Ulkopoliittisen instituutin Aaltola: "Valtiojohtajien tapaaminen Suomessa ei pelkästään positiivinen asia" MTV 07:24 16.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen Suomessa ei ole pelkästään positiivinen asia, arvioi Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola.


Eelis, 13, lähti kuvaamaan Yhdysvaltojen lentokonetta – kameraan tallentui Trumpin helikopteri iltasanomat 09:51 11.07

Ilmailuasiantuntija: Kopteri on pelkästään presidentin käytössä.


Eelis, 13, lähti kuvaamaan Yhdysvaltojen lentokonetta – kameraan tallentui mahdollisesti Trumpin helikopteri iltasanomat 22:51 10.07

Ilmailuasiantuntija: Ilmeisesti kopteri on pelkästään presidentin käytössä.


Trumpin ja Putinin kokouspäivälle kaavailtu suurmielenosoitus siirrettiin yllättäen ja somessa ryöpsähti – "ei ollut painostusta, pelkästään meidän päätös" MTV 16:40 10.07

Vladimir Putinin ja Donald Trumpin tapaamispäiväksi ilmoitetun Helsinki Calling -suurmielenosoituksen ajankohta siirrettiin yllättäen sunnuntaille johtuen ”tuotannollisista syistä”. Asiasta tiedotettiin eilen hieman ennen puoltayötä.


Ruotsin MM-kapteenin vauvajännitys ohi – Mika-niminen tytär syntyi MTV 14:05 06.07

Jalkapallon MM-kisoissa Ruotsin joukkueen kapteeni Andreas Granqvist on elänyt jännittäviä aikoja muutenkin kuin pelkästään itse kesän turnauksen parissa. Granqvistin perheeseen on odotettu toista lasta.


Juoruileminen tärkeä osa ystävyyttä – vahvistaa sidettä ihmisten välillä stara 22:00 29.06

Kaikki juoruilevat. On puppua väittää, että pelkästään naiset puhuisivat muista


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 29.06

Kaikki juoruilevat. On puppua väittää, että pelkästään naiset puhuisivat muista


Diego Maradona saa MM-kisoissa yli 10 000 euroa päivässä – Fifa maksaa! MTV 16:03 28.06

Diego Maradonalla on mennyt MM-kisoissa lujaa, mutta ainakin argentiinalaislegenda saa siitä hyvin rahaa. Fifa nimittäin maksaa Maradonalle yli 10 000 euroa päivässä pelkästään läsnäolosta.


Ei pelkästään maali – tästä pienestä teosta Lionel Messiä hehkutetaan MTV 10:03 27.06

Lionel Messi iski odotetun avausmaalinsa eilen MM-kisoissa, mutta taidokas suoritus ei ollut ainut asia, joka hänestä huomattiin eilen.


Lionel Messin nollanneelle Liverpool-pelaajalle ylistystä – sai nöyrän anteeksipyynnön MTV 12:46 23.06

Kroatia murskasi torstaina Argentiinan peräti maalein 3–0 jalkapallon MM-kisoissa. Tappio tarkoitti, että ”Albicelesten” jatkopaikka ei ole enää pelkästään heidän käsissään.


Suursäätilassa pian iso muutos: Jopa kolme matala­painetta pyyhkii Suomen yli pelkästään ensi viikolla iltasanomat 15:56 16.06

Ainakin osaan maata voi sataa jopa 30 millimetriä vettä parissa päivässä. Se riittäisi ensiavuksi kuivuneelle maalle.


Maapallon päivät pitenevät – syy löytyy avaruudesta stara 12:40 14.06

Päivät pitenevät, eikä se johdu pelkästään kevätkaudesta. Koko maapallon päivien


Muistatko verisimmät tapaukset jalkapallon historiassa? MM-kisat eivät ole pelkästään jalkapalloa – johtaneet murhiin ja jopa sotaan MTV 04:58 14.06

Mexico Cityssä pelattiin vuonna 1969 jalkapallon MM-kisojen karsintaottelu. Jalkapallohullussa Meksikossa vastaavankaltaisia otteluita oli toki pelattu ennenkin. Nyt vastakkain olivat Honduras ja El Salvador, jotka molemmat olivat voittaneet karsintapelin kotikentällään. Vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun El Salvador oli niitannut Mexico Cityn kohtaamisen 3–2 voittomaalin, nousivat salvadorilaiset pommikoneet ilmaan.


Onko Lance Strollilla riittävää paloa F1-menestyjäksi? – ”Ei ole selkeää jutun juonta” MTV 14:27 12.06

Kanadalaisajaja Lance Strollin kausi Formula ykkösissä on ollut vaikea. C Moren F1-asiantuntijan Toni Vilanderin mielestä Strollin vaikeudet eivät johdu pelkästään Williamsin auton kilpailukyvyttömyydestä.


Onko Lance Strollia riittävää paloa F1-menestyjäksi? – ”Ei ole selkeää jutun juonta” MTV 14:27 12.06

Kanadalaisajaja Lance Strollin kausi Formula ykkösissä on ollut vaikea. C Moren F1-asiantuntijan Toni Vilanderin mielestä Strollin vaikeudet eivät johdu pelkästään Williamsin auton kilpailukyvyttömyydestä.


Tähän on tultu – koululaisille jaetaan luodinkestäviä kilpiä stara 11:20 10.06

Kouluammuskelut ovat Yhdysvalloissa jo miltei arkipäivää. Pelkästään tänä vuonna lukuisat


Sievin ihme: Pikkukunta työllistää tuhat ihmistä naapurikunnista ja kärsii työvoimapulasta – "Se on todella iso haaste" MTV 21:08 05.06

Sievin ihmeestä alettiin puhua jo parikymmentä vuotta sitten. Viidentuhannen asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla onnistui houkuttelemaan yrityksiä, jotka ovat kasvaneet vuosien saatossa ja houkutelleet kuntaan lisää yrityksiä. Pelkästään tänä vuonna kuntaan on syntynyt 21 uutta yritystä ja 264 uutta työpaikkaa.


Neljä materiaalia aiheuttaa ympäristöön jättipäästöt: Suomalaistutkimus paljastaa, miten ne voitaisiin puolittaa MTV 09:51 05.06

Teräs, sementti, muovi ja alumiini aiheuttavat jopa noin 70 prosenttia koko EU:n päästöistä, sanoo Sitran kiertotalousprojektin projektijohtaja Kari Herlevi Huomenta Suomi -lähetyksessä. Pelkästään näiden neljän materiaalin kierrätyksellä voitaisiin puolittaa teollisuuden päästöt vuoteen 2050 mennessä, selviää tänään julkaistavasta Sitran tutkimuksesta.


Altaan auringonpalvojien keskeltä poistuu Suomesta maanantai-iltana Trumpin autoletkassa hämmästytti viesteillään sanoa

Uutiset