Huippu-urheilijat haluavat nyt Pajulahteen – alppimajoille on kysyntää, kun korkean paikan leirit peruuntuivat: "Aikamoista räätälöintiä tämä on ollut"

yle 07:42 21.05

Korona-aika on vaatinut huippu-urheilijoilta kekseliäisyyttä mahdollisimman hyvien harjoitusolosuhteiden löytämiseksi. Kestävyysurheilijat ovat hakeneet korkean paikan leiriä vastaavia olosuhteita Liikuntaopisto Pajulahden alppimajoista.


Kiinalaiset ihastuivat Suomeen – iso diili tuo maailmanluokan urheilijat harjoittelemaan olympialaisia varten

iltalehti 16:20 19.10

Ensimmäiset kiinalaisurheilijat saapuvat Suomeen joulukuussa. Nastolassa toimiva Liikuntakeskus Pajulahti ja Kiinan yleisurheiluliitto ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Pajulahden tiedotteen mukaan tavoitteena on kehittää Kiinan ja Suomen yleisurheilua kohti ensi vuoden Tokion olympialaisia ja Pariisin EM-kisoja. Ensimmäiset kiinalaisurheilijat saapuvat Pajulahteen joulukuun alussa. Mukana on muun muassa kaksinkertainen kuulantyönnön olympiamitalisti Gong Lijiao.


Gladiaattorien Barbi kisasi Ms. Olympiassa Las Vegasissa – julkaisi kuvan rautaisesta kisakunnostaan, poseerasi myös Kike Elomaan kanssa

iltalehti 22:56 15.09

Minna Pajulahden unelma toteutui viikonloppuna Las Vegasissa. Kehonrakennuksen legendaariset Mr. ja Ms. Olympia -tittelit jaettiin viikonloppuna Las Vegasissa. Naisten sarjassa nähtiin tänä vuonna suomalaisväriä, kun Minna Pajulahti kisasi harvojen eurooppalaisten kanssa.


Flunssa sotki suunnitelmat – Topi Raitasen harjoitusleiri keskeytyi

yle 15:19 11.09

Topi Raitasen harjoitusleiri Pajulahden urheiluopistolla keskeytyi ennen aikojaan.


Hot topics