasse Kurki, näyttelijä Johanna Puhakka, tubettaja Miisa Rotola-Pukkila, tubettaja Veronica Verho, fitnesstähti Janni Hussi ja yrittäjä Joel Harkimo. Monet Sheeran-fanit ovat jakaneet myös tunnelmiaan keikalta sosiaalisessa mediassa.


Megatähti Ed Sheeran julkaisi kuvan Helsingin-keikaltaan – poseeraa lavalla Huuhkajien paidassa

iltalehti 19:16 24.07

Maailman suosituimpiin pop-tähtiin kuuluva Ed Sheeran fiilistelee eilistä Suomen-keikkaansa sosiaalisessa mediassa. Popin megatähti Ed Sheeran konsertoi tänään keskiviikkona toistamiseen Helsingin Malmin lentokentällä. Tiistaina lämpimässä kesäillassa esiintynyt Sheeran fiilisteli eilistä konserttia vielä jälkikäteen, sillä hän julkaisi Instagramissa keskiviikkona ennen toista konserttiaan kuvasarjan eiliseltä keikalta.


Kommentti: Lavalla oli vain entinen koulukiusattu mies ja kitara – Suomen-keikka paljasti, miksi Ed Sheeran on nyt maailman menestyneimpiä artisteja

iltasanomat 22:50 23.07

Ed Sheeranin ensimmäinen konsertti Helsingin Malmin lentokentällä osoitti, että lahjakas pop-tähti tarvitsee avukseen yhä vain akustisen kitaran. Muuten pop-maailma onkin muuttunut niiden yli 50 vuoden aikana, kun samoilla kulmilla on edellisen kerran nähty maailmantähtiä, musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen kirjoittaa.


Laulaja Miley Cyrus avautuu mutkikkaasta avioliitostaan Liam Hemsworthin kanssa – ”Olen heterosuhteessa, mutta tunnen vetoa naisiin”

iltalehti 04:36 12.07

Poppari kertoo ajatuksiaan naisiin kohdistuvista odotuksista. Pop-tähti Miley Cyrus kertoo tuoreessa Elle-lehden haastattelussa avioliitostaan ja naisiin kohdistuvista asenteista. Laulaja kertoo uuden albuminsa nimen She Is Miley Cyrus kuvaavan luonnonvoimaa ja kaikkeutta. ”She” ei viittaa vain naiseen tai sukupuoleen, vaan Cyruksen itsevarmuuteen ja henkiseen vahvuuteen. Artistin mielestä naisiin kohdistuu nykymaailmassa suuria odotuksia. Cyrus sanoo, että naisten odotetaan pitävän maailma kansoitettuna ja vapaaehtoisesti lapsetonta arvostellaan ja tuomitaan.


Britney Spears esittelee kovaa treenirutiiniaan: "Olen harjoitellut tiputtaakseni painoa"

mtv 18:08 19.06

Pop-tähti Britney Spears jakoi faneilleen vilauksia treenirutiinistaan.


Madonna kritisoi rajusti sosiaalista mediaa: ”Instagramin tarkoitus on tehdä ihmiset surullisiksi”

iltalehti 12:20 17.06

Pitkässä haastattelussa Madonna kertoi suhteestaan someen. Pop-tähti Madonna kritisoi rajusti tämän päivän sosiaalista mediaa The Sun -lehdelle antamassaan haastattelussa. Laulajalla itsellään on lähes 14 miljoonaa seuraajaa Instagram-palvelussa ja yli 18 miljoonaa tykkääjää Facebook-sivulla. Madonnan mukaan sosiaalinen media saa ihmiset vertailemaan itseään toisiinsa.


Antti Tuisku ilahduttaa fanejaan – kirjoitti oman onnittelunsa valmistuneille

mtv 22:05 04.06

Pop-tähti suoritti itse liikunta-alan ammattitutkinnon.


Salaliittoteoria väittää: Madonna ja Angelina Jolie ovat maailmanvalloitusta suunnittelevia liskoihmisiä

iltalehti 01:30 02.06

Näkyviä julkisuuden henkilöitä epäillään ulkoavaruuden olioiksi. Mirror-lehti kertoo salaliittoteoriasta, jonka mukaan maassa vierailee säännöllisesti ulkoavaruudesta tulevia liskoihmisiä. Teorian mukaan pitkät ja siivekkäät olennot tulevat Lohikäärmeen tähdistöstä ja vierailut ovat alkaneet jo antiikin aikaan. Nyt salaliittoon on liitetty pop-tähti Madonna sekä näyttelijä Angelina Jolie. Liskoihmiset ovat nimittäin pariutuneet ihmisen kanssa, jonka takia joukossamme elää puoli-ihmisiä.


Britney Spearsin manageri antoi kylmän lausunnon: ”Hän tuskin esiintyy enää koskaan”

iltalehti 00:06 16.05

Laulajatähti on kärsinyt mielenterveysongelmista. Pop-tähti Britney Spearsin manageri Larry Rudolph epäilee TMZ:n haastattelussa, että laulaja ei pysty enää koskaan esiintymään. Spearsin oli tarkoitus aloittaa helmikuussa keikkojen sarja Las Vegasissa, mutta esiintymiset siirrettiin tulevaisuuteen. Rudolph kertoo, että esiintymisiä tullaan tuskin koskaan näkemään. Laulajan vointi on yhä huono sekä fyysisesti että mielenterveydellisesti.


taidemuseo janoaa tunniksi tai vankilassa – istui vuoksi Barcelonassa – maailman kallein

Hot topics