Tältä näyttää ilo - yhdysvaltalaistalonmies, 83, sai upeat juhlat kiitokseksi työstään - koskettava video iltalehti 20:56 11.06

Yllätysjuhlat saivat John Lockettin kyyneliin. Yhdysvaltojen Georgiassa ala-asteella vuosia työskennellyt talonmies John Lockett, 83, jäi eläkkeelle koulun oppilaiden suureksi suruksi. Lapset ja opettajat järjestivät arvostetulle talonmiehelle kauniit juhlat viimeisen päivän kunniaksi. Koskettavaa tosielämän tarinaa kertoi muun muassa People-lehti. Kaikki 685 oppilasta osallistuivat juhlallisuuksiin. John sai kruunun ja viitan suuren päivän kunniaksi. Hänelle järjestettiin myös ohjelmaa ja herkkuja. Kuvat ja videot juhlallisuuksista ovat levinneet myös kansainvälisille viihdesivustoille, sillä Lockettin kasvoilta paistava ilo on tarttuvaa lajia. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täältä.


Jamie Oliver varoitti työntekijöitään päivää ennen konkurssia: ”Minulla ei ole vaihtoehtoa” iltalehti 08:52 29.05

Työntekijöille maksetaan täysi palkka aina siihen asti, kunnes ravintolat suljetaan. Viime viikolla maailmalle levisi tieto, että julkkiskokki Jamie Oliverin 23 ravintolaa on ajautunut konkurssiin ja samalla noin 1000 työpaikkaa joutui uhatuksi. Konkurssi koskettaa Oliverin italialaisravintoloita sekä Fifteen- ja Barbecoa -ravintolabrändejä. Nyt People-lehti kertoo, että työntekijät kuulivat ravintoloidensa sulkemisesta vain päivää aiemmin. Jotkut saivat tiedon työpaikalla vierailleiden kirjanpitäjien kautta, toiset vastaanottivat ikävät uutiset Oliverin lähettämästä sähköpostista.


Politiikan jättänyt Timo Ronnie O’Sullivan avautui

Uutiset