Pelicans kiinnitti tehohyökkääjä Saarisen - "Kokemusta kokoonpanoon ja erikoisosaamista ylivoimalle" jatkoaika.com 10:39 17.09

Pelicans on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jesse Saarisen kanssa.


Lahden Pelicansille lisää tulivoimaa – viime kauden paluumuuttajalle tärkeä jatkosopimus MTV 09:32 17.09

Viime kaudella 45 Liiga-ottelussa 11+25 tehopisteet iskenyt Jesse Saarinen vahvistaa Pelicansia tällä kaudella. Saarinen operoitiin keväällä ja hän on kuntouttanut itseään kesän ajan.


Tuttu mies Pelicansin avuksi – ”Kokenut tuloksentekijä” iltasanomat 09:22 17.09

Jesse Saarinen jatkaa Pelicansin riveissä.


Pelicansiin siirtynyt NHL-lupaus vastasi heti lahtelaisyleisön odotuksiin: "Ihmiset seuraavat paljon, se on iso juttu" jatkoaika.com 07:30 17.09

Maailmanmestari Juha Ylösen poika Jesse Ylönen kirjoittaa Pelicansin kotihallin koppikäytävällä erään mailan lapaan nimikirjoitustaan Lukko-pelin jälkeen. Hyökkääjä odottelee lisäksi saavansa hyppysiinsä kiekon, jolla hän iski uransa avausmaalin Liigassa lauantaina raumalaisten reppuun.


Pelicans jyräsi Lukon kotiavauksessaan jatkoaika.com 22:28 15.09

Pelicans palkitsi runsaslukuisen kotiyleisön huikealla ilotulituksella ja suorastaan jyräsi Lukon numeroin 6-1.


Pelicans murskasi Lukon – suurlupaus Jesse Ylönen osui kahdesti iltasanomat 21:49 15.09

Pelicans tyrmäsi Lukon kotikaukalossaan.


Liekkeihin roihahtaneen Pelicansin luottosoturit tuhosivat ruosteisen Lukon jatkoaika.com 21:04 15.09

Rajuja muutoksia kokenut Pelicans järjesti pitkäaikaisten lahtelaispelaajien johdolla lauantaina sellaisen sirkuksen, jossa Lukko jäi turistin rooliin uusitun mediakuution näyttäessä loppulukemia 6-1. Raivokasta hyökkäämistä suosivassa kotijoukkueessa oli kuin olikin paljon tuttua menneiltä vuosilta, vaikka aiempien kausien kirkaimmat tähtipelaajat eivät pussinokkien sotisovassa enää viilettäneetkään.


Kultaleijonan pojalle liigauran avausosuma – kiekko pomppi onnekkaasti maaliin MTV 18:55 15.09

Juha Ylösen 18-vuotias poika Jesse Ylönen vei maalillaan Pelicansin 1-0-johtoon Lukkoa vastaan lauantaina.


Entisen kultaleijonan pojalle liigauran avausosuma – kiekko pomppi onnekkaasti maaliin MTV 18:55 15.09

Juha Ylösen 18-vuotias poika Jesse Ylönen vei maalillaan Pelicansin 1-0-johtoon Lukkoa vastaan lauantaina.


Liigakauden 2018-19 avauspäivänä pelattiin kaikkien aikojen tasaisin seitsemän ottelun kierros jatkoaika.com 13:17 15.09

Liiga-kauden 2018-19 avauskierroksen seitsemästä ottelusta vain kaksi päättyi 60 minuutin pelin jälkeen, kun Ilves kaatoi Tapparan ja Sport nitisti Pelicansin.


Sport pesi kasvojaan pelikaanilla jatkoaika.com 08:15 15.09

Vaasan Sport ja Lahden Pelicans avasivat osaltaan kauden Vaasassa. Hermostuneen ensimmäisen erän jälkeen kotkapaidat ottivat aloitteet itselleen ja aloittivat kauden parhaalla mahdollisella tavalla voittamalla lahtelaiset 4-2.


Vaasan Sport revitteli liiga-avauksen jälkeen – ilo irti kärkipaikasta MTV 22:15 14.09

Vaasan Sport avasi uuden SM-liigakauden 4-2-kotivoitolla Pelicansista. Ottelun jälkeen Sport hassutteli sosiaalisessa mediassa.


Sportin Pajuluoma kaatoi Pelicansin Niemisen tulokasvalmentajien taistossa – ”Aurinko nousee ja 59 ottelua on vielä jäljellä” iltasanomat 22:14 14.09

Sport löi Pelicansin Vaasassa.


Parasta ylivoimaa kolmeen vuoteen - Sport voittokantaan avausottelussa jatkoaika.com 21:32 14.09

Sportin ja Pelicansin vauhdikas ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon. Kotkapaitojen tärkeimpinä pelaajina toimivat kaksi maalia tehnyt Joel Kiviranta, 1+1 -tehot naarannut Jyri Niemi ja 24 torjuntaa kopannut Sami Aittokallio.


Pelicansissa säväyttänyt Severi Lahtinen on valmis läpimurtoon ? "Olen sellainen omantyylinen pelaaja" jatkoaika.com 19:13 13.09

Tuleva liigakausi tarjoaa jälleen roppakaupalla nuoria tulevaisuuden lupauksia, joille on varattu isoa roolia joukkueistaan. Pelicansin Severi Lahtinen on yksi heistä.


Stanley Cup-voittaja Ville Nieminen uudessa haasteessa: "Tietysti jännittää" uusisuomi 16:20 13.09

Ville Nieminen hyppää ensi kaudella uuden haasteen kimppuun, kun hänestä tulee jääkiekon SM-liigaseura Pelicansin päävalmentaja. Kyseessä on Niemiselle ensimmäinen kausi päävalmentajana pääsarjassa.


Analyysi: Kolmen vuoden projektissa tehtiin paljon hyvää, mutta kysymysmerkkejä oli liikaa - Pelicansin pudotuspeliputken katkeaminen lähellä jatkoaika.com 15:33 13.09

Vaikka kolmen kauden ajan Pelicansia luotsaneen Petri Matikaisen aikana Lahteen palautettiinkin urheilullisuus, tinkimättömyys ja periksiantamaton taistelu, ei joukkuetta voi laskea lähellekään terävintä kärkeä alkavalla kaudella. Kolmen kevään pudotuspeliputken katkeaminen on ennakkoon lähempänä kuin sen jatkuminen.


Aggressiivisuudella tulos oli laiha ? Lahdessa palataan lähtöruutuun jatkoaika.com 13:25 13.09

Kolmena viime keväänä pudotuspeleihin yltänyt Pelicans on ennakko-odotuksissa kaukana terävimmästä kärjestä alkavalla kaudella. Joukkue lähtee talveen selvänä haastajana pelaajarintamalla tapahtuneen suuren vaihtuvuuden takia.


Pelicans-koutsi Ville Niemisellä löysemmät metodit kuin omalla NHL-aikojen mentorilla: "Tulet meille asumaan" MTV 18:28 12.09

Pelicansin päävalmentajalla Ville Niemisellä on valmennettavana lahjakkaita nuoria pelaajia. Heitä pusketaan uralla eteenpäin hieman kevyemmillä metodoilla kuin Niemistä itseään uran alkuaikoina. 


Liiga lähtee taas ulkomaille – Pelicans ja Tappara kohtaavat Tallinnassa jatkoaika.com 16:45 10.09

Liigaa pelataan alkavallakin kaudella Tallinnassa.


Chile järjesti mahtipontisen Merikarhu OPn analyytikot palapeliä” perustuslakivaliokunnalta puhemies, saunatuvassa, yksi ei – poliisipartio päivysti

Uutiset