Itä- ja Pohjois-Suomen katoilla on nyt niin paljon lunta, että se aiheuttaa jo vaaraa iltasanomat 19:57 02.02

Lumikuormat ovat Itä- ja Pohjois-Suomessa selvästi suurempia kuin tavallisesti tähän aikaan talvesta.


Superlupaus Samuel Purola, 17, pinkoi oman ennätyksensä - ”Juoksu ei ollut sitä luokkaa mitä piti” iltalehti 17:01 28.01

Samuel Purola, 17, pinkaisi Pohjois-Suomen avoimissa pm-halleissa 60 metrin ennätyksensä. Alkuerissä tullut ennätys kirjataan nyt lukemiin 6,75. Se sivuaa myös talven kotimaista kärkiaikaa. Aiempi oli 6,87. Finaalin Purola voitti ajalla 6,77. - Ajat olivat kovempia kuin osasin odottaa. Teknisesti juoksu ei ollut sitä luokkaa mitä piti. Telineiden kanssa oli ongelmia ja lähtöön jäi sadasosia, Purola kertoo SUL:n tiedotteessa.


Juoksijalupaus Purola pamautti ikäluokkansa maailman kärkiajan – flunssakaan ei estellyt MTV 16:47 28.01

Samuel Purola, 17, juoksi Oulu-hallissa 60 metrillä 2000-syntyneiden maailman kärkiajan 6,75. Tulos syntyi Pohjois-Suomen avoimien pm-hallikilpailujen alkuerissä.


SK: Kittilän kunnanjohtajanvaalin hävinnyt valitti valinnasta hallinto-oikeuteen MTV 18:12 09.01

Kittilän kunnanjohtajan viransijaisen valinnasta on valitettu Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen, kertoo Suomen Kuvalehti.


Suuressa osassa maata epävakaista ja lauhaa säätä iltalehti 05:54 03.01

Keskiviikkona suuressa osassa Suomea on luvassa epävakaista ja lauhaa säätä. Lumisadealue liikkuu Pohjois-Suomen yli itään ja muualla tulee vesi- tai lumikuuroja, kertoo Ilmatieteen laitos verkkosivuillaan. Maan etelä- ja keskiosassa on tänään tarjolla enimmäkseen pilvistä ja vesi- tai lumikuuroja. Yöllä itärajalla on lähinnä ainoastaan lumikuuroja.


Uutiset