Jättiyllätys! Kimi Räikkönen ryhtyi lyhytelokuvan pääsponsoriksi – mukana rahoituksessa myös F1-tähden Paula-äiti

iltasanomat 10:14 16.09

F1-tähti Kimi Räikkönen rahoittaa suomalaista lyhytelokuvaa.


Paula Vesalan ja Elastisen duetto eskaloitui valtavaksi ilotteluksi: koko Vain elämää -kööri kirmasi korokkeelle – katso video!

iltasanomat 22:10 13.09

Paula Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa -kappale kirvoitti kaikki artistit lavalle Vain elämää -jakson päätteeksi.


Vesala pahassa liikenneonnettomuudessa Kaliforniassa: auto lunastukseen - kertoo kauhunhetkistään Vain elämää -ohjelmassa

iltalehti 21:23 13.09

Los Angelesissa asunut Paula Vesala taustoittaa Vain elämää -ohjelmassa liikenneonnettomuuteen joutumistaan. Perjantain Vain elämää -ohjelmassa vietetään Paula Vesalan päivää. Hän sivuaa pöytäkeskusteluissa Los Angelesin vuosiaan. Vesala kertoo kuunnelleensa tuolloisessa kotikaupungissaan paljon radiota autossa, sillä liikenneruuhkat olivat arkipäivää. Vesala kertoo saaneensa vaikutteita omiin kappaleisiinsa oudoista radiokanavista, jotka soittivat tavanomaisesta poikkeavaa musiikkia. Samu Haber kertoo kuulleensa losangelesilaisten muusikoiden tekevän pitkää työpäivää, sillä studiosessioita voi olla kolmekin samalle päivälle. Suurkaupungin sisällä välimatka kotoa studiolle voi olla jopa sata kilometriä.


Paula Vesala osti oman talon ja jää pitkälle vapaalle – ”Haluan mennä perhejuhliin, silakkamarkkinoille ja nukkua pommiin”

iltasanomat 14:55 13.09

Tänään Vain elämää -jaksossa nähtävä Paula Vesala kertoo IS Tv-lehden haastattelussa nauttivansa eniten perusarjesta sienestäen ja marjastaen. Jatkuvan keikkatyön vuoksi hän on menettänyt monet elämän tärkeät hetket.


Paula Vesala osti oman talon ja jäi pitkälle vapaalle – ”Haluan mennä perhejuhliin, silakkamarkkinoille ja nukkua pommiin”

iltasanomat 14:55 13.09

Tänään Vain elämää -jaksossa nähtävä Paula Vesala kertoo IS Tv-lehden haastattelussa nauttivansa eniten perusarjesta sienestäen ja marjastaen. Jatkuvan keikkatyön vuoksi hän on menettänyt monet elämän tärkeät hetket.


Paula Koivuniemi aikoo toteuttaa haaveensa ulkomailla asumisesta - ehkä jo ensi vuonna

iltalehti 13:34 13.09

Laulaja Paula Koivuniemi saapui onnittelemaan meikkitaiteilija Raili Hulkkosta uudesta kosmetiikkasarjasta Helsingissä järjestettyyn lanseeraustilaisuuteen. Laulaja Paula Koivuniemi, 72, on tuntenut meikkaaja Raili Hulkkosen jo useita vuosia. Laulaja saapui juhlistamaan Hulkkosen Hehkuva aikuinen nainen by Raili -kosmetiikkasarjaa torstaina järjestettyyn lanseeraustilaisuuteen värikkäässä hameessa. – Tämä on ystävättären hame, lainahame, Koivuniemi paljasti.


Aira Samulin paljastaa viettäneensä yhteisiä öitä Vesa-Matti Loirin kanssa – sänkyyn ei menty, mutta ”kerran oli lähellä”

iltasanomat 21:16 12.09

Ikinuori Aira Samulin ja nykyään harvemmin julkisuudessa nähty laulaja Paula Koivuniemi saapuivat juhlistamaan hyvän ystävänsä Raili Hulkkosen uutta meikkisarjaa.


Pekka, 70, ei unohda koskaan puhelua yli 13 vuotta sitten – koko Jämsä järkyttyi tähtipoliitikko Paula Björkqvistin surmasta

iltasanomat 06:20 12.09

Puolisonsa Paula Björkqvistin surmannut Jarmo Björkqvist on päätetty päästää vapaaksi. Paulan puoluetoverit Jämsässä muistavat yhä, kuinka raskas isku Paulan väkivaltainen kuolema oli.


Antti Tuisku vetää riipaisevan version PMMP:n hitistä – tulkinta vetää Paula Vesalan hiljaiseksi

iltalehti 14:03 10.09

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Antti Tuiskun tulkinta PMMP:n hitistä tarjoaa kurkistuksen perjantaiseen Vain elämää -jaksoon. Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Paula Vesalan päivää, ja kukin artisti vuorollaan esittää Vesalan hittejä sekä hänen soolotuotannostaan että PMMP:n ajoilta. Omista parisuhdeväkivaltakokemuksistaan kertonut Antti Tuisku tarttuu rohkeasti Joku raja -hittiin.


Paula Vesalalta poikkeuksellinen avautuminen Vain elämää -ohjelmassa – lapsen saaminen ja avioero kuormittivat: ”Itsetuhoisia ajatuksia”

iltalehti 09:49 10.09

Vain elämää -ohjelmassa Paula Vesala kertoo avoimesti mielenterveysongelmistaan. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietetään Vesalan, 37, päivää. Pöydän ääressä sukelletaan syviin vesiin, sillä Paula Vesala kertoo nuorempana sairastamastaan vaikeasta masennuksesta. Vesalan oma isä kuoli jo ennen Vesalan syntymää, joten hän kasvoi varhaislapsuutensa ilman isää. Uusi isäpuoli kärsi alkoholismista ja kuoli Vesalan ollessa lukiossa.


VilleGalle avautui kipeästä tilanteesta pikku­veljensä kanssa: räppäri halusi selvittää tulenaran asian – sai tylyn vastauksen

iltasanomat 08:43 09.09

VilleGalle kertoo Vain elämää -ohjelmassa Paula Vesalan päivänä, ettei ole missään väleissä veljensä kanssa.


Paula Vesala kärsii pahasta esiintymisjännityksestä – fanin suorat sanat keikan jälkeen juuttuivat mieleen: ”Tuntuu aina pieneltä kuolemalta”

iltasanomat 07:30 09.09

Paula Vesala kertoo Vain elämää -päivänään kärsivänsä esiintymisjännityksestä, joka on vain pahentunut vuosien varrella.


Salkkarit-hahmo ei aio haudata sotakirvestä: "Tiedät, mitä sinun täytyy tehdä"

mtv 18:02 08.09

Perjantain Salkkarit-jakso näyttää Aaron ja Paulan juonittelutuokion.


Paula Vesala avoimena Vain elämää -ohjelmassa: masennus vei laitoshoitoon – ”Hengenvaarallisia jaksoja”

iltasanomat 06:30 07.09

Paula Vesala puhuu Vain elämää -ohjelmassa nuorempana sairastetusta vaikeasta masennuksesta.


Paula Vesala pistää Antti Tuiskun hitin täysin uusiksi – artistit riehaantuvat rajuista sanoituksista

iltasanomat 20:33 06.09

Paula Vesala sanoitti uudestaan Antti Tuiskun hittibiisin En kommentoi.


Vain elämää -tähdet järkyttyvät Antti Tuiskun kokemasta parisuhdeväkivallasta: puoliso uhkasi tappaa, ajoi autolla takaa ja vainosi

iltalehti 19:31 05.09

Espanjasta Suomeen palannut Antti Tuisku isännöi ensimmäistä päivää Vain elämää -leirillä Satulinnassa. Tunnelma illallispöydässä vaihtelee herkästä hilpeään. Kymmenes Vain elämää -kausi alkaa Nelosella perjantaina. Pöydän ääreen istahtavat Lauri Tähkä, Erin Anttila, Paula Vesala, Kimmo Laiho eli Elastinen, Ville Galle, Samu Haber, Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku, jonka lauluja artistit tulkitsevat ensimmäisenä päivänä. Urheilullisen Tuiskun aamu alkaa reippaasti rullahiihtolenkillä sillä aikaa, kun muut artistit heräilevät hitaasti uuteen päivään.


Vain elämää -kaudelle koottiin huippuartistit – Lauri Tähkä ja Paula Vesala paljastavat yllätyksen koko porukasta: ”Emme tunteneet toisiamme”

iltasanomat 07:05 04.09

Paula Vesala ja Lauri Tähkä ovat mukana Vain elämää -sarjan kymmenennellä kaudella. Juhlakaudella kuullaan esityksiä, joita Paula kuvailee sanoilla ”aivan mieletöntä upeutta”. –?Oikein mahaan sattui.


Toimittajalta: Ylen kirjeenvaihtajan selviytymispaketti hurrikaanissa on myslipatukat, sadevaatteet, bensakanisteri – ja hätäsalmiakit

yle 20:29 03.09

Katastrofialueilla työskentely edellyttää varautumista pahimpaan, vaikka pahin mahdollinen ei toteutuisikaan, kirjoittaa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Paula Vilén.


Toimittajalta: Yle kirjeenvaihtajan selviytymispaketti hurrikaanissa ovat myslipatukat, sadevaatteet, bensakanisteri – ja hätäsalmiakit

yle 20:29 03.09

Katastrofialueilla työskentely edellyttää varautumista pahimpaan, vaikka pahin mahdollinen ei toteutuisikaan, kirjoittaa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Paula Vilén.


PMMP ja Nylon Beat nähdään uudella Vain elämää -kaudella – Paula Vesala ja Erin sanovat suorat sanat yhtyeiden tulevaisuudesta

iltasanomat 17:08 30.08

Paula Vesala ja Erin ovat mukana uudella Vain elämää -tuotantokaudella.


Ferrari otti kaksoisvoiton, Ferrarin nuori F1-tähti kolmessa kotiottelussa kolme murto­miehen Kemissä salamyhkäisenä parin se taho, setämiehet – ”Uskallanko

Hot topics