Kevin Spacey – syytön! Ahdisteluväitteet kaatuivat, mutta maine meni iltalehti 08:26 18.07

Hollywood-näyttelijä Kevin Spaceyä syyttänyt William Little ei suostunut todistamaan oikeudessa. #Metoo-liikkeen ollessa kuumimmillaan, myös Oscar-palkittu näyttelijä Kevin Spacey sai osakseen seksuaalisista ahdistelu -väitteistä. Kaikki sai alkunsa siitä, kun William Little -niminen mies väitti Time Magazine -lehdelle, että Kevin Spacey olisi ahdistellut häntä seksuaalisesti baarissa. Littlen mukaan tilanteesta oli myös video. Tuolloin Little oli 18-vuotias.


Palkittu avustustyöntekijä sai pitkän vankeustuomion poikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä iltasanomat 02:06 10.07

Kanadalaissyntyinen mies tuomittiin Nepalissa teini-ikäisten poikien hyväksikäytöstä yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen.


Maailmankuulu ihmisoikeusjuristi Amal Clooney edustamaan palkittua ja vainottua filippiiniläistoimittajaa yle 06:33 09.07

Maria Ressan vaino sai alkunsa, kun hän alkoi kuvata Filippiinien huumeiden vastaista sotaa, jonka presidentti Rodrigo Duterte aloitti noustessaan valtaan vuonna 2016.


Bossa novan isä João Gilberto on kuollut 88-vuotiaana iltalehti 03:50 07.07

Vaikuttava laulaja, kitaristi ja säveltäjä João Gilberto kuoli kotonaan Rio de Janeirossa sairastelujakson päätteeksi. Vaikuttava brasilialainen Grammy-palkittu muusikko João Gilberto on kuollut. Hänet muistetaan erityisesti bossa nova -tyylisuunnan yhtenä keskeisenä kehittäjänä, josta tuli suosittu ympäri maailman 1960-luvulla. Gilberto oli kuollessaan 88-vuotias. Viimeisinä elinvuosinaan Gilberto vältteli esiintymistä julkisuudessa. Laulaja, kitaristi ja säveltäjä kuoli kotonaan Rio de Janeirossa sairastelujakson päätteeksi, tiedottaa hänen poikansa Marcelo Gilberto.


Bossa nova -muusikko Joao Gilberto on kuollut iltasanomat 23:56 06.07

Grammy-palkittu muusikko nukkui pois lauantaina Rio de Janeirossa.


Hiljattain eronnut Adele pudotti painoaan - idoli Mel C ylistää: "Hän näyttää upealta" iltalehti 09:25 02.07

Grammy-palkittu laulaja on laihtunut Daily Mailin mukaan yli kuusi kiloa erottuaan miehestään. Supertähti Adele, 31, erosi keväällä miehestään Simon Koneckista. Brittilehdet ovat kertoneet, että avioliiton kariuduttua moninkertainen Grammy-voittaja on keskittynyt kuntoiluun. Daily Mail kertoo, että Adele on onnistunut karistamaan yli kuusi kiloa pilateksen avulla. Muutama viikko sitten Adelen kuntokuurin tulokset olivat jo selvästi näkyvissä, kun laulaja tapasi lapsuuden suosikkiyhtyeensä Spice Girlsin jäseniä. Tuolloin Adele ja Spaissarit juhlivat yhdessä Wembley-stadionin konsertin jälkeen ja Adele myös julkaisi tilanteesta videon Instagram-tilillään.


Elokuvaohjaaja Tuija-Maija Niskanen on kuollut yle 16:08 30.06

Palkittu ohjaaja työskenteli pitkään Ylen TV-teatterissa.


Näin Jaajo Linnonmaa sai roolin Syke-sarjasta: ”Koekuvausten jälkeen oksensin” iltalehti 12:12 29.06

Suosikkiradiojuontaja näyttelee sivuosaa sairaalasarjassa. Hän osallistui koekuvauksiin sattumalta. Juontaja Jaajo Linnonmaa, 41, kertoo Instagram-tilillään, kuinka sai roolin Syke-sarjasta. Aamulypsyn suosikkiradioääni näyttelee Iina Kuustosen ja Lena Meriläisen tähdittämässä sairaalasarjassa ensihoitajaa. Palkittu radiojuontaja kertoo olleensa tuotantoyhtiön kanssa palaverissa välivuotensa jälkeen vuonna 2013 ja halunneensa kokeilla jotain uutta.


Palkittu elokuvaohjaaja Teemu Nikki: "Siinä on eksotiikkaa, että olen itseoppinut sikafarmarin poika" yle 09:07 22.06

Komediaa vakavista aiheista tekevä elokuvaohjaaja on nykyisin tyytyväinen, ettei päässyt elokuvakouluun.


Whoopi Goldberg, 63, arvosteli julmasti 21-vuotiaan kollegan alastonkuvia - näyttelijä murtui kyyneliin ja perui televisioesiintymisensä iltalehti 13:23 21.06

Näyttelijä ja laulaja Bella Thornen alastonkuvat vuosivat nettiin. Bella Thorne kertoi noin viikko sitten hakkereiden lähestyneen häntä erikoisella tavalla - hakkerit suunnittelivat Thornen alastonkuvien julkaisua omin lupineen. Näpäyttääkseen hakkereita Thorne julkaisi kuvat itse sosiaalisessa mediassa. Nyt kohu jatkuu, sillä näyttelijä Whoopi Goldberg on ottanut kantaa kohuun. Goldberg, 63, on Oscar-palkittu näyttelijä. – Jos olet kuuluisa, en välitä iästäsi. Et ota alastonkuvia itsestäsi, Goldberg sanoi The View -keskusteluohjelmassaan.


NHL:n varaustilaisuus: Kansainvälisellä tasolla loistaneen Philip Brobergin ympärillä on paljon kysymysmerkkejä – "Hän on kaukana turvallisesta varauksesta" jatkoaika.com 12:30 20.06

Alle 18-vuotiaiden MM-kisojen parhaana puolustajana palkittu Philip Broberg herättää tunteita sekä puolesta että vastaan.


Barkov NHL:n herrasmiespelaaja ? Kutšerov arvokkain jatkoaika.com 09:25 20.06

NHL:n palkittujen listassa oli tänä vuonna suomalaisväriä, kun Aleksander Barkov palkittiin Lady Byng Memorial Trophylla.


Krunikka-lehti: Krista Kosonen löysi 1800-luvun unelmakodin Helsingin sydämestä puolisonsa Antti Jokisen ja kolmevuotiaan tyttärensä kanssa iltalehti 05:35 20.06

Näyttelijä Krista Kososen kodissa on korkeat huoneet ja neljä kakluunia. Espoosta kotoisin oleva näyttelijä Krista Kosonen on aina tuntenut vetoa Helsingissä asumiseen. Jussi-palkittu näyttelijä kertoo Krunikka-kaupunginosalehdessä asuvansa Liisankadulla Kruununhaassa yhdessä miehensä, ohjaaja Antti J. Jokisen ja heidän kolmevuotiaan tyttärensä kanssa. Kosonen kertoo Krunikka-lehdelle perheen asuvan 1800-luvun lopulla rakennetussa talossa, jossa on korkeat huoneet sekä neljä kakluunia.


NHL:n varaustilaisuus: USHL:n parhaana hyökkääjänä palkittu Bobby Brink erottuu hyvällä tavalla heikkouksistaan huolimatta jatkoaika.com 15:30 19.06

Bobby Brink ei ole isokokoinen tai nopea luistelija. Siitä huolimatta hän oli USHL:n tehokkain varausikäinen hyökkääjä yli 15 vuoteen.


Muistatko vielä lapsitähtinä julkisuuteen nousseet Mary-Kate ja Ashley Olsenin? Tältä he näyttävät nyt iltalehti 00:50 18.06

Mary-Kate ja Ashley Olsen ovat nyt 33-vuotiaita. Mary-Kate Olsen ja Ashley Olsen nousivat tähteyteen jo vauvoina. Teini-ikäisenä Olsenin kaksoset saivat samaa palkkaa kuin aikuiset kollegansa. Vuoteen 2004 asti Olsenit näyttelivät yhdessä lukuisissa sarjoissa ja elokuvissa. Sekä Mary-Kate että Ashley ovat sittemmin siirtyneet muodin pariin. Molemmat suunnittelevat vaatteita ja asusteita varsin menestyksekkäästi - kaksosten muotitalo The Row on palkittu lukuisin palkinnoin vuosien varrella.


Muistatko kohutun Rauta-aika-sarjan? Aikansa tv-tapaus oli täynnä nuoria näyttelijöitä, jotka nousivat myöhemmin Suomen eturivin tähdiksi iltasanomat 08:11 16.06

Rauta-aika oli 1980-luvun puhuttu, kohuttu ja palkittu tv-tapaus. Aika-ajoin se vaikutti sekavalta, ja tähän on omat syynsä. Nyt sen voi nähdä Yle Areenassa.


Muistatko kohutun Rauta-aika -sarjan? Aikansa tv-tapaus oli täynnä nuoria näyttelijöitä, jotka nousivat myöhemmin Suomen eturivin tähdiksi iltasanomat 08:11 16.06

Rauta-aika oli 1980-luvun puhuttu, kohuttu ja palkittu tv-tapaus. Aika-ajoin se vaikutti sekavalta, ja tähän on omat syynsä. Nyt sen voi nähdä Yle Areenassa.


Tänään tv:ssä: Riskibisneksiä ysäri-Venäjällä – bongaatko aloitusjaksosta Suomen tunnetuimman elektrohitin? iltalehti 06:18 14.06

Pietarin kapellimestari uppoutuu karuun ja kieroilevaan finanssimaailmaan. Pietarin kapellimestari on Venäjän korruptoituneeseen liike-elämään sijoittuva jännityssarja, jonka on ohjannut Oscar-palkittu Mikael Håfström. Pääroolissa nähdään 31-vuotias Adam Pålsson, joka on aiemmin näytellyt Emiliä Silta-sarjassa ja Melviniä Solsidanissa. Tom Blixen työskentelee riskipääomayhtiössä yhdeksänkymmentäluvun Moskovassa. Työtä leimaa epävarmuus, uhkailu ja pelko, ja jo aloitusjakso päättyy muutaman bisneskumppanin kuolemaan. Paineet selviytyä kieroilevien liikemiesten keskellä ovat kovat. Kun vanhan ystävän vaimo pyytää Blixeniltä apua, ja mies ryhtyy pelastamaan omaa ja ystävänsä uraa.


Palkittu suomalaisohjaaja tuo maailman parhaat juoksijat valkokankaalle – uusi kotimainen suurelokuva kertoo Nurmen ja Ritolan kamppailusta iltasanomat 16:54 12.06

Aleksi Salmenperä ohjaa elokuvan 1920-luvun juoksijasuuruuksista.


Mieli muuttui: Big Little Lies ei jäänytkään yhden kauden ihmeeksi - Tätä on luvassa iltalehti 12:33 10.06

Suosittu, kehuttu ja palkittu laatudraama jatkuu tänään uusin jaksoin, joissa mikään ei ole ennallaan. Alun perin laadukkaan amerikkalaisdraaman Big Little Liesin piti olla vain seitsemän jakson mittainen. Liane Moriartyn romaaniin perustuva ensimmäinen kausi oli kuitenkin niin suosittu, kehuttu ja palkittukin, että tekijät eivät malttaneet jättää tilaisuutta käyttämättä. Ja hyvä niin.


on tappanut 19

Uutiset