Viihdelehti Stara.fi

stara 23:30 15.10

Suomen suosituimpiin sarjakuviin jo vuosia lukeutunut Pertti Jarlan luoma Fingerpori


StaraTV: Fingerpori-elokuvan Pertti Jarla ja Kari Väänänen haastattelussa

stara 20:00 15.10

Suomen suosituimpiin sarjakuviin jo vuosia lukeutunut Pertti Jarlan luoma Fingerpori


Ilkka Alanko täyttää pian 50 vuotta – läheisten kuolema on opettanut arvostamaan elämää: ”Ei ole itsestäänselvyys, että on viisikymppisenä hengissä”

iltasanomat 10:48 15.10

Ilkka Alanko juhli lauantaina Dingo-kollegaansa Pertti ”Nipa” Neumannia. Omat 50-vuotisjuhlansa Alanko aikoo pitää maltillisina.


Avovaimo yllätti 60 vuotta täyttäneen Nipa Neumannin – viettivät romanttisen yön vanhassa vankilassa

iltasanomat 17:37 13.10

Viikonloppuna juhlittiin Dingo-maestro Pertti ”Nipa” Neumannin 60-vuotispäiviä. Avovaimo järjesti romanttista ohjelmaa, teini-ikäiset pojat tulivat juhlakonserttiin.


Kirjaväite: Speden ja elokuvasäätiön riidat julkisuustemppu - ohjaaja syötti yleisölle liioiteltua tarinaa: ”Puhdasta kaupallista ajattelua”

iltalehti 19:41 11.10

Spede Pasanen liioitteli tuoreen kirjan mukaan mielellään eripuraansa Suomen elokuvasäätiön kanssa. Taustalla oli halu voittaa kansan sympatia. Elokuvaohjaaja Pertti ”Spede” Pasanen ruokki mielellään mielikuvaa siitä, kuinka kaltoin Suomen elokuvasäätiö kohteli häntä. Asiaa käsitellään Kalle Kinnusen kirjassa Elokuvasäätiön tuella – Suomalaista elokuvaa tekemässä 1969–2019 (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2019). – Luulen, että se säätiön lyöminen oli Spedelle ihan puhdasta kaupallista ajattelua: mitä enemmän lyö säätiötä, sitä enemmän kansa tykkää, sanoo Jukka Vilhunen, jonka aloittaessa elokuvasäätiön toimitusjohtajana elokuvien katsojaluvut olivat surkeita.


Nipa Neumann 60 vuotta! Kasaripörrö ja kajaali vaihtuivat nopeisiin laseihin ja leoparditakkiin – muistatko nämä ikoniset tyylit vuosien varrelta?

iltasanomat 06:50 11.10

Dingo-tähti Pertti ”Nipa” Neumann viettää perjantaina 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Rokkarin yllä on nähty vuosien varrella mitä moninaisempia tyylejä.


Dingo-tähti Neumann tänään 60 vuotta – perheenlisäyksestä nuoren rakkaan kanssa keskusteltu: ”En ota paineita asiasta”

iltalehti 05:27 11.10

Rocktähti on nähnyt urallaan suosion huiput ja laskut, kiljuvat tuhatpäiset fanilaumat. Parasta on kuitenkin isyys. Pitkät kiertueet ovat saaneet jäädä, sillä muusikko haluaa seurata teini-ikäisten poikiensa kasvamista. Muusikko Pertti ”Nipa” Neumann ei ole tottunut juhlimaan syntymäpäiviään. Tänä vuonna hän tekee poikkeuksen, sillä tänään 60 vuotta täyttävä muusikko nousee Savoy-teatterin lavalle juhlakonsertissaan 12. lokakuuta. – Ystävät saivat minut suostuteltua tähän ideaan, Neumann kertoo.


Paljastus suosikkiohjelmassa! Spede Pasanen törmäsi Linda Lampeniukseen ja lausui yllättävät sanat: "Pertti tuli luokseni ja sanoi, että..."

mtv 00:30 03.10

Linda Lampenius muistelee yllättävää kohtaamistaan edesmenneen Spede Pasasen kanssa.


Mitä dieetin jälkeen, kysyy elämäntyöstään palkittu lihavuustutkija Pertti Mustajoki – myös Anna Kontulalle tiedonjulkistamispalkinto

yle 10:00 01.10

Valtionpalkinnoilla on pitkä historia, ensimmäisen palkinnon sai Aleksis Kivi.


Pertti Salolainen kihlasi rakkaansa Niinan vuosi sitten – ei kiirettä naimisiin: ”Tämä on hyvä näin”

iltalehti 12:23 26.09

Pitkän linjan poliitikko on löytänyt rinnalleen pysyvän rakkauden, mutta häitä ei ole vielä suunnitteilla. Pitkän uran poliitikkona tehnyt Pertti Salolainen, 78, tapasi kihlattunsa Niina Kosken seitsemän vuotta sitten. Vuosien varrella rakkaus on kasvanut, ja pitkään yhdessä viihtynyt pari kihlautui viime vuoden lopulla. Avioitumista he eivät ole suunnitelleet.


Pertti Salovaara jumissa Kreikassa - unelmaloma tyssäsi konkurssiin: ”Tämä voi käydä kukkaron päälle”

iltalehti 15:13 23.09

Entinen kansanedustaja, radiostakin tuttu Pertti Salovaara lomailee parhaillaan Kreikassa. Pertti Salovaara vastaa huvittuneena puhelimeen Kreikan auringon alta. –?Täällä ollaan, eikä muuta voida, Salovaara nauraa.


Suosikkijuontaja Pertti Salovaara jumissa Kreikassa: ”Kukaan ei tiedä mistään mitään”

stara 14:00 23.09

Matkailuala sai tänään ikäviä uutisia, kun matkanjärjestäjien jättiläinen Thomas Cook


Olympiavoittaja Pertti Ukkola valittiin kunniagalleriaan

yle 15:07 14.09

Pertti Ukkola on saanut huomattavan kunnianosoituksen.


Olympiavoittaja Pertti Ukkolalle kunniaa – valittiin kansainvälisen painiliiton hall of fameen

iltasanomat 14:57 14.09

Pertti Ukkola paini olympiavoiton lisäksi MM- ja EM-kultaa.


Harvinaiset kotialbumikuvat: Pertti Melasniemi ja Vesa-Matti Loiri ovat olleet ystäviä 54 vuotta: ”Kun Vesku tulee kylään, otan esiin aina palopeiton”

iltasanomat 14:12 14.09

–?Sen muistan, että noissa kotibileissä Vesku jaagas Tuula Nymania, ensimmäistä vaimoaan, joka oli kaikkien sen aikaisten nuorten miesten märkä uni. Sain ihailla nuorisoteatterissa läheltä Tuulaa, mutta muuta en saanut, Pertti Melasniemi kertoo kotialbumikuvasta vuodelta 1965.


Vesa-Matti Loirin yllättävä paljastus Spedestä – raha-asiat hiersivät välejä: ”Meistä ei koskaan tullut ystäviä”

iltalehti 22:25 13.09

Vaikka Vesa-Matti Loiri ja Spede tekivät vuosikausia yhteistyötä, ystäviä heistä ei koskaan tullut. Vesa-Matti Loirin ja Pertti ”Spede” Pasasen yhteistyön yksi tunnetuimmista hedelmistä oli Uuno Turhapuro -elokuvat. Kansallisteatterin yleisötilaisuudessa Loiri paljasti, etteivät he koskaan Speden kanssa ystävystyneet. Välejä hiersi raha-asiat.


Vesa-Matti Loiri antoi turpiin Ville Virtaselle tämän kommentoitua näyttelijän 28 vuoden ikäeroa naisystäväänsä Stina Toljanderiin – ystävyys Jukka Virtaseen katkesi vuosiksi

iltalehti 15:32 12.09

Taiteilijalegenda Vesa-Matti Loiri on tavannut mittavan uransa varrella ihmisiä. Monien kanssa on syntynyt ystävyys, mutta välirikkojakin on tapahtunut. Viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri on elämänsä varrella saanut ystäviä erityisesti työympyröistä. Jari Tervon tuoreessa Loiri-elämäkerrassa kerrotaan, että jo Teatterikoulussa Loiri ystävystyi Eero ja Pertti Melasniemeen, joista tuli hyviä ystäviä. Biljardisalilla Loiri taas tutustui muusikko Esko Linnavalliin, jonka kanssa hän asui myöhemmin kämppiksenä Kalliossa. Vanhuusvuosien tärkeäksi ystäväksi on tullut manageri Pete Eklund.


Suurin pudottaja -kilpailija kärähtää nolosti valmentajalle herkkujen salakuljetuksesta – ”Olo on kuin pikkupojalla karkkivarkaissa”

iltasanomat 16:28 11.09

Valmentaja Aki Manninen teki tupatarkastuksen Pertti ”Nipa” Neumannin huoneeseen.


Nipa Neumann piilotteli suklaata Suurin pudottaja -leirillä - Aki Manninen otti tiukat keinot käyttöön

iltalehti 10:59 11.09

Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa painoaan pudottavilla julkkiksilla on tarkka ruokavaliosuunnitelma. Dingo-yhtyeen laulaja Pertti ”Nipa” Neumann lähti ohjelmaan mukaan pudottaakseen painoaan ja saadakseen verenpaineensa kuriin. Hänen lähtöpainonsa oli 107,3 kiloa. Keskiviikon jaksossa mies päätyy valmentaja Aki Mannisen puhutteluun. Manninen haluaa tehdä Neumannin huoneeseen tupatarkastuksen laihduttajilta kiellettyjä ruokia etsiäkseen.


Missä on 65-vuotias Pertti? Katosi Oulusta tiistai-iltana – tältä hän näyttää

iltasanomat 07:12 11.09

Pertti Alamartimo saattaa liikkua myös Oulun ulkopuolella punaisella Opel Astra -farmariautolla.


Barcelonassa Mielenosoitukset yltyivät epäilee Turkki syyllistynyt eväin – lentokenttä­protestit Huuhkajat kaatoi jotka vedettiin pois kolmen ottelun pelikielto kuolemanlohko vaati piinanneen kaksikon sote­veteraani Anu syötöstä! takaisku – kapteeni Volkswagen Trans­porterin vaarallisen Yle Tampere haluaa

Hot topics