Vasemmistoliitto toivoo punavihreää hallitusta – Andersson moittii Orpon budjettiesitystä MTV 19:36 17.08

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson toivoo seuraavan hallituksen pohjaksi SDP:tä, Vihreitä ja Vasemmistoa. Andersson ei usko hallitusyhteistyöhön kokoomuksen kanssa.


Jussi Kärjen kommentti budjetista: Orpo-show oli tylsä, mutta kokoomus loistaa ja keskustasta ei näy kuin Sipilän kesäparta MTV 13:56 09.08

Tylsä on sana, jolla voi kuvailla valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) budjettiesitystä. Ja tämä kaikella lämmöllä, sillä tylsyys on turvallisuutta talouspolitiikassa, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Antti Rinne lyttää Orpon budjettiehdotuksen: ei näköalaa eikä puhtia iltasanomat 20:05 08.08

Vasemmistoliitto ja Vihreät hävittäisivät haitalliset ympäristötuet ja sijoittaisivat varat koulutukseen.


”Pian keskustan veri punnitaan” – Näin oppositio vastaa Orpon budjettiesitykseen uusisuomi 17:37 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) keskiviikkona esittelemä budjettiehdotus ensi vuodelle ei saa kiitosta eduskunnan oppositiopuolueilta.


Tällainen on Orpon Budjettiehdotus: 1,7 miljardia uutta velkaa, tupakkavero kiristyy iltasanomat 17:32 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) on esitellyt budjettiehdotuksensa. –?Minä esitän sitä, että edellisten vuosien tapaan kenenkään verotus ei kiristy, Orpo totesi


Etujärjestö laski heti Orpon ehdotuksen vaikutukset: Keskituloisen ostovoima nousee prosentin uusisuomi 16:23 08.08

Valtiovarainministeriön budjettiehdotus kiristäisi hieman palkansaajien verotusta vuonna 2019.


Valtiovarainministeriön budjettineuvottelut ohi – valtionvelka kasvaa, takuueläke nousee ja opiskelijoille oppimateriaalilisä MTV 15:40 08.08

Valtiovarainministeriön sisäiset budjettineuvottelut ovat päättyneet. Sisäministeri Petteri Orpon (kok.) mukaan talouskasvu on Suomessa edelleen hyvin vahvaa, jolloin budjetin laatiminen oli tänä vuonna erilaista mitä aikaisempina vuosina.


Tällainen on Orpon Budjettiehdotus: 1,7 miljardia uutta velkaa, tukea aktiivimallin hoitamiseen... iltasanomat 15:14 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) on esitellyt budjettiehdotuksensa.


Valtiovarainministeriön budjettineuvottelut jatkuvat – Orpon odotetaan kertovan budjettiehdotuksen päälinjoista MTV 05:09 08.08

Valtiovarainministeriön tiistaina alkaneet sisäiset budjettineuvottelut jatkuvat tänään.


Orpon mukaan tiukka talouskuri jatkuu – verotuksen kiristystä ei ehdoteta, lisätoimia työllisyyden parantamiseksi MTV 13:33 07.08

Valtion ensi vuoden budjetin valmistelu ottaa askeleita eteenpäin tämän viikon alussa. Valtiovarainministeriön sisäiset budjettineuvottelut alkavat tänään ja jatkuvat huomiseen.


Live juuri nyt: Orpon mukaan tiukka talouskuri jatkuu – verotuksen kiristystä ei ehdoteta MTV 13:33 07.08

Valtion ensi vuoden budjetin valmistelu ottaa askeleita eteenpäin tämän viikon alussa. Valtiovarainministeriön sisäiset budjettineuvottelut alkavat tänään ja jatkuvat huomiseen.


Live juuri nyt: Orpon mukaan tiukka talouskuri jatkuu – "Helppoja lisäyksiä ei aiota tehdä" MTV 13:18 07.08

Valtion ensi vuoden budjetin valmistelu ottaa askeleita eteenpäin tämän viikon alussa. Valtiovarainministeriön sisäiset budjettineuvottelut alkavat tänään ja jatkuvat huomiseen.


Budjettisorvaus vauhdittuu –? VM:n sisäiset budjettineuvottelut alkavat tänään iltasanomat 03:05 07.08

Petteri Orpon tavoitteena on tehdä nykyisessä taloustilanteessa neutraalia veropolitiikkaa.


Kiky-sopimus kiristi palkansaajien maksuja – nyt Orpo tarjoaa korvaukseksi veronkevennyksiä iltasanomat 19:37 06.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) mielestä ansiotuloverotusta pitää keventää budjettiriihessä niin, ettei kenenkään verotus kiristy ensi vuonna.


Antti Rinne vastaa Petteri Orpon ”vaalitäkyyn” – ”Verohuojennus olisi yksinkertaisempi” uusisuomi 19:05 02.07

Oppositiopuolue SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ei innostu valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) ehdotuksesta lanseerata Suomeen uusi sijoitussäästötili osakesijoituksia varten.


Antti Rinne jää selvästi jalkoihin – Imagokysely: Pääministeriehdokkaat kaukana Li Anderssonista uusisuomi 13:29 02.07

Ensi kevään eduskuntavaalien pääministeriehdokkaista kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon uskotaan eniten lisäävän puolueensa kannatusta. Muiden pääministeriehdokkaiden, eli suurten puolueiden puheenjohtajien vaikutus nähdään enemmän kannatusta heikentävänä.


Orpo: Stubb olisi varteenotettava ehdokas komission puheenjohtajaksi iltasanomat 20:53 27.06

Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mielestä Euroopan investointipankissa työskentelevä Alexander Stubb (kok.) olisi varteenotettava ehdokas komission puheenjohtajaksi.


9-vuotiaita junioreja määrättiin syytöksiä valmentajasta voi sopia ”likaisen

Uutiset