Flood raapi Ilveksen voittoon viime hetken maalilla jatkoaika.com 17:46 11.08

Tasainen kamppailu ratkesi viimeisellä minuutilla Ilveksen hyväksi. Floodin voittomaali siivitti Ilveksen voittoon Pelicansista luvuin 2–3.


Hrachovina ja Pelicansista tuttu pakki mukana – Tshekillä mielenkiintoinen MM-lista MTV 12:42 01.05

Tapparassa viime kaudet pelannut maalivahdit Dominik Hrachovina on mukana MM-kisoihin tyrkyllä olevassa Tshekin pelaajaryhmässä. 23-vuotias hyvin suomeakin puhuva Hrachovina ei ole vielä pelannut urallaan miesten maaotteluita.


Tshekin MM-joukkue alkaa hahmottua – Tapparan maalivahti mukana ryhmässä iltasanomat 12:19 01.05

Pelicansista tuttu puolustaja Libor Sulak sai maajoukkuekutsun.


KooKoo hankki riveihinsä kaksi uutta hyökkääjää iltalehti 10:47 16.04

Kouvolan KooKoo vahvisti rivejään kahdella laitahyökkääjällä. Tämän kauden Liigassa 14:nneksi sijoittunut KooKoo on solminut ensi kauden kattavat sopimukset Toni Suurosen ja Kimi Koiviston kanssa. Suuronen siirtyy Kouvolaan Rauman Lukosta, Koivisto Lahden Pelicansista.


Edelleen ilman päävalmentajaa oleva JYP hankki kolme pelaajaa - mukana mielenkiintoinen hyökkääjä iltalehti 17:14 15.04

SM-liigakautensa puolivälieriin päättänyt JYP tiedotti kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Sopimuskavalkadin ehkäpä kiintoisinta antia on 22-vuotiaan tshekkisentterin David Tomasekin kiinnitys. Tomasek siirtyy Jyväskylään Tshekin liigan Pardubicesta. Nuorella tshekillä on kokemusta myös maansa A-maajoukkueesta ja Pohjois-Amerikan kivikovasta OHL-junioriliigasta. Tomasekin lisäksi JYP kiinnitti riveihinsä maalivahti Joona Voutilaisen ja laituri Aleksi Rutasen. 21-vuotias maalivahti Voutilainen saapuu Pelicansista, jossa hän pelasi tällä kaudella 21 runkosarjan ottelua ja kolme peliä pudotuspeleissä.


JYP teki pelaajahankintoja – haaviin tarttui maajoukkuehyökkääjä Tshekistä ja maalivahti Pelicansista iltasanomat 13:37 15.04

JYP teki kolme uutta pelaajasopimusta.


Kehä Illä tehostettua kertaa kamera kultahiihtoa, kun

Uutiset