MTV: 10-vuotiaan pojan haudalta varastettiin muistoesineet - ”Pikkusisko oli kirjoittanut siihen viestin veljelleen” iltalehti 12:09 24.02

MTV:n haastattelema pojan äiti ei voi käsittää röyhkeää tekoa. MTV kertoo Paulasta, jonka poika kuoli liikenneonnettomuudessa 1,5 vuotta sitten. Perhe vierailee pojan haudalla usein. Se on heille tärkeä paikka käsitellä suurta menetystä. Perhe on tuonut pojan haudalle myös erilaisia muistoesineita. Lyhtyjen lisäksi hautaa ovat koristaneet enkeli, pikkuauto ja pikkusiskon matkamuistona ulkomailta tuoma kivi.


Pienen pojan haudalta vietiin pikkuauto, enkeli ja lyhtyjä – Äiti: "Ovatko ihmiset unohtaneet, miten pyhä hautausmaa on?" MTV 10:50 24.02

Poikansa haudalla vieraillut Paula ei ollut ensin uskoa näkemäänsä: Haudalle asetellut lyhdyt, pikkuauto ja nuoremman siskon muistokirjoituksen sisältänyt kivi olivat kaikki hävinneet. Enkeli-koristeesta oli vain pohja jäljellä.


Trumpin ex-kampanjapäällikkö sai taas lisää syytteitä – jo toista kertaa tällä viikolla MTV 08:54 24.02

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort on saanut taas uusia syytteitä Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkinnassa, kertoo NBC News.


Trumpin ex-kampanjapäällikköä vastaan nostettiin taas uusia syytteitä –? jo toinen kerta viikon sisään iltasanomat 02:41 24.02

Paul Manafortin epäillään rekrytoineen salaisesti eurooppalaisia poliitikkoja lobbaustyöhön.


Gates myönsi syyllisyytensä petokseen ja Venäjä-tutkijoille valehteluun iltasanomat 00:39 24.02

Kampanjapäällikkönä toiminut Paul Manafort vakuuttaa syyttömyyttään.


Venäjä-tutkinnan uusin käänne: Trumpin entinen kampanja-avustaja Rick Gates saa syytteen iltalehti 21:05 23.02

Syyte ei liity vuoden 2016 presidentinvaalikampanjaan. Erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtama Venäjä-tutkinta on saanut uuden käänteen. Yhdysvaltalaismedian mukaan syytteen saa nyt Trumpin kampanjaa avustanut Rick Gates. Syyte koskee Gatesin toimia ennen vuoden 2016 presidentinvaalikampanjaa. On hyvin todennäköistä, että Gates tekee jonkinlaisen "diilin" Muellerin kanssa, jotta tämä antaisi syyttäjälle tietoja presidentinvaalikampanjasta. Gates on jo viides tutkinnan aikana syytteen saanut yhdysvaltalainen. Muut syytteen saaneet ovat Paul Manafort, Michael Flynn, George Papadopoulos ja Alex Van der Zwaan. Gates työskenteli presidentinvaalikampanjan aikana tiiviisti juuri Manafortin kanssa. Gatesin syytteiden myötä myös Manafort saa lisää syytteitä, jotka koskevat muun muassa veronkiertoa.


Ilkka Kanerva nousemassa Veikkauksen hallitukseen - kokoomus täyttää Harkimolta vapautuneen paikan iltalehti 10:33 23.02

Kokoomuksen ehdokas Veikkauksen hallituksen uudeksi jäseneksi on kansanedustaja Ilkka Kanerva. Paikka Veikkauksen hallituksessa vapautui, kun kokoomuksen kansanedustaja Harry Harkimo ilmoitti luopuvansa paikastaan jääviyssyistä. Pitkäaikainen kansanedustaja ja moninkertainen ministeri Ilkka Kanerva oli esillä myös eduskunnan puhemiestä valittaessa. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo nosti paikalle kuitenkin sisäministerinä istuneen Paula Risikon.


Trumpin ex-kampanjaväelle lisää syytteitä MTV 05:38 23.02

Yhdysvalloissa erikoissyyttäjä Robert Mueller on nostanut lisää syytteitä presidentti Donald Trumpin vaalikampanjassa toimineita ex-kampanjapäällikkö Paul Manafortia ja tämän yhteistyökumppania Rick Gatesia vastaan. Asiasta kertoo yhdysvaltalaismedia.


Salatut elämät -hahmon rankka rooli ajoi näyttelijän umpikujaan ja lääkeriippuvuuteen - ”Kohtalot aina hirveitä” iltalehti 17:58 22.02

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Johanna Nurmimaa kertoo kokemistaan vaikeuksista. Paula Sievistä Salatut elämät -televisiosarjassa näytellyt Johanna Nurmimaa lähti sarjasta vuonna 2012 työuupuneena, masentuneena ja nukahtamislääkeriippuvaisena.


Puhemiesneuvosto ehdottaa uuden valiokunnan perustamista iltalehti 16:58 22.02

Eduskunnan puhemiesneuvosto esittää uuden tiedusteluvalvontavaliokunnan perustamista eduskuntaan. Puhemiesneuvosto päätti esityksestä torstaina. Puhemies Paula Risikon johdolla kokoontunut puhemiesneuvosto ehdottaa, että eduskunnan työjärjestykseen tehdään tiedustelun parlamentaarisen valvonnan järjestämisestä ja tiedusteluvalvontavaliokunnan perustamisesta johtuvat tarpeelliset muutokset. Ehdotus liittyy siviili- ja sotilastiedustelutoiminnan uudistamista koskevaan lainsäädäntökokonaisuuteen, jolla luodaan edellytyksiä tiedustelutoiminnan tehostamiseen lisäämällä tiedusteluviranomaisten toimivaltuuksia.


Oscar-gaalan ennakkosuosikki The Shape of Water sai plagiointisyytteen - yhtäläisyyksiä vanhan näytelmän kanssa iltalehti 13:19 22.02

The Shape of Water -elokuva on Oscar-ehdokkaana 13 eri kategoriassa. Elokuvaohjaaja Guillermo del Toron The Shape of Water -elokuva on tulevan Oscar-gaalan ehdoton ennakkosuosikki. Elokuva sai 13 ehdokkuutta eri kategorioissa. Nyt elokuvaa syytetään plagioinnista. David Zindel -niminen mies on haastanut FOX Searchlight -tuotantoyhtiön ja ohjaaja Guillermo del Toron oikeuteen plagioinnista. Hän väittää vuonna 2003 kuolleen isänsä Paul Zindelin kirjoittaneen vuonna 1969 näytelmän, jonka juoni on lähes identtinen The Shape of Water -elokuvan kanssa.


Entinen salkkaritähti paljasti hauskimman muistonsa sarjasta - megalomaaninen pieru sai tuotannon repeämään iltalehti 11:25 22.02

Salatut elämät -televisiosarjasta tuttu Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelmassa. Tämä kannattaa katsoa! Videolla Johanna Nurmimaa kertoo hauskimman muistonsa Salatut elämät -sarjan kuvauksista. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta näytti Nurmimaalle vanhan kuvan tämän näyttelemästä Paula Sievisestä ja kysyi samalla, mikä on hauskin tai hurjin muisto vuosista sarjassa.


Mourinhon bussi piti nollan - Sevilla voitti laukaukset 25-6 iltalehti 23:45 21.02

Manchester Unitedin supertähti Paul Pogba jatkoi vaatimattomalla tasollaan. TV-toimittaja Des Kelly oli saanut José Mourinhon haastateltavaksi juuri ennen Sevilla-ottelun avauspotkua. BT Sportsin journalisti oli luonnollisesti kiinnostunut, miksei seuran ennätyshankinta Paul Pogba ollut mahtunut avaukseen. - Sinä kysyt aina siitä pelaajasta, joka ei ole edes joukkueessa, Mourinho aloitti.


Laaksonen päihitti Karin GP3-sarjan avaustestien aamupäivän osiossa MTV 13:40 21.02

Simo Laaksonen oli 11:nneksi ja Niko Kari 14:nneksi nopein GP3-sarjan kauden ensimmäisessä testisessiossa Paul Ricardin radalla Ranskassa keskiviikona.


Kommentti: Phantom Thread on upea elokuva – huipentuuko Daniel Day-Lewisin ura historialliseen Oscariin? mtv 12:45 20.02

Paul Thomas Andersonin ohjaama Phantom Thread on upea päätepiste Daniel Day-Lewisin uralle, mutta elokuvan naistähdet Vicky Krieps ja Lesley Manville eivät jää Day-Lewisin varjoon.


Kommentti: Huipentuuko Daniel Day-Lewisin ura historialliseen Oscariin? Phantom Thread on upea päätös näyttelijän uralle mtv 12:45 20.02

Paul Thomas Andersonin ohjaama Phantom Thread on upea päätepiste Daniel Day-Lewisin uralle, mutta elokuvan naistähdet Vicky Krieps ja Lesley Manville eivät jää Day-Lewisin varjoon.


Jazz-muusikko syyttää Macklemorea kopioimisesta – tunnistatko yhtäläisyyden? stara 11:00 19.02

Neworleansilainen jazz-muusikko Paul Batiste on haastanut biisitehtailijat Macklemoren ja Ryan


Viihdelehti Stara.fi stara 11:00 19.02

Neworleansilainen jazz-muusikko Paul Batiste on haastanut biisitehtailijat Macklemoren ja Ryan


Patrik Laine koki tiputuksen ketjuhierarkiassa – sai ylistystä Winnipeg-luotsilta MTV 07:37 17.02

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine tykitti kauden 26. osumansa, kun Jets otti 6-1-voiton Colorado Avalanchesta. Laine oli siirretty uuteen ketjuun, jonka otteet keräsivät kehuja Jetsin päävalmentajalta Paul Mauricelta.


Bulgarialaiselle, kahdelle romanialaiselle ja korealaiselle taipunut suomalaishiihtäjä äimisteli: ”Outo juttu” iltalehti 07:05 17.02

Viidentoista kilometrin Suomen mestari Anssi Pentsinen oli olympiakisoissa samalla matkalla 51:s. Suomen Anssi Pentsinen taipui perjantain 15 kilometrin vapaan olympiastartissa hiihdon kääpiömaiden urheilijoille, kun muun muassa Bulgarian Veselin Tsinzov, romanialaiset Paul Pepene ja Alin Cioanca, Korean Kim Magnus sekä Kroatian Kresimir Crnkovic olivat lopputulokissa suomalaisen edellä. Pentsinen oli sijalla 51. - Ei tullut sellainen suoritus lähelläkään, mitä odotin. En edes uskonut, että noin huonosti voi hiihtää. Outo juttu, Pentsinen sanoi.


Uutiset