"Sähkön siirtohinta nostetaan maksimiin, eikä kuntaomistaja joudu vihan kohteeksi", tylyttää konkari – sijoittajat kärkkyvät kuntien sähköomistuksia

yle 19:34 28.05

Iso osa Suomessa toimivista sähköyhtiöistä on rahapulasta kärsivien kuntien omistuksesta. Sijoittajia kiinnostaa varmatuottoinen pitkäaikainen sijoitus.


Bruce Dickinsonin ex-vaimo Paddy Bowden löytyi kuolleena kotoaan

stara 12:00 20.05

Iron Maiden -yhtyeen keulahahmo ja laulaja Bruce Dickinsonin pitkäaikainen kumppani


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 20.05

Iron Maiden -yhtyeen keulahahmo ja laulaja Bruce Dickinsonin pitkäaikainen kumppani


Ensi kauden europelikalenteri on umpisolmussa: KuPSin pitkäaikainen unelma voi jäädä jopa kokonaan toteutumatta – "Olisi aika karua"

yle 17:49 19.05

Suomalaisseurat eivät ole saaneet Euroopan jalkapalloliitolta mitään tietoja ensi kauden eurokilpailuja koskien.


Ferrarin luottomies varoittaa Carlos Sainzia, elämä muuttuu ensi vuonna: ”Hänen täytyy olla hyvin varovainen”

iltalehti 07:34 19.05

Carlos Sainz sai unelmasiirron Ferrarille. Italialaistallin pitkäaikainen palvelija Marc Gené sanoo, että tiedossa on hyvin erilainen arki kuin aikaisemmin. Ferrarilla muun muassa testikuljettaja toiminut Marc Gené muistuttaa Marcan haastattelussa maanmiestään Carlos Sainzia, että Ferrari on siinä määrin vanhoillinen instituutio, ettei siellä kohuille ole sijaa. Ei pienimmillekään.


Jari Kurri nousi sekavasta ulosajosta ikonisen Ruotsi-voiton takuumieheksi – "Käytiin hakemassa suihkusta takaisin peliin"

MTV 07:05 18.05

Maanantaina 60 vuotta täyttävä jääkiekkolegenda Jari Kurri saavutti viiden Stanley Cupinsa lisäksi mitalin kolmessa eri arvoturnauksessa. Leijonien pitkäaikainen päävalmentaja Pentti Matikainen muistaa Kurrin olleen aina valmis maajoukkueeseen, kun NHL-pelit sen mahdollistivat.


Kauko Juhantalon kuolinilmoitus julkaistiin HS:ssa – ”Ihan äsken olit tässä, nyt poissa”

iltasanomat 10:49 17.05

Entinen pitkäaikainen kansanedustaja kuoli syöpään huhtikuun lopulla.


Pitkäaikainen ystävä kertoi, miten Raimo Häyrisen sairaus eteni – yksi asia paljasti yhteisillä kävelylenkeillä

iltasanomat 07:15 16.05

Raimo Häyrisen kanssa monta kertaa viikossa ympäri Helsinkiä kävellyt Hannu Ranta muistelee ihaillen selostajalegendan yleissivistystä.


Pertti Tapola ja Anssi Kukkonen muistelevat legendaarista Raimo Häyristä työtoverina ja esikuvana: "Yksi Suomen parhaita urheiluselostajia"

yle 11:25 15.05

Keskiviikkona kuolleen urheiluselostajalegenda Raimo Häyrisen pitkäaikainen työtoveri, selostaja Pertti Tapola muistaa Raimo Häyrisen suurena persoonana ja sydämellisenä työtoverina.


Valtaistuimelta sysätyn Henrik Lundqvistin NHL-ura vaakalaudalla? Ruotsalaisikoni heitti löylyä villeille spekulaatioille – "Katsotaan, mitä tapahtuu"

MTV 16:23 09.05

New York Rangersin pitkäaikainen tähtivahti Henrik Lundqvist on tällä kaudella joutunut pahimmillaan jopa statistin rooliin joukkuessaan, mikä on herättänyt spekulaatioita ruotsalaisikonin NHL-uran jatkumisesta.


Ritva Valkama oli suomalaisten rakastama näyttelijä – ystävä Asko Sarkola: "Kyllä hän sellainen gigantti oli"

mtv 12:12 09.05

Näyttelijä Ritva Valkama tuli suomalaisille tutuksi televisiosta, mutta hallitsi massaviihteen tekemisen lisäksi niin tanssin kuin musikaalitkin. Ystävä nostaa Valkaman legendojen joukkoon.  Teatterinjohtaja Asko Sarkola on Valkaman pitkäaikainen ystävä ja työtoveri. Sarkolan mukaan Valkama oli vahva komediassa, mutta hän taisi myös draaman. Suuri yleisö muistaa hänet nimenomaan televisiosta, mutta Valkaman ura alkoi tanssijana ja musikaalilavoilla.


Villi tulevaisuuden skenaario: kaksi Schumacheria jälleen formula ykkösiin? – "Siistiä"

MTV 18:15 08.05

Moottoriurheilupiireissä on noussut ilmoille skenaario, että formula ykkösissä voisi ajaa tulevaisuudessa jälleen kaksi Schumacheria. Michael Schumacherin pitkäaikainen manageri Willi Weber herkuttelee ajatuksella.


Aika jälkeen Kaisa Mäkäräisen – tässä on Suomen uusi ampumahiihtomaajoukkue

iltalehti 13:36 08.05

Suomen Ampumahiihtoliitto on julkaissut maajoukkueen kaudelle 2020–2021. Suomen ampumahiihtomaajoukkue lähtee tulevaan kauteen uusista asetelmista, kun maajoukkueen pitkäaikainen johtotähti Kaisa Mäkäräinen ilmoitti maaliskuussa lopettavansa. Ampumahiihtoliiton julkaisemasta maajoukkueryhmästä puuttuu myös Tero Seppälän nimi. Tämä ei silti välttämättä tarkoita sitä, että Seppälän, 24, ura olisi ohi.


Tampereen pitkäaikainen satamapäällikkö pitää irtisanomista laittomana – kaupunginhallitus hylkäämässä oikaisuvaatimuksen

yle 13:33 07.05

Asiaa käsitellään maanantaina.


Lewis Hamiltonin puheet eivät vakuuta ex-tallipomoa – taustalla suurempi kuvio: "Ferrari on ainoa, jolla on vielä varaa maksaa hänelle"

MTV 10:11 04.05

Lewis Hamiltonin tilanne Mercedeksellä saattaa olla muuttunut koronaviruspandemian aiheuttamaan talouskriisin myötä. Pitkäaikainen tallipomo Eddie Jordan näkee Ferrarin olevan taloudellisesti lähempänä mestarikuskin palkkaamista.


Jukka Peltola palaa Tapparaan ? myös tšekkiläisväriä saapuu kirvesrintoihin

jatkoaika.com 12:32 02.05

Tappara saa ensi kaudeksi kovan vahvistuksen, kun seuran pitkäaikainen kapteeni Jukka Peltola palaa KHL:stä Tampereelle.


Ayrton Sennan valinta muutti F1-historiaa pysyvästi – itsekkäämpi ratkaisu olisi vienyt legendalta tämän ainoan mestaruussauman

MTV 11:47 02.05

Ayrton Sennalla oli käsissään avaimet jopa viiteen F1-mestaruuteen, mutta päätös jatkaa McLarenilla vuonna 1992 tarjosi Nigel Mansellille ja myöhemmin Alain Prostille unelmapaikan voittaa titteleitä Williamsilla, kertoo Sennan pitkäaikainen manageri Julian Jakobi.


Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen tähtää uudelle uralle: "Se on ollut pitkäaikainen haaveeni"

mtv 11:03 01.05

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen kertoo palaavansa takaisin koulunpenkille.


Sarjakuristaja Michael Penttilälle elinkautinen vankeusrangaistus

iltasanomat 11:29 28.04

Tuomiosta kertoo Michael Penttilän pitkäaikainen asianajaja Kari Eriksson.


Toni Roponen hämmentyi tietokonemiehen pestistä – haluaa hiihtäjien ruoriin täysin eri henkilön: ”Pitää olla uskottavuutta”

iltalehti 13:08 19.04

Iltalehden asiantuntija esittää entistä suojattiaan Matti Heikkistä hiihtomaajoukkueen johtoon. Teemu Pasasta hän pitää validina apuvalmentajana. Asiantuntija Toni Roponen hämmentyi, kun hän luki torstaina Iltalehden uutisen, että hiihtomaajoukkueen pitkäaikainen apulaisluotsi Teemu Pasanen on nousemassa päävalmentajaksi. –?Pasanen on erittäin hyvä valmennustiimissä oleva valmentaja. Analyyttinen kaveri, joka hoitaa sovitut asiat jämptisti, Roponen toteaa.


Hot topics