K-U: Alaston pariskunta harrasti seksiä rappukäytävässä, miehelle sakkotuomio - Mies puolusti itseään: ”Se oli lähinnä pussailua” iltalehti 20:44 23.05

Rikoksen uhrit eli naapurit soittivat paikalle poliisin, joka yllätti pariskunnan itse teossa, kertoo Keski-Uusimaa-lehti. Tuusulan käräjäoikeus langetti 33-vuotiaalle miehelle sakkotuomion sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta. Syynä oli seksin harrastaminen järvenpääläisen kerrostalon rappukäytävässä eräänä yönä viime elokuussa. Naapureissa närää herättäneestä tapauksesta kertoo . Lehden mukaan öinen akti maksoi miehelle sakkoina yhteensä 120 euroa.


ES: Teini teki hirvittävän löydön Lappeenrannassa – palaneen auton takakontissa oli ruumis: "Miten pelastuslaitos ja poliisi eivät huomanneet" MTV 20:27 23.05

Silminnäkijät löysivät vahingossa Lappeenrannan palaneen auton takakontista ruumiin, uutisoi Etelä-Saimaa. Lehden mukaan pelastuslaitos oli sammuttanut autopalon Lauritsalan venesatamassa maanantain ja tiistain välisenä yönä, ja poliisi kävi tiistaiaamuna satamassa.


Villit some-huhut omakotitaloalueella liikkuvasta karhuemosta ruokkivat hysteriaa Mäntsälässä - Poliisi: ”Se lähti lumipalloilmiönä” iltalehti 19:02 23.05

Facebook-huhut, koulujen varotoimet ja asiaan liittymättömät poliisitehtävät lisäsivät vahvistamattomaan tarinaan kierroksia. Mäntsälän puskaradioryhmässä Facebookissa kiersi keskiviikkona villejä huhuja paikallisella Anttilan omakottaloalueella liikkuneesta karhuemosta poikasineen. Rautatieaseman ympäristössä sijaitsevat koulut ottivat tiedot vakavasti ja ohjeistivat opettajia olemaan päästämättä oppilaita kotiin ennen kuin tilanne selviää. Myös lasten vanhemmille lähetettiin viesti, jossa kerrottiin mahdollisista karhun liikkeistä.


Mies hakkasi ja kuristi pyörätuolissa istuvaa naista kyynärsauvalla Turun keskustassa iltalehti 17:00 23.05

Aiemmista väkivaltarikoksista epäilty mies on pidätetty. Noin 30-vuotias mies huitoi kyynärsauvalla ja hakkasi pyörätuolissa istuvaa naista Turun keskustassa. Lyhyen aikaa mies myös kuristi naista sauvallaan. Lounais-Suomen poliisin mukaan pahoinpitely tapahtui Eerikinkadulla kauppakeskus Forumin edustalla tiistaina noin kello 15.15.


Vapaana pidetty koira raateli 8-vuotiasta poikaa Espoossa - Äiti: ”Olimme molemmat ihan shokissa” iltalehti 16:36 23.05

Poliisi tutkii asiaa vammantuottamuksena ja eläimen vartioimatta jättämisenä. Sama koira on saattanut aiheuttaa vaaratilanteita aiemminkin. Espoolainen Heidi Alarvo oli viime sunnuntaina kävelemässä Karakalliossa sijaitsevalle ostoskeskukselle kahdeksanvuotiaan Antonio-poikansa kanssa, kun poika joutui suuren koiran hyökkäyksen kohteeksi. Alarvo kertoo, että ostoskeskuksen vieressä istui penkillä kaksi vanhempaa naista. Maassa naisten vieressä makasi suurikokoinen koira, jota Alarvo ei kuitenkaan aluksi huomioinut sen rauhallisuuden vuoksi.


Oletko nähnyt kuvan naista? Poliisi kaipaa tietoa Hyvinkäällä kadonneesta 80-vuotiaasta muistisairaasta iltalehti 16:35 23.05

Kaikki tiedot pyydetään ilmoittamaan suoraan yleiseen hätänumeroon 112. Eilen tiistaina Hyvinkäältä Kirjavantolpan kaupunginosasta kadonnut nainen on edelleen kateissa, ilmoittaa Itä-Uudenmaan poliisi twitter-tilillään. Nainen on muistisairas. 80-vuotias on noin 145 senttiä pitkä ja hänellä on harmaat hiukset.


Poliisi pyytää havaintoja Turun kyynär­sauva­kuristajasta iltasanomat 15:18 23.05

Pyörätuolissa istunutta naista pahoinpideltiin Turun keskustassa tiistaina.


Roska-auto peruutti iäkkään naisen päälle Tampereella - ”tilanne näytti pahalta” iltalehti 15:16 23.05

Tampereen Pohjolankadulla sattui kello 13 aikaan vakava liikenneonnettomuus. Roska-auto oli peruuttamassa kerrostalon pihaan, kun kuski epähuomiossa peruutti rollaattorilla kadulla kulkeneen vanhuksen päälle. Iäkäs nainen toimitettiin ambulanssilla ensiapuun. - Kuljettaja on vielä niin järkyttynyt, että emme ole pystyneet jututtamaan häntä vielä. Uhri oli elossa, kun ambulanssi tuli paikalle, poliisin kenttäjohtaja kertoi onnettomuuspaikalla Iltalehdelle.


Vanhus jäi rollaattorilla roska-auton alle iltalehti 14:08 23.05

Tampereen Pohjolankadulla sattui kello 13 aikaan vakava liikenneonnettomuus. Roska-auto oli peruuttamassa kerrostalon pihaan, kun kuski epähuomiossa peruutti rollaattorilla kadulla kulkeneen vanhuksen päälle. Iäkäs nainen toimitettiin ambulanssilla ensiapuun. - Kuljettaja on vielä niin järkyttynyt, että emme ole pystyneet jututtamaan häntä vielä. Uhri oli elossa, kun ambulanssi tuli paikalle, poliisin kenttäjohtaja kertoi onnettomuuspaikalla Iltalehdelle.


Brittimies kuoli viidakkoveitsimiehen iskettyä Karibialla iltalehti 13:56 23.05

Naamioitunut mies iski Elias Louisyn, 73, kotiin Saint Lucian saarella. Brittiläinen Elias Louisy kuoli vammoihinsa naamioituneen miehen murtauduttua ikkunan läpi hänen kotiinsa ja iskettyä häntä viidakkoveitsellä. Isku tapahtui Desruisseaux'n kylässä Saint Lucian saarella Karibialla. Paikallisen median mukaan poliisi on kuulustellut kolmea miestä tapahtuneen johdosta. Tapausta tutkittiin aluksi ryöstön yrityksenä, mutta nykytiedon valossa se voikin liittyä maanomistuskiistaan.


Mies huitoi ja kuristi pyörätuolissa istunutta naista kävelykepillä – mies poliisille ennestään tuttu MTV 13:53 23.05

Turun keskustassa tapahtui eilen epätavallinen pahoinpitely, kun vuonna 1980 syntynyt mies hyökkäsi pyörätuolissa istuneen naisen kimppuun.


Ukrainassa kuohuu Mestarien liigan finaalin alla – poliisi ratsasi 35 sopupeleistä epäiltyä joukkuetta MTV 13:50 23.05

Ukrainan poliisi on on ratsannut 35 ukrainalaista jalkapallojoukkuetta epäiltynä sopupeleihin. Ukrainan poliisi järjesti tiistaina massiivisen operaation sopupeliepäilyjen vahvistamiseksi.


Mies kuoli Oulun tuhoisassa tulipalossa - tuli tuhosi paritalon täysin iltalehti 13:36 23.05

Syttymissyytä selvitellään parasta aikaa. Ouluun kuuluvan Oulunsalon Porkontiellä sattui tiistaina yhden ihmishengen vaatinut tulipalo. Sammutustöiden jälkeen poliisi on keskiviikkona päässyt tekemään paikalle teknistä tutkintaa. Vielä tässä vaiheessa rikosta ei epäillä, mutta ei ole suljettu poiskaan. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jussi Hyrkäs ei vielä tässä vaiheessa osaa asiasta paljoa kertoa.


Palaneesta henkilöautosta löytyi ruumis Lappeenrannassa: Poliisi epäilee, että kuolemaan liittyy rikos iltalehti 13:35 23.05

Poliisi epäilee, että henkilön kuolemaan liittyy rikos. Lappeenrannassa löydettiin eilen tiistaina 22. toukokuuta ruumis. Ruumis löytyi Lauritsalan venesatamassa olleesta palaneesta henkilöautosta. Tutkinnanjohtaja, Rikoskomisario Teemu Liikkanen kertoo, että oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus on vielä kesken. Poliisilla on kuitenkin syytä epäillä, että autosta löytyneen henkilön kuolemaan liittyy rikos.


Vapaana ollut koira puri 8-vuotiasta poikaa jalkaan Espoossa iltasanomat 13:30 23.05

Sama koira on ehkä aiheuttanut vaaratilanteita ennenkin, poliisi kertoo.


Kari Hietalahti huumepoliisi Jari Aarnion jalanjäljillä: ”Mua lihavoitettiin rooliin” iltalehti 13:24 23.05

Huumepoliisi Jari Aarniota näyttelevällä Kari Hietalahdella on edessä poikkeuksellinen kesä, sillä hän saa nauttia pitkistä vapaista. Entistä huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota Nelosen uutuussarjassa näyttelevän Kari "Hissu" Hietalahden, 53, kalenteri ammottaa tyhjyyttään kesän ajaksi. Hietalahtea se ei tosin haittaa, sillä hän on ollut täystyöllistetty viime ajat draamasarjarooliensa takia. - Kyllähän kesällä jotain olisi voinut tehdä, mutta käyhän se näinkin. Olen tehnyt nyt niin paljon, näyttelijä sanoo Iltalehdelle.


Rekka syttyi palamaan Kolmostiellä - yksi kaista poissa käytöstä iltalehti 13:18 23.05

Rekka palaa lähellä Nokian ja Ylöjärven rajaa. Täysperävaunuyhdistelmä on syttynyt palamaan Kolmostiellä lähellä Nokian ja Ylöjärven rajaa. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikalla on tällä hetkellä etelän suuntaan menevä ajokaista poissa käytöstä ramppien 49 ja 48 välillä. Sammutustyöt ovat käynnissä, ja poliisi ohjaa liikennettä. Päivystävä palomestari Hanne Reiman kertoo, että palo on saanut alkunsa auton hytin puolelta konetilasta. Tuli levisi kuitenkin myös kuorman puolelle.


Lahden oikeustalolla pommiuhkaus – poliisi eristi alueen iltasanomat 13:18 23.05

Lahdessa osoitteessa Askonkatu 9 on uhkatilanne, kerrotaan poliisista.


Hyytävä viesti aiheutti suuroperaation Lahdessa: ”Pommi räjähtää kymmeneltä” iltalehti 13:00 23.05

Käräjäoikeuden virastopostiin tuli aamulla sähköpostiuhkaus. Päijät-Hämeen käräjäoikeuden virastosähköpostiin tuli aamulla sähköpostiviesti, joka aiheutti suuren poliisioperaation Lahdessa Askon alueella. - Siinä viestissä oli, että käräjäoikeuden parkkipaikalla autossa on pommi, joka räjähtää kymmeneltä, sanoo käräjäoikeuden laamanni Jukka Heikkilä.


- ”Kukaan äänistä aivovamman Kiinassa asennevamman brittiläinen kannelle Kolmostiellä - yksi Kotimaan totopelitarjontaan leuat lievempää tuomiota mahdotonta” pelottavan päättäjiä perhehelvetti paljastui pommi Jättievakuointi raivon valtaan Harjavallassa sellainen idiotismin ketju” sotilaallisena Tammiselle 2000 euron tyttärensä naimisiin varastettu Mazda

Uutiset