Anne Berner Trafin pääjohtajan erosta: Kunnioitan päätöstä uusisuomi 15:53 13.12

Liikenneministeri Anne Berner (kesk) sanoo kunnioittavansa Trafin pääjohtajan Mia Nykoppin päätöstä irtisanoutua tehtävästään.


Viestintäoikeuden professori ihmettelee Trafin päätöstä julkaista kaikkien ajokortti­tiedot netissä: ”Jonkinlaisen hälytys­kellon olisi pitänyt soida” iltasanomat 20:11 09.12

Mikäli palvelusta on voinut nähdä myös syntymäajan ja kotipaikkakunnan, mahdollistuisi professorin mukaan identiteettivarkauden tai petoksen riski.


Leonardo DiCaprio kritisoi Trumpin päätöstä ja jakoi somessa kuvan Helsingin Hanasaaren voimalaitoksesta iltasanomat 14:06 07.12

Näyttelijä Leonardo DiCaprion Instagramissa jakamassa kuvassa on sähköä ja kaukolämpöä tuottava Hanasaaren B-voimala, jonka Helsingin kaupunki aikoo sulkea kuuden vuoden sisällä.


TPS-puolustaja Santeri Lukka viiletti laiturina kahden Mestis-pelin kokemuksella - "Sovimme pelin aikana kuka repii" jatkoaika.com 22:31 30.11

Santeri Lukka pelasi kelpopelin Lukkoa vastaan hyökkääjän tontilla, kun turkulaiset kärsivät hyökkääjäpulasta loukkaantumisten vuoksi. Kuopiosta Turkuun täksi kaudeksi siirtynyt vahva luistelija ei ole katunut siirtopäätöstään.


Päätös kellojen siirtelyn lopettamisesta siirtyy iltasanomat 18:48 28.11

Kellojen siirtelyn lopettaminen jakaa EU-maita niin paljon, ettei siitä tehdä päätöstä ainakaan tämän vuoden aikana.


Voiko Britannia vetää brexitin takaisin? EU-tuomioistuin pohtii asiaa Luxemburgissa iltasanomat 17:39 27.11

Ryhmä skotlantilaisia poliitikkoja pyytää Euroopan unionin tuomioistuimelta päätöstä siitä, voiko Britannia keskeyttää brexit-prosessin yksipuolisesti.


Vain kaksi sekuntia aikaa — JYP taisteli kaksi pistettä Hakametsästä jatkoaika.com 22:41 23.11

Hakametsän perjantai-ilta oli menossa vahvasti kohti Tapparan voitonjuhlia, mutta vierailijat Jyväskylästä päättivät toisin. Päätöserän kahdella maalilla, joista viimeinen syntyi vain kaksi sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, vieraat veivät ottelun jatkoajalle ja voittomaalikilpailuun. Siinä JYP väänsi lisäpisteen mukaansa parantaen kauden vieraskurimustaan.


Nyt tuli kehut hallituksen Saudi-Arabia-päätöksestä: ”Vihdoin!” uusisuomi 18:37 22.11

Oppositiopuolueista vihreistä ja vasemmistoliitosta kiitellään hallituksen päätöstä siitä, että uusia asevientilupia Saudi-Arabiaan ja Arabiemiraatteihin ei myönnetä.


”Törkeää ja ällöttävää” – Jennifer Lawrencen tähdittämä mainoskampanja lytättiin täysin: somessa sataa kritiikkiä iltasanomat 14:00 21.11

Somessa kritisoidaan muotitalo Diorin päätöstä käyttää kampanjansa keulakuvana Oscar-palkittua näyttelijätähteä.


Sauli Niinistö armahti taposta tuomitun – nainen olisi todennäköisesti päässyt ehdonalaiseen pari kuukautta myöhemmin iltasanomat 15:44 20.11

Taposta tuomittu nainen pääsee vajaat pari kuukautta aiemmin vapaaksi ennen kuin laki olisi sallinut. Professori kummastelee Sauli Niinistön armahduspäätöstä. Päätös on myös erittäin merkittävä.


Sauli Niinistö armahti taposta tuomitun naisen – olisi todennäköisesti päässyt ehdonalaiseen pari kuukautta myöhemmin iltasanomat 15:44 20.11

Taposta tuomittu nainen pääsee vajaat pari kuukautta aiemmin vapaaksi ennen kuin laki olisi sallinut. Professori kummastelee Sauli Niinistön armahduspäätöstä. Päätös on myös erittäin merkittävä.


CNN pyysi uutta oikeuskäsittelyä, Acosta taas vaarassa menettää kulkulupansa iltasanomat 21:58 19.11

Oikeus ei viime viikolla tehnyt lopullista päätöstä asiassa.


Uutiset