Palloliiton pomo Ari Lahti maalailee EM-kisoihin Suomi-invaasiota – Pietari ja Kööpenhamina todennäköisimmät kaupungit: ”Kymmeniä tuhansia”

iltalehti 18:58 17.11

Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti on innoissaan ensi kesänä järjestettävistä EM-kisoista. Palloliiton puheenjohtajan ja Kuopion Palloseuran pääomistajan Ari Lahden syksy on ollut yhtä juhlaa. – Ensin oli mestaruusjuhlat KuPSin kanssa, mutta tämä Suomen EM-kisapaikka on vielä huikeampaa. Vähän rankkaa on ollut, mutta olen nyt täysin pelikunnossa, niin sanotusti, Lahti kertoo Huuhkajien hotellin aulassa Ateenassa.


Johnny Deppin 24-vuotias venäläinen tyttöystävä jätti tähden ja pakeni julkisuutta takaisin kotimaahansa

iltalehti 10:43 17.11

Suhteen saama huomio oli liikaa yökerhotanssijana uraa luoneelle Polina Glenille, joka jätti Johnny Deppin kartanon taakseen, kertoo Daily Mail. Hollywood-tähti Johnny Depp, 56, rakastui taannoin venäläiseen Polina Gleniin, vaikka tämä 24-vuotiaana on yli puolet näyttelijää nuorempi. Suhteesta kerrottiin aiemmin tänä vuonna, missä yhteydessä julkisuuteen tuli kuvia vain 17-vuotiaasta Polinasta tanssimassa yökerhon pöydällä Pietarissa.


Huuhkajien sankariluotsi Markku Kanerva sai EM-huuman keskellä vastata kysymykseen Roman Eremenkosta – ei tyrmännyt taiturin paluuta

iltalehti 12:09 16.11

Markku Kanerva vastasi kysymykseen Roman Eremenkosta, jota ei ole näkynyt maajoukkueympyröissä kolmeen vuoteen. Markku Kanervan lehdistötilaisuus historiallisen arvokisapaikan varmistumisen jälkeen käytiin yhtä poikkeusta lukuun ottamatta suomeksi. Poikkeuksen teki pietarilainen toimittaja, joka esitti Kanervalle kysymyksen englanniksi. Hän halusi tietää, voisiko kokaiinista syksyllä 2016 kärynnyt ja sen jälkeen maajoukkuekuvioista sivussa ollut Roman Eremenko tehdä paluun Huuhkajiin.


Uutissivusto: Pietarin paloittelumurhan uhri ammuttiin nukkuessaan – Napoleon-dosentti tarjosi perheelle hautajaisrahaa

iltasanomat 15:37 14.11

Dosentti Oleg Sokolovin, 63, naisystävä Anastasija Jeshtshenko, 24, sai surmansa päähän ammutuista luodeista kello kahden aikaan yöllä, kertoo Fontanka-uutissivusto.


Elton Johnin elämäkerrassa mainitaan Suomi ikävällä tavalla - kahdesti: ”Suomalaiset olivat päättäneet tulla kovaan humalaan halvalla”

iltalehti 08:47 13.11

Minä Elton John -kirjassa on mainintoja myös Suomesta. Elton Johnin tänä syksynyä ilmestynyt omaelämäkerta Minä Elton John on kohahduttanut ympäri maailmaa paljastuksillaan ja avoimuudellaan. Elton John kertoo kirjassaan muun muassa lapsuudestaan, homoudestaan, menestyksestään, huumeriippuvuudestaan ja onpa Suomikin mainittu. Torille ei silti kannata rynnätä, sillä Suomea ja suomalaisia ei kirjassa erityisen hyvässä valossa esitetä. Ensimmäisen kerran suomalaiset mainitaan, kun Elton John, yksi maailman sen hetken suosituimmista artisteista esiintyi vuonna 1979 suljetussa Neuvostoliitossa. Elton Johnin konsertit olivat Moskovassa ja Leningradissa (nykyisin Pietari), ja jälkimmäisessä hän kohtasi suomalaisia.


Pietarin Napoleon-dosentti teki mitä huvitti – ilmiannot silitys­rauta­kidutuksesta ja pahoin­pitelyistä ohitettiin sekä poliisissa että yliopistolla

iltasanomat 17:43 12.11

Pietarin valtionyliopiston dosentti Oleg Sokolov ei sietänyt kritiikkiä, kontrolloi tyttöystäviään väkivallalla ja halusi esiintyä ranskalaisella tittelillä ”Sire” eli ”Teidän Majesteettinne”.


Napoleon-dosentin naisystävän keskivartalo löytyi Suomenlahden läheltä – epäilty murhatalo on monille suomalaisille turisteille tuttu

iltasanomat 12:34 12.11

Anastasija Jeshtshenkon, 24, keskivartalo on löytynyt läheltä Suomenlahtea toisesta joesta, jonne ruumiskassi oli ilmeisesti ajautunut virran mukana Pietarin keskustasta.


Irtokäsiä repussa kantanut Napoleon-dosentti vangittiin nuoren naisystävänsä murhasta epäiltynä – Sokolov itki oikeudessa ja syytti naista

iltasanomat 18:52 11.11

Pietarin valtionyliopiston dosentti Oleg Sokolov, 63, käyttäytyi sekavasti oikeudessa ja kertoi katuvansa entisen oppilaansa Anastasija Jeshtshenkon, 24, surmaamista.


Poliisi epäili suomalaista teatteriryhmää homopropagandasta Pietarissa – ohjaaja Heini Vahtera: ”Syke oli korkealla kaikilla”

iltasanomat 12:38 11.11

10 kohtausta seksuaalisesta vallankäytöstä -näytelmän aloitus Pietarissa viivästyi sunnuntaina, kun paikalle hälytetyt poliisit halusivat tarkistaa suomalaisnäytöksen laillisuuden.


Venäläinen Napoleon-historioitsija tunnusti ex-oppilaansa surman – puolustus vetoaa humalaan ja tunnekuohuun

iltasanomat 10:48 10.11

Pietarin valtionyliopiston dosentti ja hänen entinen oppilaansa asuivat yhdessä ja harrastivat muun muassa Napoleonin Venäjän-sotaretken taistelujen historiallisia rekonstruktioita.


Saareen törmännyt Princess Anastasia saapuu Helsinkiin tänä iltana – jatkaa lähes välittömästi matkaansa Pietariin

iltasanomat 17:59 07.11

Princess Anastasia -risteilyalus joutui pulaan keskiviikkoiltana Tukholman edustalla.


Leijonat kohtaa Venäjän Pietarin jättistadionilla

iltalehti 19:56 06.11

Jääkiekon hallitseva maailmanmestari Suomi pääsee esiintymään noin 70 000 katsojan areenalle. Euro Hockey Touriin kuuluva Venäjän turnaus Channel One Cup vie Leijonat Pietarin jättistadionille Venäjää vastaan 15. joulukuuta. Pietarin Gazprom Arenan yleisökapasiteetti on jalkapallo-otteluissa 68 000 katsojaa, konserteissa 80 000 katsojaa. Asiasta kertoi KHL:n ja Pietarin SKA:n hallituksen jäsen Aleksander Medvedev tietotoimisto Tassille.


Kiusallinen möläytys saa Rantabaari-hahmojen välit jännittymään – mitä Suvin ja Pietarin välillä tapahtuu?

mtv 20:30 05.11

Uudessa Rantabaari-draamasarjassa eläydytään nuorten päähenkilöiden villiin ja draamantäyteiseen kesänviettoon.


Nainen omisti elämänsä biljardille: "Minulla ei ole aviomiestä eikä perhettä, mutta minulla on biljardi"

yle 18:24 04.11

Pietarilainen 33-vuotias Olga Milovanova on pyhittänyt elämänsä biljardille. Suomeen oppilaidensa kanssa leireilemään tullut lajinsa huippu on myös tulisieluinen valmentaja.


40 miljoonan euron jalkapallotähti leikattiin Suomessa – maailmankuulu Sakari Orava taas asialla

MTV 14:03 03.11

Kesällä 40 miljoonan euron jättisiirrolla FC Barcelonasta pietarilaiseen Zenitiin siirtynyt Malcom leikattiin Suomen Turussa.


Venäjä julkisti vanhoja KGB-arkistoja – mukana imarteleva mappi vakooja­toveri V.V. Putinista

iltasanomat 19:58 02.11

Julkistetuista arkistopapereista on järjestetty näyttely Pietarin valtionarkistossa.


Vantaalainen Ditte, 53, luovutti ensimmäisenä suomalaisena munuaisen ystävälleen – Pietarissa ideansa saanutta siirtoa juhlistetaan saunassa

iltasanomat 15:15 02.11

Lakimuutoksen toivotaan lyhentävän leikkausjonoja. Aiemmin luovuttajana on voinut toimia vain lähiomainen.


Sähköisellä viisumilla Venäjälle on matkustanut kuukauden aikana jo 1 400 suomalaista – satojen matka tyssäsi rajalle

yle 19:13 01.11

Kuukausi sitten Venäjä otti käyttöön ilmaisen e-viisumin, jonka avulla voi matkustaa Pietariin ja Leningradin alueelle. Suomen rajaviranomaiset eivät tilastoi erikseen sähköisellä viisumilla tehtäviä matkoja. Venäjällä ensimmäisen kuukauden luvut tulivat tänään julki.


Emma Kimiläiselle "kotikisa" naapurimaiden entiselle ja tulevalle F1-radalle – koska W Series rantautuu Suomeen?

MTV 20:09 31.10

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa ajetun naisten formulasarjan W Seriesin kisoja ajetaan tulevalla kaudella myös Ruotsin Anderstorpin radalla ja Venäjällä uudella moottoriradalla Pietarissa.


Itsensä kattoon naulannut Kreikka-peliä hetki hetkeltä maalitykki tiivisti näkyi” pelata Kreikkaa vastaan pinteessä! upean yksilösuorituksen päätteeksi

Hot topics