Estelle, George, Christian, Leonor… suloisista lapsista kasvaa Euroopan tulevia hallitsijoita - tällaisia he ovat iltalehti 09:44 21.01

Lue IL Plus -palvelulsta kuinka vanhemmat haluavat taata Euroopan hoveissa kasvaville tuleville monarkeille mahdollisimman normaalin lapsuuden. Millainen on Hollannin tuleva kuningatar, 14-vuotias Oranian prinsessa Catharina-Amalia? Entäpä Tanskan 12-vuotias kruununprinssi Christian Valdemar? Britannian ja Ruotsin kuninkaalliset lapset ovat monelle suomalaisellekin tuttuja, mutta ympäri Eurooppaa kasvaa muitakin nuoria tyttöjä ja poikia, jotka kohoavat tulevaisuudessa kotimaidensa valtaistuimille.


Lauantain Loton ainoa täysosuma pelattiin Helsinki-Vantaan lentokentällä iltalehti 23:52 20.01

Vuoden kolmannella kierroksella Lotossa löytyi yksi seitsemän oikein -tulos. Rivi oli pelatti Helsinki-Vantaan lentokentällä. Veikkaus kertoo, että voittaja ei ollut pelannut tunnistautuneena. Hän voittaa 1,2 miljoonaa euroa. Loton oikea rivi kierroksella 3/2018 on 1, 5, 11, 17, 30, 38 ja 40. Lisänumero on 32 ja Plus-numero 21.


Ashley Graham yläosattomissa – tihkuu itsevarmuutta rohkeissa kuvissa stara 18:00 20.01

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja


Jouko pinnasi lapsena koulusta tehdäkseen kinuskia - intohimosta tuli työ, ja autotallissa käynnistetystä bisneksestä rakentui pikavauhtia menestyvä suklaabrändi iltalehti 09:18 20.01

Jouko Rajanen suhtautuu suklaaseen kuin artesaani, intohimoisesti. Lue koko menestystarina IL Plus -palvelusta. Makealle perso Rajanen kertoo olleensa jo pienenä. Hän muistaa erityisen hyvin mummivainaan kaksi jokajouluista lahjaa: pitkät kalsarit ja Aurora-suklaakonvehdit. - Ne konvehdit olivat yltä päältä harmaita, enkä pitänyt niiden marsipaanin mausta yhtään, Rajanen sanoo.


IL selvitti karun totuuden nuorten huumeidenkäytöstä - kovia aineita jopa 12-vuotiaille: ”Terveydenhuollossa ei välttämättä edes ymmärretä, mistä aineesta on kyse” iltalehti 08:11 20.01

Tutkimusten ja tilastojen mukaan alaikäisten huumeidenkäyttö ei ole juuri muuttunut 1990-luvun puolivälin jälkeen. Poliisi ja päihdehuollon työntekijät ovat kuitenkin sitä mieltä, että alaikäiset käyttävät ja kokeilevat huumeita huomattavasti enemmän kuin ennen. Lue kattava raportti IL Plus -palvelusta. Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Jari Luoto on toiminut huumeasioissa tutkinnanjohtajana vuodesta 1999. Hänellä on suora mielipide asiasta. - Jos päätöksiä tehdään pelkästään tilastojen mukaan ajattelematta niiden taakse, saadaan aika harhaisia ajatuksia. Tässä on se ongelma, että kyse on puhtaasta piilorikollisuudesta, Luoto toteaa.


Paukkupakkaset saapuvat Suomeen - etelässäkin jopa 20 pakkasastetta iltalehti 20:33 19.01

Tulevalla viikolla tullaan näkemään sekä kovia pakkasia että plussakelejä. Tämän hetkinen sääennuste povaa Suomeen ääripäiden sääviikkoa. Maan ylle saapuu maanantain ja tiistain ajaksi säärintama, joka saa pakkasen kiristymään etelässäkin selkeimmillä alueilla jopa 20 pakkasasteeseen. Keskimäärin pakkanen pysyttelee etelässä kuitenkin hieman leudommissa lukemissa, 10-15 pakkasasteessa.


Marjaana Lehtiselle etsitään seuraajaa: Miss Plus Size 2018 kruunataan maaliskuussa iltalehti 12:49 19.01

Miss Plus Size -kisan hakuaika päättyy sunnuntaina. Viime vuonna lanseerattu ja suuren suosion saanut Miss Plus Size -kisa tulee taas. Vuoden 2017 Miss Plus Size Marjaana Lehtinen on hoitanut leiviskänsä mallikkaasti. Hän myös auttaa tämän vuoden finalisteja ja juontaa kisan Sunneva Kantolan kanssa.


XL-mallikaunotar Ashley Graham riisui mallikuviin stara 16:00 18.01

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja


Kaksplus: Nanna Karalahti erokriisin syistä: Nanna sitoutui lapseen, Jere ei - uusi alku Keravalla iltalehti 16:01 17.01

Nanna Karalahti avautuu Kaksplus-lehdessä hänen ja Jere Karalahden aviokriisin ongelmista. Nanna Karalahti kertaa hänen ja Jere Karalahden viime keväistä aviokriisiä. Tuolloin Jax-poika oli alla vuoden ikäinen, ja Nanna oli päättänyt erota Jerestä.


Instagram-kaunotar ja valokuvaaja Eeva on Erilaiset esikuvat -ryhmän uusi jäsen – korvaa Miss Plus Size Marjaana Lehtisen iltasanomat 14:42 17.01

Valokuvaaja ja stylisti Eeva Roots on Erilaiset esikuvat -ryhmän uusin jäsen. Hän tulee ryhmään Marjaana Lehtisen tilalle.


Nanna Karalahti kertoo hänen ja Jere Karalahden aviokriisin taustoista Kaksplus-lehdessä – ”Olimme molemmat hirveän itsekkäitä” iltasanomat 13:23 17.01

Nanna Karalahti sanoo Kaksplussalle hänellä ja Jere Karalahdella olleen eron jälkeen peiliin katsomisen paikka.


Myrskytuulet iskevät länteen ja pakkasta on koko maassa - ”Plussan puolelle vasta perjantaina” iltalehti 18:40 14.01

Pohjoisessa pakkanen saattaa selkeillä alueilla laskea jopa kolmeenkymmeneen pakkasasteeseen. Talvikelien ystäville hyviä uutisia! Ensi viikko alkaa pakkasen merkeissä koko Suomen myöten. Etelä-Suomessakin alkanut kevyen pakkasen jakso siis jatkuu. Ensi viikolla varaudutaan etelässä noin viiden pasteen pakkasiin. Pohjoisessa pakkanen paukkuu ensi viikolla kymmenen asteen tienoilla, mutta pakkanen viikon edetessä. Selkeillä alueilla pakkasta on kylmimmillään kolmisenkymmentä astetta. Sää on pohjoisessakin kuitenkin pääosin pilvinen, joten paukkupakkasia esiintyy vain harvakseltaan.


Hoidon kustannukset nousivat: Sukupuolensa korjannut Alex sinnitellyt vuoden ilman testosteronia iltalehti 09:38 14.01

Sukupuolensa korjauttanut Alex Muurinen on sinnitellyt vuoden ilman mieshormonia lisäävää testosteronipiikkiä, koska omavastuuosuus on liian kallis. Seurauksena on ollut rajua mielialan vaihtelua. Lue Alexin koko haastattelu IL Plus -palvelusta. Alex Muurinen joutui lopettamaan hevosensa syyskuussa 2015. Hän oli rakastanut sitä hevosta koko sydämestään. Ratkaisu oli oikea, koska hevonen oli pahasti kipeä. Silti vielä kaksi vuotta myöhemmin Muurinen itki hevosensa takia. Hänen oloaan ei helpottanut ainakaan se, että viime syyskuussa tuli kuluneeksi 11 kuukautta siitä, kun hän oli viimeksi saanut mieshormonia lisäävän testosteronipiikin.


Lapista tuli supertähtien ja ökyrikkaiden salainen pakopaikka - listasimme 7 syytä Lappi-huumaan iltalehti 08:04 14.01

Lappi on monesta syystä täydellinen paikka salalomalle. Lue IL Plus -palvelusta kattava reportaasi paikan päältä. Lapista on tullut vaivihkaa supertähtien ja miljardöörien salainen pakopaikka. Iltalehti vieraili Lapissa ja etsi syitä siihen, miksi Madonnat, Messit, Beckhamit ja kumppanit ovat vuosien varrella hullaantuneet Lapista. Tässä listattuna seitsemän syytä: 1. Luonto


Masentuneesta Juliannasta tuli malli – onnellisuus ei liity painoon stara 11:30 13.01

Torontolainen pluskokoinen malli Julianna Mazzei sanoo, että hänellä on 99


Sokea yksinhuoltaja Anneli meni töihin - talous romahti, oli joutua kodittomaksi iltalehti 09:00 13.01

Sokea yksinhuoltaja Anneli Iltanen oli joutua kodittomaksi, kun hän lähti työelämään. Velkojat alkoivat periä saataviaan pienestä palkasta samalla, kun asumistuki väheni. Lue koko tarina IL Plus -palvelusta. Anneli Iltasella on synnynnäinen silmäsairaus. Sen takia hän alkoi 18-vuotiaana saada työkyvyttömyyseläkettä. Parilta aiemmalta vuodelta sitä maksettiin takautuvasti. Iltanen sai yliopistosta humanististen tieteiden kandidaatin paperit, mutta hänen näkönsä huononi niin paljon, ettei hän voinut jatkaa opiskelua maisteriksi asti. Kun Iltanen sai lapsensa, hän oli jo täysin sokea. Hän hoiti lapsiaan työkyvyttömyyseläkkeellä.


IL selvitti Kela-sotkun taustat: Tuhannet köyhät jätettiin heitteille - kuka mokasi? iltalehti 08:05 13.01

Vuosi sitten tapahtunut toimeentulotukiskandaali olisi ollut vältettävissä. Kela antoi kaunisteltuja ja mahdollisesti harhaanjohtavia tietoja ongelmistaan. Iltalehti selvitti, että syynä oli poliittinen kiire ja halu revanssiin. Lue kattava selvitys IL Plus -palvelusta. Melkein tasan vuosi sitten Kelan hallitus myönsi eläkkeelle siirtyneelle pääjohtajalle Liisa Hyssälälle (kesk) Kelan kultaisen ansiomerkin. Sitä ennen oli annettu vain neljä kultamerkkiä, ja kaikki saajat ovat olleet Kelan pääjohtajia. Kelan pääjohtaja on poikkeuksellisen vahva virkamies. Hän saa valtansa tasavallan presidentiltä.


Miss Pluz Size -kaunotar joutui yllättäen lopettamaan Erilaiset esikuvat -työnsä – ex-työkaveri: ”Marjaanan taival on nyt tässä” iltasanomat 18:54 11.01

Plusmalli Marjaana Lehtinen on jättänyt roolinsa Erilaiset esikuvat -projektissa. Lehtinen ja ryhmän perustanut Anni Vallius tulivat molemmat siihen tulokseen, ettei Lehtisellä ole tarpeeksi aikaa panostaa ryhmään.


Päivästä on luvassa poutainen ja aurinkoinen - katso tästä päivän sää iltalehti 04:32 09.01

Etelässä ja lännessä nähdään aurinko. Muualla maassa on pilvistä. Forecan sääennusteen mukaan ilma on tänään tiistaina pakkasen puolella idässä ja pohjoisessa, mutta muualla Suomessa keli on plussalla. Ilmatieteen laitoksen mukaan ajokeli on tänään turvallinen koko maassa. IL PARAS SÄÄ


Suomalaisyritys kasvattaa hyönteisiä Nasalle avaruusruoaksi iltalehti 09:04 07.01

Nasan kanssa yhteistyötä tekevä suomalaisyritys kehittää hyönteisruoan tuotantoa miehitettyjä Mars-lentoja varten. Lue koko juttu IL Plus -palvelusta. Hyönteisten kasvattaminen ja myyminen ruoaksi tuli lakimuutoksen myötä mahdolliseksi Suomessa ennen vuodenvaihdetta. Kauppojen hyllyille ovat löytäneet tiensä jo ainakin sirkkajauhoista leivottu leipä sekä sirkkamysli. Kyseessä on ruokavallankumous, jollaista ei Suomessa ole aiemmin nähty. Sirkkoja Suomessa kasvattavan Entocube-yrityksen perustaja Robert Nemlander hurahti hyönteisruokaan alun perin avaruuskiinnostuksensa vuoksi. Hänet valittiin 200 000 hakijan joukosta kansainväliseen astronauttikoulutusohjelmaan vuonna 2012 neljän muun suomalaisen kanssa. Nemlanderin oli määrä muuttaa yhdensuuntaisella lennolla Marsiin. Hän jättäytyi kuitenkin pois projektista kaksi vuotta myöhemmin.


Uutiset