Mieheltä takavarikoitiin viisi luvatonta kivääriä ja satoja aseen piippuja – tuomio vuosi ehdollista MTV 16:06 22.02

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi torstaina vuoden ehdolliseen vankeuteen miehen, jonka hallusta takavarikoitiin useita luvattomia aseita ja yhteensä satoja aseen osia.


Tampereen pormestari ei luovuta: Lakien taivuttava työllisyyskokeiluun – Ministerin ilmoitus erittäin valitettava uusisuomi 15:30 22.02

Tampereen pormestari Lauri Lyly pitää työministeri Jari Lindströmin (sin.) ilmoitusta Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun lopettamisesta toteutuessaan erittäin valitettavana.


Tampereen pormestari ei luovuta: Lakien taivuttava työllisyyskokeiluun – Jari Lindströmin ilmoitus erittäin valitettava uusisuomi 15:30 22.02

Tampereen pormestari Lauri Lyly pitää työministeri Jari Lindströmin (sin.) ilmoitusta Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun lopettamisesta toteutuessaan erittäin valitettavana.


”Näinhän se ei ole” – Lindströmin perustelulle huutia, TE-kokeilun lopetus närästää Tampereella uusisuomi 11:47 22.02

Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun ohjelmajohtaja Regina Saari toivoo, että Tampereen lopetettava työllisyyskokeilu onnistutaan limittämään maakuntauudistukseen niin, että työttömiä ei jouduta turhaan pompottelemaan luukulta toiselle.


”Näinhän se ei ole” – Lindströmin perustelulle huutia, TE-kokeilun lopettaminen närästää Tampereella uusisuomi 11:47 22.02

Pirkanmaan kuntien työllisyyskokeilun ohjelmajohtaja Regina Saari toivoo, että Tampereen lopetettava työllisyyskokeilu onnistutaan limittämään maakuntauudistukseen niin, että työttömiä ei jouduta turhaan pompottelemaan luukulta toiselle.


Sastamalan hinkuyskäepidemia laantumassa MTV 18:10 21.02

Sastamalan hinkuyskäepidemia on laantumassa, arvioi Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.


Kymmenen vuotta vanhempi mies oli useita kertoja yhdynnässä 13-vuotiaan kanssa MTV 11:01 21.02

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi miehen ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoon törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomittu 23-vuotias mies oli ollut useita kertoja yhdynnässä 13-vuotiaan tytön kanssa.


Ambulanssi kävi kahdesti, mutta ei ottanut kyytiin - nainen kuoli seuraavana päivänä iltalehti 10:24 21.02

Kaksi lääkäriä on saanut syytteet tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta. Pirkanmaan käräjäoikeuteen jätetystä haastehakemuksesta käy ilmi, että ambulanssi oli käynyt 61-vuotiaan tamperelaisnaisen kotona kaksi kertaa helmikuussa 2016. Ambulanssikäyntien välillä kului aikaa 6,5 tuntia. Puhelimitse ambulanssin miehistöä ohjeistaneet lääkärit olivat sitä mieltä, ettei nainen ollut sellaisen avun tarpeessa, että hänet olisi pitänyt vielä ambulanssilla ensiapuun vaan naisen olisi pitänyt hakeutua sairaalaan omalla kyydillä.


Hinkuyskäepidemia riivaa Sastamalaa - HS: pikkuvauva joutui sairaalaan iltalehti 00:55 18.02

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiedottaa, että Sastamalassa on meneillään hinkuyskäepidemia. Tammikuun puolivälin jälkeen Sastamalan Äetsässä on todettu kolme hinkuyskätapausta, jotka on varmistettu laboratoriotestein. Todetuista tapauksista kaksi on 11-15-vuotiaita Pehulan koulun ja Äetsän yläasteen oppilaita.


Kaikki syytteet liivijengin salakapakasta kaatuivat oikeudessa – ei riittävää näyttöä alkoholikaupasta MTV 18:37 16.02

Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt kaikki syytteet liittyen liivijengi Cannonball MC:n niin kutsuttun salakapakka-asiaan Tampereella.


Hinkuyskäepidemia Sastamalassa ja Vaasassa: Sairastuneet lapsia, nuorin alle vuoden ikäinen – laajuutta selvitetään MTV 11:34 16.02

Vaasassa ja Pirkanmaan Sastamalassa on diagnosoitu tänä vuonna poikkeuksellisen paljon hinkuyskätapauksia.


Hinkuyskäepidemia Sastamalassa: Sairastuneet lapsia, nuorin alle vuoden ikäinen – laajuutta selvitetään MTV 09:16 16.02

Sastamalassa Pirkanmaalla on tammikuun puolivälistä lähtien todettu kolme hinkuyskätapausta. Hinkuyskäepidemia voi olla nyt tiedossa olevaa laajempi, ja asiaa selvitetään parhaillaan, kerrotaan Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.


Tampereen yliopistollisen sairaalan potilastietojen säilömisestä nostettu esitutkinta lopetettiin MTV 19:56 13.02

Syyttäjä on päättänyt lopettaa poliisin esitutkinnan Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin potilastietojen säilyttämisen lainmukaisuudesta. Asiasta kertoi Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiistaina.


Sairaanhoitopiiri: Esitutkinta epäillyistä laittomuuksista Taysin potilastietojen säilömisessä lopetettu iltasanomat 19:25 13.02

Syyttäjä on päättänyt lopettaa poliisin esitutkinnan Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin potilastietojen säilyttämisen lainmukaisuudesta. Asiasta kertoo Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.


4 autoa kolaroi liukkaalla Valtatie 9:llä Tampereella iltalehti 21:08 11.02

Pirkanmaan pelastuslaitos vahvistaa Iltalehdelle, että tiellä 9 Tampereen ja Jyväskylän välillä on tapahtunut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisina neljä autoa, joissa oli kyydissä yhteensä kahdeksan matkustajaa. Yksi matkustajista loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen kello 19.41. Onnettomuuspaikan siivoaminen on saatu lähes kokonaan hoidettua ja liikenteen pitäisi palautua normaaliksi.


Kohtasi humaltuneet teinitytöt kadulla, houkutteli asuntoon pizzan ja kännykän latauksen varjolla - mies tuomittiin 15-vuotiaan törkeästä raiskauksesta iltalehti 22:55 10.02

Pirkanmaan käräjäoikeus on perjantaina tuominnut tamperelaisen Thaer Al Jubourin törkeästä raiskauksesta pitkään vankeusrangaistukseen. Tuomionsa nyt saanut rikos tapahtui Tampereella marraskuussa 2016. Alun perin teinityttöjä oli kolme. He olivat olleet jääkiekko-ottelussa ja juoneet illan aikana kaksi pulloa vodkaa. Yksi tytöistä joutui sairaalaan alkoholimyrkytyksen vuoksi. Thaer Al Jubouri kohtasi kaksi jäljelle jäänyttä tyttö kadulla. Kertomansa mukaan hän näki, että tytöt olivat päissään. Tytöt palelivat ja toinen heistä totesi olevansa nälissään.


Tässä on Pirkanmaan vuoden 2017 paras työnantaja - ”Aidosti kiinnostuneita luomaan työpaikkoja” iltalehti 15:00 10.02

BearIT Oy on valittu Pirkanmaan parhaaksi työnantajaksi 2017 Digitaalinen ohjelmistotalo BearIT Oy on valittu Pirkanmaan parhaaksi työnantajaksi 2017. Tiivistettynä raati totesi voittajasta näin: "Digitaalinen ohjelmistotalo BearIT on hyvässä kasvuvauhdissa. Organisaatiossa ollaan aidosti kiinnostuneita luomaan uusia työpaikkoja, parantamaan ohjelmistoalan työllisyystilannetta ja vastaamaan alan työvoimapulaan. Yritys palkkaa erityisesti työttömiä ja työttömyysuhan alaisia työntekijöitä sekä tarjoaa heille aidon mahdollisuuden täydentää ja kehittää osaamistaan osana työtehtäviä”.


Uutiset