Suomi sekauintiviestin kahdeksas iltasanomat 16:45 13.12

Laukkanen SE:llä sekauintifinaaliin, Jallow'n SE ei riittänyt perhosfinaaliin.


Jenna Laukkanen ui Suomen ennätyksen ja eteni MM-finaaliin iltasanomat 14:29 13.12

Mimosa Jallow’n SE ei riittänyt loppukilpailuun perhosuinnissa.


Suomalainen Anne hoivaa työkseen astiastoa, jota käytetään vain kerran vuodessa – 24 000 kippoa säilytetään kuin valtionsalaisuutta: sitten yksi katosi iltasanomat 17:13 10.12

Maanantaina Ruotsin kerma juhlii Nobel-illallisilla. Se nautitaan 24?000 -osaiselta astiastolta, josta vastaa suomalainen Anne Hollmen. Hän aloitti lautasten laskemisen jo tammikuussa, ja nyt vatsassa on perhosia.


Anna Perhon kolumni: Hyvää puvustamisen juhlaa! iltasanomat 08:08 09.12

Kaakkois-Nuupion Mönköjärven puvussa pitäisi etiketin mukaan käyttää pirtanauhaa, jossa vihreä ja punainen raita vuorottelevat niin, että vihreä aloittaa, mutta nyt on lähdetty punainen edellä, minkä vuoksi Kansallispukujen Korkein Oikeus on jo ilmoittanut irtisanoutuvansa asusta ja harkitsee jatkotoimia, toimittaja Anna Perho kirjoittaa kolumnissaan.


Anna Perho teki erikoisen huomion Linnan juhlien tunnelmasta – ei ole lainkaan sitä, mitä yleisesti luullaan iltasanomat 13:09 07.12

Anna Perho juhli jatkoilla puolisonsa Sami Tenkasen kanssa.


Radiosta tuttu juontajapari sai kutsun Linnan juhliin: ”Partytime!” iltasanomat 13:00 06.12

Anna Perho ja Sami Tenkanen ovat saaneet kutsun Linnan juhliin.


Anna Perhon kolumni: Korviketta kouraan, mutsi – tää on vapaa maa! iltasanomat 08:08 25.11

Valtio ei voi määrätä synnyttämään, eikä medialla tosiasiassa ole mitään valtaa siihen, millaista vanhemmuutta kukin harjoittaa, kolumnisti Anna Perho kirjoittaa.


KooKoon Perhonen ambulanssilla sairaalaan jatkoaika.com 23:11 24.11

KooKoon ennestään pitkä sairastupa täyttyi kahdella uudella nimellä, kun maalivahti Samu Perhonen ja hyökkääjä Kimi Koivisto jättivät lauantain Pelicans-ottelun kesken.


Uutiset