Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentaja pettyi FIS:n fluorivoidepäätökseen: "Aiheuttaa hämmennystä ja spekulaatiota"

MTV 15:00 28.05

Maastohiihtomaajoukkueen uusi huoltopäällikkö Martin Norrgård tuo osaamista fluorivoiteista luopumiseen Ruotsista. Päävalmentaja Teemu Pasasen mukaan Norrgårdin valinta oli melko yksimielinen päätös. 


Cristiano Ronaldon tekemä temppu sai Petri Pasasen kuittailemaan Lukas Hradeckylle, Huuhkajat-vahti repesi nauruun – "Äijä on kovempi luu"

MTV 07:30 01.05

Bayer Leverkusenin tähtivahti Lukas Hradecky kohtasi maailman parhaiden pelaajien joukkoon lukeutuvan Juventus-tähti Cristiano Ronaldon Mestarien liigassa. Hradecky naureskeli kohtaamiselle hilpeästi Urheilusuorassa yhdessä C Moren asiantuntija Petri Pasasen kanssa.


Suomen uusi hiihtoluotsi sai rapaa ennen ensimmäistäkään työpäivää – nyt puhuu tietokonemies: ”Minua kutsutaan eversti Pasaseksi”

iltalehti 13:21 30.04

Teemu Pasanen sanoo olevansa faktoihin päätöksensä perustava analyyttinen johtaja, joka pitää hiihtoa raakana kestävyyslajina. Excel, data, kilpailuanalyysi... Hiihdon uuden päävalmentajan Teemu Pasasen puheessa esiintyy paljon teknisiä termejä, vaikka rupattelutuokio ei ole edennyt aihepiirin pariin.


Hiihtoliitto vahvisti: Teemu Pasanen on uusi päävalmentaja

iltalehti 14:51 24.04

Teemu Pasasen sopimus on mallia 2+1 vuotta. Teemu Pasanen on Suomen maastohiihtomaajoukkueen uusi päävalmentaja. Hiihtoliitto tiedotti asiasta perjantaina. Pasasen sopimus on mallia 2+1 vuotta.


Spede Pasasen Virpi-sisko huomasi veljensä luonteessa suuren muutoksen – kertoo nyt, millainen viihdetaiteilija todellisuudessa oli

iltasanomat 20:06 10.04

Spede Pasasen sisko Virpi Torri kertoo, että Pertti oli turvallinen veli, josta hän oli lapsesta saakka ylpeä. Yhteys säilyi loppuun asti.


90 faktaa Spedestä, tiesitkö nämä? Sukua Antti Holmalle, rakensi Suomen ensimmäisen skootterin...

iltasanomat 06:45 10.04

Spede Pasasen (1930–2001) syntymästä tulee huomenna kuluneeksi 90 vuotta. Ilta-Sanomat listasi viihdemiehestä 90 enemmän tai vähemmän tunnettua tosiasiaa.


Suomen mieshiihtäjät taistelevat tänään historiallisen kovasta tuloksesta maailmancupissa, uskoo valmentaja – Sami Jauhojärvi on eri mieltä

yle 06:41 08.12

Suomen miesten hiihtomaajoukkueen valmentajan Teemu Pasasen mukaan Suomi voi kamppailla Lillehammerissa jopa palkintokorokepaikasta. Viimeksi Suomen miehet ovat olleet palkintokorokkeella 19 vuotta sitten.


Uutuuskirja: Aleksi Mäkelän ja Speden välit katkesivat tylysti Romanovin kivissä: ”Mitä helvettiä te ootte mun rahoilla tehneet?”

iltalehti 11:25 24.11

Aleksi Mäkelän ja Speden välit menivät poikki Romanovin kivet kuvausten johdosta. Juha Veijosen uudessa Näyttelijä Juha Veijosta -nimeä kantavassa elämäkerrassa (kirjoittanut Heidi Karvonen) käydään läpi vuonna 1993 ensi-iltansa saaneen Romanovin kivet -elokuvan kuvauksia. Romanovin kivet sai alkunsa Pertti Spede Pasasen ideasta, sillä hän halusi tehdä toimintaelokuvan, jonka pääosissa on Samuli Edelmann ja Santeri Kinnunen. Veijosella oli elokuvassa pieni rooli.


Paljastus suosikkiohjelmassa! Spede Pasanen törmäsi Linda Lampeniukseen ja lausui yllättävät sanat: "Pertti tuli luokseni ja sanoi, että..."

mtv 00:30 03.10

Linda Lampenius muistelee yllättävää kohtaamistaan edesmenneen Spede Pasasen kanssa.


Muistatko vielä 1980-luvulla rohkeilla kuvillaan kohahduttaneen mallikaunotar Tanja Taipaleen? – Tältä hän näyttää nyt

iltalehti 14:11 28.09

Tanja Taipale oli näkyvästi esillä 1980- ja 1990-lukujen taitteessa niin catwalkeilla kuin katalogikuvastoissakin. Moni muistaa kaunottaren etenkin Anttilan alusvaatekuvista. Silloisesta Vammalasta ponnistaneen nuoren Tanja Taipaleen malliura lähti nousukiitoon 1980-luvulla, kun hänet kiinnitettiin tamperelaiseen Fashion Studio -mallitoimiston listoille. Tanja pokkasi alle parikymppisenä monta kauneuskilpailuvoittoa sen ajan lehtien kilpailuista – joista moniin hänen äitinsä oli ilmoittanut hänet. Tanjasta tuli muun muassa Eeva neule -lehden neuletyttö, Suosikin Miss Young Finland vuosimallia 1987 sekä Spede Pasasen tuolloisen ohjelman Sadan tonnin tyttö -kilpailun voittaja.


Vesa-Matti Loirin yllättävä paljastus Spedestä – raha-asiat hiersivät välejä: ”Meistä ei koskaan tullut ystäviä”

iltalehti 22:25 13.09

Vaikka Vesa-Matti Loiri ja Spede tekivät vuosikausia yhteistyötä, ystäviä heistä ei koskaan tullut. Vesa-Matti Loirin ja Pertti ”Spede” Pasasen yhteistyön yksi tunnetuimmista hedelmistä oli Uuno Turhapuro -elokuvat. Kansallisteatterin yleisötilaisuudessa Loiri paljasti, etteivät he koskaan Speden kanssa ystävystyneet. Välejä hiersi raha-asiat.


Spede Pasasen ja Maria Drockilan romanssi oli aikansa kohusuhde – uutuuskirja kertoo karua kieltä parin väleistä

iltasanomat 11:28 13.09

Vesa-Matti Loirin elämäkerta kertoo hyisen tarinan, mitä illan viiletessä tapahtui.


Hot topics