Luonnon­mukaisuutta kannattavat vanhemmat hautasivat vasta­syntyneen piha­maalle – ”Täysin yllätyksenä syntyi toinen vauva”

iltasanomat 21:19 15.10

Luonnonmukaisuutta kannattava pariskunta kieltäytyi ultraäänitutkimuksista raskauden aikana. He yllättyivät toisesta vauvasta, joka syntyi kuolleena.


Ensitreffit alttarilla -pariskunta vitsailee suhteensa tilasta: "Ei ollut ehkä meidän rakkauden kesä!"

mtv 21:02 15.10

Katja ja Olli ovat päätyneet suhteessaan siihen pisteeseen, että he jo vitsailevat parisuhteensa tilalla. Varo juonipaljastuksia!


Ensitreffit-pariskunta löysi ongelmiinsa ratkaisun – morsian toiveikkaana: "Saimme puhuttua"

mtv 17:01 15.10

Heidi kertoo saaneensa raotettua tuoreen aviomiehensä kanssa kaksikon välistä puhumattomuuden verhoa. Varo juonipaljastuksia!


Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin adoptiopoika harvinaisessa yhteiskuvassa isänsä kanssa: Tältä 24-vuotias Connor näyttää nyt

iltalehti 00:28 15.10

Connor Cruise tekee töitä DJ:nä. Ex-pariskunta Nicole Kidman ja Tom Cruise adoptoivat vielä naimisissa ollessaan kaksi lasta, Connorin ja Isabellan. Näyttelijöiden liitto päättyi eroon vuonna 2001, minkä jälkeen adoptiolapset ovat olleet huomattavasti enemmän tekemisissä isänsä kuin äitinsä kanssa. Cruisen lapset eivät ole silti julkisuuden parrasvaloissa juurikaan paistatelleet. Viime viikonloppuna Connor, 24, kuitenkin kuvattiin isänsä kanssa. Kaksikko oli nousemassa helikopteriin Lontoossa.


Näin sai alkunsa Andy McCoyn ja Angela Nicolettin rakkaustarina: tunteet roihahtivat Rolling Stonesien takahuoneessa - ”Me katseltiin toisiamme...”

iltalehti 10:48 13.10

Taiteilijapariskunta on ollut yhdessä kolmisen vuosikymmentä. Taiteilijapariskunta Andy McCoy, 56, ja Angela Nicoletti-Hulkko, 54, ovat viihtyneet yhdessä kolme vuosikymmentä. Naimisissa he ovat olleet 28 vuotta. Vuonna 1991 on edelleen rakastunut, ja viettää koko ajan aikaansa yhdessä musiikkia tehden ja maalaten. McCoyn mukaan paria yhdistää eri toten samankaltainen maailmankatsomus, ja he tuntevat toisiinsa sielunyhteyttä.


Prinsessa Eugenie juhlii tänään ensimmäistä hääpäiväänsä - kuningatar onnitteli ensimmäisten joukossa

iltalehti 18:10 12.10

Prinsessa Eugenie on ollut vuoden naimisissa Jack Brooksbankin kanssa. Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat 12.10.2018. Nyt pariskunta viettää ensimmäistä hääpäiväänsä. Buckinghamin palatsi on onnitellut nuorta paria hääpäivänä Twitterissä.


Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa kanssa - syynä kipakka riita Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa

iltalehti 16:45 12.10

Entinen kiekkovalmentaja Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista nuoremman naisystävänsä kanssa. Talvensa Thaimaassa viettävä entinen kiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindström, 78, kertoo Expressenin tuoreessa haastattelussa pohtineensa vakavasti avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa Wannarotin, 38, kanssa. Syynä on se, että Lindström riitautui Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa. Lehti kertoo, että Wannarot ei saanut yrityksistään huolimatta pysyvää oleskelulupaa Ruotsiin. Hakemus hylättiin, koska maahanmuuttoviraston mukaan Lindströmin tulot olivat liian alhaiset. Sen jälkeen pariskunta haki tilapäistä oleskelulupaa. Sekin hylättiin.


Curre Lindström, 78, aikoo naimisiin 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa kanssa - syynä kipakka riita Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa: Wannarot sai jo lähteä kotimaahansa

iltalehti 16:45 12.10

Entinen kiekkovalmentaja Curre Lindström, 78, suunnittelee avioitumista nuoremman naisystävänsä kanssa. Talvensa Thaimaassa viettävä entinen kiekkovalmentaja Curt ”Curre” Lindström, 78, kertoo Expressenin tuoreessa haastattelussa pohtineensa avioitumista 40 vuotta nuoremman thaimaalaisen rakkaansa Wannarotin, 38, kanssa. Syynä on se, että Lindström riitautui Ruotsin maahanmuuttoviraston kanssa. Lehti kertoo, että Wannarot ei saanut yrityksistään huolimatta pysyvää oleskelulupaa Ruotsiin. Hakemus hylättiin, koska maahanmuuttoviraston mukaan Lindströmin tulot olivat liian alhaiset. Sen jälkeen pariskunta haki tilapäistä oleskelulupaa. Sekin hylättiin.


Seksuaaliterapeutti on huomannut Ensitreffit alttarilla -ohjelman myötä yllättävän seikan: "Herättää tosi paljon..."

mtv 12:10 12.10

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen on mielissään siitä, että moni pariskunta katsoo yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa.


TIS-pariskunta, jolla on avoin suhde, pani ranttaliksi jo ensimmäisissä bileissä: Eve päätyi ammeeseen ”nuoleskelemaan mehujäätä”

iltalehti 22:07 09.10

Temptation Island Suomessa biletettiin heti kättelyssä raisusti. Avoimessa suhteessa Temptation Island Suomen kuudennelle kaudelle lähteneet Eve ja Santeri eivät kauaa aikailleet. Heti ensimmäisissä bileissä molemmat päätyivät sinkkujen kanssa lähikontaktiin.


Michaela Söderholm julkaisi vihdoin yhteiskuvan Sami Kurosen kanssa suosikkiohjelman kulisseista: ”Katsottaisko vähän videoita?”

iltasanomat 22:07 09.10

Pariskunta vahvisti elokuussa seurustelevansa.


Temptation Island alkaa tänään: Even ja Santerin avoin suhde herättää hämmennystä – ”Jos seksiä ei tule, niin mä haen sen muualta”

iltasanomat 12:33 09.10

Temptation Island Suomen uusi kuudes kausi alkaa keskiviikkona. Ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa Thaimaassa liittoaan mittailee pariskunta, joka on kertonut olevansa avoimessa suhteessa.


Temptation Island Suomi alkaa tänään: Yksi miehistä mukana vasten tahtoaan – ”Olen täysin pakotettuna lähdössä”

iltalehti 11:00 09.10

Tänään se alkaa, järjestyksessään kuudes TIS-kausi! Neljä pariskuntaa suuntaa jälleen houkutusten saarelle varmoina parisuhteensa kestävyydestä, vaan kuinka käy? Äänekoskelaiset Mari ja Eetu eli Väpä ovat tunteneet toisensa pitkään. Vei kuitenkin aikansa, ennen kuin ystävyys kehittyi rakkaudeksi. Mari on itse asiassa aikaisemmin seurustellut Väpän kaverin kanssa.


Syyte: 26 euron julisteet muuttuivat savolaispariskunnan käsissä Picasson ja Matissen tauluiksi – ja hinnat nousivat tuhansiin euroihin

iltasanomat 14:24 08.10

Syyttäjän mukaan pariskunta möi tulosteita tuhansien eurojen kappalehintaan aitoina huipputaiteilijoiden signeeramina harjoitusvedoksina.


Christina Aguileran koko perhe harvinaisissa kuvissa - tähti itse esitteli ensikertaa muuttuneen hiustyylinsä

iltalehti 09:59 08.10

Laulaja Christina Aguilera toi punaiselle matolle koko perheensä. Laulaja Christina Aguilera, 38, saapui The Addams Family -elokuvan ensi-iltaan koko perheen voimin viikonloppuna. Asiasta kertoo esimerkiksi Daily Mail. Aguilera on ollut Matthew Rutlerin kanssa vuodesta 2010. Pariskunta on kihloissa ja heillä on yksi yhteinen lapsi.


Picasson signeeraama koevedos vai mustesuihkutuloste? – Kuopiossa alkaa laaja väärennetyn taiteen oikeudenkäynti

yle 06:14 08.10

Kuopiolaispariskuntaa epäillään yhteensä lähes kolmestakymmenestä rikoksesta. Taidetta myytiin myös Valamon luostarissa.


Romanssihuhut leimahtivat heti: Äskettäin eronnut Kylie Jenner hiiviskeli baarissa ex-miehensä Tygan kanssa

iltasanomat 14:32 07.10

Kylie Jenner kiisti jo Twitterissä tavanneensa hiljattain salaa Tygaa, mutta ex-pariskunta bongattiin jälleen samasta paikasta. Jenner erosi viime viikolla Travis Scottista.


Satuhäiden tekijöiden uusi sarja kuvaa yhteen muuttavia nuoria pareja – riitoineen päivineen: ”Mitään herkullista ei tarvinnut jättää pois eettisistä syistä”

iltasanomat 09:10 07.10

Neljä pariskuntaa sai vapauden päättää, mitä arjestaan televisiossa näyttävät. Kameralle kerrottiin parisuhteen ongelmista välillä enemmän kuin omalle kumppanille.


Suomalaisparit kuvasivat elämäänsä: ”En ole uskaltanut miettiä, että tämä tulee telkkarista”

iltalehti 07:19 07.10

Uudessa sarjassa seurataan, kuinka neljä pariskuntaa muuttaa yhteen. Satuhäiden ja Unelmahäiden tekijöiltä alkaa tänään uusi sarja. Tässä realityssä ei mennä naimisiin, mutta isosta elämänmuutoksesta on yhtä kaikki kyse, kun neljä nuorta paria muuttaa yhteen. Muuttopäiväkirjoissa ovat mukana ovat tamperelaiset Anni, 19, ja Väinö, 19, hämeenlinnalaiset Julius, 22, ja Ville, 21, kouvolalaiset Taija, 30, ja Antti, 24, sekä tamperelaiset Klaara, 25, ja Matti, 30. Parit ovat itse kuvanneet arkeaan, mutta eivät silti tiedä kaikkea, mitä kameroihin on tallentunut.


HS: Kirjailija Riikka Pulkkinen ja Ultra Brasta tuttu Tommi Saarikivi ovat kihloissa – pariskunta odottaa lasta

iltasanomat 14:10 05.10

Ultra Brasta ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tunnetuksi tullut basisti Tommi Saarikivi kertoo kihlautuneensa kirjailija Riikka Pulkkisen kanssa.


alkoi taas – Helsingissä Vuosaaren terassi­talossa jalkapallohistoriaa” Juna ajoi kurdi­ase­veljiensä listasi, mitä parantamalla Mäntylälle seitsemän ottelun rajaa! Markku Kanervan sytytetyksi epäilty teki jättipalveluksen

Hot topics