Kolarissa vammautunut Pertti Latvala haluaa muuttaa vakuutuslääkärijärjestelmän - ”Kuppi tuli täyteen, kun vakuutusyhtiö eväsi hoidot” iltalehti 15:31 18.04

Vakuutuslääkäriasiaa koskeva kansalaisaloite luovutettiin puhemies Paula Risikolle. Asian tiimoilta on jätetty jo kaksi lakialoitetta. - Olin kolarissa vuonna 2016. Meni vasemmasta olkapäästä yksi jänne poikki ja vakuutusyhtiö eväsi jatkohoidot, että se on vanhan ukon vika, kun jänne katkeaa. Silloin tuli kuppi täyteen, Pertti Latvala sanoo Iltalehdelle. Latvala jätti keskiviikkona eduskunnassa kansalaisaloitteen vakuutuslääkärijärjestelmän muuttamisesta.


Paula Vesala myöntää olevansa täysin erilainen kuin Mira Luoti: "Miran vahvuus oli live-esiintyminen" mtv 21:30 16.04

Artistinimeä Vesala käyttävä Paula Vesala nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2000-luvun alussa PMMP-yhtyeen kautta. Vesala on yksi Alasti-klubin tähdistä.


”Kehysriihessä taklattiin monia suomalaisen yhteiskunnan kipupisteitä” uusisuomi 09:49 15.04

Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok.) pitää Juha Sipilän (kesk.) hallituksen kehysriittä onnistuneena. 


Paula Koivuniemi Jari Sillanpään huumekärystä: ”Jarille pitää antaa mahdollisuus” iltalehti 16:18 12.04

Laulaja Paula Koivuniemi, 70, toivoo, että kollega Jari Sillanpää saisi asiansa kuntoon. Suomalainen iskelmälaulaja Paula Koivuniemi, 70, on seurannut Jari Sillanpään, 52, uraa vuosien ajan. Hän on katsellut surullisin mielin kollegansa huumekäryä. Parivaljakko duetoi Koivuniemen viimeisimmällä albumilla yhdessä. - Jarilla on pitkä ura takana, ja hän on täysin ainutlaatuinen miesartisti meidän maassamme omassa tyylilajissaan. Ei vastaavaa tyyppiä ole. Siksi toivoisin hänelle hyvää, ja sitä että hän saisi asiansa kuntoon, Koivuniemi kertoo Iltalehdelle.


Alasti-klubilla esiintynyt Paula Vesala uravalinnasta: "En minä osaa mitään muuta" mtv 22:10 10.04

Muusikko Paula Vesala nähtiin Alasti-klubin ensimmäisen jakson tähtenä Subilla 10. huhtikuuta. 


Paula Vesala muistelee Alasti-klubilla PMMP-yhtyettä: "Se oli kaikkien leikkikenttä" mtv 10:15 10.04

Paula Vesala kertoo lämpimistä muistoistaan PMMP:tä kohtaan Alasti-klubin ensimmäisessä jaksossa.


Paula Vesala julkaisi harvinaisen kuvan 10-vuotiaan Julius-poikansa kanssa – hassutteleva otos lentokoneesta: ”Ota vaan se ikkunapaikka” iltasanomat 19:51 08.04

Paula Vesalan ja Lauri Ylösen poika muistuttaa erehdyttävästi vanhempiaan.


Paula Vesalalta harvinainen yhteiskuva poikansa kanssa - Julius, 10, on kuin nuori Lauri Ylönen! iltalehti 18:38 08.04

Paula Vesala julkaisi harvinaisen otoksen poikansa kanssa. Laulaja Paula Vesala on julkaissut yhteiskuvan Julius-poikansa kanssa. Kuvatekstistä käy ilmi, että parivaljakko on suuntaamassa Helsingistä takaisin Los Angelesiin. Artisti vitsailee tekstissä äitiydestä. - Ota vaan sä se tikkari ja ikkunapaikka! Mua ei haittaa mitenkään ja olen tottunut luopumaan lapsen parhaaksi, hän kirjoittaa kuvan oheen.


Selvitys: Näissä tuotteissa asiakas maksaa ”ilmasta” - marjarasioissa voi olla jopa 30 grammaa väitettyä vähemmän iltalehti 13:49 07.04

Suurimmat ilmoitetun painon alle jäävät poikkeamat olivat nektariinirasioissa. Kuluttajaliitto selvitti, vastaavatko valmispakkausten painot ilmoitettua. Selvitys koski pääasiassa hedelmä- ja vihannestuotteita.Selvityksen tulos on kuluttajien kannalta suurilta osin positiivinen: selvityksen mukaan 81 prosenttia tuotteista painoi saman verran tai enemmän kuin oli ilmoitettu. Poikkeamiakin löytyy: joidenkin tuotteiden kohdalla erot yksittäisten pakkausten välillä olivat suuria. - Selvityksen perusteella kuluttaja voi ostaa valmiiksi pakattuja hedelmä- ja vihannestuotteita melko huoletta. Tarkan euron kuluttaja voi kuitenkin hyötyä eri pakkausten vertailusta, sillä yksittäisten pakkausten väliltä löytyi suuriakin painoeroja, kuluttajaekonomisti Paula Pessi kertoo tiedotteessa.


Rajua kritiikkiä saanutta yritystukityöryhmää johtaneelta Pekkariselta piikki kyselytunnilla: ”Haluan kiittää useampia työryhmän jäseniä” iltalehti 19:31 05.04

- Tästä meinaa tulla kiittelytunti eikä kyselytunti, puhemies Paula Risikko keskeytti. - Haluan kiittää useampia tuon työryhmän jäseniä. Sanatarkasti: useampia työryhmän jäseniä, rankkaa kritiikkiä osakseen saanutta yritystukiryhmää johtanut Mauri Pekkarinen (kesk) piikitteli eduskunnan kyselytunnilla torstaina. Asian käsittely kyselytunnilla sai koomisia piirteitä, kun edustajat kiittelivät vuolaasti toisiaan.


Näkeekö Salkkarit-Aaro haamun? Paula Sievinen tekee paluun haudan takaa mtv 16:15 05.04

Salattujen elämien torstai-illan jaksossa Aaro näkee kuolleen Paula Sievisen. 


Jari Sillanpään keikka peruttiin taas – korvaajaksi Paula Koivuniemi iltasanomat 14:30 05.04

Jari Sillanpään esiintyminen Puruvesi Pop -festivaaleilla peruttiin, ja hänen tilallaan esiintyy Paula Koivuniemi.


Esitys: Sopeutumiseläkejärjestelmä lopetetaan - kaikki kansanedustajat ja ex-kansanedustajat siirretään määräaikaisen sopeutumisrahan piiriin iltalehti 15:44 04.04

Iltalehden tietojen mukaan kansanedustajien tilapäiseksi työttömyysturvaksi tarkoitettua sopeutumiseläkettä esitetään lopetettavaksi. Asia on nyt kansanedustajien omissa käsissä. Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok) tapasi keskiviikkona eduskunnassa eduskuntaryhmien puheenjohtajat ja esitteli heille virkamiestyönä tehdyn selvityksen tulokset ja johtopäätökset kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmää koskien. Lopullista ratkaisua ei keskiviikkona syntynyt.


Risikko: Sopeutumiseläkkeeseen muutoksia mahdollisimman nopeasti iltasanomat 14:11 04.04

Kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmään tehdään muutoksia mahdollisimman nopeasti, sanoo eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok).


Salkkarit-Aaro näkee kuolleen Paulan – kurkkaa ensi viikon juonipaljastuksiin! mtv 11:30 01.04

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. Tulevalla viikolla nähdään, että Aaro näkee kuolleen Paulan. 


- 27 IB-divisioonan MM-ennakko juhlaa, kivuliaita voittoja Mixu polvessa Rask pommitettiin tavoin suomen kielen toiselle kierrokselle, uhriluku Väyrynen ”Tulin hylätyksi” vuoroviikoin toisen

Uutiset