Mikä järki tässä on? Kuvat paljastavat, miten pelaajien käytös muuttui mestaruusjuhlissa

iltalehti 11:23 31.05

Red Bull Salzburg voitti Itävallan cupin. Mestaruusjuhlat näyttivät melko erikoisilta. Itävallan mahtiseura Red Bull Salzburg juhli maan cup-mestaruutta viime perjantaina Wörthersee Stadionilla, kun SC Austria Lustenau kaatui 5–0. Matsi pelattiin tyhjille katsomoille. Maalinteossa onnistuivat Dominik Szoboszlai, Noah Okafor, Majeed Ashimeru, Sekou Koita. Lisäksi maalinteossa epäonnistui Lustenaun Dominik Stumberger, joka toimitti pallon omaan reppuun.


Kommentti: Suomalaispelaajien joukkuekaveri sanoi ääneen vaietun totuuden – Italian Serie A:n päättäjät unohtivat moraalin ja kumarsivat rahalle

yle 11:51 29.05

Päätöstä sarjakauden jatkosta määritti luonnollisesti tuttu kolmen t:n lista: terveys, turvallisuus ja talous. Vaikka toisin on väitetty, kolmas kohta painoi vaakakupissa eniten, kirjoittaa Mitri Pakkanen.


NHL:n pelaajakaupoista uutta tietoa – peliliikkeitä voidaan nähdä jo pian

MTV 10:24 29.05

NHL:n suunnitelmat kauden jatkamisesta suoraan 24 joukkueen pudotuspeleillä aiheuttavat muutoksia myös pelaajien liikkumiseen seurasta toiseen.


NHL:ssä palkittiin runkosarjan parhaat – Tuukka Rask sai pystin

iltalehti 23:32 28.05

Boston Bruinsin maalivahtikaksikko nappasi palkinnon. NHL:ssä jaettiin torstaina runkosarjan parhaiden pelaajien palkinnot. Suomalaisväriä mukaan toi Boston Bruinsin Tuukka Rask joka jakaa William M. Jennings Trophyn yhdessä joukkuekaverinsa Jaroslav Halakin kanssa. Palkinto jaetaan runkosarjassa vähiten maaleja päästäneen joukkueen maalivahtikaksikolle.


Julius Reinille jatkopesti Kokkolaan – "Iso palanen meidän ensi kauden pakistoa"

jatkoaika.com 12:57 27.05

Lainalla Hermeksessä koko kauden pelannut Julius Reini siirtyy seuran sopimuspelaajien joukkoon.


Upea saavutus! Kaapo Kähkönen on AHL:n paras maalivahti

iltalehti 23:54 26.05

Kaapo Kähkönen on valittu AHL:n parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2019-20. Suomalaisvahti Kaapo Kähkönen palkittiin tiistaina AHL-kauden parhaalle maalivahdille jaettavalla Algede ”Baz” Bastien Memorial -palkinnolla. Valinnan takana on valmentajien, pelaajien ja median äänestys. Kähkönen, 23, pysäytti kiekkoja Iowa Wildin tolppien välissä tällä kaudella 34 ottelussa torjuntaprosentilla 92,7. Nollapelejä ”Nolla-Kähköselle” kertyi sarjan eniten, seitsemän. Voittoja miehen tilille kirjattiin 25, myös sarjan eniten.


Valioliiga-maalivahti järkyttyi oireettomasta koronatartunnastaan: "Se on pelottavaa"

yle 14:36 26.05

Aaron Ramsdalen koronavirustartuna tuli ilmi Valioliiga-pelaajien toisessa testausaallossa.


BBC: Valioliigan suunnitelma vaarantaa pelaajien terveyden – Bundesliigan paluu alleviivaa ongelmaa

MTV 14:25 26.05

Jalkapallon Valioliigan on tarkoitus käynnistyä uudelleen kesäkuun lopulla. Englannissa tehdyn tutkimuksen mukaan kiivas pelitahti vaarantaa pelaajien terveyden.


Lähde: NHL-seura tavoitteli ruotsalaisnimeä päävalmentajakseen

MTV 16:15 25.05

Jääkiekon ykkössarja NHL on muuttunut viimeisten 25 vuoden aikana yhä enemmän ja enemmän kansainväliseksi sarjaksi. Eurooppalaisten pelaajien osuus on kasvanut merkittävästi. Yhdellä saralla kehitys on kuitenkin junnannut paikoillaan.


NHL-pelaajien paluussa iso riski? Suomalaisagentti: "Kaikki itseään kunnioittavat ammattilaiset tekevät niin"

MTV 13:40 25.05

Sikäli kuin jääkiekkoliiga NHL:n pelit jatkuvat vielä tällä kaudella, pelaajien arvioidaan kohtaavan aiempaa suuren loukkaantumisriskin, kun jääharjoitteluaika jäänee lyhyeksi. Pelaaja-agentti Markus Lehto tuo asiaan oman kulmansa.


José Mourinho paljastaa, mitä ikonisella hetkellä tapahtui: kuiskasi viestin Pep Guardiolan korvaan – "Näin Barcelonan pelaajien juhlivan"

MTV 15:16 22.05

José Mourinhon ja Internazionalen yhteisestä superkaudesta Euroopassa ja Italiassa on kulunut jo kymmenen vuotta. 2010 Mourinhon Inter voitti kaiken mahdollisen.


Konkaripelinjohtaja Risto Ojanperä uskoo, että koronatilanne on pelaajille hankalampi kuin osataan ajatella – "Jos varasuunnitelmaa ei ole, siitä seuraa sekasorto"

yle 14:15 22.05

Kokenut pesäpallon pelinjohtaja painottaa, että terveydellinen uhka pelikentillä on käytävä pelaajien kanssa läpi.


Liverpool palasi harjoituksiin – tähtipelaajien uudet hiustyylit hämmensivät ja naurattivat faneja

MTV 22:20 21.05

Valioliigan Liverpool on päässyt tällä viikolla jälleen harjoittelemaan. Englannissa on ollut koronaviruksen vuoksi voimassa varsin kovat rajoitukset, ja Poolin pelaajat ovat ilmeisesti noudattaneet niitä varsin tarkkaan.


Näin Ruotsissa: rotat syöneet jo kaksi vuotta kiekkojoukkueen varusteita!

iltalehti 19:38 21.05

–?Se on kauheaa, joukkueen maalivahti sanoo. Keski-Ruotsissa Värmlannin läänissä sijaitsevan Kilin naisten jääkiekkojoukkue Kil AIK on jo kaksi vuotta kärsinyt pahasta ongelmasta. AIK:n kotihalli Sannerudshallen ei nimittäin ole vain jääkiekkojoukkueiden käytössä – rakennuksen ovat vallanneet myös rotat. Muutkin joukkueet ovat kärsineet rottaongelmasta, mutta naisten joukkueeseen tuholaiset ovat iskeneet pahiten. Rotat syövät muun muassa pelaajien varusteita, esimerkiksi maalivahdin nahkainen räpylä ja kypärien pehmusteet ovat maistuneet siimahännille.


Näin Ruotsisssa: rotat syöneet jo kaksi vuotta kiekkojoukkueen varusteita!

iltalehti 19:38 21.05

–?Se on kauheaa, joukkueen maalivahti sanoo. Keski-Ruotsissa Värmlannin läänissä sijaitsevan Kilin naisten jääkiekkojoukkue Kil AIK on jo kaksi vuotta kärsinyt pahasta ongelmasta. AIK:n kotihalli Sannerudshallen ei nimittäin ole vain jääkiekkojoukkueiden käytössä – rakennuksen ovat vallanneet myös rotat. Muutkin joukkueet ovat kärsineet rottaongelmasta, mutta naisten joukkueeseen tuholaiset ovat iskeneet pahiten. Rotat syövät muun muassa pelaajien varusteita, esimerkiksi maalivahdin nahkainen räpylä ja kypärien pehmusteet ovat maistuneet siimahännille.


Danny Rose vertaa valioliigapelaajien kohtelua laboratoriorottiin

yle 08:36 21.05

Valioliiga kertoi tiistaina, että liigaseurojen koronatestauksissa on löytynyt kuusi tartuntaa.


Pelaajien mielipidettä Veikkausliiga-kauden läpiviemisestä ei ole kysytty, koronavirustilanne huolestuttaa monia – "Pitää lajina ymmärtää riskit ja niiden seuraukset"

MTV 07:45 21.05

Miesten kotimaisen jalkapallokauden alku reilun kuukauden kuluttua huolestuttaa osaa Veikkausliigan pelaajista. MTV Urheilu kysyi Veikkausliiga-seurojen kapteeneilta, miten pelaajat suhtautuvat suunnitelmiin kauden läpiviemisestä koronavirustilanteen keskellä. Noin puolet kapteeneista kertoo harjoittelun ja pelien alkamisen herättäneen huolta joukkueessaan.


Oivoi: Ammattilaisliiga rajoittaa pelaajien seksikumppaneiden määrää – "Sinkkupelaajat ovat todella pettyneitä"

MTV 20:41 20.05

Australialaisen jalkapalloilun ammattilaissarja AFL on ottanut järeät ohjeistukset käyttöönsä koronaviruspandemian aikana.


Serie A -pelaajilta tiukka ehto kauden jatkumiselle – "Meidän on ensisijaisesti oltava varovaisia"

MTV 11:21 20.05

Italian jalkapallon pääsarja Serie A tarvitsee ennen jatkumistaan neljä täyttä harjoitusviikkoa, jotta pelaajien vakava loukkaantumisriski voidaan välttää, sanoo maan pelaajayhdistys (AIC).


Valioliigakauden venyminen aiheuttaa seuroille ongelman – Chelsea-manageri myöntää: Ei voi kuin toivoa pelaajien suostumusta

MTV 10:42 18.05

Chelsean manageri Frank Lampard toivoo, että pelaajat, joiden sopimus päättyy kesällä, jatkaisivat seuran riveissä kauden loppuun asti.


Hot topics