Nicolas Cage ilmestyi täysin tunnistamattomana punaiselle matolle – muhkea parta ja stetson varastavat huomion

iltalehti 19:15 18.09

Nicolas Cagen ulkonäkö aiheutti hämmennystä Kaliforniassa uuden elokuvan kutsuvierastilaisuudessa. Jos Nicolas Cage kävelisi Helsingin keskustassa, todennäköisesti Hollywood-tähti saisi tutustua Suomeen muina turisteina. Parhaan miespääosan Oscarilla kahdesti palkittu Nicolas Cage ilmestyi uuden elokuvansa Running with the Devil ensi-iltaan enemmän Stanley Cup -finaaleihin valmistautuvan NHL-jääkiekkoilijan kuin 150 miljoonaa euroa urallaan tienanneen näyttelijän näköisenä.


Pääsarjaan palaava Haka solmi sopimuksia – Ykkösen ykköstykki jatkaa Valkeakoskella

iltasanomat 11:45 18.09

Kolmikosta jokainen on palkittu Ykkösessä kuukauden pelaajana tällä kaudella.


Katri Makkonen palaa A-studion juontajaksi presidentin kansliasta – päätöstä helpotti se, että journalismi on erilaista kuin 6 vuotta sitten

yle 15:20 16.09

Palkittu journalisti nostaa esikuvikseen joukon tunnettuja naistoimittajia.


Maria Veitola kertoo avoimesti työnsä haasteista – yksi asia ylitse muiden: "Se on välillä yllättävän vaikeaa"

mtv 10:02 15.09

Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin keskelle heidän elämäänsä.


Jatkuuko Pukki-party kotiyleisön edessä? – Manchester City -puolustus valmistautuu suomalaishyökkääjän pysäyttämiseen

iltalehti 16:02 14.09

Palkittu Teemu Pukki pääsee näyttämään kykyjään mestaripuolustusta vastaan. – Teemu Pukilla on oikeastaan kaikkia, mikä tekee hänestä täydellisen hyökkääjän. Hän ajoittaa juoksunsa hyvin, on hyvin älykäs sijoittautumisessaan, prässää vastustajaa, eikä koskaan lopeta liikkumistaan, Chelsean italialaisvahvistus Jorginho hehkutti ennen viime viikonlopun maaottelua. – Hän suojaa palloa, tarjoaa syöttöjä ja on todella vaarallinen.


Netflixin uutuussarja perustuu järkyttävään tositarinaan – nuoresta raiskauksen uhrista tehdään valehtelija

iltasanomat 19:10 13.09

Uutuussarja Unbelievable perustuu Pulitzer-palkittuun artikkeliin ja tositapahtumiin nuoresta opiskelijatytöstä, joka joutuu raiskatuksi ja sen jälkeen syytetyksi siitä, että hän on keksinyt koko tarinan.


Linda Lampenius, Sofi Oksanen, Tuure Boelius, Pyhimys – heidän luonaan Maria Veitola yökyläilee tänä syksynä

iltalehti 12:35 11.09

Palkittu tv-ohjelma tuo ruutuun jälleen tunnettuja suomalaisia koteineen. Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin. Keskusteluissa paneudutaan muun muassa musiikkipiirien raadollisuuteen, nuoruuteen, seurusteluun ja parisuhteisiin sekä elämän isoihin käänteisiin.


Maria Veitolan tulevat yökylä­paikat julki: Linda Lampenius paljastaa syömis­häiriönsä syyt, Miina Äkkijyrkän kanssa käydään naku-uinnilla

iltasanomat 12:06 11.09

Suosittu ja palkittu Yökylässä Maria Veitola -sarja palaa televisioon lokakuussa.


Suomalaisjulkkikset avaavat kotiensa ovet televisiokameroille – nämä tähdet nähdään Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudella kaudella!

mtv 12:00 11.09

Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin keskelle heidän elämäänsä.


Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffmanille vaaditaan kuukauden vankeustuomiota

iltalehti 02:57 07.09

Näyttelijä Felicity Huffman on myöntänyt syyllisyytensä oikeusjutussa, jossa häntä syytetään lahjonnasta. Emmy- ja Golden Globe -palkittu näyttelijä Felicity Huffmanilla, 56, on mahdollisuus selvitä lahjontaskandaalista kuukauden vankeustuomiolla, kertovat useat yhdysvaltalaismediat kuten TMZ. Tämän lisäksi näyttelijä määrättiin maksamaan 20 000 dollarin sakot.


Palkittu kirjailija teki Simo Häyhästä novellin – HS: Tarinassa homoeroottisia sävyjä

iltasanomat 14:53 04.09

Yhdysvaltalainen arvostettu The Atlantic -lehti löi faktojen sijaan fiktiot tiskiin talvisodan legendaarisesta tarkka-ampujasta Simo Häyhästä. Lehti julkaisi Arna Bontemps Hemenwayn kirjoittaman novellin, jonka päähenkilö on Häyhä ja sivuhahmona on salaperäinen ”M”.


Palkittu kirjailija teki Simo Häyhästä novellin arvostettuun yhdysvalta­laiseen lehteen – HS: Tarinassa homoeroottisia sävyjä

iltasanomat 14:53 04.09

Yhdysvaltalainen arvostettu The Atlantic -lehti löi faktojen sijaan fiktiot tiskiin talvisodan legendaarisesta tarkka-ampujasta Simo Häyhästä. Lehti julkaisi Arna Bontemps Hemenwayn kirjoittaman novellin, jonka päähenkilö on Häyhä ja sivuhahmona on salaperäinen ”M”.


Penélope Cruz, 45, hurmasi punaisella matolla - katso tähtien näyttävimmät asut

iltalehti 08:25 02.09

Oscar-palkittu näyttelijä Penélope Cruz otti punaisen maton haltuunsa lumoavalla valkoisella sifonkimekollaan. Venetsian elokuvajuhlilla hurmannut näyttelijä Penélope Cruz edusti tyrmäävän upeana valkoisessa sifonkimekossaan. Penélope Cruz on tehnyt upean uran Hollywoodissa. Hän sai naissivu-Oscarin vuonna 2009 Pedro Almodóvarin elokuvasta elokuvasta Volver – paluu.


Matthew McConaughey on nyt professori – opettaa Texasin yliopistossa

stara 23:00 30.08

Oscar-palkittu näyttelijä Matthew McConaughey on tekemässä uutta aluevaltausta. Hänet on


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:00 30.08

Oscar-palkittu näyttelijä Matthew McConaughey on tekemässä uutta aluevaltausta. Hänet on


Näyttelijä Juha Veijonen täyttää 60 – Maria-puoliso, 29, emännöi syntymäpäiväjuhlia: ”Tapasimme karaokeillassa”

iltalehti 05:30 29.08

Jussi-palkittu näyttelijä Juha Veijonen kertoo, että juhlii iloisesti, koska elämässä on töitä, terveyttä ja rakkautta. Näyttelijä Juha Veijonen täyttää torstaina 60 vuotta. Jussi-palkittu näyttelijä on tehnyt uransa freelance-näyttelijänä ilman vakituista kiinnitystä mihinkään teatteriin. Veijonen aikoo juhlistaa pyöreitä vuosia Espoon Perkkaan talonsa pihassa pienillä grillijuhlilla. Mukaan on tulossa kollegoita ja ystäviä.


Roba jatkuu tänään odotetuin uusin jaksoin: Tätä on luvassa!

iltalehti 06:29 26.08

Kotimainen poliisidraama on palkittu kahdesti Kultaisella Venlalla. Vajaat kolme vuotta on kulunut siitä, kun Arto, Elina, Maikki, Pekka ja kumppanit ratkoivat viimeksi rikoksia. Suomalaisessa Roba-draamasarjassa tänään tehtävä aikahyppy on sitäkin pidempi. Fiktiiviset roolihahmot ovat ehtineet vanheta nelisen vuotta, kun odotettu neljäs tuotantokausi nyt alkaa. Neljässä vuodessa meno on vain koventunut entisestä. Poliisihallituksessa ollaan aiempaakin kunnianhimoisempia ja siellä odotetaan kovia tuloksia. Suomesta halutaan nyt koko EU:n alueen turvallisin ja tasavertaisin maa. Ristiriita syntyy siinä, että matti ja maija meikäläiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan aiemmin. Keskivertokansalaista pelottavat laiton maahanmuutto, ääriliikkeet ja jengiytyminen. Nuorten syrjäytymisestäkin kannetaan huolta, myös Elina, jonka ihon alle osa tapauksista pääsee.


Kiinnijääminen ei lannistanut voroa Tampereella: palasi hetken päästä rikos­paikalle – ja jäi uudestaan kiinni

iltasanomat 12:42 21.08

Sitkeyttä ei palkittu. Kaiutinvarkaudet Kalevan Prismassa menivät pieleen.


Tässä ovat uudet Sohvaperunat! Mukana lisää senioreita - myös vanhat tutut tekevät paluun

iltalehti 11:17 21.08

Sohvaperunoiden kahdeksannelle tuotantokaudelle saadaan uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja. Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo kolme kertaa palkittu Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin perjantaina 6.9. Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Ohjelmassa seurataan ihmisiä kotisohvillaan kommentoimassa kuluneen viikon tv-tarjontaa. Sohvaperunoihin etsittiin alkukesästä 2019 uusia sohviksia ja kansa innostui. Hakemuksia tuli tuhansia. Koekuvausten kautta suosikkiohjelman kahdeksannelle kaudelle löydettiin jälleen uusia perunoita. Tässä he ovat:


Grammy-palkittu kapellimestari Esa-Pekka Salonen valittiin Suomen musiikin kunniagalleriaan

iltasanomat 15:31 20.08

Huippukapellimestari Esa-Pekka Salonen on johtanut musiikkia jo 40 vuotta.


olisi ollut mitenkään Red Wingsin jälleenrakennus saarella sodan yllättäen plus size

Hot topics