Karri Kivi vahvistaa C Moren kiekkotiimiä

MTV 08:30 15.10

Valmentaja Karri Kivi liittyy mukaan C Moren kiekkotiimiin. Kivi on asiantuntijana Petteri Nokelaisen ja Pekka Kangasalustan rinnalla jo tiistain huipputärkeässä CHL-ottelussa Kärpät–Skellefteå.


”Se oli ihan murhaa” – tilasto alleviivaa Suomen kelvotonta peliä Bosniassa: Joel Pohjanpalon pitää aloittaa Armeniaa vastaan

iltalehti 21:29 14.10

Suomi kohtaa tiistaina huipputärkeässä EM-karsintaottelussa Armenian. Alla on nöyryyttävä 1–4-tappio Bosniaa vastaan. Urheilutoimittaja Pekka Aalto oli paikalla Zenicassa todistamassa murskajaisia. –?Harvoin näkee tuollaista kiimaa kotiyleisön tai -joukkueen taholta. Esimerkiksi ensimmäisen viiden minuutin syötöt menivät Bosnialle 35–8. Se oli ihan murhaa, Aalto siunailee.


Raju pettymys EM-raveissa ei hiljentänyt tähden omistajaa: ”Mennään kauppatorille jalkapuuhun, käännän toisenkin poskeni”

iltasanomat 14:33 14.10

Erkki-Pekka Mäkisen tähtihevosen kausi saattoi päättyä Vermon karvaaseen pettymykseen.


Urheilu ja huumori ovat usein kaukana toisistaan – saako huippu-urheilija olla hauska?

yle 13:50 14.10

Radio Suomessa kuultavan Urheiluhullut-ohjelman vieraina ovat maanantaina hiihtäjä Ristomatti Hakola ja Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Pekka Holopainen.


Kommentti: Suomen on lähetettävä tyly viesti Bosnian pukukoppiin

iltalehti 11:36 14.10

Tiistain Armenia-ottelusta tuli Suomelle pakkovoiton paikka, kirjoittaa Turusta Pekka Aalto. Ei tämän kuulukaan olla helppoa, tuumasi Lukas Hradecky Zenican stadionin uumenissa, kun Bosnia oli pyörittänyt Suomen sekaisin. Juuri näin. Olisi ollut hyvinkin tylsää, jos Suomi olisi varmistanut EM-kisapaikan jo tiistaina Turussa. Nyt jännitys säilyy varmuudella marraskuulle.


Kommentti: Huuhkajien omituinen ongelma herättää huolta – parannettava on paljon ja nopeasti

iltasanomat 08:46 14.10

Tappio Bosniassa käsiteltiin Suomen joukkueessa hyvin, mutta häviötä ei kannata kokonaan unohtaa. Nöyryytyksen pitäisi olla paras motivoija Armeniaa vastaan, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Sarajevosta.


Kommentti: Nyt petti tyylitaju F1-kisassa – tätä ei olisi pitänyt Suzukan palkintopallilla tapahtua

iltasanomat 21:05 13.10

Kun maa on luonnonkatastrofin kourissa, urheilusaavutuksiakin tulee juhlia matalalla profiililla, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Jokerit-legendan juhlatilaisuus päättyi farssiin – Maamme-laulussa karu töppäys

MTV 16:16 13.10

Jokerit-legenda Tomi Mäen uran juhlistaminen ennen illan KHL-ottelua sai harmillisen sivujuonteen, kun tenori Pekka Kuivalainen lauloi Maamme-laulun lopun väärin.


Jokerit-legendan muistotilaisuus päättyi farssiin – Maamme-laulussa karu töppäys

MTV 16:16 13.10

Jokerit-legenda Tomi Mäen muistotilaisuus ennen illan KHL-ottelua sai harmillisen sivujuonteen, kun tenori Pekka Kuivalainen lauloi Maamme-laulun lopun väärin.


Näkökulma: Huuhkajat joutui pahempaan pesukoneeseen kuin ikinä Markku Kanervan aikana – 90 minuutin ohjelmaan kuului 1400 kierroksen linkous

iltalehti 21:21 12.10

Ehkä Robert Prosinecki osaa sittenkin valmentaa, kirjoittaa Pekka Aalto Zenicasta. Kotiyleisö painoi nappia ja Boschnia-niminen pesukone käynnistyi. Kello oli paikallista aikaa 18. Koneeseen oli ladattu 90 minuutin ohjelma, jossa oli esipesu, sitten tehopesu ja vielä 1400 kierroksen linkous. Välillä Suomi pääsi Bilino Poljen stadionilla kemialliseen käsittelyyn, jonka tarjosi viereinen terästehdas. Zenican illassa myös huuhdeltiin suomalaisten toiveet varmistaa lopputurnauspaikka jo tiistaina Turussa.


Jukurien valmentaja noitui Ilves-vahtia: "Otti kaiken pois"

iltalehti 21:15 12.10

Jukurit törmäsi Hakametsässä tshekkimuuriin nimeltä Lukas Dostal. – Saimme hyvin paikkoja varsinkin ylivoimalla, mutta se (Lukas Dostal) otti kaiken pois. Poika liikkui ja sijoittui äärimmäisen hyvin, Jukurien luotsi Pekka Kangasalusta suitsutti Ilveksen kultakimpaletta. Jukurit pääsi yrittämään ylivoimalla viisi kertaa ja sai kuvionsa pyörimään mallikkaasti, mutta...


Kommentti: Rysähdys alas pilvilinnoista – Huuhkajia oli vaikea tunnistaa Bosnian kurituksessa

iltasanomat 20:58 12.10

Bosnian ilotulitus palautti Huuhkajat ja Suomen kannattajat tylysti maanpinnalle. Peli Armeniaa vastaan jo tiistaina on parasta mahdollista rohtoa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Bilino poljen stadionilta.


Pekka Virta antoi palaa – menetti hermonsa tuomareihin: ”Ylimielistä toimintaa”

MTV 20:32 12.10

Kuusi edellistä otteluaan voittanut Lukko ei pystynyt venyttämään putkeaan lauantain vierasottelussa KalPaa vastaan. KalPa oli lopulta parempi lukemin 4-2.


Juha-Pekka Haataja toteaa videolla, ettei ole enää niin mediaseksikäs

jatkoaika.com 13:35 12.10

KooKoon konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Ilvestä vastaan. Oma pelikin kulkee tyydyttävällä tavalla, Liigassa tahtipuikkoa heiluttavat muutoinkin kokeneemmat konkarit.


Juha-Pekka Haataja toteaa videolla, ettei ole enään niin mediaseksikäs

jatkoaika.com 13:35 12.10

KooKoon konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Ilvestä vastaan. Oma pelikin kulkee tyydyttävällä tavalla, Liigassa tahtipuikkoa heiluttavat muutoinkin kokeneemmat konkarit.


Kommentti: Kaikki tuntuu nyt satavan Huuhkajien laariin

iltasanomat 12:24 12.10

Tähtikuvioiden asennot eivät auta Huuhkajia kisoihin, mutta kukaan ei voi ainakaan valittaa epäonnesta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Zenicasta.


Jesse Puljujärven temppu meni videotarkistukseen – jukuriluotsi menetti hermonsa

MTV 20:52 11.10

Jesse Puljujärvi operoi maila varsin korkealla, kun Kärpät iski SM-liigaottelussa kolmannen maalinsa Jukurien rysään. Osuma hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen, mikä kuumensi Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalustan.


Pekka Haavisto Nobel-palkinnon saajasta: Nuoren sukupolven uudenlainen afrikkalainen johtaja – ”Luo monella tavalla toivoa Afrikassa”

iltasanomat 16:01 11.10

Ulkoministeri Pekka Haavisto on tavannut Nobel-palkinnon saajan, Etiopian pääministeri Abiy Ahmedin kolme kertaa viimeisten kuukausien aikana.


Kommentti: Valioliiga­tähdillä on ollut skandaaleja huumeista, viinasta ja seksistä – mutta Teemu Pukki on ryvettynyt vain ”namukohussa”

iltasanomat 13:34 11.10

Hyökkääjän stereotypioita rikkova Teemu Pukki voi nousta kaikkien aikojen maajoukkuepelaajaksi, jos hän vie Huuhkajat EM-kisoihin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Brexit-neuvottelija Barnier Sopimus maansa laivastolle onnea nyky-Kanariasta ”Kuin menisi pedofiili” murhattiin vankilassa ratkaisuja etsitään täältä vaikka muulivankkureilla tiivistyy päivä päivältä

Hot topics