Matka tyssäsi puolivälierissä – Henri Kontisen ja John Peersin hävisivät Wimbledonissa iltalehti 18:28 10.07

Ottelu Raven Klaasenia ja Michael Venusta vastaan oli tiukka. Henri Kontinen ja John Peers hävisivät Wimbledonin miesten nelinpelin puolivälieräottelun keskiviikkona. Eteläafrikkalainen Remy Klaasen ja uusiseelantilainen Michael Venus veivät tiukan ottelun nimiinsä 3–2-erävoitoin (4–6, 6–3, 6–7, 6–4 ja 6–3).


Jälleen huima taistelu! Kontisen ja Peersin välieräpaikka jäi haaveeksi: "Pienestä oli kiinni" yle 17:41 10.07

Henri Kontinen ja John Peers joutuivat taipumaan Wimbledonin tennisturnauksen puolivälierissä. Pettynyt Kontinen oli vaitonainen pelin jälkeen.


Jälleen huima taistelu! Kontisen ja Peersin välieräpaikka jäi haaveeksi yle 17:41 10.07

Henri Kontinen ja John Peers joutuivat taipumaan Wimbledonin tennisturnauksen puolivälierissä.


Yli neljän ja puolen tunnin taistelu ohi! Kontinen ja Peers maratonottelusta puolivälieriin MTV 17:46 09.07

Henri Kontinen on edennyt australialaisen parinsa John Peersin kanssa Wimbledonin tennisturnauksen nelinpelin puolivälieriin.


Henri Kontisen neljän ja puolen tunnin trilleri Wimbledonissa toi muikean voiton iltalehti 17:38 09.07

Henri Kontinen ja John Peers pääsivät puolivälieriin. Henri Kontinen otti parinsa John Peersin kanssa todella maukkaan taisteluvoiton Wimbledonin nelinpelin kolmannella kierroksella Rajeev Ramista ja Joe Salisburysta. Viides erä eteni tilanteeseen 12–12, joten ratkaisu haettiin tie-breakista. Kontinen/Peers oli etevämpi pistein 7–2.


Henri Kontisen nelinpelin ottelu keskeytettiin pimeän takia – peliä jatketaan tiistaina MTV 23:13 08.07

Henri Kontisen ja John Peersin kamppailu Yhdysvaltain Rajeev Ramiia ja Britannian Joe Salisburya vastaan Wimbledonin tennisturnauksen nelinpelissä venyi sunnuntaille. Viidenteen erään venähtäneen ottelun loppu siirrettiin seuraavaan päivään, kun pimeys yllätti pelaajat.


Pimeys saapui – Henri Kontisen ja John Peersin nelinpelitaisto Wimbledonissa jatkuu tiistaina iltasanomat 22:57 08.07

Henri Kontisen ja John Peersin nelinpeliottelu Wimbledonissa keskeytyi pimeyden vuoksi.


Pimeä pääsi yllättämään – Kontisen ja Peersin nelinpeli jatkuu tiistaina yle 22:47 08.07

Viidenteen erään venähtäneen ottelun loppu siirrettiin seuraavaan päivään, kun pimeys yllätti pelaajat.


Henri Kontisen urakka sekanelinpelissä päättyi – John Peers oli suomalaista vastassa iltalehti 22:25 06.07

Henri Kontinen kohtasi Wimbledonin sekanelinpelin toisella kierroksella nelinpeliparinsa John Peersin. Henri Kontinen kohtasi Heather Watsonin kanssa Wimbledonin sekanelinpelin toisella kierroksella John Peersin ja Shuai Zhangin. Kolme-eräiseksi venynyt taistelu päättyi Peersin ja Zhangin 2–1-voittoon (4–6, 6–3, 6–4). Neljännesvälierässä kaksikko kohtaa voittajan otteluparista Robert Lindstedt/Jelena Ostapenko–Roman Jebavy/Lucie Hradecka.


Upea nousu! Henri Kontinen ja John Peers voittivat huiman trillerin Wimbledonissa iltalehti 21:23 05.07

Henri Kontinen ja John Peers etenivät Wimbledonissa kolmannelle kierrokselle hurjan taistelun päätteeksi. Robert Lindstedt ja Tim Pütz taistelivat urhoollisesti Henri Kontista ja John Peersiä vastaan. Parivaljakosta jälkimmäinen lähti matsiin selvänä ennakkosuosikkina, mutta Lindstedt ja Pütz johtivat ottelua kahden erän jälkeen 2–0. Kolmannessa erässä alkoi kuitenkin Kontisen ja Peersin nousu, joka päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kaksikon 3–2-voittoon. Trilleri kesti neljä tuntia ja kolme minuuttia.


Upea nousu voittoon! Henri Kontinen ja John Peers voittivat huiman trillerin Wimbledonissa iltalehti 21:23 05.07

Henri Kontinen ja John Peers etenivät Wimbledonissa kolmannelle kierrokselle hurjan taistelun päätteeksi. Robert Lindstedt ja Tim Pütz taistelivat urhoollisesti Henri Kontista ja John Peersiä vastaan. Parivaljakosta jälkimmäinen lähti matsiin selvänä ennakkosuosikkina, mutta Lindstedt ja Pütz johtivat ottelua kahden erän jälkeen 2–0. Kolmannessa erässä alkoi kuitenkin Kontisen ja Peersin nousu, joka päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kaksikon 3–2-voittoon. Trilleri kesti neljä tuntia ja kolme minuuttia.


Andy Murray ja Lopez pudottivat Kontisen ja Peersin finaalista Lontoon nurmella iltasanomat 23:37 22.06

Suomen Henri Kontinen ja Australian John Peers ovat pudonneet jatkosta Lontoossa tenniksen miesten ATP-nurmikenttäturnauksessa.


Andy Murray ja Lopez pudottivat Kontisen ja Peersin finaalista Lontoon nurmella yle 23:04 22.06

Tennispelaajien Henri Kontisen ja John Peersin tie Queen's Clubin ATP-turnauksessa katkesi välieriin.


Kontinen ja Peers selättivät yllätysvastustajan Lontoossa iltasanomat 21:57 20.06

Henri Kontisen ja John Peersin pelit tenniksen miesten ATP-turnauksessa Lontoossa alkoivat voitolla.


Juan Martin Del Potro loukkaantui kaksinpelissä, Henri Kontiselle ja John Peersille uusi nelinpelivastus iltasanomat 10:51 20.06

Henri Kontisen ja John Peersin kilpailu tenniksen miesten Lontoon ATP-turnauksen voitosta alkoi yllättävällä tavalla.


Kaksoisvirheitä pahaan paikkaan – Henri Kontisen urakka Ranskan avoimissa ohi MTV 16:54 02.06

Henri Kontisen ja Australian John Peersin taival tenniksen Ranskan avointen nelinpelissä päättyi sunnuntaina, kun pari hävisi 3. kierroksen kamppailun Britannian Joe Salisburylle ja Yhdysvaltojen Rajeev Ramille erin 6–3, 3–6, 6–7 (5–7).


Henri Kontisen ja John Peersin tie nousi pystyyn Ranskan avoimissa – Salisbury ja Ram väänsivät voiton tiukassa ottelussa yle 16:30 02.06

Henri Kontinen ja John Peers liittyivät laulukuoroon tenniksen Ranskan avointen nelinpelissä. Ottelu ratkesi katkaisupelissä.


Katso suorana: Kontinen ja Peers niskan päällä brasilialais-intialaista paria vastaan yle 11:11 31.05

Kello 12 alkava Henri Kontisen ja John Peersin toisen kierroksen nelinpeliottelu Ranskan avoimissa näytetään suorana Areenassa.


Katso suorana: Kontinen ja Peers Ranskan avointen toisella kierroksella – vastassa brasilialais-intialainen pari yle 11:11 31.05

Kello 12 alkava Henri Kontisen ja John Peersin toisen kierroksen nelinpeliottelu Ranskan avoimissa näytetään suorana Areenassa.


Henri Kontinen huippuiskussa Ranskan avointen alla – "Olo kuin 18-vuotiaalla" MTV 13:04 18.05

Suomen tennisässä Henri Kontinen uskoo, että hän on parinsa John Peersin kanssa todella lähellä pelaamisen loksahtamista kohdalleen. Kaksikko tähyää viikon kuluttua alkavaan kauden toiseen grand slam -turnaukseen, Ranskan avoimeen mestaruusturnaukseen.


kohutempun toisti maan liitto täysin marjanpoimijoiden Nico Rosbergin silmämeikit Suomen urheilulle tarvitse Tampereella Trumpin väitetyistä rikoksista valtava vaikutus Suomen ”Pohjoisessa Euroopassa jalkapallo

Uutiset