Mikko Penttilä tekee Putous-historiaa: "Näin ei ole tehnyt kukaan aiemmin!" mtv 07:11 21.01

Näyttelijä Mikko Penttilän yhdeksännen Putous-kauden sketsihahmo on nähty ohjelmassa aiemminkin.


Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot! iltalehti 21:19 20.01

Putouksen yhdeksäs kausi starttasi lauantaina. Putous-sketsiohjelman yhdeksäs kausi starttasi MTV:llä. Alta näet tuoreen kauden uudet sketsihahmot! Pihla Penttisen hahmo on grillin työntekijä Mallu-Jasmina Ylä-Pinnala.


Näyttelijä Mikko Penttilä uudesta Putous-kaudesta: "Tästähän selviää hengissä eikä tähän kuole" mtv 14:11 20.01

Mikko Penttilä paljastaa olevansa ensijännittäjä.


Putous jatkuu tänään - sketsihahmot heti julki iltalehti 08:25 20.01

Yhdeksännellä kaudella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin kasvoja. Putouksen yhdeksäs tuotantokausi käynnistyy tänään. Heti avausosassa paljastetaan myös kutkuttavat sketsihahmot. Niiden takaa löytyy niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia, kun suorassa lähetyksessä ruutuun saadaan Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen, joka taitaa hänkin sketsin teon. Niiden, sinisten paitojen ja tulikokeiden lisäksi ohjelmassa nähdään yhä katsojien sydämiin sukeltaneita Putous Junior -videota. Videoita voi taas lähettää osoitteeseen m


Tänään tv:ssä: Pentti, 91, löysi vielä 61 avioliittovuoden jälkeen uuden rakkauden - ”Minä kaipaan läheisyyttä” iltalehti 10:49 18.01

Penttiin tutustutaan uudessa Seniorit somessa -sarjassa. Kotimaisessa uutuussarjassa Seniorit somessa YouTube-ammattilaiset opettavat ikäihmisille tietokoneen ja netin käyttöä. Saattaa vaikuttaa tylsältä, mutta ei ole. Sen todistaa heti avausjakso, jossa Suomen suurinta miesten muotiblogia pyörittävä Janne Naakka eli naaG neuvoo Leaa ja Penttiä muun muassa Skypen käytössä ja kuvien lataamisessa. Lea, 74, on Pentin, 91, toinen suuri rakkaus. Ennen häntä mies ehti olla 61 vuotta naimisissa.


Ylen uutuussarjan Pentti, 91, opettelee netin käyttöä – Heti vikitteleviä viestejä naisilta Facebookissa iltasanomat 08:30 18.01

Uutuusohjelmassa seniorit opettelevat netin käyttöä tubettajien avulla. Kaikki on epäselvää – wifistä lähtien. Aloitusjaksossa 91-vuotias Pentti haluaa soittaa Skype-puhelun naisystävälleen Lealle.


Pentti, 91, on aloitteleva tubettaja - tekee Lea-rakkaansa, 74, kanssa meikkivideon iltalehti 06:12 18.01

Videon teossa avustaa yksi YouTuben suurista nimistä: naaG eli Janne Naakka. Pentin ja Lean YouTube-videon tekeminen tulee ajankohtaiseksi uudessa Seniorit somessa -sarjassa. Sen avausjaksossa Janne Naakka eli tubettaja naaG neuvoo paria netin saloissa. Kolmikko intoutuu tekemään meikkausvideon, jollaisia naaG julkaisee omalla kanavallaankin. Hän myös pyörittää Suomen suurinta miesten muotiblogia. Penanakin tunnetun Pentin, 91, rooli on kommentoida sohvalla, kun Janne, 23, meikkaa Leaa, 74. Humoristiset mielipiteet kruunaavat ammattitaitoisen lopputuloksen.


90 vuotta täyttävä selostajalegenda Pentti Salmi muisteli ikimuistoisimpia työhetkiään: ”Urani vaikein selostus” iltasanomat 14:46 13.01

Pentti Salmi on kokenut pitkällä urallaan runsaasti värikkäitä urheiluhetkiä.


Ernest Lawson astuu toista kertaa Putoukseen: "Enää ei pelota, mutta jännittää kyllä" mtv 10:13 13.01

Ernest Lawson on Mikko Penttilän, Pilvi Hämäläisen, Timo Lavikaisen ja Roope Salmisen tavoin mukana Putouksessa toista kertaa.


Pentti Salmi 90 vuotta - kotirauha järkkyi uran ruuhkavuosina: ”Aika mahdotonta häirintää” iltalehti 07:57 13.01

90 vuotta täyttävä selostaja Pentti Salmi on henkeen ja vereen koripallomies. Uran ikimuistoisimmat hetket tapahtuivat kuitenkin lumilla ja yleisurheilukentällä. - Neljä, kolme, kaksi, yksi, ja noin! Aijaijai! Sadasosalla Juha hävisi tämän! Se pistää kyllä nyt tässä mielet matalaksi. Yhdellä sadasosalla - viisitoista kilometriä hiihdetään - ja toinen on parempi. 90 vuotta täyttävä selostajalegenda Pentti "Pena" Salmi nostaa Juha Miedon sadasosasekunnin tappion 15 kilometrillä Thomas Wassbergille urheiludraaman huipuksi.


90 vuotta täyttävä selostajalegenda Pentti Salmi muisteli sota-ajan korispelejä – ”Monta kertaa mentiin Sokoksen pommisuojaan” iltasanomat 07:49 13.01

Pentti Salmen ensimmäiset muistikuvat urheilusta ovat jo Berliinin olympiakisoista 1936.


Mailis Penttilältä harvinainen yhteiskuva: Lomailee miljonäärirakkaansa kanssa hulppeassa rantakohteessa iltasanomat 14:44 10.01

Mailis Penttilän puolisoa, miljonääri Pekka Koskista nähdään vain harvoin julkisuudessa.


Kuka katkaisi Björn Borgin viiden Wimbledon-mestaruuden putken? iltalehti 05:55 09.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä kahta väriä löytyy Celticin ykköspeliasusta? 2) Kuka toimi jääkiekkomaajoukkueen valmentajana 80-luvulla jälkeen Alpo Suhosen mutta ennen Pentti Matikaista?


Suomalaisnäyttelijän uskomaton taidonnäyte – Mikko Penttilä imitoi kaikkia Putouksen voittajahahmoja alle minuutissa mtv 12:03 06.01

Putouksesta tuttu näyttelijälahjakkuus Mikko Penttilä saa suut loksahtamaan auki tuoreella videolla.


Naparetkeilijä-Pentti oli paleltua hengiltä ja joutua jääkarhun ateriaksi iltalehti 09:07 06.01

Pentti Kronqvist, 79, on tehnyt monta vaellusretkeä Grönlantiin. Yksi niistä oli hengenvaarallinen seikkailu. Lue koko haastattelu IL Plus -palvelusta. Viisimetrinen piiska paukkuu kuin pistoolin laukaus ilmassa. Koiralauma juoksee ripeästi reen edessä. Piiskan varressa on Anaqaq, Grönlannin inuiitti. Hänen kaverinsa Ingepaluk on toisen reen kuskina. Pentti Kronqvist, Christer Boucht ja Hans Koivusalo ovat lyöttäytyneet kaksikon kanssa yhteen.


Tervetuloa Suomen suurimman viihdeohjelman kulisseihin mtv 15:35 05.01

Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Putouksen räiskyvä tähtitehdas uusiutuu kolmella näyttelijällä kun estradille nousevat Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.


Suomen valmentaja mäkiviikon katastrofialusta: ”Tason on noustava” iltalehti 10:35 04.01

Suomen mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja Andreas Mitter on pettynyt suomalaisten tuloksiin mäkiviikolla. Keski-Euroopan legendaarinen mäkiviikko on ollut usein suomalaisten juhlaa. Janne Ahonen on voittanut mäkiviikon peräti viidesti. Vastaavaan saavutukseen ei ole yltänyt yksikään toinen mäkimies. Veikko Kankkonen ja Matti Nykänen ovat juhlineet kahdesti mäkiviikon voittoa. Trion lisäksi tapahtuman kuninkaaksi on kruunattu kertaalleen Hemmo Silvennoinen, Pentti Uotinen, Eino Kirjonen, Kari Ylianttila, Pentti Kokkonen, Risto Laakkonen ja Toni Nieminen.


Nyt on huikea video Putous-tähdeltä: Imitoi kaikki voittajahahmot alle minuutissa! iltalehti 17:51 02.01

Toisen kautensa Putouksessa aloittava Mikko Penttilä teki hauskan pikaimitaation sketsihahmovoittajista. Mikko Penttilä ja muut Putous-näyttelijät valmistautuvat parhaillaan uuteen kauteen, joka alkaa MTV:llä lauantaina 20. tammikuuta. Penttilä oli mukana myös viime kaudella, jolloin hänen sketsihahmonsa oli Turkka "Stögis" Kuppi. Putouksen Instagram-tilillä on julkaistu Penttilän tekemä hauska video, jossa hän imitoi kaikki Putouksen aiemmat sketsihahmovoittajat alle minuutissa.


Uusi päivä jatkuu jo tänään uusin jaksoin - Luvassa poikarakkautta ja comebackeja iltalehti 12:35 01.01

Uuden päivän joulutauko jäi vain parin viikon mittaiseksi. Tomi, Iris, Krista, Reino ja kumppanit palaavat jo tänään ohjelmistoon joulutauolta. Se jäi vain kahden viikon mittaiseksi. Uuden päivän kevätkaudella on luvassa poikarakkautta, viikinkejä ja comebackeja, kun muun muassa Espanjaan lähtenyt Pentti alkaa suunnitella paluuta Virtaukseen.


Nyt on kurveja! Upea Mailis Penttilä ilahdutti seuraajiaan bikinikuvilla mtv 22:15 27.12

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta julkisuuteen noussut Mailis Penttilä vietti joulunsa hulppeissa maisemissa. 


Uutiset