Perinteikäs F1-talli myytävänä! Williams-nimi saattaa kadota lähtöruudukosta, pääyhteistyökumppanin sopimus irtisanottiin

MTV 12:28 29.05

Williamsin F1-talli on ajautunut pahoihin taloudellisiin vaikeuksiin. Taustayhtiö Williams Grand Prix Holdings (WGPH) kertoo harkitsevansa tallin myymistä osittain tai kokonaan.


Maineikas F1-talli valtavissa talousongelmissa – pääsponsorille kenkää, myöntää olevansa valmis kaupattavaksi

iltalehti 12:05 29.05

Williams on kaukana takavuosien loistostaan. Perinteikäs F1-talli Williams on ajautunut niin suuriin taloudellisiin ongelmiin, että se on taipumassa uuden omistajuuden alaisuuteen. Frank Williamsin 1977 perustama talli on voittanut seitsemän kuljettajien ja yhdeksän valmistajien maailmanmestaruutta, mutta loiston päivät ovat kaukana menneisyydessä. Edelliset tittelit tulivat 1997, viimeisin 114 osakilpailuvoitosta osui kohdalle kaudella 2012.


Perinteikäs F1-talli myytävänä! Talousvaikeuksiin ajautunut Williams irtisanoi pääyhteistyökumppaninsa sopimuksen

MTV 11:26 29.05

Williamsin F1-talli on ajautunut pahoihin taloudellisiin vaikeuksiin. Taustayhtiö Williams Grand Prix Holdings (WGPH) kertoo harkitsevansa tallin myymistä osittain tai kokonaan.


Therese Johaug harkitsee asettumista viivalle Marit Björgenin kanssa – perinteikäs kilpasarja tarjoaa hirmuhiihtäjille muhkeaa kannustinta: "Se on ennätyksellisen suuri"

MTV 13:10 27.05

Ski Classics -maratonhiihtosarjassa on ensi kaudella tarjolla ennätyksellisen suuri palkintopotti. Sarjan huomioarvo nousee ensi kaudella merkittävästi, kun historian menestynein talviolympiaurheilija Marit Björgen on mukana ainakin joissain osakilpailuissa.


Britannian F1-osakilpailu uhkaa peruuntua – korvaaja on jo valmiina: "Käytännössä pitää enää kääntää avainta ja aukaista portit"

MTV 12:30 20.05

Britannian perinteikäs F1-osakilpailu Silverstonessa uhkaa peruuntua tältä kesältä, jos F1-tallien työntekijät eivät saa erityislupaa kiertää Ison-Britannian hallituksen ohjeistusta ulkomailta maahan saapuville.


Kaksi suomalaishirmua jahtaa miljoonapottia Göteborgissa – Jorma Kontio uskoo mahdollisuuksiinsa

iltasanomat 13:30 23.04

Ravilegenda Jorma Kontion mielestä Göteborgin perinteikäs superkisa voi huipentua suomalaisvoittoon. Hän analysoi oman ajokkinsa lisäksi kovimmat vastustajat.


Ferrari haraa rajusti matalampaa budjettikattoa vastaan, tallipomo vihjailee jo radikaalilla ratkaisulla – "Emme haluaisi joutua siihen asemaan"

MTV 09:33 23.04

Perinteikäs F1-talli Ferrari vastustaa ensi kaudelle tulevan budjettikaton laskemista alle 145 miljoonan dollarin (134 miljoonan euron). Tallipäällikkö Mattia Binotto varoittaa tallin jopa pohtivan sarjan jättämistä, jos budjettikatto lasketaan liian alas. 


Perinteikäs FC Haka sai muhkean avustuksen

MTV 20:36 21.04

Jalkapallon Veikkausliigan täksi kaudeksi noussut Valkeakosken Haka on saanut MTV Urheilun tietojen mukaan Business Finlandilta 100 000 euron avustuksen.


"Tuhoisa resepti" – johtava asiantuntija varoittaa Ranskan ympäriajon suunnitelmasta: suurtapahtuma voisi aiheuttaa uuden tartunta-aallon

MTV 08:18 17.04

Pyöräilyn Ranskan ympäriajon järjestäjien suunnitelma pitää perinteikäs ja yleisöä liikuttava suurtapahtuma elokuussa on Edinburghin yliopiston globaalin terveyden asiantuntijan Devi Sridharin mukaan vaarallinen.


Ihailtavaa kaukonäköisyyttä! Perinteikäs turnaus varautui lähes 20 vuotta koronaviruksen kaltaiseen uhkaan – luvassa yli 100 miljoonan euron potti

MTV 10:39 12.04

Tennisturnaus Wimbledon on jouduttu monien muiden vuosittaisten urheilutapahtumien tavoin perumaan ensimmäistä kertaa toisen maailmansodan jälkeen.


Hyvästit hattuhulluttelulle – Perinteikäs Ascotin laukkakisa käydään ilman yleisöä

iltalehti 11:56 09.04

Korona pakottaa järjestämään kisan suljetuin ovin. Royal Ascot -laukkakilpailu kuuluu Britannian tärkeimpiin vuosittain toistuviin tapahtumiin. Eikä ihme, sillä Ascotissa saa hullutella hatuilla! Varsinkin kuninkaallisten ja elitististen piirien suosimassa näyttäytymistapahtumassa hevoset jäävät auttamatta sivurooliin, kun huomio keskittyy erilaisiin, mitä mielikuvituksellisimpiin päähineisiin.


Perinteikäs ranskalaisseura luottaa jatkossakin suomalaisosaamiseen – Lassi Tuoville jatkosopimus SIG Strasbourgiin: "Kannattaa unelmoida isosti tänään ja heti huomenna kannattaa unelmoida vielä lisää"

yle 14:35 06.04

Lassi Tuovi jatkaa ranskalaisen huippujoukkueen SIG Strasbourgin päävalmentajana myös kahdella seuraavalla kaudella.


Koronavirus lyö kapuloita rattaisiin – Wimbledonin perinteikäs tennisturnaus peruttu

MTV 18:38 01.04

Wimbledonin tennisturnaus perutaan tältä vuodelta, turnausjärjestäjät kertovat. Legendaarinen ruohokenttäturnaus on viimeksi jäänyt pelaamatta 2. maailmansodan aikaan.


Perinteikäs englantilaisseura tiedottaa: kolmella pelaajalla koronavirus

MTV 15:04 21.03

Englantilainen jalkapalloseura Portsmouth tiedottaa, että kolmella sen pelaajalla on vahvistettu koronavirustartunta.


Maajussille morsian tulee taas! Mukana 3 naista ja 5 miestä

iltalehti 07:00 16.03

Nuorin maajusseista on 22-vuotias ja vanhin 52. Maajussille morsian jatkuu uusin jaksoin taas ensi syksynä. Tänään saadaan kuitenkin perinteiseen tapaan jo esimakua tulevasta, kun uudet maajussit esitellään suurelle yleisölle. 13. tuotantokaudella mukana on monipuolisesti maaseudun yrittäjiä. Mukana on muun muassa perinteikäs viljatilallinen, maatalon pitäjä, eräopas ja lypsykarjafarmin pyörittäjä. Lehmien lisäksi meno on muutenkin poikkeuksellisen eläimellistä. On hevosia, vuohia, kanoja, kaneja, poroja ja koiranpentujakin.


Lumettomuus vesitti Pirkan hiihdon – perinteikäs tapahtuma peruttu vain kerran aiemmin

yle 18:19 13.02

Lumeton talvi aiheuttaa ongelmia kisajärjestäjille. Maanantaina peruttiin Finlandia-hiihto, torstaina Pirkan hiihto.


Video näyttää, kuinka perinteikäs Hamburger Börs nakerrettiin pala palalta Turun kaupunkikuvasta – kerro omat hotellimuistosi

yle 14:12 31.12

Kameramme seurasivat hotellin purkutöitä Turun kauppatorin laidalla. Videolla suururakka sujuu hujauksessa.


Perinteikäs valioliigaseura on karmeassa kriisissä – manageri sai potkut

iltalehti 22:14 05.12

Palaako David Moyes Evertonin peräsimeen? Liverpoolin kaupungin pienempänä seurana tunnettu Everton on vuosien ajan sijoittunut turvallisesti 10 parhaan joukkoon Valioliigassa. Kuluva kausi on ollut kuitenkin katastrofaalinen.


Lappeenrantalaiset salibandyseurat yhdistyvät – SaiPassa voi ensi vuoden alusta lähtien pelata myös salibandya

yle 11:00 04.12

Liiga-Saipan toimitusjohtaja Jussi Markkanen iloitsee siitä, että perinteikäs seura palaa monilajiseuraksi.


Frans Tuohimaa ja tehokas ottelun alku toivat HIFK:lle maukkaan voiton Tapparasta

jatkoaika.com 21:00 30.11

Kaksi perinteikästä joukkuetta kohtasivat lauantai-illan mittelössä Tampereella. HIFK pommitti Tappara-vahdin vaihtoon jo avauserässä, mutta sitten ääni kellossa muuttui. Kotijoukkueen viimeistely vain ontui pahemman kerran.


Hot topics