TS: Ahdisteluista syytetty opettaja päästettiin toiseen kouluun Turussa - 12-vuotias tyttö joutui hyväksikäytetyksi iltalehti 09:55 13.01

Tapauksesta ei tehty rikosilmoitusta, koska silloin olisi syntynyt opettajan ja pienen tytön välinen sana vastaan sana -tilanne, kirjoittaa Turun Sanomat. Vuonna 1993 Luostarivuoren yläkoulussa järjestettiin matka Pietariin. Matkan jälkeen osa oppilaista syytti opettajaa seksuaalisesta häirinnästä. Aiemmin oltiin siinä tiedossa, että opettaja erotettiin tapauksen jälkeen. Uusien tietojen valossa näin ei kuitenkaan ollut, kertoo.


Suomalaisyritys kutsuttiin apuun maailman kalleimmalle stadionille Pietariin: ”Saimme erittäin isot kiitokset” iltasanomat 18:27 27.12

Pietarin jalkapallostadionin sähkötyöt olivat sekaisin. Suomalaisyritys kutsuttiin apuun.


Näytimme Tarja Haloselle lämpimät yhteiskuvat Vladimir Putinin kanssa - ”Kyllä me olemme ystäviä” iltalehti 21:05 14.12

Presidentti Tarja Halonen vieraili tällä viikolla IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Kuten ohjelman tapoihin kuuluu, myös Haloselle näytettiin valokuvia - tällä kertaa kuvia hänestä yhdessä Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa. Halonen tunnisti ensimmäisen kuvan heti. Kyseessä oli matka Allegro-junalla Pietariin. Hän kommentoi myös välejään Putiniin.


Kaisaniemessä tunteikas kiekkoilta, kaikki pisteet matkasivat Pietariin uusisuomi 22:20 02.12

Helsingin Kaisaniemessä pelattiin lauantai-iltana tunteikas KHL-jääkiekkoliigan ulkoilmaottelu Jokereiden ja SKA Pietarin välillä. Paikalla 17645 katsojaa, mikä oli KHL:n uusi yleisöennätys.


Kurkkaa Salkkareiden ensi viikkoon! Pietarin koomarakas näyttää elonmerkkejä mtv 11:30 26.11

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. Tulevalla viikolla nähdään, että Peppi kiinnittää huomionsa Pietariin. Miehen koomassa oleva kihlattu puolestaan näyttää elonmerkkejä. 


K-ryhmä alkaa viedä taas tuotteitaan Venäjälle: ”Olemme iloisia, että Pirkka palaa Pietariin” iltalehti 12:13 24.11

K-ryhmä ja venäläinen vähittäiskauppaketju Lenta ovat tehneet yhteistyösopimuksen K-ryhmän omien tuotemerkkien tuomisesta Lentan valikoimiin ja venäläisille kuluttajille. Yhteistyösopimuksen alkuvaiheessa Venäjälle viedään noin 80 tuotteen valikoima teollisia tuotteita ja kodintarvikkeita: keksejä, mysliä, hilloja, snackseja, vitamiineja ja kodin puhdistusaineita. Joukossa on myös jonkin verran K-Menu-tuotteita. Myyntiin tulevien tuotteiden valinnoissa on huomioitu aiemmat kokemukset Venäjällä toimineiden K-Ruoka-myymälöiden myydyimmistä tuotteista. Valikoimassa on sekä Suomessa että muualla Euroopassa valmistettuja tuotteita.


Venäjän miljardien eurojen MM-stadion on surkuhupaisa näky - ”Näin käy, kun rakentaa ensin stadionin ja tekee sitten sähkötyöt” iltalehti 08:13 16.11

Jalkapallon MM-kisojen alkuun on tänään aikaa 210 päivää. Venäjälle myönnetyt kisat ovat herättäneet kritiikkiä jo pitkään, eikä kiusallisille paljastuksille näy loppua. Venäläisille kisajärjestäjille yhtenä ylpeydenaiheena piti toimia Pietariin rakentuva, lähes 70 000 katsojaa vetävä huippumoderni jalkapallostadion, mutta vuosien varrella siitä on tullut jonkinlainen vitsi jopa venäläisille itselleen. Rakennustyöt aloitettiin vuonna 2007. Alkuperäisen suunnitelman mukaan valmista piti olla loppuvuodesta 2008 tai viimeistään vuonna 2009, mutta todellisuudessa stadionilla on vieläkin paljon keskeneräistä tai korjausta vaativaa.


Leijonien pelaajilla hullu aikataulu - Koskinen ja Koskiranta joutuvat kaahaamaan kotiin iltalehti 17:20 07.11

Leijonien maalivahdilla ja sentterillä on Karjala-turnauksessa tiukka aikataulu. KHL:ssä Pietarin SKA:ta edustavat maalivahti Mikko Koskinen ja keskushyökkääjä Jarno Koskiranta eivät ehdi sunnuntaina nautiskella mahdollisesta menestyksestä Karjala-turnauksessa. Suomi kohtaa sunnuntaina Kanadan kello 17.30 alkavassa ottelussa. Heti pelin jälkeen Koskinen ja Koskiranta joutuvat kiirehtimään Pietariin, sillä kaksikon työnantaja SKA lähtee pitkälle idän kiertueelle maanantaiaamuna.


Uutiset