Eduskunta toivottaa kansanedustajat tervetulleeksi vaalikaudelle 2019–2022, vaikka vaalit pidetään 2023 – miksi? yle 15:49 22.04

Eduskunnan tapa ilmaista vaalikauden kesto hämmensi tarkkasilmäisimmät uutisten seuraajat. Miksi vaalivuosi jää pois laskuista, eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola?


Väyrynen: Tähtiliike mukana myös tulevissa vaaleissa yle 14:02 15.04

Seuraaviin vaaleihin eli eurovaaleihin osallistuminen tosin mietityttää Paavo Väyrystä.


Paavo Väyrynen putoamassa eduskunnasta, Hjallis Harkimo saamassa paikan iltasanomat 20:41 14.04

Seitsemän tähden liike ei ole saamassa paikkoja.


Vakiovihje: Reading–Brentford-ottelussa vaakakupeissa motivaatio ja luokka iltalehti 12:19 13.04

Viikon päävakiossa on tarjolla 200 000 euron ylimääräinen jackpot. Tämä mahdollistaa puolen miljoonan päävoiton. Kierroksen parhaat haut ovat tällä kertaa yksittäisiä yllätyskakkosia. Kohteessa 12 (Reading–Brentford) pääsee spekuloimaan motivaation ja joukkueiden luokan vaikutuksella lopputulokseen. Brentford on joukkueista kiistatta parempi, mutta vastaavasti Readingilla on pelissä varmuudella suurempi panos joukkueen taistellessa sarjapaikkansa puolesta.


Eurojackpotin päävoitto jäi jakamatta – katso oikeat numerot tästä iltasanomat 22:03 12.04

Eurojackpotissa ei tullut yhtään 5+2-täysosumaa.


Iivo Niskasen temppu loksautti Tero Pitkämäen leuat lattiaan: ”Miten helkkarissa?” iltalehti 08:45 12.04

Hiihtäjä houkutteli keihäänheittäjää maratonhiihtoon Ylläs–Levi. Pitkämäki testasi reitin ja kummastelee, miten Niskanen pystyy pumppaamaan koko matkan tasatyöntöä. Polven eturistisidevammasta toipuva Pitkämäki on palaamassa kisoihin juhannuksena. Tero Pitkämäen toipuminen vasemman polven eturistisidevammasta on sujunut erittäin hyvin. Kesäkuussa 2018 Turun Paavo Nurmi Gamesissa tullut vamma leikattiin elokuun alussa.


Onko tässä härskein TIS-käänne ikinä? – "Juholla on housut alhaalla ja TT runkkaa" iltalehti 22:32 10.04

Temptation Island Suomessa suudeltiin sinne ja tänne, mutta pisimmälle homma lipsahti TT:llä ja Juholla. Sinkkunaisten selostus ei jättänyt paljon arvailujen varaan. Temptation Island Suomen iltabileissä heitettiin riettaampaa vaihdetta silmään, kun teemana oli Fifty Shades of Temptation. Ensin pelattiin vähän totuutta ja tehtävää sekä En ole koskaan -peliä, mutta sitten homma alkoi lähteä lapasesta. Tai no, tuli siinä jo alkuillasta selväksi esimerkiksi se, että Lotan kaapista löytyy anaalitappi. Hän tykkää muutenkin vähän rajummasta seksistä, kun taas päivän treffikumppani, Paavo, ei näe esimerkiksi sidontaa omana juttunaan.


Hiihdon superlupaus Anita Korva teki ison päätöksen - pitkäaikainen valmentaja astuu syrjään, uusi luotsi on todellinen kultasormi iltalehti 18:44 10.04

Suomen hiihdon huippulupaus Anita Korva siirtyy Esko Paavolan valmennuksesta Olli Ohtosen luotsattavaksi. Suomen hiihdon kirkkaimpiin tulevaisuuden nimiin lukeutuva Anita Korva vaihtaa valmentajaa. Korva ilmoitti asiasta pitkässä päivityksessä Instagram-tilillään. Korvan ja pitkäaikaisen valmentajan Esko Paavolan yhteistyö päättyy, ja jatkossa Korvaa valmentaa Olli Ohtonen. Korva jakaa tekstissään vuolaat kiitokset eläköityvälle Paavolalle, lukioaikojensa tukipylväälle.


Anita Korva saa uuden valmentajan – Iivo Niskasen luotsi Olli Ohtonen suomalaislupauksen tueksi yle 18:40 10.04

Korvaa tähän asti valmentanut Esko Paavola jäi hiljattain eläkkeelle Sotkamon urheilulukion ja Vuokatti-Rukan urheiluakatemian valmentajan tehtävistä.


Väyrynen ja kansalaispuolue ovat sopineet riitansa iltasanomat 15:34 09.04

Kansanedustaja Paavo Väyrynen ja kansalaispuolue ovat sopineet riitansa.


Paavo Lipponen: Kukaan ei ole tehnyt Venäjä-suhteiden hyväksi enemmän kuin minä iltasanomat 20:44 28.03

Pääministeri Lipposta jäi painamaan presidentti Koiviston kritiikki.


Näkökulma: Nanopuolueita syrjitään taas - Väyrynen taistelee urheasti Pasilan tuulimyllyä vastaan uusisuomi 12:09 19.03

Paavo Väyrynen on taas kerran oikeassa. Häntä syrjitään.


Tässä on Suomen Lotto-pääkaupunki: Lumi­joki – 2000 asukasta, 14 pää­voittajaa iltasanomat 16:41 17.03

Pieneen 2?000 asukkaan Lumijoen kuntaan on tullut asukaslukuun nähden eniten yli 165?000 euron päävoittoja.


Lotossa parhaimmillaan vain 6-oikein tuloksia – katso oikeat numerot tästä iltasanomat 22:17 16.03

Loton päävoitto oli 1,2 miljoonaa euroa, mutta 7-oikein tuloksia ei löytynyt.


Paavo Lipponen kiersi Putin-kysymyksen Ylellä – ”Eikös Venäjä ole riippuvainen” uusisuomi 13:05 16.03

Konsulttiyhtiönsä kautta Nord Stream –kaasuputkihankkeen konsulttina toiminut Suomen entinen pääministeri Paavo Lipponen ei lauantaina Ylen Ykkösaamussa vastannut kysymykseen siitä, onko hän ”Putinin mies”.


Eduskunnan pääsihteeri kommentoi kuohuttanutta äänestystä: ”Emma Kari jätti todennäköisesti painamatta äänestyspainiketta” uusisuomi 11:44 16.03

Eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola kertoo, että eduskunnan äänestysjärjestelmä on toiminut koko viime viikon moitteettomasti. Hänen ulostulonsa liittyy perjantaiseen Vaasan keskussairaalan ympärivuorokautista päivystystä koskeneeseen äänestykseen, jossa vihreiden Emma Karin ääni ei rekisteröitynyt.


”Nyt sä heität ihan fuulaa” – Juhana Vartiainen tyrmistyi Paavo Arhinmäen puheista ja kuuma väittely jatkui vielä kulisseissa iltasanomat 19:51 14.03

Kokoomuksen Juhana Vartiainen ja vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki jatkoivat väittelyään vielä IS:n tentin jälkeenkin.


Paavo Arhinmäki ja Touko Aalto pommittivat talousguru Juhana Vartiaista – seurauksena kiihkeä väittely aktiivimallista iltasanomat 17:50 14.03

Paavo Arhinmäki ja Touko Aalto pommittivat kokoomuksen talousguru Juhana Vartiaista.


Tv:n vaalitentit alkavat tänään – Paavo Väyrynen: ”Sapettaa” uusisuomi 11:15 14.03

Television vaalitentit käynnistyvät tänään torstaina Yleisradion puheenjohtajatentillä. Studiossa ottavat yhteen yhdeksän eduskuntapuolueen puheenjohtajat, mutta yksi on pelistä poissa: Paavo Väyrynen.


”Juha Sipilän peruttava eronpyyntönsä” – Paavo Väyrynen irtautui eduskuntaryhmien kannasta uusisuomi 17:02 12.03

Kansanedustaja puheenjohtaja Paavo Väyrysen (tl) mielestä Juha Sipilän (kesk) pitäisi perua perjantaina jättämänsä eropyyntö.


Uutiset