Anna Perhon kolumni: Lapselle voi langeta huono arpa iltasanomat 08:08 17.02

Lasten oikeudet ovatkin usein pelkkää teoriaa silloin kun lapsella ei ole vanhempia, jotka niitä aktiivisesti puolustaisivat, kirjoittaa kolumnisti Anna Perho.


Kokenut tulokaspäävalmentaja Ahvenjärvi kiitteli tuesta, eikä turhia jännittänyt: "Ei ole ollut perhosia vatsassa" jatkoaika.com 21:58 06.02

Jukka Ahvenjärvi tuurasi Risto Dufvaa JYPin päävalmentajana voitokkaasti. Samalla tuli debyytti Liiga-päävalmentajana, vaikka valmennusura muuten onkin pitkä.


Anna Perhon kolumni: Heikkous, paras konsultti iltasanomat 08:08 03.02

Niin kauan kuin työpaikalla tai muissa elämän viitekehyksissä joutuu näyttelemään täydellisyyden näytelmää, ei ihme että väsyttää.


Anna Perhon kolumni: Häpeä rahojasi, nainen! iltasanomat 08:08 20.01

Ideologinen kannustaminen taloudelliseen avuttomuuteen on eniten pois niiltä, jotka rahaa kipeimmin tarvitsevat, kirjoittaa Anna Perho.


Suomesta löytyi uusi sääski, jolla on ikävä maine – ”Ensimmäinen ajatus oli, että ei jumalauta, siinä se nyt on” iltasanomat 21:50 07.01

Perhossääskellä on ikävä maine, mutta huoleen ei ole syytä.


Anna Perhon kolumni: Itseään kunnioittavat somepersoonat piinaavat reflektoivilla vuosikoosteillaan iltasanomat 08:08 06.01

Vuoden vaihtuminen merkitsee ilmapiirin hetkellistä raikastumista, kun joulun hedonismitsunami muovikrääsäkasoineen ja sianlihaähkyineen ankeiden sukulaisten seurassa on jälleen kerran selätetty, kirjoittaa kolumnisti Anna Perho.


Ihmeellinen luonto: Kuollut lehti olikin elävä perhonen stara 12:40 03.01

Joillain eläinlajeilla on kyky vältellä saalistajia taitavan naamioitumisen avulla. Yksi


Kun Päivi Uitto valittiin Miss Suomeksi, hän halusi kruunusta eroon jo seuraavana päivänä – nykyään hän sitoo perhoja Kuusamossa iltasanomat 12:03 26.12

”Minulla ei ollut minkäänlaista hinkua voittaa”, sanoo vuoden 1979 Miss Suomi. Hän loi uran yrittäjänä, kunnes nikkeliallergia pakotti sairauseläkkeelle.


Anna Perhon kolumni: Jouluähky, kenen vika? iltasanomat 08:08 23.12

Ketään ei hyödytä, että heikko-osaisille, sairaille tai muuten vaikeassa asemassa oleville kerrotaan, ettei omilla valinnoilla ole merkitystä, kirjoittaa kolumnisti Anna Perho.


Pöytäkivi ui välieriin MM-kilpailuissa ja teki Pohjoismaiden ennätyksen iltasanomat 07:50 14.12

Pöytäkivi eteni ensimmäistä kertaa välieriin MM-tasolla 50 metrin perhosuinnissa.


Suomi sekauintiviestin kahdeksas iltasanomat 16:45 13.12

Laukkanen SE:llä sekauintifinaaliin, Jallow'n SE ei riittänyt perhosfinaaliin.


Jenna Laukkanen ui Suomen ennätyksen ja eteni MM-finaaliin iltasanomat 14:29 13.12

Mimosa Jallow’n SE ei riittänyt loppukilpailuun perhosuinnissa.


Suomalainen Anne hoivaa työkseen astiastoa, jota käytetään vain kerran vuodessa – 24 000 kippoa säilytetään kuin valtionsalaisuutta: sitten yksi katosi iltasanomat 17:13 10.12

Maanantaina Ruotsin kerma juhlii Nobel-illallisilla. Se nautitaan 24?000 -osaiselta astiastolta, josta vastaa suomalainen Anne Hollmen. Hän aloitti lautasten laskemisen jo tammikuussa, ja nyt vatsassa on perhosia.


Anna Perhon kolumni: Hyvää puvustamisen juhlaa! iltasanomat 08:08 09.12

Kaakkois-Nuupion Mönköjärven puvussa pitäisi etiketin mukaan käyttää pirtanauhaa, jossa vihreä ja punainen raita vuorottelevat niin, että vihreä aloittaa, mutta nyt on lähdetty punainen edellä, minkä vuoksi Kansallispukujen Korkein Oikeus on jo ilmoittanut irtisanoutuvansa asusta ja harkitsee jatkotoimia, toimittaja Anna Perho kirjoittaa kolumnissaan.


Anna Perho teki erikoisen huomion Linnan juhlien tunnelmasta – ei ole lainkaan sitä, mitä yleisesti luullaan iltasanomat 13:09 07.12

Anna Perho juhli jatkoilla puolisonsa Sami Tenkasen kanssa.


Radiosta tuttu juontajapari sai kutsun Linnan juhliin: ”Partytime!” iltasanomat 13:00 06.12

Anna Perho ja Sami Tenkanen ovat saaneet kutsun Linnan juhliin.


Anna Perhon kolumni: Korviketta kouraan, mutsi – tää on vapaa maa! iltasanomat 08:08 25.11

Valtio ei voi määrätä synnyttämään, eikä medialla tosiasiassa ole mitään valtaa siihen, millaista vanhemmuutta kukin harjoittaa, kolumnisti Anna Perho kirjoittaa.


KooKoon Perhonen ambulanssilla sairaalaan jatkoaika.com 23:11 24.11

KooKoon ennestään pitkä sairastupa täyttyi kahdella uudella nimellä, kun maalivahti Samu Perhonen ja hyökkääjä Kimi Koivisto jättivät lauantain Pelicans-ottelun kesken.


Uutiset