Teemu Selänne antoi neuvonsa Patrik Laineelle iltalehti 10:33 20.10

Winnipeg Jetsin maalitykin ei kannata puristaa mailaa. Jetsin Patrik Laine teki NHL:n tulokaskaudellaan 36 maalia, vaikka oli vasta 18-vuotias. Tällä kaudella Laineen on uskottu voivan yltää jopa 50 maalin rajapyykkiin. Kuuden ottelun jälkeen Laineella on tilillään kaksi maalia. Viime kaudella maaleja oli neljä, joista kolme tuli Toronto Maple Leafsia vastaan.


Patrik Laineen ja ketjukaverin omituinen rituaali hämmentää - katso video! iltalehti 10:47 19.10

Patrik Laineen ja Nikolaj Ehlersin syvä ystävyys ei ole salaisuus. ILTV: Tässä ovat NHL-kauden kiinnostavimmat suomalaiset. Laine sekä tanskalaislaituri Ehlers ovat pelimatkoilla kämppiksiä. Tämän lisäksi heitä yhdistää myös intohimoinen konsolipelaaminen.


Video: Patrik Laineen ja ketjukaverin omituinen rituaali hämmentää - "Olemme molemmat futismiehiä" iltalehti 10:23 19.10

Patrik Laineen ja Nikolaj Ehlersin syvä ystävyys ei ole salaisuus. ILTV: Tässä ovat NHL-kauden kiinnostavimmat suomalaiset. Laine sekä tanskalaislaituri Ehlers ovat pelimatkoilla kämppiksiä. Tämän lisäksi heitä yhdistää myös intohimoinen konsolipelaaminen.


Video: Laineen ja ketjukaverin omituinen rituaali hämmentää - "Olemme molemmat futismiehiä" iltalehti 10:20 19.10

Patrik Laineen ja Nikolaj Ehlersin syvä ystävyys ei ole salaisuus. ILTV: Tässä ovat NHL-kauden kiinnostavimmat suomalaiset. Laine sekä tanskalaislaituri Ehlers ovat pelimatkoilla kämppiksiä. Tämän lisäksi heitä yhdistää myös intohimoinen konsolipelaaminen.


Oletko jo nähnyt Patrik Laineen ja tutkaparin erikoisen rituaalin? ”Siitä on tullut nyt perinne” iltasanomat 08:09 19.10

Winnipeg Jetsin tähdet pitävät tunnelman kepeänä jään ulkopuolella.


Ihme mies jyrää NHL:ssä suomalaisten tehomiehenä iltalehti 06:10 18.10

NHL:n suomalaispelaajien pistepörssin kärjessä keikkuu elämänsä kautta pelaava puolustaja. Monet odottivat, että Winnipeg Jetsin Patrik Laine tai Florida Panthersin Aleksander Barkov ottaisivat heti alkukaudesta paikkansa tehokkaimpina suomalaispelaajina NHL:ssä, mutta toisin on käynyt. Tällä hetkellä tehokkain suomalainen on yllättäen Pittsburgh Penguinsin puolustaja Olli Määttä, joka on kerännyt seitsemässä ottelussa 7 (2+5) tehopistettä. Yön kierroksella Määttä syötti yhden maalin, kun Penguins voitti vieraissa jatkoajalla New York Rangersin 5-4.


Patrik Laine ja kumppanit ihmeissään suomalaissensaation kanssa - Jetsin tähdet romahtivat rumasti iltalehti 05:35 18.10

Winnipeg Jets hävisi kotonaan Columbus Blue Jacketsille 2-5. Blue Jacketsin sankariksi nousi yllätysnimi. Kauden avausottelussaan viisi kiekkoa taakseen päästänyt maalivahti Joonas Korpisalo oli nyt kentän ykköspelaaja, jonka edessä Jetsin Patrik Laine ja kumppanit olivat kerta toisensa jälkeen neuvottomia. Korpisalo torjui 26 laukauksesta 24.


Flunssasta toipunut Bernard torjui kaiken voittomaalikilpailussa ? "Tämä oli todella hyvä taistelu joukkueelta" jatkoaika.com 22:07 17.10

Andreas Bernard torjui kaikki TPS-pelaajien maalintekoyritykset voittomaalikilpailussa: Ilkka Heikkinen, Tomi Kallio ja Patrik Virta joutuivat kukin vuorollaan nöyrtymään, ja kaksi sarjapistettä matkasivat Poriin lukemin 3?2.


Patrik Nemethillä olkapäävamma - MacKinnon ja Jost pelikunnossa jatkoaika.com 11:53 17.10

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon ja Tyler Jost ovat saaneet peliluvan tiistain otteluun Nashville Predatorsia vastaan, sen sijaan Patrik Nemeth on sivussa toistaiseksi.


Winnipegin huippulupaus saa mahtavan mahdollisuuden - samaan ketjuun Patrik Laineen kanssa iltalehti 10:09 17.10

Winnipeg Jets joutuu tulemaan toimeen ilman kakkosketjun Mathieu Perreaultia. Loukkaantumisen takia sivuun joutuneen Perreaultin poissaolon pituukseksi on arvioitu neljä viikkoa. Yhden epäonni on toisen onni.


Patrik Laine sai rinnalleen ykkösvarauksen farmista – Puljujärven kilpailija nousi Oilersin ykköskenttään iltasanomat 07:58 17.10

Patrik Laineen ketjukaveri Mathieu Perreault on sivussa neljä viikkoa loukkaantumisen takia.


Patrik Laineen huonekaverin huima lentokeli palkittiin - valittiin NHL:ssä viikon ykköstähdeksi iltalehti 19:41 16.10

Nikolaj Ehlers on ollut alkukaudesta Winnipeg Jetsin ykköspyssy. Tanskalaisnuorukainen pommitti viime viikon kolmessa ottelussa tehot 5+2=7. Lentokeli oli sen verran väkevää sorttia, että Ehlers valittiin NHL:n viikon pelaajaksi. Laitahyökkääjä johtaa Jetsin sisäistä maali- ja pistepörssiä viime viikolla syntyneillä tehoilla.


Patrik Laineen pelikavereille kuraa niskaan - Joel Armia haukuttujen joukossa iltalehti 18:46 16.10

Winnipeg Jetsin kolmos- ja nelosketju ovat THW:n mukaan olleet totaalisen kuutamolla. Jets hävisi kaksi ensimmäistä peliään, mutta on nyt voittanut kolme ottelua putkeen. Jetsin tehoista ovat vastanneet ykkösketju Nikolaj Ehlers-Mark Scheifele-Blake Wheeler ja kakkosketju Patrik Laine-Brian Little-Mathieu Perreaul.


Patrik Laineen joukkuekavereilla uskomaton kalaonni - lähes 300-kiloinen otus tallentui kuvaan iltalehti 09:59 16.10

Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglien ja Matt Hendricks kävivät kalassa Brittiläisen Kolumbian provinssissa. NHL-pelaajien kalastusmatkasta Fraser-joella jäi upea muisto, sillä syöttiin tarttui valtavan kokoinen sampi. Reissun järjestänyt Sturgeon Slayers julkaisi Byfuglienistä ja Hendrickistä kuvan pitelemässä noin kolmen metrin mittaista ja arviolta 270 kilon painoista kalaa.


NHL 65:00 - Onko Patrik Laineen alkukausi ollut pettymys? jatkoaika.com 14:00 15.10

Miten suomalaiset maalivahdit ovat aloittaneet kautensa? Missä menee Jori Lehterä? Onko tuomarilinja liian tiukka? Mitkä NHL-joukkueet ovat olleet positiivisia yllätyksiä alkaneella kaudella? Näistä ja monista muista aiheista puhetta toista kertaa ilmestyneessä Jatkoajan NHL 65:00 -podcastissa.


Uutiset