Ihmepelastuminen: Jalka tarttui putkeen vesipuistossa – poika oli yhdeksän minuuttia veden alla MTV 16:52 26.04

Floridassa 12-vuotias poika joutui vesipuistossa vaaratilanteeseen jäädessään jumiin veden sisäänottoputkeen. Tapahtumat näkyvät CNN:n julkaisemalla turvakameravideolla.


Vanha kalastusmaja sai uuden ilmeen – tältä näyttää lopputulos remontin jälkeen mtv 13:57 26.04

Perheen isän käytössä olleesta majasta tehtiin koko perheen mökki.  Sisustus- ja remonttiohjelma Kotoisassa kolmihenkisen perheen mökki laitettiin uuteen uskoon. Seija ja Matti, sekä poika Luka toivoivat mökkiä, jossa koko perhe viihtyisi. 


Teinipoika roikkui bussin perässä, typerällä tempulla kehuskeltiin ja yllytettiin somessa - bussiyhtiön toimitusjohtaja tuomitsee: ”Ihan oikeasti vaarallista” iltalehti 13:54 26.04

Kuljettaja ei todennäköisesti havainnut bussin perässä roikkunutta teinipoikaa. Sosiaalisessa mediassa levisi tiistaina video, jossa teini-ikäinen poika oli kiivennyt roikkumaan paikallisbussin perään Tampereen Linnainmaalla. 16-vuotias tamperelaispoika kertoi keskiviikkona miettineensä temppua jo pidempään. Noin sadan metrin matkan bussista roikkunut poika sanoi tempun olleen "yllättävän helppoa". Snapchatiin saatetekstillä "Tehkää perässä" ladattu video herätti keskustelua muun muassa Facebookissa.


Urhea pikkupoika irrotti hampaansa tyylillä – käytti varsijousta apuna stara 13:00 26.04

Lasten maitohampaat alkavat heilua yleensä 5–6 -vuotiaana. Osa vanhemmista antaa


Poika sai sairaskohtauksen ratissa - Kauhunhetket kokenut äiti etsii nyt sivullista sankaria, joka riensi apuun: ”Hän oli enemmän kuin taivaan lahja” iltalehti 12:31 26.04

Äiti ei tilanteen aikana hoksannut pyytää auttajan yhteystietoja. Hän yrittää tavoittaa miehen, koska haluaa kiittää tätä henkilökohtaisesti. Eläkkeellä oleva espoolaisnainen oli aikuisen poikansa kanssa autolla liikkeellä Espoossa tiistaina iltapäivällä. Kaksikon oli tarkoitus löytää rengasliike. Yhtäkkiä autoa ajanut mies sai sairauskohtauksen ja alkoi kouristella. Hän menetti auton hallinnan. Nopeutta ei onneksi ollut paljon, mutta matka päättyi risteykseen auton kolaroitua keula edellä vesipostiin.


Sami Kapanen ottaa kantaa liigafinaalien erikoiseen kohuun – on kokenut perhettä koskeneet solvaukset: ”Silloin raja on ylitetty” iltasanomat 06:02 26.04

NHL-legenda Sami Kapasen poikaa pilkkasivat junioripeleissä jopa vieraspaikkakuntien toimitsijat.


Kim Wallin vanhemmat eivät saa vahingonkorvauksia – poikaystävälle 16 000 euron korvaukset iltasanomat 22:35 25.04

Oikeus ei myöntänyt murhatun toimittajan vanhemmille korvauksia, koska tämä ei asunut enää vanhempiensa luona.


Isä tappoi poikansa 12 puukoniskulla - uhrilta jäi leski ja pieni lapsi iltalehti 22:25 25.04

Nuoren pariskunnan joulunvietto miehen vanhempien talossa venähti pitkäksi, sillä heidän piti selvitellä asuntoasioitaan. 62-vuotias mies iski puukolla kolmekymppistä poikaansa 12 kertaa kaulalle, rintakehään ja vasempaan käteen. Uhri menehtyi vaimonsa elvytystoimista huolimatta ennen ambulanssin saapumista.


Turun puukottaja lyyhistyi kampaamon ikkunan eteen 5-vuotiaan silmien edessä - äiti kertoi oikeudessa, miten lapsen käytös muuttui hysteeriseksi iltalehti 21:07 25.04

Marokkolaismiehen surmajuoksu päättyi Brahenkadulle lähelle vanhaa Puutoria. Useat silminnäkijät todistivat kiinniottoa. Yksi oikeuden kuulemista todistajista oli nainen, joka oli asioimassa parturi-kampaajalla Puutorin laidalla. Abderrahman Bouanane oli juoksemassa puukkojen kanssa kohti viimeistä sijaansa, kun nainen oli itse palveltavana. - Olin viisivuotiaan poikani kanssa kampaajalla. Pojan hiukset oli jo leikattu, ja hän istui tuolilla katsomassa kännykästä lastenohjelmia, nainen muisteli Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.


Bussikuski pysähtyi hellyttävästä syystä – auttoi ankanpoikaset reunakiven yli! stara 20:30 25.04

Moni ei varmasti haluaisi ylimääräisiä viivytyksiä bussimatkalle, mutta tuoreella Youtube-videolla


Pikkuprinssin nimispekulaatio käy kuumana - William antoi nimestä vinkin iltalehti 19:32 25.04

Britannian pikkuprinssin nimeä ei ole vielä kerrottu. Herttuapari William ja Catherine saivat kolmannen lapsensa maanantaina. Poikavauvan nimeä ei ole vielä kerrottu, mutta monet ovat sitä arvailleet. Vedonlyöjät uskovat nimen olevan Alexander. Myös Louis- ja Arthur -nimiin uskotaan erityisen paljon.


Lapsensa sitomisesta syytetyt vanhemmat tyrmäävät viranomaistutkinnan: ”Sijaisperhe luopui pojasta lähes heti, meillä ei ollut tällaista vaihtoehtoa” iltalehti 18:08 25.04

Pitkälle purjehdusmatkalle lähteneet ja 5-6-vuotiaan poikansa törkeästä pahoinpitelystä syytetyt vanhemmat kiistävät syytteiden kaikki oleelliset kohdat. Kahdesta pahoinpitelystä syytetyn äidin mukaan häntä syytetään sekä pojan hoidosta että hoidon laiminlyönnistä. Hänen poikansa kärsii pahanlaatuisesta atooppisesta ihottumasta. Ihoa kutittaa, mutta raapiminen vain pahentaa tilannetta. Iholle syntyy vääjäämättä arpikudosta. Käytännössä poikaa piti jotenkin estää raapimasta itseään. Pojan kädet teipattiin äidin mukaan lääkäriltä ja neuvolasta saatujen neuvojen mukaisesti. Ohjeissa suositellaan esimerkiksi erilaisten pitkin hihojen, tumppujen ja vastaavien käyttöä ja jopa käsien sitomista ainakin yön ajaksi.


Pamela Tola sai roolin Risto Räppääjä -elokuvasta - 4-vuotias poika järkyttyi iltalehti 17:07 25.04

Näyttelijän nuorin lapsi ei ensin hyväksynyt, että äiti näyttelee Rauha Räppääjää uutuuselokuvassa. Näyttelijä Pamela Tola nähdään Markus Lehmusruusun ohjaamassa Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvassa Rauha Räppääjän roolissa. Tolalla on kolme poikaa, 4-vuotias poika näyttelijäpuoliso Lauri Tilkasen kanssa sekä vuonna 2006 ja 2008 syntyneet pojat aiemmasta liitosta. Näyttelijä kertoi elokuvan lehdistötilaisuudessa Iltalehdelle, että kotona on luettu kirjoja ja katsottu myös osa elokuvista.


Eläkeläismies lähti avuksi purjehdukselle: Kertoo joutuneensa keskelle perhehelvettiä, jonka uhri oli 5-vuotias poika – vanhemmille syytteet iltasanomat 15:14 25.04

Merimatkalle avuksi pestattu kokenut veneilijä joutui todistamaan, miten perhe kuritti ja kohteli kaltoin pientä poikaansa. Syyttäjä vaatii nyt vanhemmille vankeusrangaistuksia.


Kuva: Pelkkä ”äiti” riittää - Sastamalassa on yhden sanan hautakivi, jolla on herttainen tarina iltalehti 14:08 25.04

Kiikan hautausmaalla Sastamalassa on hautakivi, johon on kaiverrettu vain yksi sana: äiti. Taustalla on sisukkaan naisen tarina. Maria Josefina Heino jäi viiden lapsen yksinhuoltajaksi vuonna 1916, kun puoliso Frans Nestor Heino lähti Amerikkaan. - Mummu jäi raskaaksi silloin, kun Nestori lähti. Poika syntyi kuolleena. Kaikkiaan hän synnytti kahdeksan lasta, sukunsa vaiheet tunteva lapsenlapsi Jukka Lehtinen kertoo Iltalehdelle.


Huuliltalukija paljasti, mitä William ja Kate puhuivat poseeratessaan vauvansa kanssa portailla iltalehti 12:30 25.04

Herttuatar Catherine huolestui siitä, ettei pienokainen vain palellu tuulisessa säässä. Prinssi William ja herttuatar Catherine saivat kolmannen lapsensa maanantaina. Herttuatar jätti sairaalan vain seitsemän tuntia sen jälkeen, kun oli synnyttänyt pojan. Ennen lähtöään kotiin William, Kate ja vastasyntynyt poikavauva poseerasivat kuvaajille sairaalan edustalla.


Alkoholia etsinyt isä tappoi poikansa 12 puukoniskulla – "Viimeinen pisara kymmenen vuoden piinaan" MTV 10:41 25.04

Isä tappoi täysi-ikäisen poikansa tämän vuoden helmikuussa Puolangalla. Vuonna 1956 syntynyt mies tuomittiin henkirikoksesta vuosien vankeuteen.


Hanhi yllätti lukiolaispojan: hyökkäsi raivolla kimppuun - hurjista kuvista tuli nettihitti iltalehti 10:13 25.04

Golf on normaalisti melko rauhallinen peli. Eläimet voivat kuitenkin tuoda kentälle aivan uudenlaista säpinää. Tämän sai huomata myös lukiolaispoika Isaac Couling, joka joutui Wolf Creek Golfissa järjestetyssä golfturnauksessa hanhihyökkäyksen uhriksi. Couling oli kävelemässä kaikessa rauhassa seitsemännellä väylällä kohti greeniä, kun hanhi hyökkäsi yhtäkkiä hänen kimppuunsa. Eläin puolusti lähellä ollutta pesäänsä.


Jukka Hildén julkaisi kuvan poikansa kanssa Kaliforniasta: ”Oi näitä rantapäiviä!” iltalehti 23:22 24.04

Duudson poseeraa poikansa kanssa Kaliforniassa. Duudsoneista ja Possesta tuttu Jukka Hilden on julkaissut Instagramissaan kuvan rantapäivän vietosta. Mukana auringosta nauttimassa Jukalla on hänen poikansa. - Oi näitä rantapäiviä! Elä hetkessä suurella rakkaudella, Jukka kirjoittaa.


faktan yksi luku harva homma teetetään kolarissa Oulaisissa – koulubussiin kuin taivaan lahja” Lentoliikenne ei suju miehen epäillään tappaneen on tapahtumassa Ralliväkeä supertähti ei pelaa tällä kertaa joukkue tavoittelevat kuuta Turun iskun käräjiä työpaikalla, jakoi lääkkeitä ”Poikkeuksellisen ”Prässissä

Uutiset