Kouvola teki temput – Vimpelin mitaliputki katkesi miesten Superpesiksessä

MTV 16:41 14.09

Kouvolan Pallonlyöjät on voittanut pronssia pesäpallon miesten Superpesiksessä.


Sotkamon Jymy palaa vuoden tauon jälkeen pesäpallon SM-finaaleihin – KPL jäi ratkaisevalla hetkellä pahasti jyrän alle

iltalehti 19:34 05.09

Pesäpallon kestomenestyjä Sotkamon Jymy pelaa vuoden tauon jälkeen miesten Suomen mestaruudesta. Sotkamon Jymy eteni torstaina miesten Superpesiksen finaaleihin voitettuaan kotikentällään pelatussa ratkaisevassa välieräottelussa Kouvolan Pallonlyöjät 1–0 (1–1, 9–2). Avausjakson molemmat juoksut nähtiin toisessa vuoroparissa. Sasu Toikka ja Tommi Mäentausta veivät vieraat aloittavalla sisävuorolla 1–0-johtoon, mutta Joni Rytkönen ja Jere Vikström juonivat vain hetkeä myöhemmin Jymyn tasoituksen. Avausjakson juoksutehtailu päättyi tähän.


Sotkamon Jymy jyräsi Superpesiksen finaaleihin! Toisesta jaksosta hurja löyly

MTV 19:07 05.09

Sotkamon Jymy on voittanut Kouvolan Pallonlyöjät 1–0 (1–1, 9–2) ja edennyt voitoin 3–2 miesten Superpesiksen loppuotteluihin.


Sotkamo jyräsi pesisfinaaleihin – Kiiskinen ja Roope Korhonen ratkaisijoina toisella jaksolla

yle 19:06 05.09

Sotkamon Jymy on voittanut Kouvolan Pallonlyöjät 1-0 (1-1, 9-2) ja edennyt voitoin 3-2 miesten Superpesiksen loppuotteluihin.


"07" kavereineen piinaa pesisseuraa hävyttömillä viesteillä – seura lopetti sotkujen siivoamisen, ja tältä sen kotikenttä näyttää nyt

yle 11:30 04.09

Superpesiksessä pelaava Kouvolan Pallonlyöjät on kärsinyt jo pitkään ilkivallasta kotikentällään. Seuralla ei ole enää rahaa siivota sotkuja.


KPL hankki katkonpaikan kotikentälle Superpesiksen välierissä

iltasanomat 19:31 01.09

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Superpesiksen kolmannessa välieräottelussa Sotkamon Jymyn 2–1 (4–6, 2–1, 2–1) ja siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2–1.


Kouvola haki vierasvoiton Sotkamosta – finaalipaikka katkolla tiistaina kotikentällä

iltalehti 18:59 01.09

Kouvolan Pallonlyöjät on yhden voiton päässä miesten Superpesiksen finaalipaikasta haettuaan sunnuntaina vierasvoiton Sotkamon Jymystä. Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien kolmas välieräkohtaaminen alkoi Hiukassa räväkästi. Kainuulaisyleisö pääsi tuulettamaan omiensa ensimmäisessä sisävuorossa kahdesti, kun Antti Korhonen ja Roope Korhonen kotiuttivat Niilo Piiponniemen ja Niko Korhosen.


Kouvola tasoitti miesten Superpesiksen välierävoitot – Sotkamo joutui taipumaan

iltasanomat 20:17 30.08

Kouvolan Pallonlyöjät tasoitti miesten Superpesiksen välieräsarjan 1–1:een.


Vuoden lukkarin ilmiömäinen ilta: löi ratkaisujuoksun ja päätti Sotkamon Jymyn kirin – KPL tasoitti Superpesiksen välieräsarjan

iltalehti 19:41 30.08

Kouvolan Pallonlyöjät nousi Superpesiksen välierissä tasoihin. Sotkamon Jymy kärsi perjantaina pudotuspelien avaustappionsa, kun KPL voitti välieräsarjan toisen ottelun niukasti 1-0 (2-2, 3-2). Ottelu oli ulkopelin juhlaa, sillä juoksut olivat tiukassa, eikä räpylästä herunut juurikaan apuja. Viime kaudella vuoden lukkarin pokaalin voittanut Janne Kivipelto oli rautaisessa kunnossa, sillä hän löi ratkaisevan juoksun, otti useamman kärpäsen ja päätti Jymyn loppukirin toisella jaksolla.


Superpesiksen välierissä etenijöiden taisto – viime kauden mitalisti kannatteli joukkuetta, kun kentältä puuttui kolmannes pelaajista: ”Huomasin, että eihän tämä olekaan vaikeaa”

iltalehti 17:54 27.08

Tommi Mäentaustan mukaan KPL ei ole näyttänyt vielä todellista iskukykyään. Miesten Superpesiksen välierät alkoivat tiistaina, sillä Vimpelin Veto pelaa parhaillaan avausottelussa hallitsevaa mestaria, Joensuun Mailaa vastaan. Keskiviikkona vauhtiin pääsevät Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät. Jälkimmäisestä sarjasta ei puutu vauhtia, sillä tämän kauden etenijätilaston kärkiviisikossa oli kolme Jymyn pelaajaa. Etenijäkuninkuuden vei Joni Rytkönen, joka toi 71 juoksua. Niilo Piiponniemi (60) oli kolmas, Niko Korhonen neljäs (56).


Superpesiksen puolivälierät alkoivat dramaattisesti – KPL päihitti Jymy-Jussit ottelun viimeisellä lyönnillä

iltasanomat 21:36 16.08

Superpesiksen puolivälierät alkoivat dramaattisissa merkeissä. Kouvolan Pallonlyöjät voittivat Seinäjoen Jymy-Jussit ottelun viimeisellä lyönnillä.


Superpesiskärki Vimpeli väsytti Kouvolan kolmessa tunnissa – "Veto oli tuon verran vahvempi"

yle 22:04 04.08

Kouvolan Pallonlyöjät sai sunnuntaina mahdollisuuden lähteä vielä kisaan Superpesiksen runkosarjan voitosta.


Kouvola juhli Pohjois-Pohjanmaan kiertueellaan

yle 21:54 01.08

Kouvolan Pallonlyöjät pelasi tuloksekkaan "Jäämeren kiertueeksi" Kymenlaaksossa kutsutun vierasreissun hakemalla Kempeleen jatkoksi voiton myös Raahesta.


Hacklin löi ja heitti Jymy-Jussit nurin

yle 22:08 19.07

Hyvinkin mahdollinen miesten Superpesiksen puolivälierien taistelupari otti perjantaina mittaa toisistaan, kun Kouvolan Pallonlyöjät voitti hermoilun täytteisessä kohtaamisessa Seinäjoen Jymy-Jussit 1-0 (3-3, 4-3).


Sotkamo haki huippuottelussa vierasvoiton Vimpelistä – Korhoset koituivat Vedon turmaksi

iltalehti 20:24 14.07

Superpesissunnuntai koostui viidestä miesten ja kolmesta naisten ottelusta. Päivän mielenkiintoisin kohtaaminen nähtiin Vimpelissä, kun paikallinen Veto isännöi Sotkamon Jymyä. Ensimmäinen jakso oli ulkopelin juhlaa, mutta Sotkamo sai toisella jaksolla sisäpelinkin kulkemaan. Korhoset Antti, Roope ja Jussi löivät porukalla seitsemän juoksua. Sotkamo vei voiton jaksoin 1–0 (0–0, 9–1). Kolmas kärkijoukkue Kouvolan Pallonlyöjät ei antanut Kiteen Pallon yllättää itseään vaan piti täydet sarjapisteet Kymenlaaksossa jaksoin 2–0 (8–1, 4–3). Kouvola onnistui sisäpelissä laajalla rintamalla. Juho Hacklin ja Toni Laakso löivät kolme juoksua mieheen.


Kouvola kosti Imatralle, Siilinjärvi yllätti Sotkamon

yle 22:40 11.07

Juhannuksen jälkeisellä kierroksella Imatralle pisteettömän vierailun tehnyt Kouvolan Pallonlyöjät otti uudella vierailullaan Ukonniemeen jo viidennen peräkkäisen voittonsa miesten Superpesiksessä.


Viime kauden superpesisfinalisti myöntää lukkarointivuosien olevan ohi: ”Tiedän, ettei omalla kädellä syötetä täyttä kautta”

iltalehti 18:50 11.07

Toni Laakso on varma, että KPL taistelee mestaruudesta myös tänä vuonna. Kouvolan Pallonlyöjät pelasi itsensä viime kaudella Superpesiksen finaaliin kaatamalla Sotkamon Jymyn. Finaalissa paremmasta joukkueesta ei ollut kuitenkaan epäselvyyttä – Joensuun Maila otti seurahistorian ensimmäisen SM-kultansa. Tosipelit olivat Imatran Pallo-Veikkoja ja Kiteen Palloa aikaisemmin edustaneelle Toni Laaksolle aikuisuran ensimmäiset.


Hacklin ja Nokkala tykittivät Kouvolan voittoon – Vimpeli ja Sotkamo jatkavat kärkisijoilla

yle 20:47 30.06

Kouvolan Pallonlyöjät piti Kempeleen kurissa miesten Superpesiksessä. Sotkamon Jymyn voittoputkella on mittaa sunnuntain jälkeen jo 14 ottelua.


Kouvola palasi pesäpallossa voittojen tielle

yle 21:52 27.06

Alkukaudesta miesten Superpesiksen piikkipaikallakin viihtynyt Kouvolan Pallonlyöjät hävisi viisi jaksoa peräkkäin, kunnes palasi torstaina Satakunnassa voittojen tielle.


Hillitön video leviää: Superpesis-pelaaja kahlasi kaulaansa myöten jokeen – käsittämätön polttoheitto onnistui silti: ”Tuli kutsu saunaan, kassler on kuulemma grillissä”

iltalehti 09:36 20.06

Litimärkä peliasu ei edes harmittanut uskomattoman suorituksen jälkeen. Vimpelin Veto kukisti Kouvolan Pallonlyöjät keskiviikon Superpesis-kierroksella. Lopputulosta paremmin muistetaan kuitenkin pelin erikoisin ja samalla hervottomin suoritus. KPL:n Antti Hartikainen yritti polttaa Vimpelin etenijää kolmospesälle. Heitto karkasi kuitenkin pahasti leveäksi. Niin pahasti, että pallo lensi suoraan kentän vieressä olevaan Savonjokeen.


VaLePan ”Laitetaan kymppi

Hot topics