Vesantojärvestä löytyi vainaja Pohjois-Savossa iltasanomat 10:06 27.05

Ruumiin epäillään olevan toukokuun alussa kadonneen 62-vuotiaan miehen.


Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa iltalehti 09:18 27.05

Ravintoloiden paloturvallisuuteen ja työlainsäädännön noudattamisessa havaittiin useita puutteita, Itä-Suomen poliisi tiedottaa. Viranomaiset suorittivat loppuviikosta tehostettua ravintoloiden ja rakennustyömaiden valvontaa Pohjois-Savossa. Valvonta liittyi valtakunnalliseen pimeän ulkomaisen työvoiman ja veronumerovalvonnan teemaan. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että poliisi tarkasti vero- ja työsuojelutarkastajien sekä pelastuslaitoksen palotarkastajien kanssa yhteensä 39 ravintolaa Kuopiossa, Siilinjärvellä, Lapinlahdella, Nilsiässä, Iisalmessa ja Varkaudessa.


Salama osui kahteen vierekkäiseen taloon Pohjois-Savossa – Näillä seuduilla ukkonen riehuu nyt iltasanomat 19:59 17.05

Salamaniskut ovat aiheuttaneet päivän mittaan monenmoista tuhoa. Ne ovat sytyttäneet niin maasto- kuin rakennuspaloja.


Salama osui kahteen vierekkäiseen omakotitaloon Pohjois-Savossa iltasanomat 19:13 17.05

Pohjois-Savossa Siilinjärvellä kaksi vierekkäistä omakotitaloa joutui salaman iskemäksi torstaina iltapäivällä.


Salama osui kahteen vierekkäiseen omakotitaloon Pohjois-Savossa – "Pistorasioita räjähti seinästä" MTV 18:20 17.05

Pohjois-Savossa Siilinjärvellä kaksi vierekkäistä omakotitaloa joutui salaman iskemäksi torstaina iltapäivällä.


Aamun rekkaturma haittasi liikennettä viitostiellä – liikenne palautui normaaliksi vasta iltakahdeksan jälkeen MTV 20:49 16.05

Pohjois-Savossa Leppävirralla rekan perävaunun suistuminen ojaan hankaloitti viitostien liikennettä tuntikausia keskiviikkona. Vihdoin iltakahdeksan jälkeen liikenne palautui normaaliksi.


Tulistunut metso ehti piinata pikkukylää kahden viikon ajan – talttui viimein poliisipartion luotiin MTV 10:02 14.05

Pohjois-Savossa Vieremällä asustelleelle metsolle ei käynyt hyvin, kun se alkoi ryppyillä ihmisille.


Tulistunut metso ehti piinata pikkukylää kahden viikon ajan – hyökkäsi myös poliisipartion kimppuun MTV 10:02 14.05

Pohjois-Savossa Vieremällä asustelleelle metsolle ei käynyt hyvin, kun se alkoi ryppyillä ihmisille.


Aggressiivinen karhu herätti omakotitalon asukkaat: Hyppi koiran tarhaa vasten, örisi ihmisille eikä pelännyt edes haulikon laukauksia - ”Itku tuli” iltalehti 21:00 10.05

Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja pitää uroskarhun käytöstä erittäin poikkeuksellisena. Pohjois-Savossa Kiuruvedellä asuva Mirja Martikainen ja hänen miehensä kokivat tiistaina aamuyöllä varsin ikävän aamuherätyksen, kun heidän kotinsa pihalla vieraili karhu. Tapaus alkoi siitä, kun Martikaisen mies heräsi koiran raivokkaaseen haukuntaan noin kolmen aikaan aamuyöllä.


Pienkuormaaja syttyi palamaan rehujakelun jälkeen - kymmeniä eläimiä kuoli suurnavetan palossa iltalehti 09:45 10.05

Isokokoinen navetta on tuhoutunut rakennuspalossa Siilinjärvellä Pohjois-Savossa Vehkasuontiellä. - Täällä on isokokoinen, arviolta 700 neliön navetta tuhoutunut täysin, kertoo päivystävä palomestari Arto Lappi. … Navetassa oli reilu sata lehmää. Vain reilut kolmekymmentä säilyi hengissä, kun isäntäväki sai ne ulos aukomalla navetan ovia. Loput jäivät liekkeihin. …


Vain rollaattori löytyi synkän järven rannalta Vesannolla - poliisi etsii kateissa olevaa miestä iltalehti 16:55 09.05

Miehen epäillään päätyneen järveen perjantain ja lauantain välillä. Poliisi sai lauantaina aamulla kello 9 tiedon, että Pohjois-Savossa Vesannolla on kateissa hieman yli 60-vuotias paikallinen mies. Rantatien varrelta laiturilta löytyi miehen käyttämä rollaattori. Miehen epäillään päätyneen järveen.


Lain koura iski huumeiden katukauppaan Pohjois-Savossa: Poliisin haaviin jäi 16 epäiltyä ja 30 000 euron edestä huumeita MTV 16:10 07.05

Itä-Suomen poliisilaitos valvoi huumausaineiden katukauppaa tehostetusti Pohjois-Savon alueella kuuden viikon ajan. Takavarikkoon jäi muun muassa noin 1,4 kilogrammaa kannabista, 40 grammaa amfetamiinia sekä käteistä rahaa.


Poliisi teho­valvoi huumeiden katu­kauppaa Pohjois-Savossa –rikoksesta epäillään 16 nuorta aikuista iltasanomat 15:13 07.05

Itä-Suomen poliisilaitos valvoi tehostetusti huumausaineiden katukauppaa kuuden viikon ajan Pohjois-Savon alueella.


Maidontuottajat maailmanpolitiikan maksumiehinä - MTV: litrasta jää tuottajalle käteen vain kolme senttiä iltalehti 13:18 04.05

Valio pudotti entisestään maitolitrasta tuottajille maksamaansa hintaa. Samaan aikaan erityisesti juustohyllyt täyttyvät Euroopan sisämarkkinoilta tulevista tuotteista. Suomalaisten maidontuottajien ahdinko ei näytä helpottuvan, sillä mukaan Valio on pudottanut maitolitrasta tuottajille maksamaansa hintaa kuun vaihteessa 2,5 sentillä. Seitsemän prosentin hinnanalennus tuo tuntuvan loven tuottoihin. - En minä olisi tällaista uskonut. Olin vielä maatalouskoulussa, kun tuli Ukrainan kriisi, ja hinta oli silloin jopa 13-14 senttiä korkeampi, Pohjois-Savossa Varpaisjärvellä 35 lehmän tilaa pyörittävä Marko Eskelinen sanoo MTV:n haastattelussa.


Ehkä sittenkin brunssi sisätiloissa? Perinteiselle vappupiknikille luvassa vetistä säätä iltalehti 07:43 01.05

Piknik-sää on tiistaina kolea ja harmaa lähes koko maassa. Sateet painottuvat maan eteläosaan. Tiistaina Etelä-Suomessa sataa vettä. Ainakin aamupäivä on vetinen ja viileä. Sateet liikkuvat päivän aikana kohti pohjoista, mutta etelässä voi tulla vielä iltapäivällä ja illallakin joitain sadekuuroja tai tihkua. - Aamulla tulee reipasta sadetta Etelä-Suomessa. Sateet hälvenevät päivän mittaan etelästä, mutta ne liikkuvat muualle Suomeen. Iltapäivällä sateisinta on Etelä-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Pohjois-Karjalassa, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jouko Korhonen kertoo Iltalehdelle.


Vappupäivänä Etelä-Suomessa sataa vettä iltalehti 04:03 01.05

Piknik-sää on tiistaina kolea ja harmaa lähes koko maassa. Tiistaina Etelä-Suomessa sataa vettä. Ainakin aamupäivä on vetinen ja viileä. Sateet liikkuvat päivän aikana kohti pohjoista, mutta etelässä voi tulla vielä iltapäivällä ja illallakin joitain sadekuuroja tai tihkua. - Aamulla tulee reipasta sadetta Etelä-Suomessa. Sateet hälvenevät päivän mittaan etelästä, mutta ne liikkuvat muualle Suomeen. Iltapäivällä sateisinta on Etelä-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Pohjois-Karjalassa, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jouko Korhonen kertoo Iltalehdelle.


Vappupäivänä Etelä-Suomessa sataa vettä iltalehti 04:03 01.05

Piknik-sää on tiistaina kolea ja harmaa lähes koko maassa. Tiistaina Etelä-Suomessa sataa vettä. Ainakin aamupäivä on vetinen ja viileä. Sateet liikkuvat päivän aikana kohti pohjoista, mutta etelässä voi tulla vielä iltapäivällä ja illallakin joitain sadekuuroja tai tihkua. - Aamulla tulee reipasta sadetta Etelä-Suomessa. Sateet hälvenevät päivän mittaan etelästä, mutta ne liikkuvat muualle Suomeen. Iltapäivällä sateisinta on Etelä-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Pohjois-Karjalassa, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jouko Korhonen kertoo Iltalehdelle.


Yli 40 vuoden avioliitto katkesi murhaan: 77-vuotias hakkasi näkörajoitteista vaimoaan 66 kertaa veitsillä - oikeus ei löytänyt mitään selitystä iltalehti 22:05 27.04

Pohjois-Savon käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1940 syntyneen miehen vaimonsa murhasta. Hyökkäykselle ei ollut järkevää motiivia. Käräjäoikeus tuomitsi nyt 78-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen murhasta, joka tapahtui Juankoskella Pohjois-Savossa heinäkuun 8. päivänä 2017. Miestä ei tuomita rangaistukseen, koska hänet todettiin mielentilatutkimuksessa syyntakeettomaksi. Murhaaja on passitettu hoitoon Niuvanniemen sairaalaan.


Useita pihavierailuja viikon aikana – poliisi lopetti karhun Pielavedellä MTV 12:50 12.04

Poliisi tappoi aamuyöllä Pielavedellä Pohjois-Savossa pihavierailuja tehneen uroskarhun. Itä-Suomen poliisi perusteli karhun lopettamista sillä, ettei sen käyttäytyminen ollut lajille tyypillistä ja se aiheutti siksi vaaraa ihmisten hengelle ja terveydelle.


Pihoilla vieraillut karhu lopetettiin Pielavedellä iltalehti 10:59 12.04

Poliisi on lopettanut karhun Pielavedellä Pohjois-Savossa. Karhu oli vieraillut useita kertoja pihoilla Pielaveden Petäjäjärvellä. Viimeisin havainto tehtiin tämän viikon keskiviikkona. Itä-Suomen poliisi pyysi keskiviikkona virka-apua Pielaveden riistanhoitoyhdistykseltä. Poliisin tehtävänannon mukaisesti karhua yritettiin ensin karkottaa koiran avulla ja ilmaan ampumalla. Karkottaminen ei kuitenkaan onnistunut, vaan karhu siirtyi vain muutaman kilometrin koiran ajamana ja kulki tällä matkalla pihojen läpi.


ensin, Espanjassa 9 pankkia löi hanskat tiskiin Räikkönen tyrmäsi sivaltaa Sipilää työnhakija on Vatanen ja – näin Valtteri ”Kyseessä oli

Uutiset