Salatut elämät spin-off palaa ruutuun – tätä on luvassa

mtv 12:06 31.05

Salattujen elämien jäädessä kesätauolle fanien piristykseksi saapuu vaihtoehtoisia Salkkarit-tarinoita visioiva uusi Pihlajasatu-tuotantokausi.


Maija-Liisa Peuhu, 78, myöntää – koronakevät ottaa päähän: ”Mutta onhan tässä hyvääkin”

iltalehti 14:01 29.05

Pihlajasadussa Ulla Taalasmaan kristallipallo paljastaa, millainen Salkkarit-hahmojen elämä voisi olla vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Ilman Ulla Taalasmaata ei olisi Salattujen elämien suosittua oheissarjaa Pihlajasatua. Oheissarjassa seurataan sarjasta tuttujen hahmojen vaihtoehtoista todellisuutta nimenomaan Maija-Liisa Peuhun näyttelemän Taalasmaan kristallipallosta.


Pihla Viitalan toinen lapsi on syntynyt – suloinen kuva pienokaisesta ihastuttaa somessa

iltalehti 10:13 29.05

Näyttelijä julkisti ilouutisen Instagramissa. Näyttelijä Pihla Viitala on saanut toisen lapsensa. Näyttelijä julkaisi tänään perjantaina kuvan perheensä uusimmasta tulokkaasta. Julkaisu ei kerro lapsen syntymän ajankohtaa. Perheen tuore tulokas on Viitalan ja hänen puolisonsa Alexander Schimpfin toinen lapsi.


Pihla Viitala sai toisen lapsensa! Näyttelijä julkisti uutiset suloisella kuvalla

iltasanomat 09:42 29.05

Pihla Viitalan ja hänen puolisonsa toinen lapsi on syntynyt.


Näyttelijä Pihla Viitalan toinen lapsi syntyi – julkaisi herkän kuvan pienokaisesta

mtv 09:18 29.05

Näyttelijä Pihla Viitala paljastaa Instagram-tilillään saaneensa toisen lapsen.


Televisioon palaava suosikkinäyttelijä Anneli Ranta ja mies yli 40 vuotta yhdessä – paljastaa nyt pitkän liittonsa salaisuuden

iltalehti 08:43 29.05

Anneli Ranta nähdään Helena Kuulan roolissa Salattujen elämien spin-off-sarja Pihlajasadussa. Virallisesti 64-vuotias Anneli Ranta on eläkkeellä. Koska näyttelijäntyö on intohimoammatti, eläke ei ole pysäyttänyt työntekoa. Käytännössä Rannan kevät onkin muuttunut täysin koronan takia.


Salkkareiden spin-off Pihlajasatu esittelee uuden puolen Ulla Taalasmaasta – myös suosikkihahmo Helena tekee paluun

iltalehti 13:00 28.05

Salatut elämät -sarjan Pihlajasatu-spin-off-sarja nähdään kesällä televisiossa. Pihlajasatu-sarjan uudella kaudella nähdään millaisia Dahlian ja Helenan elämät olisivat voineet olla, jos asiat olisivat menneet toisin. Myös Maija-Liisa Peuhun näyttelemä Ulla Taalasmaa nähdään sarjassa uudenlaisessa valossa, kun hän elää rikkaan emännän arkea. Pihlajasadun kolmannella tuotantokaudella Dahlian perhe on kummallisen hyväntahtoista porukkaa, samaan aikaan kun naapurin Ulla ja hänen perheensä ovat loputtoman itseriittoisia ja muista piittaamattomia. Pihlajasadussa nähdään, millaisia Dahlian (Inkeri Mertanen) ja sarjasta vuosia sitten poistuneen Helenan (Anneli Ranta) elämät olisivat voineet olla, jos menneisyys olisi toisenlainen.


Shirly Karviselle tarjottiin yllättäen roolia Salkkareiden spin-off-sarjassa: ”Ajattelin, että ehdottomasti otan tämän vastaan”

iltalehti 12:13 28.05

Shirly Karvinen on mukana Salatut elämät -sarjan spin-off-sarja Pihlajasadun uudella kaudella. Radiojuontaja ja Miss Suomi Shirly Karvinen on mukana suositun Salatut elämät -sarjan spin-offin, Pihlajasatu-sarjan kolmannella kaudella. Pihlajasadun kolmannella kaudella kurkistetaan jälleen kaikille tutun Ulla Taalasmaan kristallipalloon ja nähdään millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin. Tällä kertaa selviää millaisia Dahlia Mustavaaran ja Helenan elämät olisivat voineet olla.


Salkkareiden spin-off-sarjassa nähdään tuttu kasvo – mukana missikaunotar Shirly Karvinen

mtv 08:59 28.05

Ex-missi Shirly Karvinen nähdään Salkkareiden Pihlajasatu-sarjassa näyttelijänä.


Näin erikoisesta oivalluksesta syntyi Salatut elämät -sarja: Kaiken takana sattumalta löytynyt tutkimus

iltalehti 06:18 28.05

Salattujen elämien tarina syntyi tutkimuksesta, joka paljasti, etteivät suomalaiset jaa salaisuuksiaan – paitsi Pihlajakadulla. Eletään 1990-luvun loppua. MTV3:lla on nähty suomalaisia menestyssarjoja toisensa perään: televisiossa ovat pyörineet niin Puhtaat valkeat lakanat, Blondi tuli taloon kuin Ihmeidentekijätkin.


Kalle Laitelan roolilla erikoinen kääntöpuoli: Näyttelijä Pete Lattu avautuu miesten iskuyrityksistä

iltalehti 08:32 25.05

Näyttelijä Pete Lattu tunnetaan Kalle Laitelana, vaikka kahden lapsen isän elämä on hyvin kaukana Pihlajakadun johtajaylilääkärin arjesta. 18-vuotias Pete Lattu on juuri lentänyt Ison-Britannian Manchesteriin. Lattu päätti muuttaa ulkomaille, kun hän oli kuullut, ettei valintaa MTV3:n uuden televisiosarjan näyttelijäkaartiin tullutkaan. Jompikumpi roolin loppusuoralle päässeestä kahdesta muusta ehdokkaasta on valittu sarjaan. –?Käynnistelin puhelinta lennon jälkeen. Puhelimessa oli hirveästi viestejä oudoista numeroista, että soita tuonne ja tuonne. Kävi ilmi, että nyt olisi kuitenkin kutsu käymässä. Sitten sovimme, että tulen vähän myöhemmin Suomeen ja sieltä melkeinpä suoraan kuvauksiin, Lattu kertoo Iltalehdelle.


Apulannassakin mainetta maistanut Sami Ylipihlaja vaihtoi keikkalavat kaupungintaloon: “En ole tyrkyttäjä, siksi minusta varmaan tuli virkamies”

yle 19:14 23.05

Sami Ylipihlaja keskittyy nyt auttamaan kuntalaisia heidän haaveidensa toteuttamisessa.


Salkkarit-hahmo tahtoo unohtaa syrjähyppynsä – kuumottava kohtaaminen äityy piinaavan kiusalliseksi

mtv 20:00 19.05

Keskiviikon Salatut elämät -jaksossa nähdään kiusallinen kohtaaminen Pihlajakadun rappukäytävässä.


"Pystyi keskittymään eikä tullut riitoja" – Selma Pihlaja viihtyi etäkoulussa, mutta tykkäsi palata pulpettiin, Ylen kuvareportaasi kertoo paluusta kouluun

yle 17:55 14.05

Lähiopetus jatkui Suomessa tänään torstaina.


Kansainvälinen yleisurheilukalenteri ei ole täyttymässä lähiaikoina

iltasanomat 21:53 08.05

Antti Pihlakosken mukaan tilanne on kokonaisuudessaan hankala.


Salkkareissa jälleen hyytävä kevään lopetus? Lippu puolitangossa – trailerissa vilahtaa poistuneita hahmoja

iltalehti 13:21 08.05

Salattujen elämien kevätkauden lopetus näyttää sisältävän jälleen draamaa. Jos haluat säilyttää täydellisen jännityksen Pihlajakadun kevään loppuhuipennukseen, juttua ei kannata lukea tämän pidemmälle. Koska tämä juttu pohjautuu kuitenkin Salkkareiden viime viikolla julkaistuun kevätkauden lopun traileriin, varmaa vastausta Salkkareiden keväästä ei tämän jutun perusteella saa.


Pihla Viitala julkaisi kuvan teinivuosilta – seuraajat ällistyivät: "Et ole vanhentunut päivääkään"

mtv 21:26 06.05

Näyttelijä Pihla Viitala julkaisi Instagramissa kuvan 16-vuotiaasta itsestään, eikä näytä vanhentuneen päivääkään.


Palloliitto vahvisti: Naisten jalkapalloliiga käynnistyy kesäkuussa

iltalehti 09:54 06.05

Suomen Palloliitto kertoo kotisivuillaan, että naisten Kansallinen liiga alkaa kesäkuussa. Naisten jalkapalloliiga, eli uudelta nimeltään Kansallinen liiga, alkaa 13. kesäkuuta. Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta kauden viimeinen kierros on suunniteltu marraskuun ensimmäiselle viikonlopulle. – Mikäli joukkueessa todetaan kauden aikana koronatapaus, lähtökohtaisesti kyseisen joukkueen ottelu siirretään tätä varten vapaaksi jätetyille kalenteriviikonlopuille. Tarkemmat ohjeistukset ja pelisäännöt tähän liittyen ovat kuitenkin vielä työn alla ja niissä noudatetaan terveysviranomaisten suosituksia ja linjauksia, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja kertoo tiedotteessa.


On aika jälleen kurkistaa Ullan kristallipalloon – Salkkareiden suosittu spin-off Pihlajasatu saa jatkoa

mtv 08:46 06.05

Salkkarit-faneja hemmotellaan myös kesällä! Suosittu Pihlajasatu saa jatkoa ja lukuisat muut spin-off-sarjat näkyvät tv:ssä.


Salkkareiden kevätkausi huipentuu kaikkien aikojen jännittävimpiin käänteisiin – Pihlajakadulla suruliputetaan jälleen

mtv 08:02 02.05

Salattujen elämien kevätkauden loppu häämöttää jo. Kauden lopetus on tällä kertaa jotakin sellaista, mitä kukaan ei olisi osannut ennustaa!


Hot topics