Ensitreffit alttarilla -puoliso möläyttää kameralle typerryttävän arvion avioliitostaan – vertaa sitä Nissaniin: ”Ei näytä kauhean hääville”

iltasanomat 11:48 12.10

Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -parit ovat olleet naimisissa kuukauden päivät. Oskari pohtii liittonsa alkua ja keksii omasta mielestään hyvin osuvan vertauksen tilanteeseen.


Näyttelijä Oskari Katajisto kirjoitti romanttisia käänteitä pursuavan harlekiinikirjan: ”Se on K18-kamaa ja siinä on seksiä”

iltalehti 08:39 11.10

Näyttelijänä tunnetuksi tullut Oskari Katajisto ja kirjailija Arto Leivo kirjoittivat yhdessä Viettelys-kirjasarjan. Harlekiini-kirjat ovat helppolukuisia erotiikkaa sisältäviä kirjoja, joita luettiin erityisen paljon pari vuosikymmentä sitten. Silloin niitä myytiin jokaisessa marketissa. Kirjat ovat usein olleet naisten kirjoittamia, mutta näyttelijänä ansioitunut Oskari Katajisto ja useita kirjoja kirjoittanut Arto Leivo tekevät Viettelys-kirjasarjassaan (Fighting Spirit Publishing) poikkeuksen. He kirjoittavat miehinä kirjoja, joissa päähenkilö on nainen, ja joissa on seksiä.


Ensitreffit alttarilla: Heidi kokee Oskarin suunnalta yllätyksen – ”En osannut ajatella, että joku ikinä ajattelisi musta noin”

iltalehti 19:26 10.10

Sokkona avioituneet viettävät juhannuksen alla avioliittonsa kuukausipäivää. Se saa tunteet pintaan. VARO JUONIPALJASTUKSIA! Ensi tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa Oskaria ahdistaa, kun Heidin tunteet sahaavat ylös ja alas. – Se on kuluttavaa. On todella rasittavaa tunnustella, mistä suunnasta milloinkin tuulee. On vaikea luottaa toisen tunteisiin silloin, kun ne muuttuvat nopeasti, Oskari pohtii kameralle.


Ensitreffit alttarilla: Heidi kokee Oskarin suunnalta yllätyksen – ”En osannut ajatella, että joku ikinä ajattelisi musta noin

iltalehti 19:26 10.10

Sokkona avioituneet viettävät juhannuksen alla avioliittonsa kuukausipäivää. Se saa tunteet pintaan. VARO JUONIPALJASTUKSIA! Ensi tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa Oskaria ahdistaa, kun Heidin tunteet sahaavat ylös ja alas. – Se on kuluttavaa. On todella rasittavaa tunnustella, mistä suunnasta milloinkin tuulee. On vaikea luottaa toisen tunteisiin silloin, kun ne muuttuvat nopeasti, Oskari pohtii kameralle.


Ensitreffit alttarilla -sulhanen tuskaisena morsiamensa eräästä piirteestä: "Todella puuduttavaa"

mtv 06:00 09.10

Oskari kertoo Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa siitä, kuinka hänen tuoreen morsiamensa mielialanvaihtelut vievät energiaa.


Usko Ensitreffit alttarilla -pareihin hiipuu olemattomiin – ”He tuovat toisistaan vain huonoja puolia esiin”

iltasanomat 22:08 08.10

Katjan ja Ollin liiton lisäksi nyt myös Heidin ja Oskarin kriisi syvenee. Ensitreffit alttarilla -parien valinta hämmentää entistä enemmän. –?Miksi asiantuntijat sortuvat aina samaan virheeseen? ihmettelee IS:n Ruuturaati.


Esitreffit-sulhanen ihailee yhtä piirrettä vaimossaan yli muiden: "Totta kai se viehättää"

mtv 19:30 08.10

Oskari kertoo ihailevansa vaimossaan Heidissä tiettyä piirrettä.


Ensitreffit alttarilla -sulhanen kertoo, mikä saa hänet suuttumaan: "Se ei johda kauhean hyvään lopputulokseen"

mtv 19:03 08.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rauhallisuudestaan tutuksi tullut Oskari kertoo, millainen käytös saa hänet hermostumaan.


Yksi piirre Ensitreffit alttarilla -Heidin somettamisessa saa Oskarin pinnan kireälle – oletko törmännyt suhteessasi samaan?

iltasanomat 14:00 08.10

Ensitreffit alttarilla -sarjassa Oskarin hermot kiristyvät, kun Heidi intoutuu napsimaan retkellä kuvia Instagramiinsa.


Ensitreffit alttarilla: Heidi leipoo pullaa ja kiikuttaa Oskarille kaljaa – ”Herra on hyvä!”

iltalehti 17:08 06.10

Heidi heittäytyy pikkuvaimon rooliin koko kehollaan. Oskari taas toivoisi vähemmän organisaatiota ja enemmän luppoaikaa. SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA! Ensitreffit alttarilla -Heidi leipoo seuraavassa jaksossa Oskarille korvapuusteja – ja tarjoilee sohvalla makoilevalle siipalle olutta. – Herra on hyvä, Heidi sanoo kipittäessään essussaan kaljakolpakko kädessä sohvan ääreen.


Ensitreffit alttarilla -morsian murtuu totaalisesti: "Olen täysin epävarma"

mtv 09:02 05.10

Heidi avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Oskarin kanssa. Varo juonipaljastuksia!


Ilveksen nuori tähtipuolustaja koki kovia – HPK-jyrän painava taklaus suututti kotiyleisön

MTV 20:17 04.10

Ilveksen tähtipuolustaja Oskari Laaksonen koki kovia HPK:ta vastaan pelatun ottelun toisessa erässä.


SaiPan henkinen lukko vain kasvaa, KooKoo lisäsi tuskaa

iltasanomat 22:26 02.10

Oskari Mannisen avausmaali jatkoajalla toi KooKoolle puolestaan helpotusta.


Tero Lehterä katsoi kahden tunnin kauhukoostetta – "Tämä vain lisää henkistä lukkoamme"

MTV 21:56 02.10

Kaakonkulman jääkiekkoliigalaisista KooKoolla ja SaiPalla on kummallakin yhdeksän pistettä. Puolet pisteistään seurat ovat vieneet toisiltaan. Jo kauden kolmannen keskinäisen kohtaamisen ratkaisi jatkoaikamaalillaan KooKoon puolustaja Oskari Manninen, joka avasi maalitilinsä tällä kaudella. KooKoo voitti ottelun 2–1, vaikka myllytti peliä laukaisukartan mukaan lukemin 74–29.


Ensitreffit alttarilla -morsian odottaa kuumeisesti yhteenmuuttoa: "Odotan sitä, että..."

mtv 21:30 01.10

Heidi odottaa kuumeisesti sitä, että pääsee muuttamaan yhteen tuoreen aviomiehensä, Oskarin, kanssa.


Ensitreffit alttarilla: Heidi muuttaa Oskarin luo - ratsaa heti vessan: ”Ootko piilottanut kaikki salaisuudet?”

iltalehti 17:50 30.09

Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jos haluat säilyttää seuraavan Ensitreffit alttarilla -jakson jännityksen, älä lue juttua pidemmälle. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa puidaan parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow’n kanssa kommunikaatio-ongelmia. Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Heidi muuttaa miehensä Oskarin luo Espooseen. Tuliaisiksi tuore vaimo antaa miehelleen oluen. Jutustelu jää kuitenkin lyhyeen, kun vaimo jo säntää syynäämään Oskarin kylpyhuoneen kaapit.


Oskari Päätalo, 16, sai koko perheen elämään vihreämmin – 79 perhettä testaa nyt, miten ilmastoystävällinen elämäntapa taipuu arkeen

yle 05:30 25.09

Tutkijan mukaan ilmastoystävälliset vaihtoehdot pitäisi tehdä mahdollisimman helpoiksi tavallisille perheille.


Huippupesäpalloilijan pojasta tuli SM-liigakiekkoilija – ”Iskällä oli enemmän mahaa”

iltasanomat 15:45 23.09

Huippupesäpalloilija Juha Kalajanniskan poika Oskari jätti pesiskentät ja luo nyt uraansa JYPissä.


Ensitreffit alttarilla: Yhteiselo Oskarin kanssa saa Heidin purskahtamaan itkuun: ”Kuuluu epätoivoista tällä hetkellä... uupunutta ja onnetonta”

iltalehti 11:48 23.09

Univaje piinaa Heidiä ja luo varjon tuoreen suhteen ylle. Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa pariskunnat muuttavat saman katon alle asumaan. Heidi ja Oskari ovat päättäneet järjestää asumiskuvionsa niin, että he viettävät kummankin luona yhtä monta päivää. Pari aloittaa yhteisen taipaleensa majoittumalla Heidin kotiin, jota hän ei ole aiemmin jakanut kenenkään kumppanin kanssa. Heidi nähdään ohjelmassa itkuisena. Hän harmittelee Oskarille, kuinka ei ole saanut nukutuksi. Oskari koittaa lohduttaa tietokoneen ääreen istuutumaan asettunutta vaimoaan taputtamalla tätä olkapäälle ja varmistelemalla, että tällä on kaikki kunnossa. Heidi ei liiemmin reagoi miehensä lähentymisyritykseen.


joukkojaan Turkin rajalle sen tiesi siirtää joukkoja

Hot topics