"Venäjän Elon Muskia" kidutettiin sähköllä ja raiskattiin ennen kuolemaansa – vankilanjohto väittää hirttäytyneen hupparinaruun MTV 20:43 18.04

Venäläislehti Novaja Gazetan julkistamat tiedot paljastavat, kuinka bisnesmies Valeri Psenitsni raiskattiin ja kidutettiin kuoliaaksi vankilassa Pietarissa.


Salkkarit-Pietari menettää hermonsa – Aaro saa tuntea miehen raivon nahoissaan mtv 20:02 16.04

Salattujen elämien tiistai-illan jaksossa Pietari menettää totaalisesti hermonsa Aaroon. 


Salkkarit-Pietari menettää hermonsa – Aaron saa tuntea miehen raivon nahoissaan mtv 20:02 16.04

Salattujen elämien tiistai-illan jaksossa Pietari menettää totaalisesti hermonsa Aaroon. 


Venäläismedia: Pietarissa vangitun aktivistin vaimo hakee turvapaikkaa Suomesta iltalehti 21:36 11.04

Iltalehti kertoi aiemmin venäläisestä aktivistista Viktor Filinkovista, joka on vangittu Pietarissa ja epäilty terroristisen teon suunnittelusta Venäjällä vangittu ja kidutettu aktivisti Viktor Filinkovin vaimo siirtyi miehensä vangitsemisen jälkeen ensin Kiovaan Ukrainaan ja saapui sieltä tällä viikolla Suomeen. Suomesta hän hakee turvapaikkaa. Filinkovin vaimo Aleksandra kertoi venäläismedia , että hakee Suomesta turvapaikkaa poliittisin perustein.


Salkkarit-juonet julki! Juonitteleva Aaro saa Pietarin raivon valtaan mtv 10:00 11.04

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Eva uskoutuu Aarolle. Miehen touhut saavat Pietarin raivon valtaan. 


Yrittääkö 30 vuotta täyttävä suomalaistähti isoa loikkaa NHL:ään? Näistä sanoista voi päätellä paljon: ”Minulla on paljon tavoitteita vielä urallani” iltalehti 06:20 11.04

Mikko Koskisen sopimus KHL-jätti Pietarin SKA:n kanssa on katkolla. Mikko Koskinen on voittanut kaksi KHL:n mestaruutta ja hän täyttää tänä kesänä 30 vuotta, joten voisi ajatella, että nyt jos koskaan kannattaisi yrittää NHL:ään, vielä kerran. Euroopassa status ei enää nykyisestä nouse.


Jättääkö Oleg Znaroks myös Venäjän maajoukkueen? Urheiluministeri huolissaan MTV 19:17 10.04

SKA Pietarin päävalmentajan paikalta venäläismedian mukaan sivuun siirtyvä Oleg Znaroks saattaa jättää tehtävänsä myös Venäjän maajoukkueen peräsimessä. 


Musiikinopettajan ahdistelema Mira Luoti avautuu traumaattisesta kokemuksesta: ”Olisin voinut jäädä kotiin pelkäämään” iltalehti 19:14 10.04

Laulaja Mira Luoti sanoo, ettei ole halunnut nuoruuden kokemuksiensa estää itseään menestymästä elämässä. Laulaja Mira Luoti, 40, avautui äskettäin kuukausiliitteessä kokemastaan seksuaalisesta ahdistelusta. Turkulainen musiikinopettaja pyysi kuoromatkalla Pietarista nuoren Miran sängylleen, kouri rintoja ja työnsi kädet housujen alle. Luoti avautui tilanteesta ystävilleen, äidilleen ja koulun rehtorille. Hänen tarinaansa pidettiin kuitenkin lähinnä mielikuvituksen tuotteena. Sittemmin miesopettaja joutui eroamaan painostuksen vuoksi. Hän työskentelee toisessa kaupungissa koulussa.


Venäläissivusto: Oleg Znaroks jättää SKA:n – Entinen Magnitogorsk-käskyttäjä tilalle MTV 17:11 10.04

Oleg Znaroks on siirtynyt syrjään Pietarin SKA:n päävalmentajan paikalta, uutisoi venäläissivusto sovsport.ru. Sivuston mukaan Znaroksin korvaaja on tällä kaudella Metallurg Magnitogorskista potkut saanut Ilja Vorobiev.


Näkemiin, Ilja! KHL vahvisti Kovaltshukin lähdön MTV 16:33 10.04

Pietarin SKA:ta viimeiset viisi kautta KHL:ssä edustanut Ilja Kovaltshuk vahvisti sunnuntaina, että hän aikoo suunnata ensi kaudeksi takaisin NHL:ään.


Venäläistoimittaja: Ilja Kovaltshukin tuleva NHL-osoite selviämässä MTV 17:19 09.04

Viimeisten viiden kauden ajan jääkiekkoliiga KHL:ssä Pietarin SKA:ta edustanut Ilja Kovaltshuk on palaamassa NHL:ään. Venäläistoimittajan Igor Eronkon mukaan Kovaltshukin tuleva osoite olisi jo selviämässä.


TsSKA Moskova teki yllätyksen - SKA Pietari kesälomille KHL:n pudotuspeleissä jatkoaika.com 06:30 09.04

TsSKA Moskova teki KHL-kauden suurimman yllätyksen tiputtamalla ylivoimaisena pidetyn mestarisuosikki SKA Pietarin kesälomille otteluvoitoin 4-2.


Jättiyllätys KHL:ssä – ökyjoukkue Pietarin SKA:n kausi päättyi iltasanomat 20:27 08.04

Moskovan TsSKA kukisti liigan välierissä kotijäällään Pietarin SKA:n jatkoajalla 3–2 ja pudotti viime kauden mestarin jatkosta voitoin 4–2.


Nyt jysähti KHL:ssä! Pietarin SKA putosi finaaleista iltalehti 20:08 08.04

Runkosarjan ykkönen Pietarin SKA ei pystynyt uusimaan KHL:n mestaruutta. SKA putosi pois Gagarin Cupin loppuotteluista, kun se hävisi läntisen konferenssin finaaleissa Moskovan ZSKA:lle 2-4. Sarja ratkesi sunnuntaina Moskovassa, kun ZSKA nousi 0-2-tappiolta 3-2-jatkoaikavoittoon. ZSKA:n suuri sankari oli Mihail Grigorenko, joka iski tasoituksen ajassa 56.23 ja voitto-osuman ajassa 69.35.


Pietarin SKA:n kausi päättyi – Jokerit pudottanut Moskovan TsSKA eteni Gagarin Cupin finaaliin MTV 20:02 08.04

Moskovan TsSKA eteni KHL:n Gagarin Cupin loppuotteluun kukistamalla Pietarin SKA:n sunnuntain 6. ottelun jatkoerässä maalein 3-2.


Paavi tuomitsi Itä-Ghoutan kaasuiskun:"Mikään ei oikeuta tällaiseen puolustuskyvyttömiä ihmisiä vastaan" MTV 14:48 08.04

Paavi Franciscus on tuominnut Syyrian Itä-Ghoutassa tapahtuneen kaasuhyökkäyksen. Paavi puhui sunnuntaina ihmisille Pietarinkirkon aukiolla.


Pietarin Suomi-talosta vaaditaan miljoonakorvauksia - professorit syytettyjen penkillä iltalehti 21:05 05.04

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) sekä Pietari-säätiön konkurssipesä vaativat Pietarissa Suomi-taloa hallinnoineen Pietari- säätiön entisiltä hallituksen jäseniltä ja asiamiehiltä reilun kymmenen miljoonan euron vahingonkorvauksia. Pietarin Suomi-talon taloussotkussa merkittävin asia on Patentti- ja rekisterihallituksen kanne. Se koskee Pietari-säätiön vuosina 2008 ja 2009 Danske Bankilta (ent. Sampo) Suomi-talon saneerausta varten ottamaa 13,5 miljoonan euron lainaa. Kanteen mukaan säätiö lahjoitti summasta Suomen Pietarin instituutille 10 miljoonaa euroa. Lisäksi säätiö vielä lainasi instituutille 3,5 miljoonaa euroa vakaudettomalla ja korottomalla lainalla.


Suomalaismiehen ”venäläiset eivät ole tervetulleita” -ilmoitus nousi Venäjällä otsikoihin iltalehti 12:19 05.04

Pietarilaisen uutissivuston Fontankan perjantai-illan luetuimmassa jutussa kuvailtiin mökinvuokrausta Suomessa. Pietarilaisella uutissivustolla Fontankalla julkaistiin perjantaina illalla tarina venäläisen pariskunnan kokemuksesta mökinvuokrauksesta Suomessa. Fontankan lukijat Marija ja Oleg päättivät mennä lomailemaan ja hiihtämään Suomeen. He valitsivat nettisivuilta itselleen sopivan mökin Savosta Tahkon läheltä. Sieltä pääsisi kätevästi laskettelemaan.


Jättiläisten taisto tasoittui - Pietarin miljoonamiehistö kompastui Moskovassa iltalehti 22:12 04.04

Moskovan ZSKA kukisti kotonaan Pietarin SKA:n 2-1. KHL:n mahtiseurat ZSKA ja SKA taistelevat tasapäisesti pääsystä Gagarin Cupin loppuotteluihin. Läntisen konferenssin finaalisarja on nyt voittojen osalta tilanteessa 2-2, kun ZSKA kaatoi SKA:n päätöserän vahvalla esityksellä maalein 2-1. Maalittoman avauserän jälkeen SKA meni Vjatsheslav Voinovin ylivoimamaalilla johtoon, kun ottelua oli pelattu 33.30. Los Angeles Kingsissä Stanley Cupin voittaneen mutta perheväkivallan takia USA:sta karkotetun puolustajan maaliin esityön tekivät Patrik Hersey ja Vadim Shipatshov.


Salkkarit-paljastukset julki! Aaro mustamaalaa Pietarin – uskooko Eva miehen juoruja? mtv 10:00 04.04

Ensi viikolla Salkkareissa Aaro jatkaa juonitteluaan. Pietari varoittaa Evaa luottamasta Aaroniin. 


ääninäytteet Äärioikeisto osoitti mieltään että käsittelijän työtä IA-divisioonan oli oppi­mestari Suomessa ottelun – kriittisessä vangeille vaadittiin

Uutiset