Poliisilla oli suuri operaatio Seinäjoella – mukana useita partioita MTV 16:58 21.04

Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa on ollut tänään iltapäivällä poliisioperaatio, johon osallistui useita poliisipartioita.


"Vauhtia kuin Monzassa" – poliisi keskeytti miehen ja naisen katukisan Lempäälässä MTV 08:50 21.04

Sisä-Suomen poliisilla oli eilen illalla vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältänyt tehtävä.


Poliisilla takaa-ajotilanne Oulunsalossa: Useita loukkaantui kolarissa, tie 816 kokonaan poikki iltasanomat 14:22 19.04

Paikalla on useita poliisipartioita ja pelastuslaitoksen yksiköitä.


Poliisin tehoratsiassa synkkä tulos: ”Näillä luvuilla ei kukaan voi ylpeillä” stara 21:30 18.04

Kerroimme tänä aamuna, että poliisilla on käynnissä kansainvälinen 24 tunnin


Viihdelehti Stara.fi stara 21:30 18.04

Kerroimme tänä aamuna, että poliisilla on käynnissä kansainvälinen 24 tunnin


Autoilija! Poliisilla on käynnissä 24 tunnin ratsiamaraton stara 08:00 18.04

Ylinopeutta ajamista tulee välttää joka päivä ympäri vuoden, mutta juuri


Poliisi selvittää kuvaa: Nuori makasi haudalla kimpusta revitty ruusu rinnallaan – ”Inhottava tapaus” iltasanomat 21:11 16.04

Poliisin käsityksen mukaan kuva haudalla makaavasta nuoresta on levinnyt nopeasti ja laajalle nuorison keskuudessa. Poliisilla on selvittelyssä, täyttääkö teko rikoksen tunnusmerkit.


Kuva haudalla makaavasta nuoresta omaisten tuomasta kukkakimpusta revitty ruusu rinnallaan päätyi poliisin selvitettäväksi – ”Inhottava tapaus” iltasanomat 21:11 16.04

Poliisin käsityksen mukaan kuva haudalla makaavasta nuoresta on levinnyt nopeasti ja laajalle nuorison keskuudessa. Poliisilla on selvittelyssä, täyttääkö teko rikoksen tunnusmerkit.


Keskisuomalainen: Kaikki valvonta- ja hälytystehtävissä toimivat poliisit ovat saamassa haalarikamerat iltasanomat 07:45 13.04

Tällä hetkellä poliisilla on koekäytössä 30 kameraa Helsingin poliisilaitoksella.


Rikos puukolla, kirveellä ja kirjoilla – Pasilan poliisivankilan häkki heilahti erikoisista syistä MTV 12:35 11.04

Poliisin työtehtävät ovat joskus erikoisia. Helsingin poliisilla oli eilen muutama perin epätavallinen työtehtävä.


MTV:n pomo myöntänyt kuvanneensa seksivideoita salaa - levittämisestä ei mitään viitteitä iltalehti 10:58 11.04

Rikoskomisario Mikko Minkkinen vahvistaa, että Itä-Uudenmaan poliisilla on menossa salakatselurikoksen esitutkinta, jossa asianomistajina on neljä naista ja epäiltynä mies. Rikoskomisario Mikko Minkkisen mukaan rikosnimike esitutkinnassa on salakatselu. Muita rikosnimikkeitä ei ole. Käytännössä kyse on neljästä videosta, joilla epäilty ja asianomistajat ovat seksuaalisessa kanssakäymisessä. Rikoskomisario Mikko Minkkinen ei halua kertoa kuvatallenteiden sisällöstä tarkemmin.


Tampereen mysteerioperaation syy selvisi: Kadonnutta naista haetaan uudella tekniikalla, kun vielä pystytään iltalehti 11:13 10.04

Merivartiosto avustaa poliisia joulukuussa kadonneen naisen etsimiseksi järvestä. Tampereella etsitään joulukuussa kadonnutta naista, jonka epäillään mahdollisesti päätyneen Iidesjärveen. Vielä tiistaiaamuna naista ei ollut löytynyt. Poliisilla ei varsinaisesti ole vihjetietoa naisen päätymisestä järveen, mutta asia halutaan sulkea pois.


Mopoilija kuoli onnettomuudessa traktorin kanssa - Poliisilla on ”jonkinlainen” käsitys tapahtumien kulusta iltalehti 09:36 07.04

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Ristijärvellä Saukontiellä sattui perjantai-iltana puoli kahdeksan jälkeen illalla traktorin ja mopon välinen liikenneonnettomuus, jonka seurauksena mopoa kuljettanut paikkakuntalainen nuori mies menehtyi. Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi on tapauksesta vaitonainen, sillä tutkinta on vasta alkuvaiheessa.


Mies yritti päästä hoitoon psykiatrian osastolle Sastamalassa - ajoi matkailuautolla ovia päin iltalehti 15:20 03.04

Miestä epäillään vahingonteosta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Paikkakuntalainen, 60-luvulla syntynyt mies ajoi Sastamalassa pääsiäismaanantaina matkailuautolla Vammalan aluesairaalan psykiatrian osaston pääovia päin. Tutkinnanjohtaja Anssi Köykkä Sisä-Suomen poliisista kertoo, että tapahtumapaikalle meni poliisipartio, joka tavoitti auton omistajan lopulta kotoaan. Poliisilla oli jo ilmoitusvaiheessa auton rekisterinumero tiedossa, joten poliisi löysi miehen kotiosoitteen sen perusteella.


Poliisilla iso operaatio Tampereella: Tammerkoski tyhjennettiin, koskesta löytyi ruumis tai nukke MTV 14:25 03.04

Poliisilla on parhaillaan käynnissä iso operaatio Tampereella. Poliisi sai kello 12.41 ilmoituksen, jonka mukaan Tammerkoskesta olisi löytynyt ruumis. Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä, onko kyse ruumiista vai ihmistä muistuttavasta nukesta.


Poliisilla huomiota herättävä operaatio Tampereella – onko Tammerkoskessa ruumis vai nukke? iltasanomat 14:11 03.04

Poliisi sai puoli yhden jälkeen päivällä ilmoituksen, jonka mukaan Tampereen Tammerkoskessa kelluisi ruumis.


Hallitus haluaa reservipoliisit ammattipoliisien avuksi - 16 päivän koulutuksella kentälle, samat varusteet kuin poliisilla iltalehti 13:13 02.04

Hallitus suunnittelee reservipoliisien tuomista ammattipoliisien avuksi. Reservipoliisilla olisi tiukan paikan tullen oikeus käyttää ampuma-asetta. Helsingin Sanomat tänään reservipoliisin tehtäviä, toimivaltuuksia ja voimakeinojen käyttöoikeuksia koskevasta hallituksen esityksestä, joka on parhaillaan lausuntokierroksella. Lausuntokierros päättyy 4. toukokuuta. Sisäministeriön mukaan reservipoliisijärjestelmän tarkoituksena on toimia poliisin reservinä ”yllättäviä, poikkeuksellisia ja tilapäisiä” tilanteita varten, ja vapauttaa ammattipoliiseja poliisin ydintehtäviin.


Barcelona murskaavan Hrachovina ei ihminen on kisadebyytin ”Ei päävoitto rautavalimo suosikit ja

Uutiset