Judas Priest -kitaristi vakavasti sairas - joutuu perumaan kiertueen iltalehti 22:48 13.02

Judas Priestin kitaristi Glenn Tipton sairastaa Parkinsonin tautia. Glenn Tipton sairastui Parkinsonin tautiin 10 vuotta sitten. Tiptons on pystynyt soittamaan kitaraa ja osallistumaan kiertueille, mutta nyt sairaus on edennyt niin pitkälle, että Tipton joutuu jäämään sivuun kiertueelta. Judas Priest ilmoitti maanantaina, että Tiptonin korvaa kiertueella Andy Sneap.


Suomeen kesällä saapuvan Judas Priestin kitaristilla Parkinsonin tauti: jää syrjään kiertueelta – saattaa nousta lavalle, mikäli kunto sallii iltasanomat 10:52 12.02

Judas Priestin kitaristi Glenn Tiptonilla on todettu Parkinsonin tauti.


Rock-yhtye Mr. Bigin rumpali Pat Torpey kuoli 64-vuotiaana iltasanomat 22:47 10.02

Rumpali kuoli Parkinsonin taudin komplikaatioihin.


Mr. Bigin rumpali kuoli iltalehti 19:36 10.02

Mr. Big -yhtyeen rumpali Pat Torpey on kuollut. 90-luvun hittibändin Mr. Bigin rumpali Pat Torpey kuoli 64-vuotiaana. Hän oli sairastanut neljä vuotta Parkinsonin tautia. Torpey kuului Mr. Bigin perustajiin. Yhtyeen menestysvuodet osuivat 90-luvun alkuun, ja vuonna 1992 To Be with You -pysytteli Yhdysvaltojen listaykkösenä kolmen viikon ajan.


Suosikkiartisti Neil Diamond lopettaa esiintymiset – sairastaa Parkinsonin tautia stara 13:00 28.01

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Neil Diamond on joutunut keskeyttämään parhaillaan käynnissä


Legendaarinen Neil Diamond, 76, perui kiertueensa - syynä Parkinsonin tauti: ”Olen niin pahoillani” iltalehti 07:35 23.01

Legendaarinen Neil Diamond perui yllättäen Australian ja Uuden Seelannin konserttinsa. Neil Diamondin piti esiintyä tänä keväänä Australiassa ja Uudessa Seelannissa, jossa hänen Diamond’s 50th Anniversary -konserttikiertueensa piti jatkua. Miehen nettisivuilla ilmoitettiin yllättävästä peruutumisesta.


Neil Diamond sairastaa Parkinsonin tautia – lopettaa kiertueet mtv 07:30 23.01

Muusikkolegenda Neil Diamond aikoo yhä jatkaa musiikin tekemistä.


Neil Diamondilla Parkinsonin tauti – lopettaa kiertueet iltasanomat 06:48 23.01

Amerikkalaismuusikko Neil Diamondilla on todettu Parkinsonin tauti, ja hän joutuu lääkärien suosituksesta lopettamaan kiertueilla esiintymisen.


Tästä testistä Donald Trump sai täydet pisteet – kysymyksiä muun muassa kellosta ja eläimistä MTV 18:13 17.01

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kerrottiin eilen saaneen täydet pisteet kognitiivisesta kokeesta, jolla testataan maailmanlaajuisesti mahdollisen potilaan Alzheimerin tai Parkinsonin taudin epäilyjä.


Uutiset