Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki Lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Jalkapallon huippuseurojen Super Cup Helsingin uusitulle Olympiastadionille? Palloliitto toiveikkaana: ”Olemme lobanneet”

iltasanomat 08:30 21.09

Uefan hallitus päättää Super Cupin pitopaikan 2021 tiistaina. Palloliitto pitää Helsingin uudistettua Olympiastadionia ennakkosuosikkina.


Pelaaja järkyttyi katsomohuudoista, Palloliitto tutki tapauksen – ”Rasistisesta huutelusta ei näyttöä”

iltasanomat 13:14 20.09

Palloliiton kurinpitovaliokunnan puheenjohtaja Markus Manninen tutki P20-sarjan ottelun tapahtumat.


KuPSille ei rangaistusta A-nuorten KuPS–HJK-ottelun episodista – Palloliitto katsoi, että rasistinen huutelu ei tullut toteen näytetyksi

yle 11:00 20.09

Kohua herättänyt tapaus sattui Kuopion keskuskentällä vajaat kaksi viikkoa sitten.


Suomessa pelataan kahden vuoden päästä EM-lentopalloa – jopa uudella areenalla?

MTV 19:27 16.09

Euroopan lentopalloliitto myönsi Suomelle yhden vuoden 2021 miesten EM-kilpailujen alkulohkoista. Kisakaupunkina toimii Tampere, jossa lähtökohtainen kisanäyttämö on Hakametsän jäähalli. Jos Tampereen uusi kansiareena valmistuu ennen EM-lentopalloa, on mahdollista että ottelut pelataan siellä.


Kansainvälinen koripalloliitto tutkii Bogutin käytöksen – näytti käsimerkkejä ja huuteli

yle 12:20 15.09

Australian Andrew Bogut ei sulattanut tappiota eikä hänelle tuomittua neljättä virhettä.


Kutkuttavaa Suomi-kohtaamista odottava huippuvalmentaja Tuomas Sammelvuo saa venäläispelaajilta hehkutusta: "Kaikki rakastavat vapautta ja demokratiaa"

yle 06:38 11.09

Venäjän lentopallomaajoukkuetta valmentava Sammelvuo kommentoi Ylen haastattelussa välejään Suomen lentopalloliittoon.


Huuhkajien seuraavalla vastustajalla valmentajasirkusta – "eronnut" luotsi jatkaakin pestissään

yle 20:05 10.09

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen seuraava EM-karsintavastus Bosnia-Hertsegovina jatkaa karsinnat loppuun Robert Prosineckin komennossa, kertoi maan jalkapalloliitto tiistaina.


Veikkausliigaseuralle kovat sakot fanien hengenvaarallisesta törttöilystä – FC Lahden pomo jyrisee: "Ihan järjetöntä touhua"

MTV 13:37 10.09

Palloliitto on jakanut FC Lahdelle 6 500 euron sakon 10. elokuuta pelatun HJK–FC Lahti -veikkausliigaottelun tapahtumista. FC Lahden kannattajat olivat sytyttäneet ennen ottelun alkua Töölön jalkapallostadionin läheisyydessä soihtuja ja heitelleet niitä vaarallisesti. Yksi FC Lahden kannattajista oli myös kaatanut poliisin.


EM-kisapaikka toisi Huuhkajille yli 9 miljoonaa euroa - Palloliiton puheenjohtaja lupasi jo pelaajille siivun mahdollisesta jättipotista

iltalehti 08:49 10.09

Huuhkajat on käytännössä kahden voiton päässä EM-kisoista ja jättipotista. Ari Lahden puheenjohtajakausi on ollut menestyksekäs. Lahti mainitsi aikoinaan tavoitellessaan Palloliiton puheenjohtajuutta, että Ruotsin jalkapalloliitto saa 16 miljoonaa euroa vuodessa liikemaailmalta, Suomi 1,9 miljoonaa.


Ruotsin jalkapalloliitto vakuuttaa maksavansa samat korvaukset nais- ja miesmaajoukkuepelaajille – tieto tuli pelaajille yllätyksenä

yle 19:18 09.09

Ruotsin jalkapalloliitto on antanut selvityksen syrjintäasiamiehelle liiton naisten ja miesten maajoukkuepelaajille maksamista korvauksista.


Palloliitto selvittää rasistiseksi väitettyä huutelua A-junioreiden pelissä Kuopiossa

yle 11:18 09.09

HJK:n pelaajalle huudeltiin lauantaina katsomosta tavalla, jota pelaaja piti rasistisena.


”Ei ole suotavaa, että tällaista tapahtuisi missään päin maailmaa enää” – A-nuorten SM-sarjan ottelu Kuopiossa sai ruman käänteen

iltalehti 09:11 09.09

HJK aikoo olla Palloliittoon yhteydessä A-nuorten ottelussa tapahtuneesta huutelusta. Helsingin Jalkapalloklubin ja Kuopion Palloseuran välinen A-nuorten SM-sarjan ottelu Kuopiossa jätti surullisen jälkimaun, sillä katsomohuutelusta pois tolaltaan mennyt HJK-pelaaja jouduttiin ottamaan tauolla vaihtoon. –?Hän esiintyi ottelussa erinomaisesti, mutta sitten hänen pelinsä taso romahti, HJK:n A-nuorten valmentaja Matti Kouva sanoi.


Mitä draamaa! Huuhkajien lohkovastustajan päävalmentaja erosi lehdistötilaisuudessa – maa kärsi sokkitappion

iltalehti 20:50 08.09

Tappio Armeniaa vastaan oli liikaa Bosnia-Hertsegovinan päävalmentajalle. Bosnia-Hertsegovinan jalkapalloliitto tiedotti sunnuntai-iltana, että maajoukkueen päävalmentaja Robert Prosinecki on eronnut tehtävästään. Bosnialaiset kärsivät sokkitappion EM-karsintojen lohkovaiheen ottelussa Armeniaa vastaan. Pikkumaa kuritti Prosineckin joukkuetta kotonaan 4–2. Tappio oli iso kolaus Bosnia-Hertsegovinan EM-haaveille.


Jalkapallon tasa-arvoisista korvauksista taistellut yhdysvaltalaistähti Hope Solo ylistää Suomen Palloliittoa: "Mahtava ajatusmaailma"

yle 22:32 07.09

Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkueen maalivahti kiitti Suomen Palloliittoa twiittaamalla 1,2 miljoonalle seuraajalleen.


Yhdysvaltalainen tähtipelaaja suitsutti Suomen Palloliittoa 1,2 miljoonalle seuraajalleen: ”Rakastan ”

iltasanomat 21:14 07.09

Yhdysvaltalainen jalkapallotähti Hope Solo kehui Suomen Palloliittoa naisten ja miesten palkkiotasa-arvosta 1,2 miljoonalle seuraajalleen.


Maistuisiko Huuhkajien Italia-ottelu paikan päällä Tampereella? Satoja pääsylippuja vapautui vielä myyntiin

iltasanomat 12:34 07.09

Sunnuntaina pelattavaan miesten EM-karsintaotteluun Suomi–Italia on vapautumassa erä pääsylippuja, kertoo Palloliitto.


eliittiä jokaiselle epämieluisaa postia Henriksson haluaa vaali­rahoitus­lain Jättiyhtiö lennätti kautensa TUTOssa lähestyy – HockeyGM ovat voineet jäätyä panttaamisesta Kongossa partaa Tjäreborgin legendaarinen toisti eduskunnassa tyhjyyttään keskellä yhdessä aamussa

Hot topics