Toralinnan tarina: Leninkin vieraili – nyt kosteusvaurio uhkaa MTV 06:10 13.01

Toralinna on tehdasmainen asuinrakennus Helsingin Pasilassa, jossa itse Lenin on saunonut. Rakennus on nykyään suojeltu asemakaavassa, mutta asukkaiden mukaan sen tulevaisuutta uhkaa home.


Hoitajat uupuvat ylipitkiin työputkiin - 30 vuotta alalla olleen Katrin jaksaminen on äärirajoilla: ”Kaksi vapaapäivää kolmen viikon aikana, töitä lähes 70 tuntia viikossa” iltalehti 06:00 12.01

Muutaman viime vuoden aikana tilanne Meilahdessa on leikkaussalin sairaanhoitajan Katri Alangon mukaan muuttunut lähes sietämättömäksi. On kesä 2017. Meilahden sairaalan leikkausosastolla työskentelevä leikkaussalin sairaanhoitaja Katri Alanko, 56, puuhailee Pasilassa sijaitsevalla perunamaallaan. Hän ei kuitenkaan pysty täysin rinnoin nauttimaan kesäpäivästä, vaan vilkuilee vieressä olevaa puhelintaan koko ajan. Pian se jo hälyttääkin sen merkiksi, että on lähdettävä hakemaan elimiä toiselta puolelta Suomea. Helsingin Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Meilahden sairaalan leikkausosaston hoitajat joutuvat usein vuorokauden mittaisiin työputkiin tai olemaan töissä ilman vapaapäiviä pahimmillaan kolmekin viikkoa.


Palohälytys tyhjensi toimistotalon Pasilassa – kattotyöt aiheuttivat hälytyksen iltasanomat 09:41 14.12

Paikalla selvisi, että bitumi oli kärynnyt kattotöiden yhteydessä.


Mies uhkaili ohikulkijaa aseella Pasilassa - osoittautui muovikuula-aseeksi iltalehti 12:40 14.11

Ohikulkija joutui maanantaiaamuna uhkaavaan tilanteeseen, kun tupakkaa vaatinut nuori mies alkoi uhkailla häntä aseella. Poliisi sai maanantaina kello 7.40 ilmoituksen, jonka mukaan miestä oli uhkailtu aseella Resiinakujalla Itä-Pasilassa, Helsingissä. Ilmoittaja kertoi, että ohi kulkenut mies oli vaatinut häneltä savuketta. Kun ilmoittaja oli kertonut, ettei hän polta, mies oli kaivanut esille aseen ja uhkaillut häntä tällä.


Uutiset