Pelicansin tähti Iikka Kangasniemi ei anna spekulaatioiden vaikuttaa pelaamiseen – ”Jengi voi puhua, mitä haluaa” iltasanomat 06:04 17.03

SaiPa ja Pelicans ratkaisevat, kumpi äärimmäisen tasaisesta kaksikosta etenee SM-liigan puolivälieriin. Ratkaiseva kolmas kamppailu pelataan Lappeenrannassa lauantaina.


Kuumaksi povattu SM-liigan ratkaisupeli tuottaa lisätyötä Lappeenrannassa – ”Toivotaan, että homma pysyy hanskassa” iltasanomat 15:39 16.03

SaiPa ja Pelicans ratkovat viimeisen jaossa olevan puolivälieräpaikan Lappeenrannassa lauantaina.


Pitkäveto: Huudetaan Pelicans jatkopeleihin iltasanomat 10:55 16.03

Alkuviikon pettymyksiä huuhdellaan kurkusta alas tuhdilla paketilla eurofutiskohteita sekä SM-liigan pudotuspelien huippukohteella.


Sihvonen: Lukko tylysti ulos – Raumalla ankara itsetutkiskelun paikka MTV 10:12 16.03

Ässät päätti tylysti Lukon kauden viemällä nimiinsä Liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluvoitoin 2-0. Sen sijaan SaiPan ja Pelicansin sarja on nyt tasan 1-1, jatkaja selviää lauantaina Lappeenrannassa.


Antti Tyrväinen haastoi valkovenäläistä kovanaamaa: ”Puhun, mitä mieleen juolahtaa!” iltalehti 23:14 15.03

Pelicans pystyi pelaamaan selkä seinää vasten riittävän hyvin. Lahtelaiset saivat 3-0-kotivoitolla lisää hengitystilaa - ainakin lauantaihin asti. Silloin Lappeenrannassa ratkaistaan se, kumpi seuroista jatkaa puolivälieriin ja kumpi pääsee puhaltamaan rantapalloihin ilmaa ja silmäilemään ohessa lomamatkoja. Pelicansin voiton arkkitehtina hääräsi maalivahti Joona Voutilainen, joka torjui kerrassaan upean nollapelin. Joukkoon mahtui muutama maaginen pelastus.


SaiPa-luotsi manasi erikoistilanteita: ”Ylivoima piiputti” iltalehti 23:10 15.03

Vaikka Pelicans voittikin puhtaasti 3-0, ei SaiPa ollut missään nimessä vailla mahdollisuuksia. Avauserän lappeenrantalaiset nukkuivat, mutta sen jälkeen ote kääntyi. Toisessa erässä Pelicans kulutti urakalla jäähypenkkiä. SaiPa pääsi kokeilemaan lähes minuutin myös kahden miehen ylivoimaa. Tulos jäi piippuun. Kun sarjan ratkaiseva kolmas kamppailu käydään lauantaina Lappeenrannassa, tietää Tero Lehterä ainakin yhden parannuskohteen.


Paljon parjatut Pelicans-soturit onnistuivat viimeisellä mahdollisella hetkellä: "Keuhkot ovat vasta lähdössä käyntiin" jatkoaika.com 21:54 15.03

Lahden Pelicans pelasi yhden liigakauden kypsimmistä otteluista juuri silloin, kun se sitä eniten tarvitsi. Veitsi kurkulla SaiPaa vastaan pudotuspelien avauskierroksen sarjassa ollut runkosarjan kymppi tasoitti voitot 1?1:een 3?0-tuloksella.


Ässät jatkoerämaalilla puolivälieriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:32 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut pelattiin tänään. Illan tulokset ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-3 (je.) ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt tasan 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä oli puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla.


Nuoren Pelicans-vahdin huippuilta pysäytti SaiPan – Ässät-kapteeni lähetti Lukon lomille jatkoerässä MTV 21:28 15.03

Pelicansin 21-vuotias maalivahti Joona Voutilainen oli hurjassa iskussa, kun Pelicans venytti ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparin SaiPaa vastaan kolmanteen otteluun voittamalla 3-0.


Nuoren Pelicans-vahdin huippuilta pysäytti SaiPan – Ässät-kapteeni lähetti Lukon lomille jatkoajalla MTV 21:28 15.03

Pelicansin 21-vuotias maalivahti Joona Voutilainen oli hurjassa iskussa, kun Pelicans venytti ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparin SaiPaa vastaan kolmanteen otteluun voittamalla 3-0.


Pelicans löysi sopivan rentouden – ottelusarja venyi kolmanteen peliin MTV 21:25 15.03

Pelicans venytti ottelusarjan SaiPaa vastaan kolmanteen otteluun SM-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella voittamalla torstaina 3-0.


Nuori maalivahti pelasti Pelicansin! Kuolemankamppailu edessä lauantaina iltalehti 21:10 15.03

Pelicans pitkitti kiekkokevättään vähintäänkin lauantaihin asti. Asia varmistui, kun lahtelaiset kaatoivat kuolemanottelussa SaiPan maalein 3-0 torstaina. Pelicansin ollessa tiukassa tilanteessa, esiin nousi maalivahti Joona Voutilainen.


Ratkaisu siirtyi Raumalla jatkoeriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:10 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Kolmen erän jälkeen numerot ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-2 ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Pelicans - SaiPa, ottelusarjaraportti: Joona Voutilainen lunasti paikkansa lahtelaisten maalin suulla jatkoaika.com 21:08 15.03

Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat SaiPa ja Pelicans. SaiPa oli runkosarjassa seitsemäs, kun Pelicans sai tyytyä viimeiseen tarjolla olleeseen pudotuspelipaikkaan. Tässä artikkelissa seurataan sarjan etenemistä aina ensimmäisestä ottelusta loppusummerin kautta jälkipeleihin.


Pelicans kaivoi taisteluilmeen esiin – sarja tasoihin hurjalla taistelulla iltasanomat 21:03 15.03

Pelicans selvitti ensimmäisen ottelupallon.


Nuoren Pelicans-vahdin huippuilta pysäytti SaiPan – Satakunnan derby venyi jatkoajalle MTV 21:00 15.03

Pelicansin 21-vuotias maalivahti Joona Voutilainen oli hurjassa iskussa, kun Pelicans venytti ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparin SaiPaa vastaan kolmanteen otteluun voittamalla 3-0.


Pelicans ei anna periksi – painoi avausmaalin SaiPan verkkoon iltasanomat 20:55 15.03

Pelicans pelaa selkä seinää vasten Lahdessa.


Raumalla kaksi maalia 19 sekunnissa - Pelicans vei Lahdessa avauserän iltalehti 20:06 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Maalittomien kakkoserien jälkeen tilanteet ovat samat kuin jo ensimmäisten erien jälkeen: Lukko-Ässät 1-1 ja Pelicans-SaiPa 1-0. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Uutiset