VaLePa piti PerPon lentopalloliigassa yhä ilman pisteitä

yle 21:42 10.10

Kolmen edellisen kauden mestari VaLePa piti torstaina 3-1-voitollaan Perungan Pojista vastustajansa lentopallon miesten Mestaruusliigan nollakerhossa.


Perussa takavarikoitiin laivasta 12,3 miljoonaa merihevosta

iltasanomat 13:49 07.10

Perun viranomaiset tekivät jättimäisen ja oudon takavarikon laivasta.


Sohvaperunoista tuttu Osku Valtonen työstää yhä lapsuuden kipeitä kokemuksia: ”Masennuksen läpipeluuohjetta ei voi antaa”

yle 18:53 05.10

Osku Valtonen on puhunut sosiaalisessa mediassa avoimesti masennuksestaan. Hän kirjoittaa kirjaa nuoruusvuosien rankoista kokemuksistaan.


Perun parlamentti ja presidentti taistelevat vallasta, poliittinen kriisi syvenee

yle 07:58 02.10

Presidentti on määrännyt maahan uudet vaalit.


Hävittäjät, musta hiili, Ukraina, Venäjä... – nämä kuumat perunat saattavat olla huomenna Niinistön ja Trumpin pöydällä

iltasanomat 19:01 01.10

Asiantuntijat kertovat, mistä aiheista tasavallan presidentti Sauli Niinistö todennäköisesti keskustelee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa huomenna.


Tällaisessa näkymättömyysviitassa et ole Cardi B:tä (tai ketään muutakaan) aiemmin nähnyt – Marimekko-henkinen puku piilotti laulajan kasvotkin

iltalehti 18:41 30.09

Cardi B pukeutui Pariisin muotiviikolla todelliseen näkymättömyysviittaan. Useita Suomen keikkojaan perunut Cardi B nähtiin Pariisin muotiviikolla asussa, jota ei voi syyttää ainakaan turhan paljastelevaksi. 26-vuotias laulaja pukeutui suunnittelija Richard Quinnin suunnittelemaan pukuun, jonka kukkakuosi tuo mieleen viittauksia muun muassa suomalaiseen Marimekkoon.


Kuva: Patrik Laine kävi mättämässä kanansiipiä ja ristikkoperunoita ennen paluutaan NHL:ään – ”Olen ehdottoman valmis”

iltasanomat 12:24 29.09

Patrik Laine kävi syömässä kantapaikassaan hyvään tarkoitukseen.


Katso kuvat! Hilpeä punnitushetki Lontoon eläintarhassa - pingviinit jonottivat päästäkseen puntarille

iltalehti 23:37 25.09

Pingviinien punnitus sujui mainiosti. Lontoon eläintarhassa asuvat pingviinit punnitaan vuosittain. Tapaus on eläimille mukava, sillä ne saavat punnituksen yhteydessä herkkuja. Pingviinit tulevat itse punnittaviksi. Ne myös etuilevat ja yrittivät tulla samaan aikaan pingviinihoitajan luokse maksimoidakseen kalojen saamisen. Lontoon eläintarhassa asuu perunpingviinejä. Luonnossa perunpingviinejä asuu Etelä-Amerikassa Perun ja Chilen rannikoilla.


Matkatoimistojätti konkurssiin – Tjäreborg perunut maanantain lennot

stara 09:20 23.09

Matkailuala on tänään kokenut kauan pelätyn shokin, kun maailman suurimpiin


Kolmekymppinen sohvaperuna Timo sai herätyksen lähibaarissa – päätös muutti hänen elämänsä terveemmäksi: ”Lähdin siitä tuopin äärestä”

iltasanomat 10:31 18.09

Timo Marjomäki toteutti huiman elämänmuutoksen. 22 vuoden aikana 529 maratonia juosseen Marjomäen kropasta on kadonnut 30 kiloa.


Brasilian pitkä tappioton putki päättyi finaalivastustajan "revanssiin" – Neymarkaan ei auttanut

MTV 12:15 11.09

Perun jalkapallomaajoukkue otti jonkin sortin revanssin Brasiliasta 1–0-maaotteluvoitolla Los Angelesissa.


Peru otti revanssin ja päätti Brasilian tappiottoman putken

iltasanomat 10:27 11.09

Perun jalkapallomaajoukkue otti jonkin sortin revanssin Brasiliasta 1–0-maaotteluvoitolla Los Angelesissa.


Näkökulma: Katsojien aliarviointi tulee kalliiksi tv-kanaville – syksyn tv-ähky saattaa jättää osan ohjelmista ilman katsojia

iltalehti 15:05 10.09

Miksi joka ikinen ohjelma piti laittaa syksyllä samalle tv-ohjelmakartalle? kysyy Iltalehden toimittaja Sami Koski. Laiva on lastattu Vain elämäällä, Maajussille morsiamella, Sohvaperunoilla, Maajussille morsian maailmalla -ohjelmalla, Big Brother Suomella, Love Island Suomella, Temptation Island Suomella, Haluatko miljonääriksi -ohjelmalla, Atlantin yli -ohjelmalla, Fort Boyard Suomella, Kymppitonnilla, Roballa, Huutokauppakeisarilla, Perttu Tehtävä Kiinassa -ohjelmalla, Lätkä Lovessa -ohjelmalla ja Huumalla. Ja koska siinä ei ollut tarpeeksi ohjelmia, naftaliinista on kaivettu vielä Tuttu Juttu Show. Vain Passi ja hammasharja puuttuu.


Trump sanoo peruneensa salaiset neuvottelut Talibanin kanssa – syynä Kabulin isku

iltasanomat 02:27 08.09

Presidentti kertoi päätöksestään Twitterissä.


Trump sanoo peruneensa salaiset rauhanneuvottelut Talibanin kanssa – syynä Kabulin isku

iltasanomat 02:27 08.09

Presidentti kertoi päätöksestään Twitterissä.


Scifi-kirjailijuus on kuin vanhuus – moni sanoo arvostavansa, mutta kukaan ei halua olla

yle 15:28 07.09

Scifistä on tullut kirjallisuuden kuuma peruna. Dystopiat, teknologian ja ilmaston vaikutus ihmisiin kiehtoo, mutta tieteiskirjallisuus kuulostaa joltain, joka on vähän liikaa.


Tom Jones, 79, uhoaa olevansa tikissä: ”Minulla on 12-pack”

iltalehti 14:55 06.09

Sairaustapauksen vuoksi Suomen-keikkansa kesällä 2018 perunut Tom Jones vakuuttaa olevansa nyt elämänsä kunnossa. Laulajalegenda Tom Jonesin, 79, terveysongelmat puhuttivat isosti kesällä 2018, sillä hän joutui tuolloin perumaan useita kiertueensa keikkoja. Jonesin piti muun muassa esiintyä Turussa Down By The Laituri -tapahtumassa. Keikkoja peruuntui, sillä Jones joutui sairaalaan bakteeri-infektion vuoksi. Nyt Jones vakuuttaa olevansa täysissä voimissaan. Hän puhui medialle GQ Awards -gaalassa aiemmin tällä viikolla. Hän jutusteli muun muassa elämäntavoistaan.


Nyt on hyvä uutinen! Ukkiskerhon Eero tekee paluun Sohvaperunoihin

iltalehti 05:27 06.09

Eero ei ole ainoa palaaja. Lohjalaiset Eila, Minna ja Ollikin avaavat taas sanaisen arkkunsa. Mukana ovat melkein kaikki vanhat tutut, kun Sohvaperunat jatkuu tänään uusin jaksoin. Ukkiskerhon ystäville luvassa on aivan erityisen hyviä uutisia: Eero tekee odotetun paluun. Helsinkiläisen seniorikodin asukkaan poissaolo herätti faneissa huolen viime syksynä. Tuolloin Iltalehti uutisoi, että Eero oli sairastunut eikä siksi pystynyt osallistumaan kuvauksiin. Toipumisesta tuli pitkä, mutta nyt mies nähdään taas tutulla paikallaan sohvalla kommentoimassa nokkelasti tv:stä tulevia ohjelmia.


Kommentti: Perussuomalaiset vie kohta siemenperunatkin auringonlaskun keskustalta

iltasanomat 10:39 05.09

Keskusta valmistautuu puheenjohtajanvaihdokseen kaikkien aikojen kanntusalhossa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


antaa uutta antaako TPS vihdoin esimerkiksi sosiaaliturvauudistusta ja KooKoo matkustaa Turkuun mielipiteen nyky-Kanariasta ”Kuin opiskelija­ravintoloiden valikoimasta riehuneen taifuunin uhriluku

Hot topics