Saksan moninkertainen arvokisakiekkoilija kuoli sydämen petettyä

iltalehti 17:46 01.06

Hyökkääjä edusti Saksaa lähes 100 A-maaottelussa. Saksan pääsarjassa 665 ottelua pelannut ja neljä Saksan mestaruutta voittanut Peter Schiller on kuollut. Schiller kuoli viime viikolla 62-vuotiaana Berliinissä. Hänen kuolinsyykseen kerrottiin sydämen pettäminen. Schiller edusti Saksaa 1984 Kanada Cupissa, 1988 Calgaryn olympialaisissa ja neljä kertaa MM-kisoissa (1981. 1982, 1983 ja 1986). A-maaotteluita hänelle kertyi 94.


Aviopuolison pettäminen ei ole enää rikos Taiwanissa – ankarimmillaan aviorikoksesta seurasi vuoden vankilatuomio

yle 08:14 30.05

Valtaosa tuomituista on selvinnyt sakoilla. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan lakia on käytetty painostuskeinona erityisesti naisia kohtaan.


Panimoliitto torjuu ravintoloille kaavaillut rajoitukset – ”anniskelun lopettaminen iltayhdeksältä olisi keinotekoista”

yle 01:33 18.05

Etujärjestön mukaan anniskelun lopettaminen iltayhdeksältä siirtäisi juomista julkisille paikoille ja kotioloihin.


NHL:n kakkosvaraus vedenjakajalla vain 26-vuotiaana – Jarmo Kekäläisen miljoonakiinnityksellä käynyt jo lopettaminen mielessä: "Jääkiekolta ei voi pyytää mitään"

MTV 13:00 04.05

Lukuisista loukkaantumisista NHL-uransa aikana kärsinyt puolustaja Ryan Murray pohtii rauhassa jatkoaan jääkiekkoilijana. Jarmo Kekäläisen kanssa yli yhdeksän miljoonan dollarin sopimuksen tehneen pelaajan mielessä on käynyt myös lopettaminen.


”Opettaminen on kohtaamista” – etätyön pulmiin tympääntynyt aineenopettaja Silja iloitsee koulujen avaamisesta

iltasanomat 13:21 30.04

Aineenopettaja Silja Etelä-Pohjanmaalta kertoo, miksi hän palaa mielellään lähiopetukseen.


Tänään tv:ssä: Anssi petti Nooraa Iisan kanssa - tilanne eskaloitui kolmikon yhteiseen saunomiseen

iltalehti 08:12 28.04

Ronja Salmi pureutuu illan ohjelmassaan pettämisen anatomiaan. Parisuhteessa petetyksi tuleminen satuttaa, suututtaa ja hävettää. Monenlaisia tunteita herää myös pettäjässä ja kolmannessa pyörässä. Toimittaja Ronja Salmi haastattelee aiheesta asiantuntijaa sekä kahta naista, joille pettäminen on tuttua. Iisa tutustui naimisissa olleeseen Anssiin. Kaksikko tapasi yhteisen harrastuksen kautta ja jo muutamassa viikossa suhde muuttui ystävyydestä seksuaaliseksi. Anssi oli ottanut asian hyvin rennosti.


Kanye West vei lapset mökille – vaimolle tauko lastenhoidosta

stara 19:20 25.04

Koronaviruksen aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen ja lasten opettaminen kotona on laittanut


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:20 25.04

Koronaviruksen aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen ja lasten opettaminen kotona on laittanut


Samu Haber julkaisi kuvan, jossa hänellä on silmä mustana: ”Idea oli opettaa itsepuolustustaitoja”

iltalehti 06:45 14.04

Laulaja Samu Haber julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen toinen silmänsä on mustana. Samu Haber yllätti julkaisemalla Instagram-tilillään otoksen, jossa hänellä on silmä mustana. Kuvan ohessa Haber kertoo, että itsepuolustustaitojen opettaminen ei mennyt aivan putkeen ja antaa ymmärtää, että tämän vuoksi kävi pienoinen vahinko. Vamma näyttää jo jonkin verran parantuneen ja Haber kirjoitti päivityksensä pilke silmäkulmassa.


Will Smithin 19-vuotias tytär ajautui huomaamattaan huumekoukkuun – lopettaminen paljasti elämästä uuden puolen

iltasanomat 13:54 12.04

Willow Smith avautuu elämänmuutoksestaan, jonka teki lopetettuaan huumeet.


Will Smithin tytär Willow, 19, avoimena kannabiksen käytöstä: ”Lopettaminen avasi silmäni”

iltalehti 01:08 12.04

Willow Smith poltteli kannabista tylsyyttä torjuakseen. Näyttelijäpariskunta Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin tytär Willow Smith, 19, on kertonut avoimesti kannabiksen käytön vaikutuksista elämäänsä. Willow keskusteli aiheesta äitinsä juontamassa Red Table Talk -ohjelmassa. Willow’n mukaan kannabiksen viihdekäyttö meni hänen kohdallaan liiallisuuksiin. Hän luopui päihteestä kolme kuukautta sitten.


Videoita ja lenkkisovelluksia – Suomen mestarit kertovat, miten opettaminen sujuu etänä: ”Erot kasvavat, jos tapauksiin ei tartuta”

iltalehti 09:21 08.04

Useat Superpesis-pelaajat ovat siviiliammatiltaan opettajia. Nyt arki on vaihtunut etäopettamiseen. Koronavirus on myllertänyt suomalaisperheiden arkea, sillä kouluissa on siirrytty etäopetukseen. Superpesisjoukkue Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Jani Komulaisen, 41, kotona molemmat vanhemmat opettavat ja perheen kaksi lasta käyvät koulua etänä. – Pojan tyttöystävä on myös täällä. Verkko on kuormittunut, kun meillä arki on yhtä etäoppimista ja -opettamista, hän naurahtaa.


Tanssii Tähtien Kanssa -tähtiopettajat keksivät uuden keinon opettaa tanssia: "Se on ollut käytännössä hyvän mielen tuottamista"

mtv 08:24 01.04

Poikkeuksellisissa olosuhteissa tanssin opettaminen sujuu hyvin myös netin välityksellä.


Lappilaiset esittävät toiveen koronan hillitsemiseksi: Sulkekaa raja Ruotsiin!

iltasanomat 20:40 30.03

Infektiolääkärit uskovat, että Suomen ja Ruotsin välisen työmatkaliikenteen lopettaminen hidastaisi koronaviruksen etenemistä Lapissa.


Kaisa Mäkäräisen päätä yritettiin kääntää viime hetkellä, mutta turhaan – nyt tunteet ovat päässeet valloilleen: "Vollotin, että olenko pettänyt suomalaiset"

yle 06:35 26.03

Uran lopettaminen tuntuu Kaisa Mäkäräisestä nyt vallitsevassa maailmantilanteessa vähäpätöiseltä, mutta välillä tunteet ottavat vallan. Erityisesti silloin, kun Mäkäräinen miettii lukuisia fanejaan.


Kaisa Mäkäräisen sijaan uhkaajana oli "väärä" kilpailija – takaa-ajon kakkonen yllättyi maalisuoralla

MTV 22:47 14.03

Kaisa Mäkäräisen lopettaminen jättää kansainväliseen naisten ampumahiihtoon suuren aukon. Siitä olivat yhtä mieltä niin Kaisa Mäkäräisen Suomen maajoukkuetoverit kuin hänen ulkomaiset kilpasiskonsa.


Mari Eder itki silmät punaisena – suuri huoli painaa

iltalehti 19:23 14.03

Kaisa Mäkäräisen lopettaminen sai Mari Ederin tunteet pintaan. Mari Eder itki silmät punaisena Kontiolahden maailmancupin takaa-ajon jälkeen, kun kilpasiskon ja hyvän joukkuekaverin Kaisa Mäkäräisen ura oli ohi. –?Viisitoista vuotta vähintään ollaan tunnettu. Onhan siinä monenlaista tunnetta matkan varrella ollut. Urheilun ulkopuolelta tulevat parhaat muistot, kun kohtaa ihmisen urheilun takana, Eder huokasi.


Kaisa Mäkäräisen lopettaminen jättää valtavan aukon – vanha mestari suorana: "Ei ole ketään lähellekään vastaavaa"

MTV 18:01 14.03

Kolme olympiahopeaa ja seitsemän MM-mitalia omalla urallaan voittanut Heikki Ikola, 72, on haikeissa tunnelmissa Kaisa Mäkäräisen uran päättymisestä.


Sihvonen: Herätys Jokerit! "Jostain ilmaantui tomppeleita – pelikurin pettäminen voi merkitä katastrofia koko seuralle"

MTV 09:28 10.03

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa Jokereista ja sen iskukyvystä silmällä pitäen jatkoa tämän jälkeen, kun ensimmäinen pudotuspelisarja Lokomotiv Jaroslavlia vastaan venyy ainakin sarjan kuudenteen otteluun.


Kolmanneksi hiihtänyt Krista Pärmäkoski perusteli kovaa ratkaisuaan – ”Jos vaihtoehtona oli lopettaminen...”

iltasanomat 14:52 29.02

Krista Pärmäkoski otti vanhalla luottosuksiparillaan taas palkintopallipaikan Lahdessa.


Hot topics