Kysely: Suurin osa yhdysvaltalaisista tyytymättömiä Trumpin esiintymiseen huippukokouksessa iltasanomat 19:21 19.07

Republikaanien luotto presidenttiin yhä muita vahvempaa.


Päätös Miamin F1-kisasta siirtyy – kisaa vastaan kerätään adressia MTV 15:52 19.07

Päätöstä Formula ykkösten Miamin osakilpailusta ei vielä ole lyöty lukkoon. Miamin kaupunginhallinto päättää kisaprojektin kohtalosta vasta elokuussa.


Uusi sopimus – Toto Wolff hehkuttaa Lewis Hamiltonin emotionaalista tunneälyä MTV 14:19 19.07

Lewis Hamilton on tehnyt Mercedeksen kanssa vuoteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Mercedeksen moottoriurheilupomo Toto Wolff on iloinen, että kaikki spekulaatiot jatkon osalta voidaan nyt lopettaa.


Yksi kuollut liikenneturmassa Mäntyharjulla – osallisena kolme autoa, joista yksi syttyi tuleen iltasanomat 14:16 19.07

Onnetomuus sattui noin kello 12.45.


Vapaapalokunta ahkeroi Pyhärannan maastopalon sammutustöissä –"Ei sitä osaa sanoin kuvailla" MTV 13:19 19.07

Eilen illalla valtavaa maastopaloa sammuttamaan hälytetyt Kokemäen vapaapalokunnan sammutusmiehet ovat sammuttaneet enimmäkseen kytöpaloja metsässä.


Koripallomaaottelussa nähtiin käsittämätön joukkotappelu – FIBA julkaisi pitkän listan rangaistuksia MTV 11:15 19.07

Koripallon MM-karsintaottelussa Australian ja Filippiinien välillä puhkesi raju joukkotappelu, johon osallistui lukuisia henkilöitä molempien joukkueiden riveistä. Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on jakanut nyt pitkän listan rangaistuksia tapaukseen liittyen.


Näitä kuninkaallisia sääntöjä herttuatar Meghanin on vaikeaa ymmärtää – "Hänen on hallittava se" mtv 09:36 19.07

Vaikka herttuatar Meghan on oppinut hallitsemaan uuden roolinsa, hänellä on edelleen vaikeuksia ymmärtää kaikkia kuninkaallisuuden osa-alueita. 


Pyhärannassa riehuva maastopalo rauhoittumassa, pitkäaikaissairaita siirretty laitoshoitoon: "Tuntui, ettei paloa saada millään hallintaan" MTV 09:04 19.07

Varsinais-Suomessa Pyhärannassa riehuva maastopalo on ajanut evakkoon jo parinkymmenen talon asukkaat. Kunta on järjestänyt hätämajoitusta, ja osa on siirretty laitoshoitoon.


Aleksander Barkov avaa kesäharjoittelunsa taustoja – mielessä erityisesti kahden osa-alueen kehittäminen MTV 08:00 19.07

Suomen jääkiekkoilun ehkäpä tämän hetken paras pelaaja, Aleksander Barkov, valmistautuu jo uransa kuudenteen NHL-kauteen. Vaikka Barkov on ehtinyt pelata NHL:ssä jo yli 300 ottelua, on hän edelleen nuori kaveri. Barkov paljasti sen, mihin hän itse on pyrkinyt keskittymään kesäharjoittelussa.


Hornet hätisti Matin moottoripurjekoneen taivaalta huippukokouksen aikana: Pelottava paikka, kun Hornet välähtää viereen MTV 06:55 19.07

Helsingin huippukokouksen aikaan liikennettä rajoitettiin niin ilmassa kuin teillä. Lentokieltoalueet koskivat erityisesti Helsinki-Vantaan ympäristöä, mutta osansa Venäjän ja Yhdysvaltojen presidenttien aiheuttamasta härdellistä sai maanantaina Vihdissä Nummelan Lentokeskuksen koulutuspäällikkö Matti Björklund ja hänen oppilaansa.


Menestyskrapula tai Ecclestonen riistosopimus – miksi Saksa uhkaa kadota kokonaan F1-kartalta? MTV 06:55 19.07

Formula 1 -sarjan Saksan osakilpailun puuttuminen vuorovuosina kisakalenterista on ihmetyttänyt faneja ja F1-toimijoita. Miksi yli 80 miljoonan asukkaan urheilukansalle ei saada järjestettyä taloudellisesti kannattavaa F1-kisaa?


Isä kuoli lentoturmassa, Briatore uhkasi potkuilla – F1-legendalle jäähyväisvoitto kuin taivaan ihmeenä MTV 06:30 19.07

Formulalegenda Gerhard Bergerille kesä 1997 oli täynnä vastoinkäymisiä: kolmen kisan väliin jääminen isän kuoleman ja oman sairastelun sekä tallin tyytymätön suhtautuminen eivät antaneet kovinkaan hyvää lähtökohtaa Saksan osakilpailuun, joka muuttui kuitenkin sensaatiomaisella tavalla itävaltalaisen viimeiseksi F1-voitoksi.


Aleksander Barkov on jo aivan NHL-palkintosateen äärellä, tuttu asenne puuttuu peliin: "Niistä on aika vaikea puhua" MTV 06:00 19.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Aleksander Barkov on tehnyt nousua koko sarjan eliittiin. Suomalaisille Barkovin taidot ovat tulleet tutuksi eri ympyröissä. Pohjois-Amerikassa Barkovin osaamiseen on alettu havahtua kunnolla vasta nyt.


New Yorkissa kaksi epäiltyä haihyökkäystä – 13-vuotiaan pojan jalasta tehtiin hampaalta vaikuttava löytö iltasanomat 04:46 19.07

Osavaltion edellinen tilastoitu haihyökkäys tapahtui vuonna 1948.


Kuuma pari: sensaatiourheilija ja Miss Universum MTV 22:48 18.07

Ammattilaisurheilija Tim Tebow ja Miss Universum Demi-Leigh Nel-Peters ovat nyt virallisesti pari. Kumpikin osapuoli on vahvistanut asian.


MTV paikan päällä: Pyhärannan maastopalot eivät ole vielä hallinnassa, eikä päättymisen ajankohtaa osata arvioida – "Pelastustyöntekijät ovat kovilla" MTV 22:37 18.07

Pyhärannan maastopalo on levinnyt jo 70 hehtaarin alueelle, kertoo Varsinais-Suomen pelastuslaitos.


Hurja yhteenotto! Kaksi varaania taisteli päiväkodin pihalla stara 22:20 18.07

Verkossa nähdään toisinaan näyttäviä luontovideoita eläimistä, jotka käyvät rajuja kamppailuja


Viihdelehti Stara.fi stara 22:20 18.07

Verkossa nähdään toisinaan näyttäviä luontovideoita eläimistä, jotka käyvät rajuja kamppailuja


Avoimesti lesbo Batwoman saa oman televisiosarjan stara 21:00 18.07

DC Comics -yhtiön hahmoihin perustuvien televisiosarjojen kirjo laajenee entisestään. Nyt


13,5 miljoonaa Helsinkiin uuden ja hyökkäykseen vahvistusta liikahdus Montenegron voivan pyöräteitä syttymissyytä – kuka Tähtiaituri vanhaan valmentajaansa – pääsaari

Uutiset