Yle: Olympiamitalisti Peetu Piiroinen lopettaa uransa: ”Kroppa ei pysy kasassa” iltasanomat 17:21 08.06

Loukkaantumiset olivat lopulta liikaa Peetu Piiroiselle.


Yle: Olympiahopeaa Vancouverissa laskenut Peetu Piiroinen lopettaa uransa MTV 16:59 08.06

Lumilautailija Peetu Piiroinen lopettaa uransa. 30-vuotias Piiroinen ilmoitti lopettamispäätöksestään Ylen haastattelussa.


Peetu, 2, nukahti sohvalle eikä enää herännyt - nyt Teija on äiti kahdelle lapselle, joista vain toinen on elossa: ”Kiitos, että teit minusta äidin” iltalehti 14:57 13.05

Äidin pahin pelko toteutui Teijan kohdalla, kun hän meni herättelemään vatsaoireista kärsinyttä 2,5-vuotiasta Peetu-poikaansa, eikä tämä herännyt. Menetystä seuranneina vuosina hän sai huomata, ettei lapsensa haudanneen äidin suru ole aina sellaista kuin elokuvissa. Äiti istui puistonpenkillä ja katseli, miten pieni pellavapää keksi touhun toisensa perään venyttäessään viime hetkiä pihaleikeissä, ennen paluuta kotiin ja iltapuurolle. Vatsassa potki pikkusisko, joka voisi syntyä vaikka jo seuraavana yönä. Vierellä istui elämän mies, jonka kanssa takana oli jo 11 yhteistä vuotta. Viipyilevä elokuun aurinko lämmitti. Ilmassa tuoksui edelleen kesä, ei vielä syksy. Teija oli ehkä onnellisempi kuin koskaan.


vuotta vanhasta haudasta – puhuivat – rikkuuko kaikkien

Uutiset