Orpo kommentoi Jethro Rostedtin loikkaa kokoomuksesta Hjallis Harkimon liikkeeseen: ”Hän vähän aikaa sitten sanoi, ettei ole lähdössä” iltasanomat 16:35 21.08

Ilta-Sanomat kertoi maanantaina, että yökerhokuningas Sedu Koskinen ja kiinteistövälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedt ovat kansanedustaja Harry ”Hjallis” Harkimon Liike Nytin uusia jäseniä.


Kokoomus ehdottaa tuettua hoivavapaata – Jokiselta kuitti Rinteelle: ”Kylmää ajattelua, että ikäihmisten tarpeet hoidetaan satasella” iltasanomat 15:36 21.08

Tuetun hoivavapaan aika ei puolueen puheenjohtajan Petteri Orpon (kok) mukaan ole vielä tällä vaalikaudella.


Vasemmistoliitto toivoo punavihreää hallitusta – Andersson moittii Orpon budjettiesitystä MTV 19:36 17.08

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson toivoo seuraavan hallituksen pohjaksi SDP:tä, Vihreitä ja Vasemmistoa. Andersson ei usko hallitusyhteistyöhön kokoomuksen kanssa.


Orpo: Liikenneväylien uudet rahoitusmallit selvitetään – "Aina joku nämä maksaa" MTV 14:24 13.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) haluaa selvittää, löytyykö esimerkiksi raideverkon keskeisiin väyläinvestointeihin uusia rahoitusmalleja.


Petteri Orpo varoittaa ennenaikaisesta vaalikiimasta – "Näyttää siltä, että tässä on jo täysi rähinä päällä" MTV 12:42 13.08

Valtiovarainministeri, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo varoitti ennenaikaisesta vaalikiimasta puolueen ministeriryhmän kesäkokouksessa Joensuussa. Orpo suuntasi sanansa oppositiolle, ja aivan erityisesti sosialidemokraateille.


Valtiovarainministeri Orpo: ”Opposition vaalilupauksia on mahdotonta toteuttaa” iltasanomat 12:37 13.08

Kokoomusjohtaja suuntasi sanansa lähinnä Sdp:lle.


Jussi Kärjen kommentti budjetista: Orpo-show oli tylsä, mutta kokoomus loistaa ja keskustasta ei näy kuin Sipilän kesäparta MTV 13:56 09.08

Tylsä on sana, jolla voi kuvailla valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) budjettiesitystä. Ja tämä kaikella lämmöllä, sillä tylsyys on turvallisuutta talouspolitiikassa, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Orpo: Suomen velkaantuminen saatava pysähtymään kokonaan ensi vuoden aikana MTV 21:58 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) katsoo, että Suomen julkisen talouden velkaantuminen olisi saatava ”kokonaan pysähtymään ensi vuoden, tulevan vuoden aikana”.


Pääkirjoitus: Ennalta arvattavaa rähinää budjetista iltasanomat 21:00 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) valotti hallituksen viimeisen budjettiehdotuksen päälinjoja keskiviikkona.


Antti Rinne lyttää Orpon budjettiehdotuksen: ei näköalaa eikä puhtia iltasanomat 20:05 08.08

Vasemmistoliitto ja Vihreät hävittäisivät haitalliset ympäristötuet ja sijoittaisivat varat koulutukseen.


”Pian keskustan veri punnitaan” – Näin oppositio vastaa Orpon budjettiesitykseen uusisuomi 17:37 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) keskiviikkona esittelemä budjettiehdotus ensi vuodelle ei saa kiitosta eduskunnan oppositiopuolueilta.


Tällainen on Orpon Budjettiehdotus: 1,7 miljardia uutta velkaa, tupakkavero kiristyy iltasanomat 17:32 08.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) on esitellyt budjettiehdotuksensa. –?Minä esitän sitä, että edellisten vuosien tapaan kenenkään verotus ei kiristy, Orpo totesi


Etujärjestö laski heti Orpon ehdotuksen vaikutukset: Keskituloisen ostovoima nousee prosentin uusisuomi 16:23 08.08

Valtiovarainministeriön budjettiehdotus kiristäisi hieman palkansaajien verotusta vuonna 2019.


Orpolle heti satikutia työllisyysrahoista – STTK: ”Ei riitä työttömyyden kovaan ytimeen” uusisuomi 16:13 08.08

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK moittii, että valtiovarainministeriön tänään keskiviikkona julkistaman budjettiehdotuksen linja olisi voinut olla kireämpikin.


VM julkisti budjettiehdotuksensa iltasanomat 16:11 08.08

Valtionvarainministeri Orpo kertoi budjetin pääkohdat.


”Verotuksessa täytyy olla joku tolkku” – Valtiovarainministeri: Veroaste laskenut nyt 42%:iin uusisuomi 15:50 08.08

Suomen kokonaisveroaste on laskenut kaksi prosenttiyksikköä tällä hallituskaudella, kertoo valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) pitämässään budjetti-infossa. Valtiovarainministeriö on saanut valmiiksi oman budjettiesityksensä ensi vuodelle.


Valtiovarainministeriön budjettineuvottelut ohi – valtionvelka kasvaa, takuueläke nousee ja opiskelijoille oppimateriaalilisä MTV 15:40 08.08

Valtiovarainministeriön sisäiset budjettineuvottelut ovat päättyneet. Sisäministeri Petteri Orpon (kok.) mukaan talouskasvu on Suomessa edelleen hyvin vahvaa, jolloin budjetin laatiminen oli tänä vuonna erilaista mitä aikaisempina vuosina.


draama tarttui

Uutiset