Video: Polttarisankari Petteri, 42, joutui juoksukisaan Annimari Kortetta vastaan – ”Olihan meillä vähän kokoeroa” iltasanomat 16:59 21.08

Pika-aituri Annimari Korte kohtasi yllättävän vastuksen Helsingin Eläintarhan kentällä.


HPK:n luottopuolustaja Nikkilä sairastuvan puolelle jatkoaika.com 15:58 21.08

HPK sai puolustuspäähänsä ikäviä uutisia, sillä Ilves-ottelussa loukkaantunut Petteri Nikkilä joutuu huilaamaan useampia viikkoja.


Kokoomus ehdottaa tuettua hoivavapaata – Jokiselta kuitti Rinteelle: ”Kylmää ajattelua, että ikäihmisten tarpeet hoidetaan satasella” iltasanomat 15:36 21.08

Tuetun hoivavapaan aika ei puolueen puheenjohtajan Petteri Orpon (kok) mukaan ole vielä tällä vaalikaudella.


Sihvonen: Karri Kiven kasvot – ”Toisinaan hän on ollut liian boheemi” MTV 14:00 18.08

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen näkee, että käsillä olevan liigakauden nouseva joukkue voi hyvinkin olla Karri Kiven valmentama Ilves.


Sotilasprofessori: Suomen linjanmuutos ärsyttää Venäjää – kenraalin puhe paljasti uuden paineen uusisuomi 09:58 17.08

Suomen ja Ruotsin tiivistyvä kansainvälinen puolustusyhteistyö Naton ja länsimaiden kanssa ärsyttää Venäjän poliittista ja sotilaallista johtoa, arvioidaan Maanpuolustuskorkeakoulun Venäjä-ryhmän raportissa. Raportin on kirjoittanut ryhmän johtaja, sotilasprofessori ja everstiluutnantti Petteri Lalu.


Sihvonen: JYPin startti jätti kysymysmerkkejä ilmaan – ”Voi johtua myös HPK:n oudosta pelitavasta” MTV 12:33 16.08

JYPin uusi päävalmentaja Lauri Merikivi johdatti joukkueensa ensimmäistä kertaa Hippokselle harjoitusottelussa HPK:ta vastaan. MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen katsoi ottelun tarkalla silmällä. 


Orpo: Liikenneväylien uudet rahoitusmallit selvitetään – "Aina joku nämä maksaa" MTV 14:24 13.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) haluaa selvittää, löytyykö esimerkiksi raideverkon keskeisiin väyläinvestointeihin uusia rahoitusmalleja.


Petteri Orpo varoittaa ennenaikaisesta vaalikiimasta – "Näyttää siltä, että tässä on jo täysi rähinä päällä" MTV 12:42 13.08

Valtiovarainministeri, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo varoitti ennenaikaisesta vaalikiimasta puolueen ministeriryhmän kesäkokouksessa Joensuussa. Orpo suuntasi sanansa oppositiolle, ja aivan erityisesti sosialidemokraateille.


Sihvonen: Tapparalta ja Ilvekseltä ensipuraisu Hakametsän jäähän – ”Hallikäytävän kummassakin päässä peluutetaan nyt hyvää lätkää” MTV 13:07 11.08

Tappara ja Ilves ottivat yhteen Tampere Cupissa. MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pureutuu niihin merkkeihin ja enteisiin, joita peli antoi joukkueista jatkoa silmällä pitäen.


Sihvonen: Entistä vahvempi HIFK, vai onko sittenkään? – "Ei saa pelitavasta niin suurta etua" MTV 19:44 10.08

Viime kauden Liigassa varsin mallikkaasti suorittanut HIFK vaikuttaa entistä nälkäisemmältä. HIFK:n pelaamisen kokonaisvaltainen ote Tampere Cupissa Pelicansia vastaan vakuutti MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvosen.


Jussi Kärjen kommentti budjetista: Orpo-show oli tylsä, mutta kokoomus loistaa ja keskustasta ei näy kuin Sipilän kesäparta MTV 13:56 09.08

Tylsä on sana, jolla voi kuvailla valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) budjettiesitystä. Ja tämä kaikella lämmöllä, sillä tylsyys on turvallisuutta talouspolitiikassa, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Orpo: Suomen velkaantuminen saatava pysähtymään kokonaan ensi vuoden aikana MTV 21:58 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) katsoo, että Suomen julkisen talouden velkaantuminen olisi saatava ”kokonaan pysähtymään ensi vuoden, tulevan vuoden aikana”.


Pääkirjoitus: Ennalta arvattavaa rähinää budjetista iltasanomat 21:00 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) valotti hallituksen viimeisen budjettiehdotuksen päälinjoja keskiviikkona.


”Pian keskustan veri punnitaan” – Näin oppositio vastaa Orpon budjettiesitykseen uusisuomi 17:37 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) keskiviikkona esittelemä budjettiehdotus ensi vuodelle ei saa kiitosta eduskunnan oppositiopuolueilta.


Tällainen on Orpon Budjettiehdotus: 1,7 miljardia uutta velkaa, tupakkavero kiristyy iltasanomat 17:32 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) on esitellyt budjettiehdotuksensa. –?Minä esitän sitä, että edellisten vuosien tapaan kenenkään verotus ei kiristy, Orpo totesi


”Verotuksessa täytyy olla joku tolkku” – Valtiovarainministeri: Veroaste laskenut nyt 42%:iin uusisuomi 15:50 08.08

Suomen kokonaisveroaste on laskenut kaksi prosenttiyksikköä tällä hallituskaudella, kertoo valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) pitämässään budjetti-infossa. Valtiovarainministeriö on saanut valmiiksi oman budjettiesityksensä ensi vuodelle.


Valtiovarainministeriön budjettineuvottelut ohi – valtionvelka kasvaa, takuueläke nousee ja opiskelijoille oppimateriaalilisä MTV 15:40 08.08

Valtiovarainministeriön sisäiset budjettineuvottelut ovat päättyneet. Sisäministeri Petteri Orpon (kok.) mukaan talouskasvu on Suomessa edelleen hyvin vahvaa, jolloin budjetin laatiminen oli tänä vuonna erilaista mitä aikaisempina vuosina.


kuolemasta ruumis löytyi

Uutiset