1400 neliön teollisuushalli palaa Tampereella – "Palokunta pyysi nostamaan tehtäväluokituksen suureksi" MTV 17:38 13.12

Tampereen Ruskossa on syttynyt tuleen noin 1 400 neliön suuruinen puurunkoinen teollisuushalli. Pelastuslaitoksen mukaan sammutustyöt ovat käynnissä eikä kenenkään tiedetä loukkaantuneen.


Iso teollisuushalli palaa Tampereella – "Palokunta pyysi nostamaan tehtäväluokituksen suureksi" MTV 17:38 13.12

Tampereen Ruskossa on syttynyt tuleen noin 1 400 neliön suuruinen puurunkoinen teollisuushalli. Pelastuslaitoksen mukaan sammutustyöt ovat käynnissä eikä kenenkään tiedetä loukkaantuneen.


Sikala syttyi palamaan Pohjanmaalla - sisällä oli noin tuhat eläintä iltalehti 02:32 13.12

Tulipalo ei aiheuttanut vahinkoja ihmisille eikä eläimille. Pohjanmaan pelastuslaitos sai tiistaina illalla noin kello 23 aikaan hälytyksen isosta rakennuspalosta. Sisällä oli noin tuhat eläintä. Pelastuslaitoksen mukaan suuremmilta vahingoilta vältyttiin.


Junaliikenne poikki rantaradalla jopa kolme tuntia: syynä tykkylumen kaatamat puut - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 13:36 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 12.54: Pelastuslaitoksen mukaan Raaseporissa Lappohjan ja Trollbölen onnettomuudessa täysperävaunullisen rekan kuljettaja on menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajautunut kaistan yli kyljelleen ojaan.


Pelti rytisi Kotkassa: kaksi loukkaantui kolarissa - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 12:54 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 12.54: Pelastuslaitoksen mukaan Raaseporissa Lappohjan ja Trollbölen onnettomuudessa täysperävaunullisen rekan kuljettaja on menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajautunut kaistan yli kyljelleen ojaan.


Peltien rytinä alkoi surkeassa ajokelissä - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 08:57 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 9.34: Keski-Suomen pelastuslaitoksen mukaan se tiedottaa Laukaan onnettomuudesta myöhemmin.


Sähköiskun vaara Etelä-Helsingissä: Raitiolinjan ajolanka putosi keskelle katua, poliisi on eristänyt alueen iltalehti 08:12 12.12

Raitiolinjan ajolanka on tiistaiaamuna pudonnut Helsingin Telakkakadulla. Tie on poikki ja poliisi ohjaa liikennettä. Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Vesa Hyvönen kertoo, että katu on eristetty sähköiskun vaaran vuoksi. - Ajolangoissa menee jännite, ja sellainen saattaa olla myöskin kannatinlangoissa. Siinä mielessä katu pitää eristää siltä osin ja tehdä maadoituksia ennen kuin asiaa päästään korjaamaan.


Tulipalojen sarja Espoossa - ”En näe muuta syytä kuin sytytetty tahallaan” iltalehti 06:34 12.12

Pelastuslaitoksen mukaan he saivat kolmesta tulipalosta hälytykset yhdeksän minuutin sisällä. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella oli maanantain ja tiistain välisenä yönä samanaikaisesti kädet täynnä töitä. Espoossa kolmesta tulipalosta tuli hälytykset yhdeksän minuutin sisällä Sunantielle, Järvitorpan päiväkotiin ja Puolarniitynkujalle alkaen kello 23.56. Sunantien ja Puolarniitynkujalla tulipalot olivat syttyneet roskakatoksissa sekä kaksi autoa paloi kokonaan. Neljään autoon tuli tulipalosta vaurioita. Henkilövahingoilta vältyttiin. Pelastuslaitoksen mukaan Järvitorpan päiväkoti joudutaan sulkemaan pariksi päiväksi.


Espoossa kolme samanaikaista tulipaloa – Pelastuslaitos epäilee tahallaan sytytetyksi MTV 05:08 12.12

Espoossa sammutettiin varhain tiistaina kolmea tulipaloa, jotka kaikki olivat pelastuslaitoksen mukaan todennäköisesti tahallaan sytytettyjä. Kukaan ei loukkaantunut paloissa.


Vanha koulu tuhoutuu liekkien alle Haminassa – Pelastuslaitos: Kaasupullot vaarassa räjähtää iltasanomat 10:47 10.12

Pelastuslaitoksen sammuttajat joutuivat vetäytymään kauemmas ja paloa piti sammuttaa vesitykeillä pahimmillaan noin 100 metrin päästä.


Metro osui laiturin reunalla istuneen miehen jalkoihin - juna tyhjennettiin ihmisistä iltalehti 01:03 09.12

Pelastuslaitos: Alkutietojen mukaan henkilö istui metrolaiturin reunalla Pelastuslaitoksen alkutietojen mukaan junan alle jäänyt henkilö oli istunut metrolaiturin reunalla kun juna saapui asemalle. Päivystävä palomestari Vesa Paatelma vahvisti myöhemmin Iltalehdelle tapahtumien kulun ja kuvaili onnettomuutta lieväksi. - Henkilö istui laiturin reunalla jalat raiteiden puolella. Metro oli saapunut ja törmännyt niihin niin, että jalkoihin oli tullut naarmuja. Hänet kuljetettiin Töölön sairaalaan hoitoon, kertoo Paatelma.


Metro törmäsi ihmiseen Kalasatamassa - Pelastuslaitos: Alkutietojen mukaan henkilö istui metrolaiturin reunalla iltalehti 23:37 08.12

Pelastuslaitos: Alkutietojen mukaan henkilö istui metrolaiturin reunalla Helsingin pelastuslaitoksen mukaan henkilö on jäänyt metron alle Kalasatamassa. Hälytys raideliikenneonnettomuudesta saatiin kello 22.46. Onnettomuuden vuoksi kyseinen juna on pysäytetty ja tyhjennetty ihmisistä. Alueella on paikalla pelastuslaitoksen yksikkö ja laituri on eristetty. Pelastuslaitoksen alkutietojen mukaan junan alle jäänyt henkilö oli istunut metrolaiturin reunalla kun juna saapui asemalle.


Maa järisi Oulun alueella - kaksi voimakasta tärähdystä iltalehti 09:16 08.12

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen mukaan alueella tuntui kaksi voimakasta tärähdystä puoli yhden aikaan yöllä. Järistyksen keskus sijaitsee Lumijoen lähellä Liminganlahden rannalla. Järistys alkoi kymmenen kilometrin syvyydestä ja oli voimakkuudeltaan 3,5 magnitudia. Asia käy ilmi Yhdysvaltain geologian tutkimuskeskuksen ylläpitämästä . Pelastuslaitos ei ole saanut ainakaan toistaiseksi hälytyksiä järistysten vuoksi, mutta kyselyjä asiasta on tullut.


Baari tulessa Kotkassa - liekit lyövät katosta läpi iltalehti 08:26 08.12

Baarirakennus palaa ilmiliekeissä Kotkan Hovilassa. Pelastuslaitoksen yksiköiden tullessa paikalle liekit löivät jo rakennuksen katosta läpi. Ravintolan tilat ovat tuhoutuneet palossa lähes kokonaan. Pelastuslaitos pyrkii saamaan liekit hallintaansa. - Kotkan Tuulikinkadulla palaa yksikerroksinen, kerrosalaltaan 404-neliön kokoinen rakennus. Tiloissa toimii ravintola. Sammutustyöt ovat käynnissä ja paikalla on 16 pelastustoimen yksikköä Kymenlaakson alueelta, kertoo palopäällikkö Jukka Ruuskanen.


Ravintola ilmiliekeissä Kotkassa – naapuruston asukkaita pyydetään pysymään sisällä MTV 08:00 08.12

Kotkan Hovilassa palaa ravintolarakennus. Paikalla on suuri määrä pelastuslaitoksen autoja.


Ravintola ilmiliekeissä Kotkassa – paikalla toistakymmentä pelastuslaitoksen autoa MTV 07:48 08.12

Kotkan Hovilassa palaa ravintolarakennus. Paikalla on suuri määrä pelastuslaitoksen autoja.


Uutiset