Lähipiiri paljastaa: Kylie Jenner ja Travis Scott yrittävät toista lasta – myös avioliitosta keskusteltu iltalehti 03:24 20.07

Miljardööri Kylie Jenner haaveilee suurperheestä. Tv-persoona ja yrittäjä Kylie Jenner, 21, yrittää poikaystävänsä Travis Scotin, 28, kanssa toista lasta, kertoo People-lehti. People-lehden mukaan Jenner on onnellinen nykyisessä elämäntilanteessaan Travisin ja 1.5-vuotiaan Stormi-tyttären kanssa.


Muusikko Granger Smith menetti 3-vuotiaan poikansa traagisesti - julkaisi sydäntäsärkevän päivityksen iltalehti 23:31 23.06

Laulaja kertoi suru-uutisen Instagramissa. Laulaja Granger Smithin ja hänen vaimonsa Amber Smithin nuorin poika on kuollut, kertoo muun muassa People-lehti. Countrylaulaja kertoi Instagramissa, että 3-vuotias River-poika kuoli kotonaan hukkumalla. Smithin mukaan hän ei selvinnyt lääkärin elvytyksestä huolimatta.


Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähden äiti kuoli - veljen itsemurhasta vain reilu vuosi iltalehti 21:53 21.06

Lisa Vanderpump on menettänyt kaksi perheenjäsentä lyhyen ajan sisällä. Tosi-tv-tähti Lisa Vanderpumpin äiti, Jean Vanderpump, on kuollut 84-vuotiaana, People-lehti kertoi. Lehden mukaan Lisa on pyytänyt yksityisyyttä synkkinä aikoina. Lisa Vanderpumpin, 58, veljen kuolemasta on vain vajaa vuosi. Hänen veljensä Mark Vanderpump kuoli yliannostukseen 59-vuotiaana viime vuoden huhtikuussa. Hänen on kerrottu tehneen itsemurhan.


Jane the Virgin -sarjan päätähti Gina Rodriguez avautui mielenterveystaistelustaan - ”Ajattelin kaiken olevan paremmin, jos vain olisin poissa” iltalehti 00:28 19.06

Sarja päättyy tänä vuonna viiden tuotantokauden jälkeen. Suomen televisiossakin pyörinyt Jane the Virgin -sarja päättyy tänä vuonna viiden tuotantokauden jälkeen. Sarjan päätähti Gina Rodriguez, 34, on kertonut, ettei enää pystynyt jatkamaan sarjan kuvauksia ahdistuksensa takia. Näyttelijä kertoi omasta ahdistuneisuushäiriöstään ensimmäisen kerran Instagram-sivullaan kaksi vuotta sitten. Nyt Rodriguez on avautunut mielenterveyteen keskittyvässä the Kennedy Forumissa viimeisen tuotantokauden haasteista, tiedottaa People-lehti. Hän kertoo pystyneensä aiemmin työntämään ahdistuneisuuden sivuun, mutta viimeisinä kuvauspäivinä se kävi mahdottomaksi.


Tältä näyttää ilo - yhdysvaltalaistalonmies, 83, sai upeat juhlat kiitokseksi työstään - koskettava video iltalehti 20:56 11.06

Yllätysjuhlat saivat John Lockettin kyyneliin. Yhdysvaltojen Georgiassa ala-asteella vuosia työskennellyt talonmies John Lockett, 83, jäi eläkkeelle koulun oppilaiden suureksi suruksi. Lapset ja opettajat järjestivät arvostetulle talonmiehelle kauniit juhlat viimeisen päivän kunniaksi. Koskettavaa tosielämän tarinaa kertoi muun muassa People-lehti. Kaikki 685 oppilasta osallistuivat juhlallisuuksiin. John sai kruunun ja viitan suuren päivän kunniaksi. Hänelle järjestettiin myös ohjelmaa ja herkkuja. Kuvat ja videot juhlallisuuksista ovat levinneet myös kansainvälisille viihdesivustoille, sillä Lockettin kasvoilta paistava ilo on tarttuvaa lajia. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täältä.


Jamie Oliver varoitti työntekijöitään päivää ennen konkurssia: ”Minulla ei ole vaihtoehtoa” iltalehti 08:52 29.05

Työntekijöille maksetaan täysi palkka aina siihen asti, kunnes ravintolat suljetaan. Viime viikolla maailmalle levisi tieto, että julkkiskokki Jamie Oliverin 23 ravintolaa on ajautunut konkurssiin ja samalla noin 1000 työpaikkaa joutui uhatuksi. Konkurssi koskettaa Oliverin italialaisravintoloita sekä Fifteen- ja Barbecoa -ravintolabrändejä. Nyt People-lehti kertoo, että työntekijät kuulivat ravintoloidensa sulkemisesta vain päivää aiemmin. Jotkut saivat tiedon työpaikalla vierailleiden kirjanpitäjien kautta, toiset vastaanottivat ikävät uutiset Oliverin lähettämästä sähköpostista.


kasassa, kyllähän naiset voittivat Pariskunta keräsi Suomen naiset voittivat

Uutiset