Karvaton kissa huvittava näky autossa – osaa nauttia täysillä

stara 09:20 29.05

Kissat rakastavat lämpimiä paikkoja, minkä vuoksi ne löytyvätkin usein kotoa


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 29.05

Kissat rakastavat lämpimiä paikkoja, minkä vuoksi ne löytyvätkin usein kotoa


Vappu ja Marja Live kuvattiin poikkeuksellisissa olosuhteissa – Marja Hintikka paljastaa salaisuuden kulisseista: "Hetken mietimme Vapun kanssa, et uskaltaakohan kukaan…"

mtv 17:15 22.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka luotsasivat jo toista kautta putkeen omaa keskusteluohjelmaa.


Vappu Pimiä ja Marja Hintikka haluaisivat keskusteluohjelmaansa vieraaksi nämä pariskunnat – vielä ei ole onnistunut: "Avoin kutsu on voimassa"

mtv 19:02 21.05

Vappu Pimiällä ja Marja Hintikalla on kaksi pariskuntaa, jotka haluaisivat Vappu ja Marja Liveen.


Vappu Pimiä ja Paula Koivuniemi lenkkeilivät yhdessä – some sekosi kaksikon yhteiskuvasta: "Ollut niin ikävä häntä ja hänen upeaa ääntänsä"

mtv 09:03 21.05

Vappu Pimiä julkaisi yllättävästä lenkkiseuralaisestaan kuvan.


Vappu ja Marja Liven päätösjakson vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Pia Lamberg sekä Erin

mtv 08:01 21.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen muun muassa Alman ja Masked Singer -finalistit.


Krista Kososella lämpimiä muistoja häistään: Julkaisi kuvan kaasojensa kanssa, seuraajat haltioissaan

iltalehti 21:32 19.05

Krista Kosonen muistelee kahden vuoden takaista hääpäiväänsä. Näyttelijä Krista Kosonen julkaisi Instagramissa kuvan, jonka ohessa hän muistelee kaksi vuotta sitten järjestettyjä häitään. Kososen ja ohjaaja Antti J. Jokisen häitä vietettiin taannoin Valkoisessa salissa Helsingissä. Julkaisemassaan kuvassa Kosonen näyttää peukkuja peilin kautta kaasojensa seurassa.


llouutisia skeittipelien ystäville: Tony Hawk’s Pro Skaterista remasteroidut versiot

stara 19:20 16.05

Monilla vuosituhannen vaihteessa videopelejä harrastaneilla on edelleen lämpimiä muistoja Tony


”Höyry” Häyrinen ei ollut pelkkä papupata – Pertti Tapola muistelee virtuoosimaisen kollegansa opetuksia: ”Päät eivät saa haljeta”

iltalehti 22:10 15.05

Raimo ”Höyry” Häyrysen ikonista tyyliä on turha matkia, toteaa selostajalegenda Pertti Tapola. Pertti Tapolalla on edesmenneestä kollegastaan, urheiluselostaja Raimo Häyrisestä vain lämpimiä muistoja. Tapola kiittää ”Höyryä” tämän suuresta roolista suomalaiselle urheiluselostamiselle. 79-vuotiaana pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt Häyrinen ja Tapola työskentelivät Yleisradiolla yhdessä vuosia.


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Antti Tuisku, Annimari Korte ja Suvi Teräsniska

mtv 14:45 14.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Vappu Pimiän suorasukainen kommentti terveyspatukoista karkin korvaajana sai somen sekaisin: "En ole ikinä saanut näin valtavaa määrää viestejä"

mtv 13:44 14.05

Vappu Pimiän suorasukainen kommentti terveyspatukoista sai somen sekaisin. Pimiä kertoo, että ei ole koskaan saanut niin paljon viestejä julkaisuistaan. 


Vappu Pimiä ylistää hyvää ystäväänsä Kirsi Alm-Siiraa – uutisankkurilta hulvaton reaktio: "Unohdit sitten laittaa tuohon, että olen…"

mtv 11:15 08.05

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ovat hyvät ystäviä, mutta myös lenkkikavereita.


Vappu Pimiä täräytti pöytään suorasukaisen seksikysymyksen – Minttu Kaulaselta hervoton heitto

mtv 21:47 07.05

Minttu Kaulanen arvioi Vappu ja Marja Livessä, ettei kilojen määrä määritä seksielämää, mutta lohkaisi lopuksi hervottoman heiton.


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Minttu ja Sampo Kaulanen sekä Kiira Korpi

mtv 12:26 07.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Vappu ja Marja Liven vieraat julki – lähetyksessä muun muassa Maria Ohisalo, Minttu ja Sampo Kaulanen sekä Kiira Korpi

mtv 12:26 07.05

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka saavat suorassa talk show'ssaan vieraikseen maamme suurimpia tähtiä ja viikon puhutuimpia henkilöitä. 


Vappu Pimiä julkaisi kuvan raskaan työpäivän jälkeen – seuraajat ihmeissään: "Näytät 25-vuotiaalta"

mtv 11:20 07.05

Ikinuori kaunotar Vappu Pimiä julkaisi hehkeän kuvan Instagramissa kuvauspäivän jälkeen.


Jutta ja Juha Larm avautuvat seksielämästään tv:ssä – noudattavat korona-arjen keskelläkin makuuhuoneessa tiukasti yhtä sääntöä

iltasanomat 19:02 01.05

Aviopari Jutta ja Juha Larm vierailivat torstai-iltana Vappu Pimiän ja Marja Hintikan keskusteluohjelmassa kertomassa seksivinkkejä korona-arkeen.


Herkullisista resepteistään tunnetulta Vappu Pimiältä yllättävä paljastus vappumunkeista: "Voin niin pahoin, että meinasin yrjötä"

mtv 09:12 01.05

Juontaja Vappu Pimiä viettää tällä kertaa vappua mökillä perheensä kanssa, kun korona pakotti perumaan hääpäivämatkan.


Vappu Pimiä ja Teemu-rakas selättivät suhdekriisin – tämä on kestävän rakkauden salaisuus

iltalehti 09:00 01.05

Vappuna seitsemättä hääpäiväänsä viettävä suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 41, muistelee vaiherikkaita käänteitä, joiden kautta sai alkunsa loppuelämän rakkaus liikemies Teemu Huuhtaseen, 48. 11 vuotta sitten Vappu Pimiän maailma kellahti ihanalla tavalla uuteen uskoon. Tuoreeltaan sinkkuuntuneena naisena hän oli päättänyt, että elämään ei sitten varmasti tule pitkään aikaan vakavaa parisuhdetta. Toisin kuitenkin kävi. Seuraavat käänteet ovat kuin romanttisesta komediasta: Vappu pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa villiin pääsiäisen viettoon Tahkolle, ja oli samppanjalasi kädessä nauttimassa parhaimmasta tanssi-illasta, kun näköpiiriin tuli hävyttömän komea mies. Mies jutteli Vapun ystävän kanssa Piazza-nimisessä baarissa, ja Vappu nohevana naisena käveli keskelle vilkasta keskustelua. Silloin hänet esiteltiin ensi kertaa toimitusjohtaja Teemu Huuhtaselle, tulevalle aviomiehelleen.


Hot topics